فیدبک مثبت و علامت k مثبت هست این معادل این هست که فیدبک منفی و علامت k منفی باشه!
درجه صورت 1 و درجه مخرج 3 هست، اختلافشون تعداد مجانب رو میده که 2 هست...
مشاهده پیوست 212509
نقطه مجانب مگه -2.5 نمیشه.اما جزو مکان نیست
فیدبک مثبت و علامت k مثبت هست این معادل این هست که فیدبک منفی و علامت k منفی باشه!
درجه صورت 1 و درجه مخرج 3 هست، اختلافشون تعداد مجانب رو میده که 2 هست...
مشاهده پیوست 212509
نقطه مجانب مگه -2.5 نمیشه.اما جزو مکان نیست
آها! منظورت نقطه برخورد مجانبه؟! نه لزومی نداره حتما روی مکان باشه! مجانبا فقط محل مکان رو وقتی شاخه ها به سمت بی نهایت میرن مشخص میکنن...
میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلام... اگه پیک تشدید داشته باشیم قطعا قطب مختلط هست... اما اگه نداشته باشیم ممکنه قطب مختلط یا مکرر یا دو قطب ساده باشه...
این عکس شاید بیشتر کمک کنه:
بود مختلط
من با میسون هم رفتم همین رو بدست آوردم، مسیری که از بهره یک شروع میشه رو در نظر گرفتی؟سلام دوستان.بعد سه هفته این تاپیک اومد بالا به سلامتی !! انشالله همیشه پرچمش بالا بمونه (به افتخار کنترلی ها البته بعد مغناطیس و سیگنال )
این تست که عکسشو گذاشتم مکانیک 89 هستش و به تناقض رسیدم....من اول با میسون حل کردم و به جواب غلطی رسیدم که توی عکس گذاشتم ولی توی کتاب اقای رضایی که ایشون با ساده سازی حل کردند و معقول هم به نظر میاد به یه جواب دیگه رسیدند ...ممنون میشم نظرتون رو بگید..
![]()
سلام دوستان
این کتاب 500 تست کنترل خطی تالیف دکتر سجادیان انتشارات نصیر رو کسی داره؟ اگه داره کسی لطف کنه توضیح بده چطوریاست؟ خوبن تستاش؟ ارزش خریدن و کار کردن رو تستاشو داره؟ خیلی ممنون میشم کسی توضیح بده.
ممنونم دوست عزیزبه نظرم اول اولویت رو بذار تستهای کنکور 88 به بعد، بعدش 88 به قبل، بعد تالیفی اگه خواستی بزنی تستهای آزمونهای بینش یکی دو سال اخیر، دیگه اگه خیلی وقت اضافه آوردی تالیفی های سجادیان رو بزن
من دارمش، خیلی ازش حل نکردم ولی خیلی چنگی به دل نمیزنه
سلام دوستان
این کتاب 500 تست کنترل خطی تالیف دکتر سجادیان انتشارات نصیر رو کسی داره؟ اگه داره کسی لطف کنه توضیح بده چطوریاست؟ خوبن تستاش؟ ارزش خریدن و کار کردن رو تستاشو داره؟ خیلی ممنون میشم کسی توضیح بده.
سلام مستر پایدار عزیزسلام دوستان.بعد سه هفته این تاپیک اومد بالا به سلامتی !! انشالله همیشه پرچمش بالا بمونه (به افتخار کنترلی ها البته بعد مغناطیس و سیگنال )
این تست که عکسشو گذاشتم مکانیک 89 هستش و به تناقض رسیدم....من اول با میسون حل کردم و به جواب غلطی رسیدم که توی عکس گذاشتم ولی توی کتاب اقای رضایی که ایشون با ساده سازی حل کردند و معقول هم به نظر میاد به یه جواب دیگه رسیدند ...ممنون میشم نظرتون رو بگید..
![]()
سلامسلام. یه سوال دارم. اگه حساسیت یک تابعی نسبت به یه پارامتری بشه منفی دو این به چ معناست؟ عددی که به عنوان حساسیت به دست میاریم چه مفهومی داره؟
سلام هر قسمت که اشتباه بود یا متوجه نشدید بگید توضیح بدم
مشاهده پیوست 217297
آره خود من هم اول بدون جواب حل کردم و شک کردم واسه پایداری ولی چون هم جواب رو نوشته بودی و هم بحث پایداری ذکر نشده بود دیگه انگار جواب درست همینه.
من حواسم نبود تو جواب هم مهم نبود ولی وقتی از M فاکتور گرفتم یادم رفت بنویسمش و یک M هم تو مخرج داریم)
راستی این سوال رو میتونی برام توضیح بدی؟
فک کنم اشکال داره خود سوال و ضرایبش گرچه من وقتی قطب هاش مختلط میشه واسه یه قسمت، تو بدست آوردنش دچار مشکل میشم و نمیتونم بدست بیارم گرچه جواب درست فک کنم گزینه 3 باید باشه
مشاهده پیوست 217325
جدی کم بود..من اون جاشو دقت نکردم..چون گیر کارم توی همون مکرر شدن بود تا شما اشاره کردی کل قضیه رو گرفتم .
اراه این تست کنترل برق 91 هستش..با تحلیل حالت ماندگار خییل راحت تر میشه حلش کرد..چون توی گزینه ها حالت ماندگار سینوسی های تمام گزینه ها فرق میکنه..ولی برای حل کامل باید با معکوس لاپلاس بریم
شما درست می فرمایید ..گزینه سه درسته ولی طراح اشتباه کرده باید به جای K/2 مینوشت( K ضرب در رادیکال دو ) تقسیم بر 4 ..
فکر کنم مشکلتون رفع شده باشه...توی بحث قطب های مختلط کلا مشکل دارید یا نه در این سوال ؟؟ دقیقا کدوم قسمتش ؟
توی بازکردن قطب ها و جدا کردن چند جمله ای ها یه ذره مشکل دارم یعنی نه اینکه اساسی باشه میخوام یه راه سریع واسه بدست آوردنش بلد باشم تا ذهنی بدست بیارم
سریع ترین راه برای بدست اوردن قطب های مختلط این هستش که از روش مربع کامل کردن استفاده کنید..من توی چند تا مثل براتون توضیح میدم ..عکسشو میزارم..انشالله
فک میکنم بزرگتر مساوی درست هست، چون در حالت مساوی هم نوسان نداریم و مانند حالت B بزرگتر از 2 مسافت حداقل خواهد بوداین هم سوال برق 92 یکی بگه برای k=1 ، محدوده B باید چقدر باشه؟
مشاهده پیوست 217359
Bبزرگتر مساوی 2 یا B بزرگتر از 2؟
فک میکنم بزرگتر مساوی درست هست، چون در حالت مساوی هم نوسان نداریم و مانند حالت B بزرگتر از 2 مسافت حداقل خواهد بود
ممنون
اگه بتونی جواب تشریحی همون سوال که نوشتم رو هم بنویسی واقعا دیگه میترکونی![]()
نه، میرای بحرانی هم میتونه باشه، چه دلیلی داره میرای بحرانی نتونه باشه؟بحث من همینه. به نظر من برای حداقل مسافت باید میرای شدید باشه نه میرای بحرانی!
و برای میرای شدید هم باید دلتای معادله بزرگتر از صفر باشه نه بزرگتر مساوی صفر
نمیدونم دیگه