<*<*< تاپيك مربوط به آزمون دكتري مكانيك >*>*>

caspianman

عضو جدید
پول شبانه و پردیس و آزاد ندارم...
با این وضعیت اصلا معلوم نیست رتبه چند بشه، من تراز زبانم خیلی پایینتر از شماست رو این حساب رتبه من شما باهم فاصله داره...

منم منتظرم که باز بشه که اعتراض کنیم سوال 42 رو حتما اعتراض کنیم تو کتاب سد هست

آقا این درک مطلب های استعداد رو زدی؟
به نظرم اکثرش کلید ها چند گزینه ای میشن.
نکنه اصلا سنجش امسال اعتراض رو باز نکنه !!! :cry:

پول شبانه و پردیس و آزاد ندارم...
با این وضعیت اصلا معلوم نیست رتبه چند بشه، من تراز زبانم خیلی پایینتر از شماست رو این حساب رتبه من شما باهم فاصله داره...

حاجی ما هم رو گنج نشستیم والا که 50 میلیون بدیم دکترا بگیریم آخرش هم دنبال کار باشیم. :confused:

هنوز باز نکرده قسمت اعتراضشو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(

فرم کلی اعتراض رو درست کردن، ولی هنوز مثل ارشد با جزئیات نگذاشتنش.
که شماره سئوال رو بشه مشخص کرد و عکس پیوست کرد و....
حالا خوبه سئوالاتی هم که درست زدیم به عنوان غلط شناخته بشه و حذف بشن. :D

a.n.a

عضو جدید
فرم کلی اعتراض رو درست کردن، ولی هنوز مثل ارشد با جزئیات نگذاشتنش.
که شماره سئوال رو بشه مشخص کرد و عکس پیوست کرد و....
حالا خوبه سئوالاتی هم که درست زدیم به عنوان غلط شناخته بشه و حذف بشن. :D

اونطوری درصدای من همش صفر میشه
دیگه حرفی واسه گفتن ندارم:biggrin:

sapless

عضو جدید
کسی دینامیک ارتعاشات شرکت کرده؟ به نظرم علاوه بر چند تا از سوالات ریاضی من رو سوالات دینامیک هم مشکل دارم. مثلا سوالات 14 و 15 و 18 و 20 دینامیک اشکال داره و همچنین از کنترل خطی سوال داده شده به جای کنترل پیشرفته!!!

کسی دینامیک ارتعاشات شرکت کرده؟ به نظرم علاوه بر چند تا از سوالات ریاضی من رو سوالات دینامیک هم مشکل دارم. مثلا سوالات 14 و 15 و 18 و 20 دینامیک اشکال داره و همچنین از کنترل خطی سوال داده شده به جای کنترل پیشرفته!!!
عوضش واسه ما به جای مکانیک پیوسته، اومدن مکانیک پیوسته فوق پیشرفته سئوال دادن، آقا همه چیز بی در و پیکره، با این سیستم اعتراضی هم که الان گذاشتن و نمیشه عکسی چیزی فرستاد، احتمال سر کاریم.

sapless

عضو جدید
عوضش واسه ما به جای مکانیک پیوسته، اومدن مکانیک پیوسته فوق پیشرفته سئوال دادن، آقا همه چیز بی در و پیکره، با این سیستم اعتراضی هم که الان گذاشتن و نمیشه عکسی چیزی فرستاد، احتمال سر کاریم.

منم شنیدم بچه ها مشکل داشتن. ظاهرا فریبرز سوالات کانتینیو رو داده اونم که معلومه چطور سوال میده
ولی واسه ما کنترل خطی دادن که زمین تا آسمون با پیشرفته فرق داره. اگه بگن دینامیک و ارتعاشات پیشرفته بعد خطی بدن مشکلی نداره چون لازم و ملزومند ولی کنترل دیگه خیلی ستمه

منم شنیدم بچه ها مشکل داشتن. ظاهرا فریبرز سوالات کانتینیو رو داده اونم که معلومه چطور سوال میده
ولی واسه ما کنترل خطی دادن که زمین تا آسمون با پیشرفته فرق داره. اگه بگن دینامیک و ارتعاشات پیشرفته بعد خطی بدن مشکلی نداره چون لازم و ملزومند ولی کنترل دیگه خیلی ستمه

شما درصدهات چطوری بود؟
من هرچی میگم دوستان بیان دروسی مثل استعداد و زبان و ریاضی که حداقل مشترکیم رو مشخص کنیم اعتراض بفرستیم انگار نه انگار.
اینجا اگر همکاری نکنیم و اعتراضات به یک سئوال رو بالا نبریم رسیدگی نمیکنن.

