تاپیک رفع اشکال درس کنترل خطی کنکور کارشناسی ارشد

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
نقطه مجانب مگه -2.5 نمیشه.اما جزو مکان نیست

آها! منظورت نقطه برخورد مجانبه؟! نه لزومی نداره حتما روی مکان باشه! مجانبا فقط محل مکان رو وقتی شاخه ها به سمت بی نهایت میرن مشخص میکنن...

Armin-Z

کاربر ممتاز
میشه بیشتر توضیح بدید؟

ببینید اختلاف درجه مخرج و صورت تعداد مجانب ها رو میده (در واقع مثه همون نقاط تکین قطب توی ریاضی مهندسی) ما به تعداد این مجانبها شاخه هایی داریم که به سمت بی نهایت میرن و در بی نهایت به سمت این شاخه ها میل میکنن...
همون سوال رو با فیدبک منفی در نظر بگیر... جوابش میشه گزینه 3 با فیدبک منفی...مجانبها از منفی 2.5 به سمت بالا و پایین رفتن...2 تا شاخه هم داریم که به سمت اونها در بینهایت میل کردن...

nasrin1990

عضو جدید
سلام... اگه پیک تشدید داشته باشیم قطعا قطب مختلط هست... اما اگه نداشته باشیم ممکنه قطب مختلط یا مکرر یا دو قطب ساده باشه...
این عکس شاید بیشتر کمک کنه:
بود مختلط

از کجا بفهمیم اگه پیک نداشتیم قطب مختلط مکرر یا 2 قطب اده میشه؟؟2.شیب نمودار اندازه چند باشه پیک تشدید حساب میشه؟

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان.بعد سه هفته این تاپیک اومد بالا به سلامتی !! انشالله همیشه پرچمش بالا بمونه (به افتخار کنترلی ها البته بعد مغناطیس و سیگنال )

این تست که عکسشو گذاشتم مکانیک 89 هستش و به تناقض رسیدم....من اول با میسون حل کردم و به جواب غلطی رسیدم که توی عکس گذاشتم ولی توی کتاب اقای رضایی که ایشون با ساده سازی حل کردند و معقول هم به نظر میاد به یه جواب دیگه رسیدند ...ممنون میشم نظرتون رو بگید..

Armin-Z

کاربر ممتاز
سلام دوستان.بعد سه هفته این تاپیک اومد بالا به سلامتی !! انشالله همیشه پرچمش بالا بمونه (به افتخار کنترلی ها البته بعد مغناطیس و سیگنال )

این تست که عکسشو گذاشتم مکانیک 89 هستش و به تناقض رسیدم....من اول با میسون حل کردم و به جواب غلطی رسیدم که توی عکس گذاشتم ولی توی کتاب اقای رضایی که ایشون با ساده سازی حل کردند و معقول هم به نظر میاد به یه جواب دیگه رسیدند ...ممنون میشم نظرتون رو بگید..

من با میسون هم رفتم همین رو بدست آوردم، مسیری که از بهره یک شروع میشه رو در نظر گرفتی؟

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
این کتاب 500 تست کنترل خطی تالیف دکتر سجادیان انتشارات نصیر رو کسی داره؟ اگه داره کسی لطف کنه توضیح بده چطوریاست؟ خوبن تستاش؟ ارزش خریدن و کار کردن رو تستاشو داره؟ خیلی ممنون میشم کسی توضیح بده.

Armin-Z

کاربر ممتاز
سلام دوستان
این کتاب 500 تست کنترل خطی تالیف دکتر سجادیان انتشارات نصیر رو کسی داره؟ اگه داره کسی لطف کنه توضیح بده چطوریاست؟ خوبن تستاش؟ ارزش خریدن و کار کردن رو تستاشو داره؟ خیلی ممنون میشم کسی توضیح بده.

