mohsen_sayalati
عضو جدید
بويلر
بويلر
سلام دوستان من يه پروزه ميخوام در مورد نصب وراه اندازي بويلر ها اگه ميشه كمكم كنيد.فوري
بويلر
سلام دوستان من يه پروزه ميخوام در مورد نصب وراه اندازي بويلر ها اگه ميشه كمكم كنيد.فوري

سلام دوستان
مثل اینکه این تاپیک واسه این زده شده که به سوالات جواب بدن اما انگار کسی نیست این کار رو انجام بده
به هر حال من یک مهندس سیالات نیاز دارم تا برام میزان نیروی بادی که مانع حرکت قطار در یک بخش شیب دار میشه رو حساب کنه
اگه کسی بزرگواری کنه ممنون میشم
برام پیام بزارین که چه اطلاعاتی نیاز دارین؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ادوستان مهندس مکانیک لطفا" این دو سوال ترمو دینامیکی رو جواب بدهید
اگر کلید روشنایی یک یخچال خانگی خراب باشد و لامپی با مصرف 40وات درون یخچال همواره روشن بماند با داشتن اطلاعات زیر محاسبه کنید چه هزینه ای عدم رفع عیب در پی خواهد داشت؟
COPR=1.3
قیمت برق به ازای هر کیلو وات ساعت 2100 ریال فرض شودبه لحاظ صرفه جویی در مصرف انرژی توصیه می شود مواد غذایی داغ قبل از گذاشتن درون یخچال در دمای محیط سرد شوند و بعد درون یخچال گذاشته شوند. اما شخصی اصرار دارد که رعایت نکردن این نکته اهمیتی ندارد.فرض کنید این شخص دو بار در هفته ظرفی محتوی غذا به جرم 5 کیلوگرم و با دمای 95 درجه سلسیوس و با ظرفیت گرمایی ویژه 3.9 کیلو ژول / کیلو گرم را درون یخچالی با ظریب عملکرد 1.2 و دمای 3 درجه سلسیوس قرار میدهد.
اگر دمای میانگین فضای آشپزخانه 20 درجه و بهای برق مصرفی 2100 کیلو وات ساعت باشد محاسبه کنید اگر این شخص توصیه گفته شده را رعایت کند چه مقدار صرفه جویی کرده است.
سلام,خوبین؟,یه پروژه سیالات دارم ببخشید کسی اینجا تحلیل ابعادی(بی بعد سازی,آنالیز ابعاد و تشابه)بلده؟
تحلیل ابعادی که یکی از فصل های اصلی کتاب مکانیک سیالات هست به هر کتاب سیالاتی مراجعه کنید یه فصل در این مورد دارهسلام,خوبین؟,یه پروژه سیالات دارم ببخشید کسی اینجا تحلیل ابعادی(بی بعد سازی,آنالیز ابعاد و تشابه)بلده؟
با سلام خدمت مهندسین عزیز...
من ترم اول سیالاتم(البته کاردانی به کارشناسی) میخواستم بپرسم از همین الان چه نرم افزارهایی رو یاد بگیرم خوبه؟ که بعدا بدردم میخوره!
با سلام
سعي كن نرم افزارهاي كرير،اتوكد،آفيس وخلاصه هر چي نرم افزار مكانيك است تا حدودي ياد بگيري
تو كار بدرد ت مي خوره
با درود
دوستان عزیز این اولین پست من در این تالار است و سوالاتم ممکن است ابتدایی باشد ممنون میشوم صبور باشید و به سوالاتم جواب بدهید . در کتاب مکانیک سیالات آورده شده است که "سیال ماده ای است که در اثر تنش برشی حتی ناچیز به طور دائم تغییر شکل می دهد . تنش برشی متوسط برابر با تقسیم نیروی برشی بر سطح است "
1-منظور از تنش در این جا چیست و تنش برشی چیست؟
2-چه موقع سیال تغییر شکلش دائمی نیست؟
سلام. فكر كنم اگه خاستم رو به خواستم اصلاح كنيد دوستان جواب بدن...مرسی از پاسخ های متعددی که دادین!!!!!
این موضوع کع که خیلی آسونه، من در 3 مورد اول میتونم کمکت کنم مخصوصاً در مورد سومدوستان برای انجام پروژه لیسانسم دنبال مطلب هستم. ممنون میشم کمکم کنید.
عنوان پايان نامه :طراحی و بهینه سازی سیستم تهویه مطبوع برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان های مسکونی (با شرایط اقلیمی رشت)
در این پایان نامه موارد ذیل باید توسط دانشجو انجام شود:
1- مطالعه بر روی سیستم های تهویه مطبوع موجود در تامین آسایش ساکنین واحدهای مسکونی
2- انتخاب یک ساختمان مسکونی در شرایط اقلیمی رشت (با طبقات مختلف)
3- محاسبه بار حرارتی و برودتی ساختمان در فصول مختلف سال به کمک نرم افزارهای مهندسی(Carrier , …)
4- طراحی و انتخاب تجهیزات همراه با ارائه نقشه های اجرائی
5- ارائه راه حل هایی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان و طراحی بهینه تجهیزات تاسیساتی
6- ارائه گزارش کاملی از محاسبات و انتخاب تجهیزات در پایان نامه، طبق استاندارد موجود.