حداقل دوستان بیان هرچی فکر میکنن غلطه رو اعلام کنن تا یک نتبجه برسیم، مهلت اعتراض رو تا 29 اسفند گذاشتن.

a.n.a

عضو جدید

ای بابا منم گفتم ریاضیو(البته تو چندتا سوال) دینامیکش مشکوک میزنه
فک کنم سنجش واسه خودش یه کلیدی گذاشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sapless

عضو جدید
ای بابا منم گفتم ریاضیو(البته تو چندتا سوال) دینامیکش مشکوک میزنه
فک کنم سنجش واسه خودش یه کلیدی گذاشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من خیلی تو دینامیک اشتباه زدم رو کدوم سوالای دینامیک مشکل داشتی؟ دیدی نامردا چطور کنترل خطی داده بودند! کنترل اصلا زدی چیزی؟

آخرین ویرایش:

sapless

عضو جدید
شما درصدهات چطوری بود؟
من هرچی میگم دوستان بیان دروسی مثل استعداد و زبان و ریاضی که حداقل مشترکیم رو مشخص کنیم اعتراض بفرستیم انگار نه انگار.
اینجا اگر همکاری نکنیم و اعتراضات به یک سئوال رو بالا نبریم رسیدگی نمیکنن.

حداقل دوستان بیان هرچی فکر میکنن غلطه رو اعلام کنن تا یک نتبجه برسیم، مهلت اعتراض رو تا 29 اسفند گذاشتن.

من وقتی درصدای اختصایمو گرفتم اشکم در اومد. واسه بالای 50 درصد رفته بودم ولی شد 35 درصد اگه این کلید نهایی باشه واقعا بد میشه. مخصوصا دینامیک رو با این کلید خیلی بد جواب دادم تو ریاضی من سوال 5 رو اشتباه زدم آخه با توجه به فرض دیگه صورت رو در 2 ضرب نکردم. ظاهرا فرضش اشتباه بود سوال 12 هم توی گزینه ها نبود سوال 13 هم اونایی که زوج نبود رو همون اول حذف کردم که یکیش گزینه 1 بود متاسفانه همون جواب بود فکر کنم مشکل داشته باشه و هیچ کدوم جواب نباشه
استعداد هم 55 زدم چندتا گزینه از درک مطلب رو اشتباه زده بودم البته گزینه هاش بی منطق بود.

آخرین ویرایش:
من وقتی درصدای اختصایمو گرفتم اشکم در اومد. واسه بالای 50 درصد رفته بودم ولی شد 35 درصد اگه این کلید نهایی باشه واقعا بد میشه. مخصوصا دینامیک رو با این کلید خیلی بد جواب دادم تو ریاضی من سوال 5 رو اشتباه زدم آخه با توجه به فرض دیگه صورت رو در 2 ضرب نکردم. ظاهرا فرضش اشتباه بود سوال 12 هم توی گزینه ها نبود سوال 13 هم اونایی که زوج نبود رو همون اول حذف کردم که یکیش گزینه 1 بود متاسفانه همون جواب بود فکر کنم مشکل داشته باشه و هیچ کدوم جواب نباشه

سئوال 5 اون فرض برای تبدیل فوریه رو باید اینطوری در نظر گرفت که برای x های مثبت، قدر مطلق رو هم مثبت، اما برای x های منفی، قدر مطلق منفی و بعدش منفی انتگرال از صفر تا بینهایت.
کلا این تعریفی که طرف از تبدیل فوریه نوشته ناشیانه هست، چون در این بازه صفر تا بینهایت دیگه نمیشه فرد و زوج بودن رو مشخص کرد، باید فرض رو بر جهالت طراح گذاشت. :D

سئوال 12 هم کریمی حل کرده گفته پاسخ نیست، حتما اعتراضش رو بنویسین.

