تاثیر طرح امنیت اجتماعی بر مانکن‌ها+ تصاویر

shad.d

عضو جدید
میدان "هفت‌تیر" یکی از مراکزی است که مانتو در آن عرضه می شود.اگر این روزها سری به این فروشگاه‌ها زده باشید خواهید دید که همچنان مانتوهای کوتاه، آستین کوتاه و بدن نما به راحتی در ویترین‌ها خودنمایی می کند و به فروش می‌رسد.البته برخی از مغازه‌ها هم برای اینکه از قافله عقب نمانند اقدامات خاصی را برای رعایت این قانون انجام داده‌اند!اقداماتی مثل نصب روسری به قسمت پایین مانتوهای کوتاه و یا استفاده از آستین برای مانتوهای آستین کوتاه!
جالب این جا که همین اقدام حداقلی در بیشتر مغازه‌ها رعایت نشده و هیچ تغییر آشکاری به چشم نمی‌خورد. این سوال به ذهن می رسد که این طرح مستلزم این مساله نیست که محصولات عرضه شده به مردم هم دچار تغییر شود و تنها مردم پاسخگوی استفاده از این محصولات نباشند.

منبع: bornanews.ir

عضو جدید
شادی آخه این تاپیک چیه؟!‌ :( دوس داری هرسم بدی؟!‌ :cry:

عضو جدید
اینو زدم جلیلی جووون بیاد بخونه دیگه

ای جووون! اون وقت چون این تاپیکو زدی همین الان کارشناسیتم شریعتی ok میشه!‌‌ :biggrin: منم اخراج میشم چون دوباره به ساحت مقدس حجاب توهین کردم!‌ :biggrin:
دقت کردی این هفته خبری از جلیلی نبود؟!

shad.d

عضو جدید
ای جووون! اون وقت چون این تاپیکو زدی همین الان کارشناسیتم شریعتی ok میشه!‌‌ :biggrin: منم اخراج میشم چون دوباره به ساحت مقدس حجاب توهین کردم!‌ :biggrin:
دقت کردی این هفته خبری از جلیلی نبود؟!
آره راست میگیا میگم دلم واسش تنگ شده:D

• Like
واکنش ها: ***

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدان "هفت‌تیر" یکی از مراکزی است که مانتو در آن عرضه می شود.اگر این روزها سری به این فروشگاه‌ها زده باشید خواهید دید که همچنان مانتوهای کوتاه، آستین کوتاه و بدن نما به راحتی در ویترین‌ها خودنمایی می کند و به فروش می‌رسد.البته برخی از مغازه‌ها هم برای اینکه از قافله عقب نمانند اقدامات خاصی را برای رعایت این قانون انجام داده‌اند!اقداماتی مثل نصب روسری به قسمت پایین مانتوهای کوتاه و یا استفاده از آستین برای مانتوهای آستین کوتاه!
جالب این جا که همین اقدام حداقلی در بیشتر مغازه‌ها رعایت نشده و هیچ تغییر آشکاری به چشم نمی‌خورد. این سوال به ذهن می رسد که این طرح مستلزم این مساله نیست که محصولات عرضه شده به مردم هم دچار تغییر شود و تنها مردم پاسخگوی استفاده از این محصولات نباشند.

منبع: bornanews.ir

اولش که این پستتون رو خوندم فکر کردم حالا این مانکنها چی تنشون کردند که اینقدر بد تشخیص دادید ولی عکسا رو که نگاه کردم چیز بدی ندیدم . مثلا بنظر شما کدوم این مانکنها ناجور و زننده هستش ؟؟!! :surprised: اینها پوششیه که عمده خانمهای ایرانی دارند .

نکنه باید مانکنهای مغازه ها دارای چادر و مقنعه و پوشیه باشند ؟؟!! :eek:

nima.mohamadin

عضو جدید
الان تایپیکو می بندنا... سیاسی نشین که میان میذارنمون تو گونی میبرنمون.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
این که هیچی نیست ! توی مشهد که مانکنای زن رو نقص عضو میکنن ... :biggrin:

عضو جدید
ای بابا دوستمو نزنین! همینجوری این تاپیک رو زده....خودش به این حرفا اعتقادی نداره! این فقط یه تاپیکه!!!!!‌

shad.d

عضو جدید
اولش که این پستتون رو خوندم فکر کردم حالا این مانکنها چی تنشون کردند که اینقدر بد تشخیص دادید ولی عکسا رو که نگاه کردم چیز بدی ندیدم . مثلا بنظر شما کدوم این مانکنها ناجور و زننده هستش ؟؟!! :surprised: اینها پوششیه که عمده خانمهای ایرانی دارند .

نکنه باید مانکنهای مغازه ها دارای چادر و مقنعه و پوشیه باشند ؟؟!! :eek:
دوست عزیز من نگفتم بده پوشششون بده مثلا پنجمین عکسو نگاه کن اگه با این مانتو بری تو مرکز شهر برگشتنت با خداست من میگم اگه به پوشیدنش گیر میدن باید به فروختنش یا حداقل پشت ویترین گذاشتنشم گیر بدن

آلاهیدا

عضو جدید
لابد وقت فروش مانتوها روسری های مربوطه رو به عنوان اشانتیون میدن که ملت بگیرن دستشون جای دامن مانتوها!

heshmat khan

عضو جدید
خب لباس مانكنها بايد اينطوري باشه ديگه ! پس چجوري انتظار داشتيد ؟!