نه متاسفانه من آشنایی با اساتید ندارم.چکارکنم من تهران نمیتونم برم .قبل مصاحبه
رزومم یه آی اس آی
آی اس سی
سه تا کنفرانس
مدرک زبان
تالیف کتاب
پایان نامم هم طرح پژوهشی نانو بوده
مدارک نرم افزار
سلام سال نو تو هم مبارک وقتی رتبه 2000 مجاز میشه و امید داره شما هم قطعا شانس داری ،اما درباره قبولی ،با رزومه خوب دانشگاه های شهرستان های کوچک شبانه یا روزانه میاری البته اگر واسه آزمون کتبی بخونی چون این نمره صرفا یه غربالگری ورودی به آزمون و مصاحبه دانشگاه ها هست و تقریبا 80 درصد دانشگاه ها براش ارزش دیگری نزاشتن و ملاکشون واسه پذیرش آزمون داخلی و مصاحبه هست.پس انتخاب رشتت رو محکم انجام بده و و بسپار به خدا موفق باشیسال نو برهمگی مبارک ...ایشالله سال خوبی داشته باشید...
منم که رتبم ضایع هست اصلا روم نمیشه بگم ...خوب تنها افتخارم اینه که مجاز شدم
ولی خوب میگم رتبمو.....رتبم شد 1400
دوستان با این رتبه شانس قبولی شهرستان رو دارم؟
ممنون میشم جواب بدین...
سلام سال نو تو هم مبارک وقتی رتبه 2000 مجاز میشه و امید داره شما هم قطعا شانس داری ،اما درباره قبولی ،با رزومه خوب دانشگاه های شهرستان های کوچک شبانه یا روزانه میاری البته اگر واسه آزمون کتبی بخونی چون این نمره صرفا یه غربالگری ورودی به آزمون و مصاحبه دانشگاه ها هست و تقریبا 80 درصد دانشگاه ها براش ارزش دیگری نزاشتن و ملاکشون واسه پذیرش آزمون داخلی و مصاحبه هست.پس انتخاب رشتت رو محکم انجام بده و و بسپار به خدا موفق باشی
دستت درد نکنه خیر ببینی باشه ممنون انتخاب رشته میکنم دستت درد نکنه من دوسال پشت کنکورم مصاحبه رد شدم.رزوممو قوی کردم تا قبول شم.ممنون.سلام رزومتون خوبه من یه آشنا دانشگاه علم و صنعت دارم ولی خودم علاقه ای به رفتن به دانشگاه های تهران ندارم چون مشغله کاریم زیاده انتخاب رشتت رو انجام بده اگر ایشالله واسه آزمون کتبی یا مصاحبه دعوت شده یه پیام شخصی بهم بده معرفیت کنم به دوستم واسه بقیه کارات .موفق باشی
بچه ها ترتیب دانشگاه ها مهمه؟
بچه ها ترتیب دانشگاه ها مهمه؟
نه تو سایت هردانشگاه زدهتاریخ مصاحبه برخی دانشگاه ها رو از کجا میشه فهمید؟ تو سایت سنجش میگه؟
تاریخ مصاحبه برخی دانشگاه ها رو از کجا میشه فهمید؟ تو سایت سنجش میگه؟
اون یه تک ظرفیت که معمولا متعلق به دکتررضاعی هست که در زمینه کنترل و هیدرولیک و زمین هایی مثل ممز و نانو کارمیشه. معمولا هم از قبل انتخاب شده دانشجوش.دوستان خصوصا دوستان امیر کبیری یه سوال: این محل پروژه میگه پژوهشکده فناوری های نو، اینجا چه جوریه؟ خیلی سختگیرن یا مدرکش چه طوریه یا اصلا منظور چیه؟
سلام من نانو کارمیکنم زدمش تو انتخابم.میگن شریف از تراز۴۵۰۰دعوت به مصاحبه میکنه.پس بقیه دانشگاه ها من دعوت میشم انشاللهاون یه تک ظرفیت که معمولا متعلق به دکتررضاعی هست که در زمینه کنترل و هیدرولیک و زمین هایی مثل ممز و نانو کارمیشه. معمولا هم از قبل انتخاب شده دانشجوش.
سلام دااداشا یه سوال داشتم میخواستم بدونم کدوم از اساتید دانشگاه تهران نانو کارمیکنند؟من رزومه اساتید رو دیدم ولی خیلی زمینه نانو نبود امامیدونم دانشگاه تهران نانو کارمیکنن ممنون.اگرراهنمایی کنید.
یجا خارج از دانشگاهه ولی من زیاد اطلاع ندارم البته اون از قبل انتخاب شده برا استاد چون کلا یک استاد با موضوع خاص کار میکنه اونجا.سلام.امیدوارم دعوت به مصاحبه شده باشید. بچه ها من همه جارو اوردم غیر از شریف و بهشتی بقیه دانشگاه های تهران رو اوردم فقط یه مطلب اینکه امیرکبیر دوتا جا زده بود پژوهشکده فناوری نو کجاس ؟اطلاعات میخوام اینکه محل تحصیلش تهرانه چه جوریه؟
دوستان ساختی چکار کردن؟ منکه فقطروزانه سمنان و ارومیه و بیرجند و همه شبانه ها آوردم![]()
دوستان ساختی چکار کردن؟ منکه فقطروزانه سمنان و ارومیه و بیرجند و همه شبانه ها آوردم![]()