ممنون بد نيستمسلام محمد حسین جان .
مرسی .شما خوبی ؟
ممنون بد نيستمسلام محمد حسین جان .
مرسی .شما خوبی ؟
سلام فرزانه جونسلام... کنار کنار دارم میافتم.........
خانوماي عزيز توجه كنين اولين نشانه هاي كم اوردن آقايون مشاهده شدسلام فریبا خانوم خوبین ؟ تولده سپاروه
آره دیگه هی بهت گفتم با این دخترا کلکل نکن هی گوش ندادی![]()
سلام بابا!!من اومدم تو سلام کردم!!نشون به اون نشون که خورشید گذاشتم بغلش!!تو جواب من رو دادی!!69 تاش مال من!!1 تا مال تو میباشه!!
ممنون عزیز.دستت درست.منم برات از خوراکی ها عکس میندازم بهت نشون میدم!!![]()
ما که ندیدیم ولی استسناعا ایندفرو ازت قبول میکنم ( نهضتم نمیرم )![]()
سلام سما خانوم
خوبي
بيا عروسيه اينجا![]()
سلام محمد حسین جان ممنون خوبمسلام سما خانم
خوبي؟
اتفاقا توي عروسي كه به ظاهر آدما نيگا ميكنن.... آرام جونم بيا بيخيال شو ..بزار ما بريم بدون بچه يكمي خوش بذگرونيم .... بعدا كه بزرگ شدي تو رو هم ميبريم...باشه كوچولو؟نسیم فهمیدی من هنوز خیلی سنم کمه؟؟تازه من تکلیف شدم!!به هرکی میگم باور نمیکنه!!من خیلی کوچولو هستم ولی از اون جایی که عقلم خیلی بزرگه و رفتن به عروسی از روی این ملاکه من میرم عروسی براتون تعریف میکنم چه خبر بود؟!!باشه آقا!!؟![]()
![]()
نسیم فهمیدی من هنوز خیلی سنم کمه؟؟تازه من تکلیف شدم!!به هرکی میگم باور نمیکنه!!من خیلی کوچولو هستم ولی از اون جایی که عقلم خیلی بزرگه و رفتن به عروسی از روی این ملاکه من میرم عروسی براتون تعریف میکنم چه خبر بود؟!!باشه آقا!!؟![]()
![]()
سلام فرزانه جون
دست منو بيگي نيوفتيحالا چرا داري ميوفتي
خانوماي عزيز توجه كنين اولين نشانه هاي كم اوردن آقايون مشاهده شد![]()
سلام به همگی ......![]()
ممنونم شما خوبین؟سلام سما خانم
خوبی شما؟
مرسی شما چطورین؟سلام خوبین شما ؟![]()
سلام... کنار کنار دارم میافتم.........
سلام فرزانه خانوم ( امیدوارم درس گفته باشم ) خوبین شما ؟![]()
سلام سلام
چی شده؟ چه خبر شده؟![]()
سلام فرزانه جون
دست منو بيگي نيوفتيحالا چرا داري ميوفتي
خانوماي عزيز توجه كنين اولين نشانه هاي كم اوردن آقايون مشاهده شد![]()
سلام عزیزم ..خوبی؟ اشکال نداره ... علائم یه چیزیه ..سلام فریباجون.سلام علی جان.ببخشید من تازه متوجه شدم شماها هستید![]()
میگم آقا حمید شما احیانا آواتور من براتون آشنا نیست ؟؟؟؟؟بهبه باران خانوم
سلام خوبین ایشالا ؟
مطمئنم هنوز تو کف اون دختره ایا ؟
برو .......برو خالی نبند![]()
سلام باران جانسلام به همگی ......![]()
سلام فریباجون.سلام علی جان.ببخشید من تازه متوجه شدم شماها هستید![]()
سلام بارون عزيزسلام به همگی ......![]()
آفرين چه پسر خوبياخی![]()
حالا با اون کله گنده وضع تعادلت چطوره ؟
آخ یادم نبود آحتمالا اون دندونرو که کشیدی یکم بهتر شده
عمرا حالا ببین امشب
من تو کل زندگیم کم نیووردم ی کار دیگم تو کل زندگیم نکردم اونم دروغ گفتن بود![]()
سلام باران خانمسلام به همگی ......![]()
سلام عزیزم ..خوبی؟ اشکال نداره ... علائم یه چیزیه ..
میگم آقا حمید شما احیانا آواتور من براتون آشنا نیست ؟؟؟؟؟![]()
من رو نگاهم بکنن میفهمن چقدر فهمیمم!!توی نگاهم چیزی هست که همه رو عاشق و واله ی من میکنه!!کلا من موندم مادر چی زاییده!!اتفاقا توي عروسي كه به ظاهر آدما نيگا ميكنن.... آرام جونم بيا بيخيال شو ..بزار ما بريم بدون بچه يكمي خوش بذگرونيم .... بعدا كه بزرگ شدي تو رو هم ميبريم...باشه كوچولو؟![]()
مگه من مثل تو بچه جونم؟؟!کله ی گنده داری چشم قلمبه داری!تا که میای بازی کنی دست بزنی شادی کنیاخی![]()
حالا با اون کله گنده وضع تعادلت چطوره ؟
آخ یادم نبود آحتمالا اون دندونرو که کشیدی یکم بهتر شده
عمرا حالا ببین امشب
من تو کل زندگیم کم نیووردم ی کار دیگم تو کل زندگیم نکردم اونم دروغ گفتن بود![]()
سلام به بارونم!.......سلام به همگی ......![]()
ممنونم شما خوبین؟
مرسی شما چطورین؟
سلام فرزانه جان چطوری عزیز؟
سلام فرزانه خانم
خوبي؟
سلام بارون عزيز
خوب بيدي
آفرين چه پسر خوبي
يادم بننداز برات يه شوكول بخرم
راستي يه نقشه دارم براي يكي از پسراي دانشگاه كه اصلا نميشناسمش و فقط ماشينش يادم موندهميخوام يه بلايي به سر ماشينش بيارم كه يادش بمونه ديگه وقتي من توي ماشين لالا كردم سر صدا نكنه
![]()
اميدوارم اون پسره تو نباشي![]()
خودت چي فكر ميكني؟سلام سما جون...
اق محمد شما چیکار میکنید میشید کاربر برتر یا ممتاز...؟
![]()
فرزانه جونم الان به كدوم آق محمد جواب دادي؟سلام دوستای گلم...
سلام اق محمد....
دیشب اومدم کرسی هیشکی نبود ... بدو بددوو اومدم. تا دیر نکنم
امروز رفته بودم زیپ بخرم یه هاپو دنبالم کرد.... یه عالمه ترسیدم..
پس ارام جونم خواهشا يه وقت به آقايون اينجا نيگا نكنيا....نميخوام بيچاره ها بدبختر از ايني كه هستن بشنمن رو نگاهم بکنن میفهمن چقدر فهمیمم!!توی نگاهم چیزی هست که همه رو عاشق و واله ی من میکنه!!کلا من موندم مادر چی زاییده!!
مگه من مثل تو بچه جونم؟؟!کله ی گنده داری چشم قلمبه داری!تا که میای بازی کنی دست بزنی شادی کنی
سلام به بارونم!.......![]()
پس خود نامردتون بوديد....چه باحال اتفاقا منو محمد حسینو فربودی داشتیم تو پارکینگ میرفتیم دیدیم ی دختره تو ماشین خوابه گفتیم . محمد حسین گفت بچه ها بیاین اینو بیدارش کنیم خیلی حال میده .
بعد مام قبول کردیم شرو کردیم چرتو پرت گفتن با صدای بلند .
عجب دنیای کوچیکی شده![]()
نسیم بد موقعی رو انتخاب کردی واسه تغییر سنگر!!الان کلی چاقو از زنجون آوردم!حیف که دستت به هیچ کدوم نمیرسه!!کلی تیزن!قرار بود با بچه ها امشب....فرزانه جونم الان به كدوم آق محمد جواب دادي؟توي نقل قولايي كه گرفته بودي هيچگونه محمدي مشاهده نميشد
پس ارام جونم خواهشا يه وقت به آقايون اينجا نيگا نكنيا....نميخوام بيچاره ها بدبختر از ايني كه هستن بشن![]()
وايي حميد تو ديگه خيلي داغوني... يه دكتر چشمي حتما بروعلی جون یکم بزرگش میکنی نصفه شبی چشم دیگه جواب نمیده هی میگه برو بخواب![]()
تواین اندازه مهشره
تغيير سنگر كدومه رئييس... خب گفتم بيچاره ها گناه دارن هنوز كوچولو هستن.... از الان نبايد چشمو گوششون باز بشهنسیم بد موقعی رو انتخاب کردی واسه تغییر سنگر!!الان کلی چاقو از زنجون آوردم!حیف که دستت به هیچ کدوم نمیرسه!!کلی تیزن!قرار بود با بچه ها امشب....![]()
وايي حميد تو ديگه خيلي داغوني... يه دكتر چشمي حتما برو
تغيير سنگر كدومه رئييس... خب گفتم بيچاره ها گناه دارن هنوز كوچولو هستن.... از الان نبايد چشمو گوششون باز بشهبد كردم؟
![]()
بگو ماشينت چي بود و ماشين من چي بود تا بهت بگماره دیگه البته ماله آخرای شبه( از بس درس میخونم )
راستی چی شد همون دختری هستی که گفتم یا نه اشتبا کردم ؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |