بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ميگما نگار تو همه ي حرفاتو توي يه پست بزن خيلي صرفه جويي در وقت ميكني:thumbsup2:
این داستان خیلی وقته شروع شده، ولی پایانی براش پیدا نمیشه متاسفانه ...:)
از خیلی لحاظ، حمید کلا بچه ی پریه ... :D
تو تا منو دار نزني ول كن نيستي:d
داستانت خيلي با احساس بود............:crying2:

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ميگما نگار تو همه ي حرفاتو توي يه پست بزن خيلي صرفه جويي در وقت ميكني:thumbsup2:

خدا نکنه، من چرا؟ نه یاسمن خانوم دار زدن کار من نیست، کار جلاده، من فقط با مدارکم کمکش میکنم که اینکارو با وجدان راحت و بی دقدقه انجام بده... :D

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

بابا!
من به زور پست میدم!

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکنه، من چرا؟ نه یاسمن خانوم دار زدن کار من نیست، کار جلاده، من فقط با مدارکم کمکش میکنم که اینکارو با وجدان راحت و بی دقدقه انجام بده... :D
نه تو رو خدا تو خودت دارم بزني راضي ترم:d
اينطوري خيال خودتم راحتتره:d
.
.
.
.
.
.
جمع كن بابا! هي من هيچي نمي گم واسه من حرف از جلاد ميزنه:w02:

shahkoorosh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ که دوباره همه خوابن!
منم رفتم...هر چند کس دیگه ای نمونده که ازش خداحافظی کنم اما خب شب همتون بخیر.:gol:

Ali 1900

عضو جدید
سلام بر همگی :gol:
شب سرد پاییزیتون بخیر

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نام او كه بهترين است...

در رويا هايم داشتم با خدا گفت و گو مي كردم. گفتم: چه چيز بيشتر از همه تو را متعجب مي كند؟ خدا گفت: اين كه انسان ها از كودكي شان خسته ميشوند و عجله مي كنند بزرگ شوند، بعد گله مي كنند كه اي كاش كوچك بودند! آنهايي كه اضطراب و نگراني حال را فراموش مي كنند، نه در حال زندگي مي كنند و نه در آينده.
از خدا پرسيدم به عنوان خالق دوست داري انسان چه بياموزد؟
او پاسخ داد: بياموزند كه آنها نمي توانند كسي را وادار كنند كه عاشقشان باشند، بياموزند كه فقط چند ثانيه طول مي كشد كه زخمي عميق در قلب آنهايي كه دوستشان داريم ايجاد كنيم اما سالها طول مي كشد آن زخم التيام يابد. بياموزد كه انسان هايي هستند كه آنها را دوست دارند اما نمي دانند كه چگونه عشقشان را ابراز كنند. بيا موزند كه مي توانند با هم به يك نقطه نگاه كنند، اما متفاوت ببينند. پاسخ داد:

بدانند كه من اينجا هستم.... هميشـــــه...

Ali 1900

عضو جدید
سلام ساسان
سلام نگار
سلام منصوره
سلام آزاده
سلام وحید

خوبین همگی؟​

• Like
واکنش ها: floe