بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا هیچکس نبود ...
یه مشهدی بود و یه امام رضا ...
یه امام رضا بود و یه گنبد طلاش ...
یه امام رضا بود و یه ضریحش ...
یه امام رضا بود و یه ضریحش که میگن هر کی بره جلوی ضریح و یه سلام ناقابل بده، امکان نداره آقا جواب سلامشو نده ...
حتی اگه گناه کارترین مردمم باشی بازم سلام که بدی، بازم جوابتو میده، حالا دیگه اگه جوابی نشنیدی دیگه نباید دلخور بشی و به امام شک کنی، فقط باید یه نیگا به دلت بندازی و ببینی که چیکار کردی باهاش که نمیتونی جواب سلام مولاتو بشنوی ...
میدونی به نظر من سلام که سهله، آقا اینقده کریم و آگاه و رئوفه که اصلا قبل از اینکه اصلا باهاش دردودل کنی هم خودش از توی دلت و حرفات آگاهه و بهت میده اونی رو که به صلاحته، فقط کافه با دل و نیت صاف بری پیشش، همینو بس.
آره، ما هم چند روز پیش یه سلامی دادیم و یه زیارتی و یه دردودلی و یه حرفی و یه دعایی کردیم و گفتیم و داشتیم راهی میشدیم که بریم بیرون که از جلوی ضریح میگذشتیم که جای همه خالی، یه چیزی دیدم با دوستام که تا عمر دارم فراموش نمیکنم ...
راستش همیشه شنیده بودم که وقتی کسی میره پیش کسی که بزرگواره و معروفه به بخشش و بزرگواری و محبت و مهربونی، خودشم هر چی که بد باشه و نا مهربون، حداقل به احترام اون فرد خودشو کنترل میکنه و تا وقتی که اونجاست به احترام اون فرد کاری نمیکنه ...
ولی چند روز پیش چیزی دیدم که باورم نمیشه الانم که اینجام ...
جلوی ضریح آقا امام رضا یه پدری دختره فکر کنم حدودا پنج شیش سالشو با خودش آورده بود زیارت، یه دختر کوچیک و معصوم با موهایی طلایی رنگ، با قیافه ای شاداب و کودکانه و لباسی صورتی رنگ، که وقتی میدیدش دلت آب میرفت ...
اما این پدر برای مدتی دختر کوچیکشو پیش یه جوونی تنها گذاشته بود، نمیدونم نسبت جوون با دختر بچه چی بود، ولی مطمئنم بهش نزدیک نبود نسبتش ...
وقتی که من داشتم رد میشدم از جلوی این دختر بچه، دختر رو پاهای جوون نشسته بود که پسر جوون به دختر بچه اصرار میکرد بخوابه ولی بچه نمیخواست اینکارو بکنه، که یهو پسر جوون شروع کرد به زدن دختر بچه، به طرز وحشیانه ای میزدش، توی سر و صورتش، روی سرش، روی بدنش، با دستای قویش محکم میزد و موهای طلایی رنگشو محکم میکشید، اونقدر زدش که صورت بچه قرمز شده بود.:cry:
پدرش در همین لحظات اومد، اما دیگه دیر شده بود، دختر بچه از فرت گریه و ناله دیگه نفسشم بند اومده بود، تنها کاری که کرد این بود که پدرشو بغل کرد و فقط میگفت "بابا چرا منو تنها میذاری، بابا توروخدا دیگه منو تنها نذار" ... :cry:
صحنه ی وحشتناکی دیدم، حتی خیابون و کوچه بازارم کسی اینجوری یه بچه رو ادب نمیکنه، چه برسه جلوی ضریح آقا ...:(
نمیدونم چرا خادمای اونجا هم که هیچی، پدر دختر هم نتونستن کاری بکنن، اما من و دوستام هم به حرمت حرم آقا امام رضا نتونستیم اونجا کاری بکنیم ... :(
دیگه نمیدونم چی بگم، معذرت میخوام از همه بخاطر این داستانم، اما خودم اونقدر تحت تاثیر قرار گرفتم که هیچوقت نمیتونم فراموش کنم کار وحشنیانه ی اون جوون وحشی رو ...:(
خيلي آدم بايد بي چشم و رو باشه كه اين كارو بكنه....
براي منم يه موردي پيش اومد تو حرم كه مخاطبش خودم بود... قابل تعريف كردن نيست ...

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
براي منم يه موردي پيش اومد تو حرم كه مخاطبش خودم بود... قابل تعريف كردن نيست ...

حالا نمی خوای به ما بگی چی شده؟ آخه حوصله ندارم همه شو بخونم

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم كه قابل تعريف كردن نيست:redface:
همشو محمد صادق نوشته نه من! زياد نيست بخونش:w02:
راستي سلام:redface:

سلام pme جان خواهر pmc ...:w02:
من که نگفتم غیر قابل تعریفشو بگو , اونو بعدا بهم بگو :w02:
حالا فعلا قسمت قابل تعریفشو بگو :cool:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بدو بگو .... حس کنجکاویم زد بالا :دی
راستی سلام بر هر دو
اصلا داستانه چی بود ؟

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام pme جان خواهر pmc ...:w02:
من که نگفتم غیر قابل تعریفشو بگو , اونو بعدا بهم بگو :w02:
حالا فعلا قسمت قابل تعریفشو بگو :cool:
:w15::w15::w15:
نميگم:thumbsup2:
بدو بگو .... حس کنجکاویم زد بالا :دی
راستی سلام بر هر دو
اصلا داستانه چی بود ؟
باز اين فضول پيداش شد ! تو برو تو پروفايل مردم:w15:
سلام

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نمیخوام باهاش روبه رو بشی مجبورم نکن :دی
من برم خودت جوابو برام پیام کن
عیدتون مبارک
شاد باشین ( البته اگر مسواک زدین )
شبه همگی خوش خرم

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخوام باهاش روبه رو بشی مجبورم نکن :دی
من برم خودت جوابو برام پیام کن
عیدتون مبارک
شاد باشین ( البته اگر مسواک زدین )
شبه همگی خوش خرم
:w15::w15::w15:
عيدتو هم مبارك ! به سلامت:gol:

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا صراط مستقیم را در غدیر به ما شناساندی....
توفیق رهروی علی ( ع ) را نیز خود به لطف بیکرانت به ما عنایت کن
عیدتون مبارک...

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای گل سلام...
مسواک نزنین باشه
خدایا صراط مستقیم را در غدیر به ما شناساندی....
توفیق رهروی علی ( ع ) را نیز خود به لطف بیکرانت به ما عنایت کن
عیدتون مبارک...
سلام
آقاي مسواك رفت:d
اينجا هم عيدتون مبارك:gol:
سلام بر کرسی نشینان

سلام آبجي گلم ! :gol:
چه عجب از اين طرفا:w02:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فکر کردم چی باشه , این که خیلی عجیب نیست...:w02: