سلام خدمت دوستان عزیز
من تو این ترم درس cfd رمشاهده پیوست 162672و برداشتم و استادم واسه تابستون یه پروژه بهم داده که باید حل عددی بشه.خودمو کشتم ولی تقریبا نصفشو حل کردم.اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم.پروژه رو براتون میزارم.
با تشکر فراوان![]()
سلام خدمت مهندسین عزیز
به نظرتون واسه پروژه کارشناسی کارای نرم افزاری مثل CFD کار کنم بهتره یا رو موضوع های جدید مثل انرژی خورشید و ...
اگه پیشنهادی دارید ممنون می شم بهم بگین من گرایشم انرژیه![]()
آره تو دانشگاه ما همون سیالات رو دو بخش کردن انرژی و تاسیساتسلام
گرایشتون چیه؟
کارشناسی هستین دیگه؟
آره تو دانشگاه ما همون سیالات رو دو بخش کردن انرژی و تاسیسات
ممنون از کمکتون راستش خودشون پشیمون شدن از این که جدا کردن این گرایشارو ، شنیدم می خوان مثل سابق همون گرایش سیالاتش کنن همین الانشم خیلی تفاوتی ندارن با هم یعنی درسای تاسیسات تو درسای اختیاری ما هم هست . در هر صورت بازم ممنون خیلی لطف کردید. راستی تهویه آینده ی خوبی داره نه؟چقد عالیاگه من بودم بدون شک تاسیسات رو انتخاب میکردمالان دیگه همه میدونین هدف اصلیتون چیهبه نظرم چون گرایشتون انرژیه بیشتر کارتون رو روی انرژی خورشیدی بذارین خیلی بهتره چون الان خیلی رو بورسهآخه خواستم بگم تهویه انتخاب کنین که گفتین انرژیه گرایشتونواگه سرمایه داشته باشین که ساخت وسیله هایی که با انرژی خورشیدی راه میفتن انتخاب کنید عالیه والبته فک کنم همه دانشگاه ها کمک میکنن
ممنون از کمکتون راستش خودشون پشیمون شدن از این که جدا کردن این گرایشارو ، شنیدم می خوان مثل سابق همون گرایش سیالاتش کنن همین الانشم خیلی تفاوتی ندارن با هم یعنی درسای تاسیسات تو درسای اختیاری ما هم هست . در هر صورت بازم ممنون خیلی لطف کردید. راستی تهویه آینده ی خوبی داره نه؟
راستش من خودم حدودا فارغ التحصیلم
در واقع وارد بازار کار نشدم هنوز پروژه م مونده واگه خدا بخواد تابستون تموم میشه(پروژه م در زمینه تاسیساته)
ولی آره شنیدم خیلیا تو این کار موفق بودن
سلام خدمت مهندسین عزیز
به نظرتون واسه پروژه کارشناسی کارای نرم افزاری مثل CFD کار کنم بهتره یا رو موضوع های جدید مثل انرژی خورشید و ...
سلامسلام
به نظرم و البته تجربه شخصی خودم، روی موضوع جدید کار کن. یا اینکه یک موضوع عملی رو کارکن. چون دیگه امکانش و وقتش برات پیش نمیاد. در ضمن ممکنه موضوعت رو تجاری کنی و کار و کاسبی خوبی هم راه بیندازی. به نظرم Solar Chimney الآن خوبه. چون چند سالیه که دارن داخل کشور روی این موضوع کار می کنن.
موفق باشید
به نظر من در کارشناسی تو زمینه CFD کار نکنی خیلی بهتره.....بذار وقتی ایشالا اومدی ارشد روش کار کن........انرژی خورشیدی هم خوبه منتها باید پروژتو بگی که دقیقا تو چه زمینه ای تا بهتر کمکت کنم .سلام خدمت مهندسین عزیز
به نظر من در کارشناسی تو زمینه CFD کار نکنی خیلی بهتره.....بذار وقتی ایشالا اومدی ارشد روش کار کن........انرژی خورشیدی هم خوبه منتها باید پروژتو بگی که دقیقا تو چه زمینه ای تا بهتر کمکت کنم .
سلام دوستان.
من می خوام به یک ساختمان 20 طبقه آبرسانی کنم. نمی تونم دبی مصرف تخمین بزنم. میشه توضیح بدید باید چیکار کنم؟ باید بر اساس اون دبی و هد پمپ انتخاب کنم و لوله سایز کنم. ولی نمی دونم چطوری! این اولین تجربه من هست!
سلام دوستان.
من می خوام به یک ساختمان 20 طبقه آبرسانی کنم. نمی تونم دبی مصرف تخمین بزنم. میشه توضیح بدید باید چیکار کنم؟ باید بر اساس اون دبی و هد پمپ انتخاب کنم و لوله سایز کنم. ولی نمی دونم چطوری! این اولین تجربه من هست!
سلام. من میخوام با فلوینت تنش برشی روی پره های یه کمپرسور Axial رو بدست بیارم. اما فلوینت رو در این حد بلد نیستم. مقدماتی بلدم. کی میتونه کمکم کنه؟ یا چی میتونه کمکم کنه؟ اینجا هم خیلی وقت پیش عضو بودم. الان دیدم یه ایمیل اومده میگه چرا یه سر به سایت مهندسان ایران نمیزنید؟ من هم یادم افتاد همچین جایی هست اومدم سوالمو بپرسم ببینم جوابی میشنوم یا نه. ممنون.
سلام.اگه این سوالو در قسمت نرم افزارهای مکانیک بپرسین شاید زودتر به نتیجه برسید ومطمءنا دوستان راهنمایی میکنن.موفق باشید.
سلام
من کارشناسی رشته ی مهندسی مکانیک سیالات آزاد شهر ری خوندم و به اتمام رساندم
اما با وجود اینکه در خودم توانایی ادامه تحصیل در گرایش تبدیل انرژی کارشناسی ارشد رشته ی مکانیک را می بینم به دلیل علاقه نداشتن به این رشته دوست دارم کارشناسی ارشد را در حوزه هنر ادامه تحصیل بدهم یکی از گرایش های رشته های طراحی صنعتی یا کارگردانی
البته مشکل سربازی را هم دارم وگر نه از کارشناسی دوباره مشغول درس خواندن تو رشته های فوق می شدم اما به دلیل مشکل سربازی نمی توانم باید درس های این رشته ها رو در منزل مطالعه کنم و ازمون کنکور کارشناسی ارشد رشته ی طراحی صنعتی و کارگردانی را بدهم
حالا با توجه به توضیحات بالا آیا اساسا می شود تغییر رشته داد؟ کدام رشته و گرایش رو بخونم بهتر هست؟این کار به نفع یا ضرر من هست؟
کارشناسی ارشد مکانیک بدون حب و بغض اسون هستش یا سخت؟(من تمام درس های کارشناسی رو به راحتی پاس کردم و فقط سر انتقال حرارت 1 گیر کردم و با 10 پاس شدم)
یک سری هستن میگن پوستت رو میکنند؟درسته؟حوصله خر خونی ندارم!!!
بازار کار مکانیک سیالات با ارشد یا بدون ارشد چه تفاوتی داره؟
کارشناسی ارشد مکانیک سیالات ببیشتر به چه چیزی می پردازند؟محاسبات یا مباحث نظری و اکادمیک؟ اساسا چیزی به علم مفید من اضافه میکند یا خیر؟
ممنون میشم راهنماییم کنید تو یک هزارتو گیر کردم