این error ی که شما نوشتید یعنی اینکه مسئله نتونسته مگرا شه. باید incrementها رو کوچکتر در نظر بگیرید
با تشکر از سایت خوبتونمی خواستم بدونم چگونه میشه اتصال اتکایی که دو یا چندتا جسم که به هم تکیه داده شده اند رو باید در interaction معرفی کرد که این error : Too many attempts made for this increment رو نده.
اگه لطف کنید و به صورت pdf یا مرحله به مرحله توضیح بدید ممنون میشم واقعا خیلی بهش نیاز دارم.
یه سوال داشتم از دوستان
برای مدل کردن کامپوزیت مدل ها و روشهای مختلفی وجود داره. این روش ها چه فرقی با هم دارند؟ من می خواهم یه پوسته کامپوزیتی مدل کنم. از کدوم روش استفاده کنم بهتره؟ آیا این روشها مزیتی بر همدیگه دارند؟
یه سوال داشتم از دوستان
برای مدل کردن کامپوزیت مدل ها و روشهای مختلفی وجود داره. این روش ها چه فرقی با هم دارند؟ من می خواهم یه پوسته کامپوزیتی مدل کنم. از کدوم روش استفاده کنم بهتره؟ آیا این روشها مزیتی بر همدیگه دارند؟
پیشنهاد من استفاده از ماده lamina به خاطر پوسته ای بودن و section کامپوزیت در نظر گرفتن است.
سلام خسته نباشین
برای اعمال فشار یا نیرو روی مثلا لایه ای بیرونی یا داخلی که از چند قسمت تشکیل شده , چجوری میشه این قسمتهارو باهم
انتخاب کرد تا تحت یه فشار قرار بگیرن , قسمت های مختلفو با گرفتن Ctrl نمیشه باهم انتخاب کرد چجوری میتونم اینکارو انجام بدم
ممنون
کسی میدونه معنی این eror چی میشه
Dependent part instances cannot beedited or assigned mesh attributes
Try the operation on the ossociatedpart , or select “Make Independent”
From the instance in the Model Tree.
آموزش سابروتین نویسی را برای آموزشگاه خودم آماده کردم
کسی خواست پیام خصوصی بده با ایمیل ارسال میکنم
اگر 50 کاربر هم از پست من تشکر کردند یک لینک مستقیم ارائه می کنم
سلام خدمت همه مهندسین تحلیل گر!
یه قطعه دارم که بصورت ابر نقاط وارد محیط کتیا کردم
بعد از اینکه قطعه رو اصلاح کردم!می خوام وارد محیط آباکوس بشه واسه تحلیل
قبلا واسه اینکار اول ابر نقاط رو به مش و مش رو به سطح تبدیل میکردم ودر نهایت بصورت شل یا جسم صلب وارد محیط آباکوس میکردم
اما اینار امکان انجام انیکار رو ندارم(سطح مش برش خورده است کلی سوراخ داره که قابل ترمیم هم نیست اگه هم باشه کار طاقت فرسایی!!!) واسه همین سوالل اینه که تا حالا کسی مش رو به آباکووس امپورت کرده!!!
کسی میدونه معنی این eror چی میشه
Dependent part instances cannot beedited or assigned mesh attributes
Try the operation on the ossociatedpart , or select “Make Independent”
From the instance in the Model Tree.
واسه مش زدن part رو انتخاب کن. به عبارت دیگه مش رو روی part بزن نه روی assembly. تو همون ماژول mesh، پارت رو به عنوان object انتخاب کن و مش بزن
سلام
می خواستم بپرسم برای کار کردن با Abaqus چقدر رم و ظرفیت نیازه؟
مرسی
سلام
می خواستم بپرسم برای کار کردن با Abaqus چقدر رم و ظرفیت نیازه؟
مرسی
من يك صفحه صلب را با پارت discrete rigid و از نوع planar<shell براي انتهاي مدلم تعريف كردم (جهت اعمال بار متغير به نقطه Refrence Pointe كه از طريق اون به انتهاي مدلم كه solid است، منتقل بشه) ، من اين صفحه صلب رو در ماژول اينتراكشن در قسمت Constraint<Rigid Body و صفحه را به انتهاي مدل Tie كردم، آناليز بدون Error تا انتها پيش ميره ولي دو Warning زير كه هر دو مربوط به قسمت اتصال صفحه صلب به انتهاي جسم است تكرار ميشه ! لطفا راهنمايي كنيد
For *tie pair (assembly__pickedsurf70-assembly__pickedsurf69), adjusted nodes with very small adjustments were not printed.
Specify *preprint,model=yes for complete printout.
8 nodes have dof on which incorrect boundary conditions may have been specified. The nodes have been identified in node set WarnNodeBCIncorrectDof.
!!! اينكه تكيه گاه رو رو عضو تعريف كردم براي اين بوده كه از راستاي قائم منحرف يا كمانه نكنه و فقط در راستاي اعمال بار حركت كنه !!!