به نظرم اول اولویت رو بذار تستهای کنکور 88 به بعد، بعدش 88 به قبل، بعد تالیفی اگه خواستی بزنی تستهای آزمونهای بینش یکی دو سال اخیر، دیگه اگه خیلی وقت اضافه آوردی تالیفی های سجادیان رو بزن
من دارمش، خیلی ازش حل نکردم ولی خیلی چنگی به دل نمیزنه

ehsan0641

کاربر بیش فعال
به نظرم اول اولویت رو بذار تستهای کنکور 88 به بعد، بعدش 88 به قبل، بعد تالیفی اگه خواستی بزنی تستهای آزمونهای بینش یکی دو سال اخیر، دیگه اگه خیلی وقت اضافه آوردی تالیفی های سجادیان رو بزن
من دارمش، خیلی ازش حل نکردم ولی خیلی چنگی به دل نمیزنه
ممنونم دوست عزیز
والله موندم با کنترل چیکار کنم، وقتی میخونمش یاد بدبختیام میفتم! اصلا حال نمیکنم با این درس! حس بدی بهم میده
گرایشم قدرت هست شاید اصلا نخوندمش و حذفش کردم.
بازهم ممنون

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان

سلام دوست من

به شما و سایر دوستان یه چیزی میگم شاید باور نکنید !!...چون پرسیدید میگم..

این عکسی که میزارم تست 65 کنترل برق 93 هستش

حالا تست 6 صفحه ی 70 کتاب 500 سوال 4 گزینه ای تالیفی اقای هومن سجادیان انتشارات نصیر رو ببینید !! قطعا شگفت زده خواهید شد.دوستانی که کتاب رو دارند لطفا عکس بگیرند از صفحه ای که گفتم عکسشو بزارند سایر دوستان جواب بقیه سوال هاشونو خواهند گرفت.

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام مستر پایدار عزیز;)
میسون هم من رفتم همون در اومد که

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام مستر پایدار عزیز;)
میسون هم من رفتم همون در اومد که

سلام دوست عزیز...ممنون بابت ذوق و وقتی که گذاشتید.
راستش ارمین خان گفتند متوجه این اشتباه سادم شدم !!
دیگه دیدم این قدر تابلو بود هیچی نگفتم ...

به هر حال لطف کردید ممنونم.من مسیر پیش رو پایینی رو نمیدیدم نمیدونم چرا !!

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام. یه سوال دارم. اگه حساسیت یک تابعی نسبت به یه پارامتری بشه منفی دو این به چ معناست؟ عددی که به عنوان حساسیت به دست میاریم چه مفهومی داره؟

Reza system 94

عضو جدید
Re: تاپیک رفع اشکال درس کنترل خطی کنکور کارشناسی ارشد

سلام. یه سوال دارم. اگه حساسیت یک تابعی نسبت به یه پارامتری بشه منفی دو این به چ معناست؟ عددی که به عنوان حساسیت به دست میاریم چه مفهومی داره؟
سلام
وقتی حساسیت منفی میشه یعنی تغییراتشون در یک جهت نیست
مثال حساسیت تابع Tنسبت به K برابر -1/2 است یعنی اگر K را 20%زیاد کنیم T 10% کم میشود

amir3620

عضو جدید
سلام دوستان من ميخوام كتب ارشد رو بگيرم تقوي يا رضايي يا جهش بهتره شما كه از اين كتب استفاده مي كنيد جواب بدهيد؟

براي بهم نريختن نظم تايپيك لطفا از طريق پيام خصوصي جواب بدهيد با تشكر...

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان.این سوالی رو که گذاشتم سوال قشنگی هستش که پارسال توی ازمونای بینش هم مشابهشو دیده بودم ولی ایده ی اصلیش توی هسته ی 84 اومده باشه...ممنون میمش کسی که جوابو میدونه نظرشو بده...

bahram1992

عضو جدید
سلام دوستان.این سوالی رو که گذاشتم سوال قشنگی هستش که پارسال توی ازمونای بینش هم مشابهشو دیده بودم ولی ایده ی اصلیش توی هسته ی 84 اومده باشه...ممنون میمش کسی که جوابو میدونه نظرشو بده...

سلام هر قسمت که اشتباه بود یا متوجه نشدید بگید توضیح بدم
22.jpg

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام هر قسمت که اشتباه بود یا متوجه نشدید بگید توضیح بدم
مشاهده پیوست 217297

سلام دوست خوبم..لطف کردی اقا گرفتم...ممنونم.