البته نمیدونم چرا سیستم اعتراضشون اینجوریه، اگه تو قسمت درواست سنجش برای ارشد 93 رو الان نگاه کنین خیلی جامع هست و میشه عکس هم اپلود کرد و نوع ایراد رو هم از گزینه ها انتخاب کرد. از طرفی آخر فروردین هم قراره نتیجه بیاد.

به نظر میرسه میخوان بهمون بگن دکترا همین خر تو خری که میبینید هست، برین پی زندگیتون و کار.
ما خُلیم نمیفهمیم. :cry:

sapless

عضو جدید
سئوال 5 اون فرض برای تبدیل فوریه رو باید اینطوری در نظر گرفت که برای x های مثبت، قدر مطلق رو هم مثبت، اما برای x های منفی، قدر مطلق منفی و بعدش منفی انتگرال از صفر تا بینهایت.
کلا این تعریفی که طرف از تبدیل فوریه نوشته ناشیانه هست، چون در این بازه صفر تا بینهایت دیگه نمیشه فرد و زوج بودن رو مشخص کرد، باید فرض رو بر جهالت طراح گذاشت. :D

البته نمیدونم چرا سیستم اعتراضشون اینجوریه، اگه تو قسمت درواست سنجش برای ارشد 93 رو الان نگاه کنین خیلی جامع هست و میشه عکس هم اپلود کرد و نوع ایراد رو هم از گزینه ها انتخاب کرد. از طرفی آخر فروردین هم قراره نتیجه بیاد.

به نظر میرسه میخوان بهمون بگن دکترا همین خر تو خری که میبینید هست، برین پی زندگیتون و کار.

آره ولی چون من قبلا میدونستم تبدیل فوریهش چی میشه دیگه حساب نکردم ولی وقتی دیدم محدودهش از صفر تا بینهایته دیگه یه خورده شک کردم. نمیدونم این اشتباه طراح میتونه باعث حذف سوال بشه یا نه. چون همون منو به اشتباه انداخت.
اگر اینجوری که میگی باشه فکر کنم با همین سیستم یه اعتراضی نوشته بشه از هیچی بهتر باشه.
من واسه تهران خودمو آماده کرده بودم با این کلید واقعا سرخورده شدم حالا به زور مجاز میشم

انیشتن

عضو جدید

salam dadashi migam in eterazaro bayes koja nevesht darke matlabe stedad eshtebas.daram divone misham:cry:

salam dadashi migam in eterazaro bayes koja nevesht darke matlabe stedad eshtebas.daram divone misham:cry:

تا الان درصدهات چطور بودن؟
امسال وقت گذاشتن روی درک مطلب استعداد تحصیلی بزرگترین اشتباه بود.

والا فعلا که سیستم اعتراض سنجش برای دکتری کامل نشده.
تا 28 ام صبر کنین اگر فرمتش رو عوض نکردن، تو بخش درخواست سایت سنجش ایتدا نام نویسی کنین و سپس مشکلات رو توضیح بدین.

a.n.a

عضو جدید
من خیلی تو دینامیک اشتباه زدم رو کدوم سوالای دینامیک مشکل داشتی؟ دیدی نامردا چطور کنترل خطی داده بودند! کنترل اصلا زدی چیزی؟

من6 تا کنترل زدم البته اونم بابت این بود که یکی از بچه های کارشناسی ازم سوال میکرد چون واسه کنکور میخوند
ریاضی سوال13 رو که گزینه های فرد رو همون اول حذف کردم که جواب هم همون گزینه فرده(کریمی هم به همون جواب رسیده ولی گفته سوال ایراد داره)قربونش برم سوال12 هم که تو گزینه ها نبود؛سوال5 هم که فاجعه بود
از دینامیک که بزار چیزی نگم که بیشتر اشتباهام تو دینامیک بود (البته با کلید سازمان سنجش:biggrin:)

a.n.a

عضو جدید
بدبختی که یکی دوتا نیس
کلا امروز نابود شدم الان نگاه کردم دیدم دوتا از مقاله هام رد شدن
کلا مجاز که نمیشم مقاله‌هامم که رد شدن
خدافظ دکتری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:biggrin:

