حالا چون با میسون حل میشه دلیل نمیشه که سوال میسون باشه... اصل سوال مربوط به حالت هست که با حالت راحتتر از میسون هم به جواب میرسه... تازه حالتهایی مشابه هم هست که با میسون به راحتی به جواب شاید نشه رسید...
اکثر اساتید اون سوال رو با میسون حل کردند.
حالا چون با میسون حل میشه دلیل نمیشه که سوال میسون باشه... اصل سوال مربوط به حالت هست که با حالت راحتتر از میسون هم به جواب میرسه... تازه حالتهایی مشابه هم هست که با میسون به راحتی به جواب شاید نشه رسید...
اکثر اساتید اون سوال رو با میسون حل کردند.
خب شمام با روش اکثر اساتید حل کن![]()
منم با اون روش حل میکنم.نه حالت
موفق باشی
سلام دوستان ، عزیزان لطفا به من یکی بگه ، مرجع خوب تست زنی در این درس چیه ؟ پیشنهاد شما چیه واسه منبع تست خوب و جامع ..
...
آقا سعید سوالایی که گزاشتی دو تاشو هنوز نرسیدم بخونم که راهنماییت کنم ، اما یکی از سوالهایی که پرسیدی در مورد پایداری اون تایع ، همیشه ناپایداره یکی از شرطهای پایداری برای معادله وجود تمامی توان های معادله اس ... شما مثلا جدول پایداری شو هم تشکیل بدی به همین نتیجه میرسی
و مورد دیگه ، سوالهای چندسال اخیر شاید از یه موردی به طور مستقیم سوال نکرده باشه اما باید اطلاعات کافی داشته باشی از اون مورد برای حل تست به کارت میاد ، یعنی ترکیب شده همه با هم
خوب منم میخوام جدول راثش رو بنویسه و قشنگ نشون بده
,و اینکه ناپایدار نیست.جوابتون غلطه اما نداشتن تمام توانها دلیل بر ناپایداری نیست.شاید پایدار مرزی باشه
دوستان شرمنده.توان s اینجا 2 نیست.توان s اینجا 3 هستش.
آقا پوریا.حرفت درسته.اما شاید پایدار مرزی باشه
دوستان شرمنده.توان s اینجا 2 نیست.توان s اینجا 3 هستش.
آقا پوریا.حرفت درسته.اما شاید پایدار مرزی باشه
مشاهده پیوست 218883
این تست هسته ای 84 هستش.من خودم دوتا کتاب رو نگاه کردم.کتاب فرشاد احسانی زده گزینه 3
اما کتاب آریاز زده گزینه صحیح وجود ندارد.
منم خودم از یه راه دیگه رفتم که فک میکنم.جواب نداره.حالا نمیدونم حلم درسته یا نه
من با 3 تا سوال اومدمممم.بچه ها لطف کنید بهم توضیح بدید.این 3 تا سوال رو
مشاهده پیوست 218780مشاهده پیوست 218781
من هم یه روش بگم شاید به دردتون خورد...
قطب ورودی برای ردیابی باید توی مسیر پیشرو وجود داشته باشه تا ردیابی بشه، پس گزینه 4 رد میشه، چون ما قطب توان دوم S نداریم اینجا...
در اغتشاش برای حذف اغتشاش باید قطب اغتشاش توی مسیر پیشروی جلوی اغتشاش به عنوان صفر یا در مسیر پیشرو در قسمت قبل از اغتشاش به عنوان قطب باشه، که در اینجا در مسیر پیشروی مقابل صفری به شکل S^2 + 1 نداریم، پس باید در مسیر پیشروی قبل از اغتشاش به عنوان قطب باشه که در همه گزینه ها درست هست...
با نکته دیگه ای که میتونیم چک کنیم و به جواب برسیم اینکه با حذف صفر و قطب دچار ناپایداری میشیم که گزینه های 1 و 2 هم رد میشن...
دوستان حالا شما میگید که گزینه صحیح وجود نداره؟؟؟؟
حل من غلط بود؟
ببین سعید جان.. من فکر کنم منظور طراح هم رد گزینه احتمالا بوده به روشی که اقا ارمین گفتند.
من قبل این که شما اون ایده ای که فرض کردی رو بنویسی (همون فرم گزینه ها فرض کردی و توش الفا و بتا گذاشتی) مونده بودم چطوری توضیح بدم... چون خیلی طولانی میشد..با اون فرض شما کار یکم ساده تر شد..بعدش گفتم هر سه گزینه میتونه درست باشه برای قسمت اول برای قسمت دوم باید بیای تابع تبدیل رو بزاری بعدش هی وروردی رو لاپلاسشو اعمال کنی ببنی خطا صفر میشه یا نه که خودش فرایند زمان بری هستش !! شما چون گفتی گزینه ی سه درسته من روی همون امتحان کردم و درست بود روی یکی دیگه از گزینه ها هم امتحان کردم غلط بود ..به احتمال زیاد همون گزینه ی سه درسته..
اما روش حل شما رو من متوجه نشدم چیکار کردی.. کاش مخرجشو این طوری در هم ضرب نمی کردی ساده مینوشتی به صورت ضرب شاید متوجه میشدم... روش اقا ارمین هم خیلی خوبه حالا سعی کن یادبگیری اونو ..نه برای خطا اگه اشتباه نکنم توی برق 92 و دکتراش یه تستایی مد شده بود می اومد که خروجی به ازای کدوم ورودی کران دار هست یا نیست و.. و این روش بهش فکر کنم ربط داره..
سلام بچه ها
این سوال شبیه یه سوال کنکور دو سه سال اخیره دقیق یادم نیست
خودم عوضش کردم همینجوری یه ذره جنبه آموزشی و مرور داره)
جواب بدید به 3تا سوال
مشاهده پیوست 218949
سلام.
راستش من منظورتو از قسمت دوم سوال متوجه نشدم یعنی چی جمع ضرایب حلقه بسته مرتبه ی دو چیه ؟؟
به هر حال فکر کنم K اندیس a بشه دو
ax^2+bx+c
a+b+c=2
Ka فک کنم میشه 1/2
نمی دونم پس حتما یه جا رو اشتباه کردم..
LimS^2G(s)=1/ka
ess=1/Ka=2
Ka=2
درسته؟