فقط جسارتا د تکمیل فرمایش شما بگم این سیستم ها LTI هستند دیگه..پس وقتی ورودی سیسنوی بهشون اعمال بشه در صورت پایداری و داشتن جواب حالت ماندگار قطعا جواب نهایی به فرم سیسنوسی هستش ولی با دامنه و فاز متفاوت...بعدش پس تنها حالتی که سبب میشه به ازای این ورودی سینوسی سیستم نوسان نکنه این هستش که طبق معادله ی مشخصه که از تابع تبدیل نوشتیم بدست میاد باید اون هم برابر با لاپلاس این ورودی سینوسی بشه تا قطب مکرر بشه و طبق فرمایش شما توی عکسش در حوزه ی زمان یه تی ظاهر میشه کنارش که سبب میشه سیستم در تی به سمت بی نهایت اصلا بی نهایت بشه مقدارش و ناپایداره و اصلا حالت ماندگار دیگه نداریم در واقه دیگه حالت سیسنوی پیش نمیاد و سیستم مقدراش بی نهایته. خیلی لطف کردید.

البته بگم من با یه روش دیگه هم حل کردم که طولانی میشه بخوام این جا بگم.به هر حال سوال خیلی قشنگی هست این سوال.ممنونم که گیرم رو رفع کردید.

bahram1992

عضو جدید
آره خود من هم اول بدون جواب حل کردم و شک کردم واسه پایداری ولی چون هم جواب رو نوشته بودی و هم بحث پایداری ذکر نشده بود دیگه انگار جواب درست همینه.
من حواسم نبود تو جواب هم مهم نبود ولی وقتی از M فاکتور گرفتم یادم رفت بنویسمش و یک M هم تو مخرج داریم :))
راستی این سوال رو میتونی برام توضیح بدی؟
فک کنم اشکال داره خود سوال و ضرایبش گرچه من وقتی قطب هاش مختلط میشه واسه یه قسمت، تو بدست آوردنش دچار مشکل میشم و نمیتونم بدست بیارم گرچه جواب درست فک کنم گزینه 3 باید باشه
11.jpg

آخرین ویرایش:

Paydar91

کاربر ممتاز
آره خود من هم اول بدون جواب حل کردم و شک کردم واسه پایداری ولی چون هم جواب رو نوشته بودی و هم بحث پایداری ذکر نشده بود دیگه انگار جواب درست همینه.
من حواسم نبود تو جواب هم مهم نبود ولی وقتی از M فاکتور گرفتم یادم رفت بنویسمش و یک M هم تو مخرج داریم :))
راستی این سوال رو میتونی برام توضیح بدی؟
فک کنم اشکال داره خود سوال و ضرایبش گرچه من وقتی قطب هاش مختلط میشه واسه یه قسمت، تو بدست آوردنش دچار مشکل میشم و نمیتونم بدست بیارم گرچه جواب درست فک کنم گزینه 3 باید باشه
مشاهده پیوست 217325

جدی کم بود..من اون جاشو دقت نکردم..چون گیر کارم توی همون مکرر شدن بود تا شما اشاره کردی کل قضیه رو گرفتم .

اراه این تست کنترل برق 91 هستش..با تحلیل حالت ماندگار خییل راحت تر میشه حلش کرد..چون توی گزینه ها حالت ماندگار سینوسی های تمام گزینه ها فرق میکنه..ولی برای حل کامل باید با معکوس لاپلاس بریم

شما درست می فرمایید ..گزینه سه درسته ولی طراح اشتباه کرده باید به جای K/2 مینوشت( K ضرب در رادیکال دو ) تقسیم بر 4 ..
فکر کنم مشکلتون رفع شده باشه...توی بحث قطب های مختلط کلا مشکل دارید یا نه در این سوال ؟؟ دقیقا کدوم قسمتش ؟

bahram1992

عضو جدید
جدی کم بود..من اون جاشو دقت نکردم..چون گیر کارم توی همون مکرر شدن بود تا شما اشاره کردی کل قضیه رو گرفتم .

اراه این تست کنترل برق 91 هستش..با تحلیل حالت ماندگار خییل راحت تر میشه حلش کرد..چون توی گزینه ها حالت ماندگار سینوسی های تمام گزینه ها فرق میکنه..ولی برای حل کامل باید با معکوس لاپلاس بریم

شما درست می فرمایید ..گزینه سه درسته ولی طراح اشتباه کرده باید به جای K/2 مینوشت( K ضرب در رادیکال دو ) تقسیم بر 4 ..
فکر کنم مشکلتون رفع شده باشه...توی بحث قطب های مختلط کلا مشکل دارید یا نه در این سوال ؟؟ دقیقا کدوم قسمتش ؟