مشاهده پیوست 140902
مرسي - ولي اگه ممكن است بفرماييد كه چه جوري ميشه اينكار رو كرد ؟! چرا كه ابتدا در ماژول اينتراكشن tie ميكنيم و بعدا مش بندي را انجام ميدهيم ! ممنون ميشم راهنمايي كنيدسلام
این وارنیگ برای این هست که در تای کردن شما مش بندی رو که نودها باید بر روی هم قرار بگیرند را رعایت نمی کنید.
من بايد در يك آناليز كمانش غير خطي يك ميله، تعدادي "بست حلقوي فلزي پيش كشيده" رو مدل كنم !!! چند مشكل وجود داره اول تعريف تماس "بست"هاست (با shell مدل كردم) با خود ميله در معرض كمانش، چه با general وچه با surface to surface وارنينگ ميده كه اين "اينتراكشن براي اين step مناسب نيست ! ولي آناليز بدون error تا آخر ميره ولي مشكل ديگه وجود داره: با اينكه تعريف اتصال درسته ! ولي وقتي ميله كمانش ميكنه "بست ها" انگار نه انگار !!! سرجاشون بدون هيچگونه تنشي و تغيير شكلي ايستادن! در مورد پيش تنيده كردن "بست" ها ممنون ميشم راهنمايي بكنيد، چون در آناليز هاي مربوط به كمانش چه خطي مقادير ويژه و چه غيرخطي استاتيك ريسك گزينه blolt force فعال نيست تازه اگرهم باشه فكر نكنم براي shell كار كنه
مرسي
نمونه اي ديگر از warning ها :
Not all the nodes that do not find intersection with the master surface are printed. However all of these nodes have been included in a node set.
304 nodes may have incorrect normal definitions. The nodes have been identified in node set WarnNodeIncorrectNormal.
The specified type of interaction cannot be created or resumed in this type of step. Contact pair definition will not written to the ODB.
The specified type of interaction cannot be created or resumed in this type of step. Contact pair definition will not written to the ODB
مرسي - ولي اگه ممكن است بفرماييد كه چه جوري ميشه اينكار رو كرد ؟! چرا كه ابتدا در ماژول اينتراكشن tie ميكنيم و بعدا مش بندي را انجام ميدهيم ! ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام به همه ی مهندسین عزیز
این تاپیکو واسه آموزش و تبادل اطلاعات راجع به آباکوس زدم.لطفا هرکی هر چی داره (جزوه آموزشی / پروژِه/ثال حل شده و...)بریزه تو گود...!![]()
سلام بر شما دوست عزیزبا سلام . کسی فایل مدل کردن فرایند جوشکاری یا تنش پسماند ناشی از جوشکاری با abaqus داره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دوستان یه سوال
من دارم یه شبیه سازی در حالت دو بعدی انجام میدم. و به قطعه مورد نظر در ابتدای یک Step و در راستای یک محور مختصات حرکتی می دم. توی Step بعدی کلا محور مختصات رو عوض می کنم و حالا در راستای یه محور از این سیستم مختصاتی جدید ،حرکت میدم و حرکت قبلی رو توی این Step ,غیرفعال می کنم ولی باز پیغام زیر رو میده.
مشاهده پیوست 142995
سلام دوستان
من یک تیر مدل کردم روش استاتیک riks
اصلا جایی برای تعریفtime نبود
وقتی مینیمم arc length increment عدد 0.00003906هست این ارور رو میده
Time increment required is less than the minimum specified
وقتی هم مینیمم arc length increment عدد 0.00003903هست این ارور رو میده
Too many attempts made for this increment
یعنی با کم کردن 1e-8 این دو خطای متفاوت رو میده
چند سطر آخر massage file هم اینه:
JOB TIME SUMMARY
USER TIME (SEC) = 1.9000
SYSTEM TIME (SEC) = 0.10000
TOTAL CPU TIME (SEC) = 2.0000
WALLCLOCK TIME (SEC) = 2
مشکل کجاست؟
از کجا باید زمان تعیین کنم؟
یک تیر فولادی I شکل هست که میخوام تا مرحله ی گسیختگی بارگذاری کنم.مشخصات مصالح رو الاستو پلاستیک تعریف کردم. سه تا پلیت تعریف کردم یکی برای اعمال بار در وسط دهانه و دو تا هم برای تکیه گاهها. بار یکنواخت از نوع فشار به پلیت وارد میشود. ولی هیچ اینتراکشن بین صفحات و تیر تعریف نکردم. یک استپ از نوع جنرال ریکس با max load proportionaly factor=1و max number of increment=100و initial arc length increment=.01و estimated total arc increment=1
وقتی جاب رو سابمیت میکنم ارورهایی که بالا گفتم میده.
میخواستم بدونم استپی که تعریف کردم درسته؟
اینتراکشن بین چهار تا پارت لازمه؟
یا اگه اشتباهه. لطف کنید یه توضیح گام به گام ارائه فرمایید.
با تشکر فراوان