<*<*< تاپيك مربوط به آزمون دكتري مكانيك >*>*>

a.n.a

عضو جدید
عجب، حتماً شما خانمی و سربازی نداری که الان داری می خندی.

اون که بله،خدایی شما پسرا خیلی گناه دارین:سربازی،سربازی،سربازی...
تازه فهمیدم سازمان سنجش چقدر قشنگ میتونه آدمو نابود کنه
سه چراغ روشن واسه سنجش که هر چی امید بود رو امسال از بین برد!!!!!!!!!!!!!
خدایی الان دیگه کاری به جز خنده نمیتونم بکنم!!!!!!!!!!!

a.n.a

عضو جدید
از دوستانت پرسیدی که چه درصدهایی زدند؟ کلا حدود درصدی امسال رو اطلاع داری؟

من همه دوستام دینامیک جامدات شرکت کردن؛فقط یه نفرو اطلاع دارم که خیلی امید داشت(تخصصیش 30،استعداد 40،زبان 15) بعد آزمون فقط میگفت کنترل کارشناسی!!!!!!!!دقیقا پیشرفتش کدوم قسمت بود من ندیدم!!!!!!!!!!
جالب اینجاس که اونم میگفت تو دینامیک بیشترین اشتباه رو داشته

sapless

عضو جدید
من همه دوستام دینامیک جامدات شرکت کردن؛فقط یه نفرو اطلاع دارم که خیلی امید داشت(تخصصیش 30،استعداد 40،زبان 15) بعد آزمون فقط میگفت کنترل کارشناسی!!!!!!!!دقیقا پیشرفتش کدوم قسمت بود من ندیدم!!!!!!!!!!
جالب اینجاس که اونم میگفت تو دینامیک بیشترین اشتباه رو داشته

دینامیک درصد منو خیلی کشید پایین. در حالیکه خودش باید عامل بالای رفتن درصد میشد. کنترل که اصلا نزدم اگه میتونستم کنترل بزنم که درصدم با همین وضعیتم باز بالا میرفت متاسفانه فقط باید منتظر موند

sapless

عضو جدید
بی خیال، سازمان سنجش تره هم برای اعتراض خورد نمی کنه. باور نداری سعی کن یه تماس تلفنی ساده باهاشون بگیری.

بیشتر از اینکه به اعتراضات ما نگاه کنند از اساتید دیگه سوال می کنند بعد تصحیح می کنند. ما تنها کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که سوالی رو که مورد داره با دلیل نشون بدیم

hamin319

عضو جدید
من این متنو برا اعتراض به سوال 42 نوشتم اگر کسی اعتراض به این سوال داشت از این متن استفاده کنه
با سلام
سوال 42 تخصصی گروه مهندسی مکانیک (2) طراحی کاربردی دینامیک جامدادات 2322، مشکل اساسی دارد هارمونیک دوتایی زمانی برابر صفر می باشد که نیروهای حجمی صفر باشد فارغ از این مورد تابع تنش به خودی خود معادله تعادل را ارضا می کند و از قرار دادن تابع تنش در رابط سازگاری هارمونیک دو تایی به دست می آید که عملا هم معادله سازگاری را ارضا می کند و هم معادله تعادل را ارضا می کند.
منبع کتاب سد ترجمه دکتر علی اصغر عطایی
صفحه 151
در این کتاب این جمله آمده است
حال که معادله تعادل ارضا شد توجه خود را به معادلات میدانی باقی مانده در فرمولبندی تنش یعنی رابطه سازگاری معطوف می کنیم که پس از این متن معادله هارمونیک دوتایی به دست می آید. پس زمانی که هارمونیک دوتایی برقرار باشد باید هم معادله تعادل برقرار باشد و هم رابطه سازگاری که براساس دفترچه F گزینه 3 درست می باشد که به اشتباه گزینه 1 انتخاب شده است.
با تشکر

ضمنا به بقیه سوالات کانتینیوم هم اعتراض کردم شما هم اعتراض کنید که شاید حذف بشن

دوستان این سئوالات رو هم برای سنجش ارسال کنید، من اینهارو هم فرستادم (برای تخصصی دینامیک جامدات) :

دفترچه F167 مجموعه مهندسی مکانیک (2) کد 2322

سئوالات 16 و 17 و 19 و 20 و 21 و 24 و 25 به هیچ وجه منطبق بر سرفصل های وزرات علوم برای درس مکانیک های محیط پیوسته نیستند و هیچ جا هم تدریس نمیشوند.
این مباحث صرفا توسط یک استاد و در دانشگاهی خاص تدریس میشود و طرح این تعداد سئوال از یک مبحث نامرتبط حق اکثریت مطلق کاربران را زائل میکند، خواهشا برای این سئوالات نظر اساتید دیگر را هم جویا شوید.