توی بازکردن قطب ها و جدا کردن چند جمله ای ها یه ذره مشکل دارم یعنی نه اینکه اساسی باشه میخوام یه راه سریع واسه بدست آوردنش بلد باشم تا ذهنی بدست بیارم

Paydar91

کاربر ممتاز
توی بازکردن قطب ها و جدا کردن چند جمله ای ها یه ذره مشکل دارم یعنی نه اینکه اساسی باشه میخوام یه راه سریع واسه بدست آوردنش بلد باشم تا ذهنی بدست بیارم

سریع ترین راه برای بدست اوردن قطب های مختلط این هستش که از روش مربع کامل کردن استفاده کنید..من توی چند تا مثل براتون توضیح میدم ..عکسشو میزارم..انشالله

bahram1992

عضو جدید
سریع ترین راه برای بدست اوردن قطب های مختلط این هستش که از روش مربع کامل کردن استفاده کنید..من توی چند تا مثل براتون توضیح میدم ..عکسشو میزارم..انشالله

ممنون
اگه بتونی جواب تشریحی همون سوال که نوشتم رو هم بنویسی واقعا دیگه میترکونی :)

bahram1992

عضو جدید
این هم سوال برق 92 یکی بگه برای k=1 ، محدوده B باید چقدر باشه؟
Untitled.jpg
Bبزرگتر مساوی 2 یا B بزرگتر از 2؟

Armin-Z

کاربر ممتاز
این هم سوال برق 92 یکی بگه برای k=1 ، محدوده B باید چقدر باشه؟
مشاهده پیوست 217359
Bبزرگتر مساوی 2 یا B بزرگتر از 2؟
فک میکنم بزرگتر مساوی درست هست، چون در حالت مساوی هم نوسان نداریم و مانند حالت B بزرگتر از 2 مسافت حداقل خواهد بود

bahram1992

عضو جدید
فک میکنم بزرگتر مساوی درست هست، چون در حالت مساوی هم نوسان نداریم و مانند حالت B بزرگتر از 2 مسافت حداقل خواهد بود

بحث من همینه. به نظر من برای حداقل مسافت باید میرای شدید باشه نه میرای بحرانی!
و برای میرای شدید هم باید دلتای معادله بزرگتر از صفر باشه نه بزرگتر مساوی صفر
نمیدونم دیگه

Paydar91

کاربر ممتاز
ممنون
اگه بتونی جواب تشریحی همون سوال که نوشتم رو هم بنویسی واقعا دیگه میترکونی :)

سلام من حل رو به دورش وگذاشتم.. فقط ببنید جون گفته پاسخ حالت ماندگار یعنی تی به سمت بی نهایت میل کنه (همون بحث 4 برابر ثابت زمانی هم درسته که اون نمایی ها صفر میشه )

در روش اول: واضح هستش که ضرایب B و C به صورت مستقیم نیاز نبود چرا که میدونیم این نمایی ها صفر میشه و تاثیری درجواب نداشت ولی در ادامه میبنید که توی عکسی که گذاشتم برای ادامه ی حل و بدست اوردن ضرایب Eو D نباز هست اونا باشه

روش بدست اوردن ضرایب A و B و C که توی اکثر کتابا توضیح داده شده و روش بدست اوردن D و E ابتکاری هستش که بعضا توی بعضی کتابا یا جزوه ها هست شما یاد بگیر فقط روشو.. و روش اصلی هم که این هستش بیای کلا مخرج مشترک بگیری همون روش سختی که توی ریاضی یک استفاده میکردیم و کلی داستان و.. شما همین طوری یاد بگیر تمام مسایل رو میشه باهاش حل کرد !!

روش دوم: چون گفته پاسخ ماندگار و از طرفی توی گزینه ها همه با هم تفاوت داره میشه سریع از این روش بدست اورد و من حلی که از توی نت داشتم رو براتون میزارم تا دوباره کاری نشه بخوام بنویسم

اگه جایی رو متوجه نشدید بگید تا بگم.

Armin-Z

کاربر ممتاز
بحث من همینه. به نظر من برای حداقل مسافت باید میرای شدید باشه نه میرای بحرانی!
و برای میرای شدید هم باید دلتای معادله بزرگتر از صفر باشه نه بزرگتر مساوی صفر
نمیدونم دیگه
نه، میرای بحرانی هم میتونه باشه، چه دلیلی داره میرای بحرانی نتونه باشه؟

بالا