سلام، دوستان من به جدول دما و رطوبت نسبي ميانگين استان هاي كشور خيلي فوري نياز دارم / اگه مي تونين يا مي دونين از كجا بايد گير بيارم بهم كمك كنيد. ممنون
دارم ولي حجمش خيلي زياده به زبان اصلي هم هستنسخه PDF این کتاب رو دارید؟؟؟؟
به تازگي دروس اختياري از سه واحد به پنج واحد افزايش يافته و مجموع 143واحدميباشد.من لیسانسم رو از دانشگاه تبریز گرفتم، مهندسی مکانیک در حرارت و سیالات هم بود ورودی 83، 141 واحد پاس کردم تو CP هم همینو نوشته بود.
بله عزيزم ميشهسلام،می خواستم بدونم ترم آخر میشه مبانی برق 2 رو با آزمایشگاش گرفت؟آخه تو چارت زده مبانی 2 پیشنیاز آزمایشگاهه،میشه هم نیاز کرد با هم؟
ممنون دوست عزیز...........سلام دوست عزیز
میشه واضح تر سوالتون رو مطرح کنید؟
اگر اشتباه نکنم منظورتون Super Cooling یا همون under cooling باشه.
این عمل یعنی که ما دمای یک سیال (مایع یا گاز) را به دمای پایینتر از نقطه انجمادش برسانیم بدون اینکه آن سیال به حالت جامد تبدیل شود.
فکر میکنم بهترین منبع برای شما سایت زیر باشد.
کلیک کنید
سلام اگه منظورت درسه به نظر من بايد فيزيك دبيرستان از سال دوم به بعد را مسلط باشي.سلام به همه ی مهندسا ی آینده...و البته حال!!!!!!
میخواستم ازتون خواهش کنم هر چی که فکر میکنین لازمه یه دانشجوی ترم اولی مکانیک سیالات بدونه بهم بگین
دوستون دارممممممممممم![]()
سلام به همه ی مهندسا ی آینده...و البته حال!!!!!!
میخواستم ازتون خواهش کنم هر چی که فکر میکنین لازمه یه دانشجوی ترم اولی مکانیک سیالات بدونه بهم بگین
سلام اگه منظورت درسه به نظر من بايد فيزيك دبيرستان از سال دوم به بعد را مسلط باشي.
رياضياتم همينطور.
موفق باشي
taqriban hastam.....faqat ye kam tu fizik 2 moshkel daram
سلام به همه ی مهندسا ی آینده...و البته حال!!!!!!
چجوریاس؟؟؟؟شما گرایش دارین...ولی ما تا سال 3 گرایش نداریم؟؟؟
فیزیک دبیرستان به درد شما نمی خوره، درسای دبیرستان کلی هست و فقط قسمت هایی که به درد مکانیک می خوره به عنوان پیش زمینه لازم هستن. مثلا کلی مباحث برقی هست که هیچ وقت به کارت نمیاد یا فصل های آخر فیزیک پیش دانشگاهی. ریاضی هم همینطوره. مثلا من هیچوقت از گراف ها استفاده نکردم.
بازم می گم بهترین کار برای شما خوندن کتاب های ترم هستن
سلام
من این درسا رو پاس کردم ولی زیاد چیزی نفهمیدم
مخصوصا تروم 2 و سیالات 2
کسی هست یه جزوه (اگه مال یکی از کلاسای آمادگی ارشد باشه بهتر) داره
اصلا حوصله خوندن اون همه کتاب ون وایلن یا اسریتر رو ندارم
thanks