سئوال 26 نوع نمادگذاری در سئوال مطرح نشده و هر کدام از گزینه های 1و2و3 میتوانند پاسخ باشند.

سئوال 42 عینا در صفحه 151 از کتاب ساد مطرح شده و گزینه 3 صحیح است.

دفترچه F405 استعداد تحصیلی و زبان عمومی گروه فنی-مهندسی

سئوال 50- متن به هیچ وجه یک تعریف جامع از طراحی صنعتی که شامل تاریخچه، صنایع مورد استفاده از خودرو تا ساختمان و.... را نشان نمیدهد بلکه صرفا طراحی صنعتی را از دیدگاه فرهنگ بشری بررسی میکند و تاثیر خلاقیت بشر بر آن یعنی گزینه 3

سئوال 51- گزینه 1 با متن ناهمخوانی دارد و پاسخ صحیح میباشد، زیرا متن درباره ارتباط بشر و طراحی صنعتی است.

سئوال 52- بین گزینه های 2 و 4 هیچ فرقی نیست، هردو یک مفهوم را میرسانند و هردو صحیح هستند.

سئوال 53- به وضوح در خط 54 بر تاثیر خلاقیت اشاره شده و با توجه به نقش پر رنگ خلاقیت در طراحی صنعتی پاراگراف بعدی به گزینه 3 به مراتب نزدیک تر میباشد.

سئوال 87- گزینه های 1 و 2 و 3 هرسه میتوانند صحیح باشند چون همه دلالت بر صفاتی انسانی دارند که بحث کردن با آنها سخت است.

سئوال 93- Demonstrative proof و Conclusive proof دو اصطلاح پر کاربرد در زبان انگلیسی بوده و در متن های بسیاری هم ا دو ترکیب به کار میروند، گزینه های 1 و 2 هردو صحیح هستند.

sapless

عضو جدید
دفترچه F405 استعداد تحصیلی و زبان عمومی گروه فنی-مهندسی

سئوال 50- متن به هیچ وجه یک تعریف جامع از طراحی صنعتی که شامل تاریخچه، صنایع مورد استفاده از خودرو تا ساختمان و.... را نشان نمیدهد بلکه صرفا طراحی صنعتی را از دیدگاه فرهنگ بشری بررسی میکند و تاثیر خلاقیت بشر بر آن یعنی گزینه 3

سئوال 51- گزینه 1 با متن ناهمخوانی دارد و پاسخ صحیح میباشد، زیرا متن درباره ارتباط بشر و طراحی صنعتی است.

سئوال 52- بین گزینه های 2 و 4 هیچ فرقی نیست، هردو یک مفهوم را میرسانند و هردو صحیح هستند.

سئوال 53- به وضوح در خط 54 بر تاثیر خلاقیت اشاره شده و با توجه به نقش پر رنگ خلاقیت در طراحی صنعتی پاراگراف بعدی به گزینه 3 به مراتب نزدیک تر میباشد.

سئوال 87- گزینه های 1 و 2 و 3 هرسه میتوانند صحیح باشند چون همه دلالت بر صفاتی انسانی دارند که بحث کردن با آنها سخت است.

سئوال 93- Demonstrative proof و Conclusive proof دو اصطلاح پر کاربرد در زبان انگلیسی بوده و در متن های بسیاری هم ا دو ترکیب به کار میروند، گزینه های 1 و 2 هردو صحیح هستند.

با یک سری از گزینه های پیشنهادیت مخالفم:
سوال 50 گزینه 3 درست نیست چون فقط در مورد تاثیر فرهنگ بشری بر طراحی صحبت شده نه تاثیر طراحی بر فرهنگ پس تاثیر متقابل نیست همون گزینه 1 صحیحتره
سوال 51 رو باهات موافقم
سوال 52 همون گزینه 2 درستتره چون هیچ مثالی زده نشده فقط موضوع رو بیشتر توضیح داده البته در تایید مطالب قبلش.
سوال 53 در خطوط آخر در مورد تاثیر فعالیت بر طراحی صحبت کرد و چون قبلش در مورد خلاقیت صحبت کرده بود دیگه نیاز نبود یه پاراگراف دیگه بهش اختصاص بده پس همون فعالیت عملی درستترین گزینه هست
سوالات 83 و 93 رو موافقم

a.n.a

عضو جدید
دینامیک درصد منو خیلی کشید پایین. در حالیکه خودش باید عامل بالای رفتن درصد میشد. کنترل که اصلا نزدم اگه میتونستم کنترل بزنم که درصدم با همین وضعیتم باز بالا میرفت متاسفانه فقط باید منتظر موند

واسه دینامیک برا کدوم سوالا اعتراض مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو برا کلید سوالای15،21،23،25،27 نظری نداری بهم بگی
راستی اون معادله لاگرانژ چرا جوابش گزینه یک نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با یک سری از گزینه های پیشنهادیت مخالفم:
سوال 50 گزینه 3 درست نیست چون فقط در مورد تاثیر فرهنگ بشری بر طراحی صحبت شده نه تاثیر طراحی بر فرهنگ پس تاثیر متقابل نیست همون گزینه 1 صحیحتره
سوال 51 رو باهات موافقم
سوال 52 همون گزینه 2 درستتره چون هیچ مثالی زده نشده فقط موضوع رو بیشتر توضیح داده البته در تایید مطالب قبلش.
سوال 53 در خطوط آخر در مورد تاثیر فعالیت بر طراحی صحبت کرد و چون قبلش در مورد خلاقیت صحبت کرده بود دیگه نیاز نبود یه پاراگراف دیگه بهش اختصاص بده پس همون فعالیت عملی درستترین گزینه هست
سوالات 83 و 93 رو موافقم

آخه سئوال 50 کجاش تعریف جامع از طراحی صنعتی هست، تعریف جامع یعنی تاریخ بیاری، کاربرد بگی، چشم انداز بگی، این هیچکدوم از اینارو نیاورده. :confused:
سئوال 51 هم گزینه 1 به شدت تابلو هست، این طراح چه فکری کرده معلوم نیست !!!
سئوال 52 هم نوشتم هردو گزینه صحیحه، هرچند واقعا سئوال ابهام آوریه.

تو عمومی ها چیز دیگری به ذهنتون نرسید بفرستیم؟

sapless

عضو جدید
واسه دینامیک برا کدوم سوالا اعتراض مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو برا کلید سوالای15،21،23،25،27 نظری نداری بهم بگی
راستی اون معادله لاگرانژ چرا جوابش گزینه یک نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال 15 زمانی اون گزینه کلید درسته که مرکز دوران مرکز جرم میله باشه درحالیکه نبود. در اینصورت با توجه به چشم پوشی از جرم گلوله هر جور حساب کنی مطمئنا 3.6 نمیشه
معاله لاگرانژ رو منم همون گزینه 1 زدم ولی فکر میکنم ما نیروی داخلی رو در نظر نگرفتیم اگه نیروی داخلی صرف نظر بشه همون گزینه 1 درسته از این نظر مطمئن نبودم واسه همین اعتراض نکردم.
سوال 21 من 20/7 آوردم متاسفانه نمیدونم چرا 27/7 رو گزینه درست دونست هنوز دلیلشو نفهمیدم.
سوال 23 که خیلی آسون بود اگه اشتباه زدی راحت از دستش دادی متاسفانه.
سوال 27 هم درسته خودم سر جلسه به همین گزینه رسیدم.
سوال 14 هم من خودم مشکل دارم مگه نگفته بود اصطکاک بین چرخ و ریل این ربطی به اصطکاک ترمز نداره باید میگفت اصطکاک ناشی از ترمز 0.2 هست سوالش ناقص بود. سر همین مساله کلی موندم و آخر حلش نکردم
یا مثلا سوال 18 باید میگفت به آن سرعت اولیه داده می شود نه اینکه با سرعت فلان به حرکت در می آید اینجوری یعنی کل سیستم این سرعت رو داره! همین منو به اشتباه انداخت
یا سوال 20 من 2 رادیکال 2 بدست آوردم چطور جوابش 4 میشه آخه؟!!!
سوال 35 هم هر چی الان حل میکنم باز 250 نمیاد سوال 35 رو کدوم گزینه زدی؟

آخرین ویرایش:

sapless

عضو جدید
آخه سئوال 50 کجاش تعریف جامع از طراحی صنعتی هست، تعریف جامع یعنی تاریخ بیاری، کاربرد بگی، چشم انداز بگی، این هیچکدوم از اینارو نیاورده. :confused:
سئوال 51 هم گزینه 1 به شدت تابلو هست، این طراح چه فکری کرده معلوم نیست !!!
سئوال 52 هم نوشتم هردو گزینه صحیحه، هرچند واقعا سئوال ابهام آوریه.

تو عمومی ها چیز دیگری به ذهنتون نرسید بفرستیم؟

سوال 50 چون بقیه گزینه ها اصلا درست نبود گزینه 1 رو زدم البته درسته همچین جامع هم نبود ولی از بقیه گزینه ها درستتر بود
توی عمومی ها من سوال 96 رو فکر میکردم گزینه 4 باشه ولی متاسفانه اینطور نبود. دلیلش رو نمیدونم.
یکی دیگه هم سوال 104 بود کدوم گزینه رو زدی شما؟

آخرین ویرایش:

ariax77

کاربر فعال
من سوالای استعداد تحصیلی رو تو خونه زدم. اصلا هم خبر از این مشکلات نداشتم. تقریبا تمام سوالای مربوط به اون متن طراحی صنعتی رو اشتباه زدم طبق کلید سنجش!!!! حتما این سوالا مشکل دارن که همه اشتباه زدن دیگه!!!

azmireza

عضو جدید
سلام به همه. منم کنکور دکتری دادم، دینامیک ارتعاشات.
انصافا اون سوال تبدیل فوریه اشتباه بود. یا باید فرض نمیداد یا گزینه دو رو تو گزینه ها نمی داد.

a.n.a

عضو جدید
سوال 15 زمانی اون گزینه کلید درسته که مرکز دوران مرکز جرم میله باشه درحالیکه نبود. در اینصورت با توجه به چشم پوشی از جرم گلوله هر جور حساب کنی مطمئنا 3.6 نمیشه
معاله لاگرانژ رو منم همون گزینه 1 زدم ولی فکر میکنم ما نیروی داخلی رو در نظر نگرفتیم اگه نیروی داخلی صرف نظر بشه همون گزینه 1 درسته از این نظر مطمئن نبودم واسه همین اعتراض نکردم.
سوال 21 من 20/7 آوردم متاسفانه نمیدونم چرا 27/7 رو گزینه درست دونست هنوز دلیلشو نفهمیدم.
سوال 23 که خیلی آسون بود اگه اشتباه زدی راحت از دستش دادی متاسفانه.
سوال 27 هم درسته خودم سر جلسه به همین گزینه رسیدم.
سوال 14 هم من خودم مشکل دارم مگه نگفته بود اصطکاک بین چرخ و ریل این ربطی به اصطکاک ترمز نداره باید میگفت اصطکاک ناشی از ترمز 0.2 هست سوالش ناقص بود. سر همین مساله کلی موندم و آخر حلش نکردم
یا مثلا سوال 18 باید میگفت به آن سرعت اولیه داده می شود نه اینکه با سرعت فلان به حرکت در می آید اینجوری یعنی کل سیستم این سرعت رو داره! همین منو به اشتباه انداخت
یا سوال 20 من 2 رادیکال 2 بدست آوردم چطور جوابش 4 میشه آخه؟!!!
سوال 35 هم هر چی الان حل میکنم باز 250 نمیاد سوال 35 رو کدوم گزینه زدی؟

منم در مورد سوال 14 باهات موافقم،سوال18 رو هم نتونستم حل کنم،سوال20 هم منم نفهمیدم چطور جوابش4 میشه ولی دوستم گفت من درآوردم این گزینه رو ،سوال23 رو درآوردم ولی نمیدونم چرا اون گزینه رو زدم:cry: ،سوال 35 رو نتونستم سرجلسه حل کنم

azmireza

عضو جدید
کسی اطلاع داره دینامیک ارتعاشات چند نفر شرکت کرده؟ امسالم دانشگاه های کمی برمیدارن ؟

انصافا اون سوال تبدیل فوریه اشتباه بود. یا باید فرض نمیداد یا گزینه دو رو تو گزینه ها نمی داد.

