دوستان کسی لینکی از کلیپای تصویری درباره قالبهای دایکاست یا قالبهای تزریق پلاستیک یا هرچیزی که درباره قالب باشه داره؟
سلام
بهترین کتاب هیدرولیک چیه؟ کتابی که جامع باشه و از صفر همه چیزو گفته باشه.
دوستان کسی لینکی از کلیپای تصویری درباره قالبهای دایکاست یا قالبهای تزریق پلاستیک یا هرچیزی که درباره قالب باشه داره؟
سلام..فقط بگم..
یجا نوشتی واسه یک نفر که"" رشتش نقشه کشی صنعتی "" که نقشه کشی چیه که یک جامداتی یا سیالاتی بلد نباشه...اول بگم دوست من شما که تو کار نیستی...سیالاتی ها که کلا تو نقشه کشی تعطیلن
و اما جواب حرف خواشتم بگم اصلا اینجوری نیست...بغل دست من یک نقشه کش صنعتی هست که از منی که جامدت خوندم و 3 ساله کار میکنم تو نقشه کشی خیلی خیلی قوی تره..مخصوصا مدلینگش...
یعنی بدون نگاه کردن به سه وجه قشنگ با اتوکد 3 بعدی میکشه..چیزی که من توش ضعیفم شایدم صفر...
سلام من دانشجوی مهندسی مواد هستم میخواستم ببینم کسی ازبچه های ساخت و تولید مطلبی راجع به تولید نانو بالک ها به روش تغییر شکل شدید پلاستیک به وسیله فشرده سازی شیاری محدودcgp و یا rcsموج دار کردن وصاف کردن متوالی داره .ممنون میشم کمکم کنید
سلام
این موضوع پروژه فوق لیسانس من بوده
در مورد cgp هرچی میخوای بپرس تا بهت بگم.
تا الان حدود 9 تا مقاله در این رابطه چاپ کردم .
راستی دنبال rcs نرو چون معیب بسیار بالایی نسبت به فرایند فشار موجی مقید داره.
موفق باشی
سلام
یه مقاله یا لینکی درباره فرایند ساخت کمک فنر و ترمز ABS میخوام
ممنوم
سلام
کسی میتونه بگه از کجا میتونم اطلاعات هزینه ی ساخت کامپوزیت رو گیر بیارم.
جایی مرکزی چیزی هست که این اطلاعات رو در اختیار بذارند
لطفا راهنمایی کنید خیلی فوری نیاز دارم واسه پایان نامم
مرسی
اگه کسی در مورد روش تولید ترمز ای بی اس کتاب یا سایتی به من معرفی کنه خیلی ممنون میشم واسه پروزه احتیاج دارم.قبلش از تموم مهندسان عزیز که می خوان به من کمک کنند کمال تشکر رو دارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | ساخت فیلم آموزشی در پاسخ به سوال های شما | ساخت و تولید | 2 | |
![]() |
پاسخ سوالات امتحان آموزش و پرورش | ساخت و تولید | 0 | |
F | * ويرايش پست * گزارش نوشته نامناسب * پاسخ بهمراه نقل قول دستگاه تست سیل های مکانیکی | ساخت و تولید | 0 |