بچه ها کسی اطلاع داره این سیستم رسیدگی به اعتراض چطوریه؟
یعنی همه سئوالات رو توی یک درخواست باید نوشت، یا برای اعتراض به هر سئوال باید یک درخواست داد؟

نمیشه عکس و فرمول و... هم ضمیمه کرد، تا 29 اسفند که بیشتر وقت نگذاشتن !!!!!!!!

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدبختی که یکی دوتا نیس
کلا امروز نابود شدم الان نگاه کردم دیدم دوتا از مقاله هام رد شدن
کلا مجاز که نمیشم مقاله‌هامم که رد شدن
خدافظ دکتری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:biggrin:

عجب، حتماً شما خانمی و سربازی نداری که الان داری می خندی.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی اطلاع داره این سیستم رسیدگی به اعتراض چطوریه؟
یعنی همه سئوالات رو توی یک درخواست باید نوشت، یا برای اعتراض به هر سئوال باید یک درخواست داد؟

نمیشه عکس و فرمول و... هم ضمیمه کرد، تا 29 اسفند که بیشتر وقت نگذاشتن !!!!!!!!

بی خیال، سازمان سنجش تره هم برای اعتراض خورد نمی کنه. باور نداری سعی کن یه تماس تلفنی ساده باهاشون بگیری.

بی خیال، سازمان سنجش تره هم برای اعتراض خورد نمی کنه. باور نداری سعی کن یه تماس تلفنی ساده باهاشون بگیری.

آخه واسه ارشد رو به اعتراضات رسیدگی میکردن.
من خودم ارشد دادم قشنگ سئوالات غلط رو حذف کردن و به سئوالات دو جوابی هم به هر دو جواب نمره مثبت دادن.
حتی الان هم تو سیستم اعتراض ارشد برین قشنگ شماره سئوال و نوع سئوال و فایل پیوست و.... رو ازت میگیره.

ولی واسه دکتری یک صفحه خالی گذاشتن با یک عنوان کلی بررسی مجدد سئوالات !!!

sapless

عضو جدید
من6 تا کنترل زدم البته اونم بابت این بود که یکی از بچه های کارشناسی ازم سوال میکرد چون واسه کنکور میخوند
ریاضی سوال13 رو که گزینه های فرد رو همون اول حذف کردم که جواب هم همون گزینه فرده(کریمی هم به همون جواب رسیده ولی گفته سوال ایراد داره)قربونش برم سوال12 هم که تو گزینه ها نبود؛سوال5 هم که فاجعه بود
از دینامیک که بزار چیزی نگم که بیشتر اشتباهام تو دینامیک بود (البته با کلید سازمان سنجش:biggrin:)

از دوستانت پرسیدی که چه درصدهایی زدند؟ کلا حدود درصدی امسال رو اطلاع داری؟

ariax77

کاربر فعال
آقا یه سوال
بعد از کنکور افتضاح دکتری (با توجه به شنیده هام) شاید زیاد مناسب نباشه این سوال الان
ولی دوستان میتونن راهنمایی کنن واسه ارتعاشات، کنترل، دینامیک و ریاضی چه کتابایی مناسبه؟
کتابایی که چیزی رو نگفته باقی نذارن. یا ترکیبی از چند کتاب حتی

sapless

عضو جدید
آقا یه سوال
بعد از کنکور افتضاح دکتری (با توجه به شنیده هام) شاید زیاد مناسب نباشه این سوال الان
ولی دوستان میتونن راهنمایی کنن واسه ارتعاشات، کنترل، دینامیک و ریاضی چه کتابایی مناسبه؟
کتابایی که چیزی رو نگفته باقی نذارن. یا ترکیبی از چند کتاب حتی

امسال امتحان دادی؟ درصدات چطور بود؟
منابع با توجه به سوالات امسال همون منابع ارشده

بالا