بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
نهضت ادامه داره:thumbsup2:

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام میشه منم بیام؟اجازه؟:victory:

معلومه که میشه ...
اینجا هر کسی میتونه بیاد، فقط به شرط اینکه 3 بار پشت سرهم و تند بگی چایی داغه، داداش تنهایی چاقه، چایی داغه، داداش تنهایی چاقه ... :D:D:D
بعدم باید یه سری آزمون و مصاحبه بگذرونی اونوقت شاید بشه یه فکری برات کرد، ولی اصل همه همونیه که بالا گفتم باید بگی، بیشترین نمره مال اونه ... :D

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلومه که میشه ...
اینجا هر کسی میتونه بیاد، فقط به شرط اینکه 3 بار پشت سرهم و تند بگی چایی داغه، داداش تنهایی چاقه، چایی داغه، داداش تنهایی چاقه ... :D:D:D
بعدم باید یه سری آزمون و مصاحبه بگذرونی اونوقت شاید بشه یه فکری برات کرد، ولی اصل همه همونیه که بالا گفتم باید بگی، بیشترین نمره مال اونه ... :D
:w15::w15::w15:خیلی خوابم میاد داداش میشه فردا بگم؟

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
وااااااااااااااي:eek::eek::eek:
باز شد كرسييييي؟!

چقدر دلم براش تنگ شده بود...چقدر دلم براي اون روزا تنگ شده

چقدرم شلوغ شده اينجا!!

تنهايي كرسي رو بازسازي كردي؟؟

ميگم آرام اگه من نبودم جامو پر كن تو مانورا!:D

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام عليكم

مي خواستم امسال جزو اولين نفرا باشم كه تلافي نبودن پارسالمو در بيارم ولي حيف

تنهايي ميگم جمعيت اينجا زياد شده...ما هم كه كرسي رو
.....(آره ديگه..قديميا واقفن
..منم الان نميگم كه براي بچه هاي جديد همچنان هيجان انگيز باشه
)بيا و يكم دل به كار بده اين اتاق رو بزرگتر كن..براي خودتون ميگما...خانوما كه هميشه جاشون توي اتاق محفوظه:w16:...واسه آقايون ميگم كه مجبور نشن چله زمستون برن بيرون!!!:w25:

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
خوبین همگییییییییی؟
من تازه واردمااااااا
تازه واردارم را میدید زیر کرسیییی؟؟؟؟
قول میدم داستانای قشنگ تعریف کنم.

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام گلو بلبلای زیره کرسی ( چن وخ بود نگفته بودم اینو : دی ) :w30:
خوبین ؟ خوشین سلامتین ؟ کیفا کوکه دماغا چاقه ؟ چه خبرا ؟ چی کارا میکنین ؟ :gol:
پساپس باز شدن کرسی رو شاد باش میگم بهتون :D

شاد باشی :D

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
فروتنی
شیطانی به شیطان دیگر گفت:" به آن مرد مقدس متواضع نگاه کن که در جاده راه می رود ، در این فکرم که به سراغش بروم و روحش را در اختیار گیرم."
رفیقش گفت :"به حرفت گوش نمی دهد ، تنها به چیزهای مقدس می اندیشد..."
اما شیطان به همان روش مشتاق و متعصب همیشگی اش ، خود را به شکل ملک مقرب جبراییل در آورد و در برابر مرد ظاهر شد. گفت:" آمده ام به تو کمک کنم."
مرد مقدس گفت:"باید من را با شخص دیگری اشتباه گرفته باشی . من در زندگی کاری نکرده ام که سزاوار توجه یک فرشته باشم . "
و به راه خود ادامه داد ، بی آنکه هرگز بداند از چه چیزی گریخته است.

fateme_en

عضو جدید
کاربر ممتاز
امید ، خود زندگیست
گفته اند اسبی به بیماری گرفتار آمد و پشت دروازه شهر بیفتاد . صاحب اسب او را رها کرده و به داخل شهر شد مردم به او گفتند اسبت از چه بابت به این روزگار پرنکبت بیفتاد و مرد گفت از آنجایی که غمخواران نازنینی همچون شما نداشت و مجبور بود دائم برای من بار حمل کند .
یکی گفت براستی چنین است من هم مانند اسب تو شده ام . مردم به هیکل نحیف او نظری انداختند و او گفت زن و فرزندانم تا توان داشتم و بار می کشیدم در کنارم بودند و امروز من هم مانند اسب این مرد تنهایم و لحظه رفتنم را انتظار می کشم .
می گویند آن مرد نحیف هر روز کاسه ایی آب از لب جوی برداشته و برای اسب نحیف تر از خود می برد . ودر کنار اسب می نشست و راز دل می گفت . چند روز که گذشت اسب بر روی پای ایستاد و همراه پیرمرد به بازار شد .
صاحب اسب و مردم متعجب شدند . او را گفتند چطور برخواست . پیرمرد خنده ایی کرد و گفت از آنجایی که دوستی همچون من یافت که تنهایش نگذاشتم و در روز سختی کنارش بودم .اندیشمند یگانه کشورمان ارد بزرگ می گوید : دوستی و مهر ، امید می آفریند و امید زندگی ست .
می گویند : از آن پس پیر مرد و اسب هر روز کام رهگذران تشنه را سیراب می کردند و دیگر مرگ را هم انتظار نمی کشیدند…

pishi khogshel

عضو جدید
سلام دوستان
دیدم هوا سرده این کرسی رو گذاشتم که بچه ها بیان دوره هم بشینیمو گرم بشیمو قصه های قدیما رو تعریف کنیم گرم بشیم آجیل بخوریم
تازشم یه دیدو بازدیدی میشه و از حال و احوال هم با خبر میشیم
بعدشم تا نزدیکای اذون صبح میشینیم
بعد نماز بخونیمو بخوابیم
پس بیاین واسه هم قصه تعریف کنیمو از بچگیامون بگیم
خب من که خیلی خوابم میاد تو قصه بگو من میخوابم

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام!
يوهوووووووووووووو:w02:
كسي نيست؟
تنهايي رفته مشهد اينجا چقدر سرده!:w00: