سلام
من کنترل خطی رو از روی تقوی میخونم ولی فک میکنم یک مقدار سنگینه.کتاب نورمن نایس رو بخرم یا رضایی ؟
دوست عزیز برای کنترل ... یا جزوه ی اقای ابویی رو گیر بیار بخون... یا جزوه ی اقای شیرین ابادی ولی با ویس حتما باشه !! بعدش هم فقط تست بزن تا بعد ببنیم چی میشه ..هر کار دیگه ای بکنی خیلی سخته هر چند شدنی..این بهترین راهه ولی در حال حاظر...
کتاب نورمن نایس که ترجمه نیست بخری و زبان اصلیه وسایت مهندس یار آخرین ویرایش رو با حل مسائلش داره میتونی دانلود کنی.
تقوی منبع دومه باید از یه جزوه خوب یا دانشگاهی شروع کنی
کتاب رضایی هم حجیمه و فرقی با یه کتاب مرجع نداره فقط ساده وفارسی توضیح داده
سلام اقا بهرام ..کتب اقای نورمن نایس رو اقای حیدر علی طالب زاده به همران دو تن دیگه ترجمه کردند !! یعنی طراح سوالات کنترل حداقل یه دور احتمالا سوالای نورمن نایس رو دیده و خونده و.. پس حتما این کتاب حل برخی تمرین هاش بسیار خوب خواهد بود !!
البته من زبان اصلیشو از نظر فونت و.. بیش تر می پسندم.. و کیفیت چاپ و.. ولی خب یه جاهایی ترجمه بیش تر کمکم میکنه..ولی من پیشنهاد نمی کنم کسی از روی نایس بخواد کنترل بخونه...مثلا مبحث نایکوئیست رو میخوندم از روی نایس..انصافا خوب گفته.. ولی برای کسی که بار اولشه فکر نکنم زیاد کارا باشه..مگر این که کسی تستای این بخشو حل کرده باشه یه دیدی گرفته باشه حالا برای تکمیلش بخواد این رو هم بخونه....و شاید بخواد قشنگ بحث براش جا بیفته..
اولویتتون حل تمرین های نایس باشه.. واقعا تمریناش نایسه !!!
اینجا کنترل خطیه کنترل فرقی نداره یعنی با کنترل اتوماتیک؟
نه اگه اشتباه نکنم چند سال اخیر براشون از این درس 5 تا تست میاد..که تنها تفاوت مهمی که من توی این کتابای دو رشته مختلف دیدم..برای برقی ها تابع تبدیل سیستم مکانیکی مهم هستش !! چون برقی هستیم اونا رو فکر می کنند بلد نیستیم و.. ولی برای مکانیکی ها سیستم های الکتریکی مهم هستش چون مکانیکی هستند فکر می کنند الکتریکی رو بلد نیستند.. البته سیستم های فشار مایعات هم اونا دارند..یه چیز شبیه مدار rc یا rl خودمون هستش..مدار مرتبه ی یک..
سلام به همگی
خسته نباشید جناب مهندسان برق گرامی
خوب شد من میام از این به بعد اشکالاتمو کنترل اتوماتیکمو اینجا مطرح میکنم.
نه خیلی با هم یکی ند تا اونجایی که اکثرا سوالای سال قبل کنترل شما رو برای ما برای سال بعدش به عنوان سوال کنترل اتوماتیک میدن. ومن خواهشی که ازتون دارم اینه که لطفا سوالای کنترل خطی 93 رو که حل میکنین اینجا بذارین و ما هم ازش استفاده کنیم
مرسی و اینکه من برای کنترل اتوماتیک کنترل خطی رضایی رو میخونم.
واز این به بعد با اجازتون منم میشم یه عضو این تاپیک مهم
سلام دوست عزیز. به جمع ما خوش امدید.
البته بگم حالا که از روی امین رضایی می خونید بخونید..ولی این کتاب برگ برندش تا اخر فصل پایداری هستش و برای مکان به بعد خیلی خیلی ضعیف کار کرده واصلا چیزی متوجه نخواهید شد... برای قسمت های دیگه از جزوه های کنکور بچه های برق که بالاتر گفتم استفاده کنید.
انشالله روز به روز تاپیک پر رونق تر بشه.