تعریف تبدیل فوریه به اون شکل اشتباهه، ولی خوب نمیشه به چیز دیگری هم جز گزینه 2 رسید !!
از طرفی حفظ کردن تبدیل فوریه که یک شکل هم بیشتر نداره ضروری بوده، حالا طراح چرا چنین حرکی زده معلوم نیست !!!!

sapless

عضو جدید

درصدت چطور بود؟ به کدوم سوالات اعتراض داری؟ از درصد بقیه اطلاع داری؟

azmireza

عضو جدید
درصدت چطور بود؟ به کدوم سوالات اعتراض داری؟ از درصد بقیه اطلاع داری؟
والا من زیاد وقت نذاشته بودم. 26 تا تخصصی زدم یکیش مطمئنم غلطه، یکیش شک دارم کدومشو زدم ، یکیشم این تبدیل فوریه. بقیه رو همونایی که سنجش اعلام کرده آورده بودم. زبان و استعدادو نگاه نکردم.

sapless

عضو جدید
والا من زیاد وقت نذاشته بودم. 26 تا تخصصی زدم یکیش مطمئنم غلطه، یکیش شک دارم کدومشو زدم ، یکیشم این تبدیل فوریه. بقیه رو همونایی که سنجش اعلام کرده آورده بودم. زبان و استعدادو نگاه نکردم.

دمت گرم ترکوندی که... اگه واقعا اینجوری باشه رتبه زیر 10 حتمیه. بقیه دوستات هم همینجوری زدند؟

azmireza

عضو جدید
دمت گرم ترکوندی که... اگه واقعا اینجوری باشه رتبه زیر 10 حتمیه. بقیه دوستات هم همینجوری زدند؟
بابا زیر 10 نخواستیم برا شهر خودم برسه کافیه اینجوری از کار و زندگیم هم نمیمونم. والا از دوستا و آشنا هم خبری ندارم. کاش امسال تعداد دانشگاهاییکه ارتعاشات بر میدارن زیاد بشه.

sapless

عضو جدید
بابا زیر 10 نخواستیم برا شهر خودم برسه کافیه اینجوری از کار و زندگیم هم نمیمونم. والا از دوستا و آشنا هم خبری ندارم. کاش امسال تعداد دانشگاهاییکه ارتعاشات بر میدارن زیاد بشه.

با این درصدت که حدودا 50 درصد میشه نیازی به افزایش ظرفیت نداری!
سوالات 14 و 15 و 18 و 20 و 21 که همش دینامیکی بود چطور آوردی؟ سوال 35 چطور؟ کنترل خطی رو خونده بودی؟

azmireza

عضو جدید
با این درصدت که حدودا 50 درصد میشه نیازی به افزایش ظرفیت نداری!
سوالات 14 و 15 و 18 و 20 و 21 که همش دینامیکی بود چطور آوردی؟ سوال 35 چطور؟ کنترل خطی رو خونده بودی؟
از این سوالایی که میگی فقط 18 و 21 رو زدم. دوتا کنترل زدم پایداری و نایکوئیست. 35 وقت کش بود نزدم. به نظرتون امسال با میانگین چند میشه زیر 70، 80 (تو دینامیک ارتعاشات) آورد؟

sapless

عضو جدید
از این سوالایی که میگی فقط 18 و 21 رو زدم. دوتا کنترل زدم پایداری و نایکوئیست. 35 وقت کش بود نزدم. به نظرتون امسال با میانگین چند میشه زیر 70، 80 (تو دینامیک ارتعاشات) آورد؟

با میانگین 40 میشه زیر 100 آورد.
سوال 21 رو چطوری 27/7 آوردی؟ چون خودم 20/7 اوردم
سوال 18 متن سوال تو رو به اشتباه ننداخت؟

azmireza

عضو جدید
با میانگین 40 میشه زیر 100 آورد.
سوال 21 رو چطوری 27/7 آوردی؟ چون خودم 20/7 اوردم
سوال 18 متن سوال تو رو به اشتباه ننداخت؟
سوال 18 اصل پایستاری مومنتم و انرژی و تواما داشت. تو سوال 21 هم اول بجای 27، 17 آوردم دیدم نیست یه بارم حل کردم 27 امد.

sapless

عضو جدید
سوال 18 اصل پایستاری مومنتم و انرژی و تواما داشت. تو سوال 21 هم اول بجای 27، 17 آوردم دیدم نیست یه بارم حل کردم 27 امد.

سوال 18 توی متنش نگفته بود سرعت اولیه داده میشه به خاطر همین فکر کردم کل سیستم اون سرعت رو داره دیگه از پایستگی تکانه استفاده نکردم.

بالا