anjam.vazife
عضو جدید
خصوصیات فیلم های ایرانی :
۱. اول فیلم رو ببینی آخرش مشخصه !
۲. امکان نداره تو فیلم دو نفر عاشق هم نشن !
۳. صحنه های تصادف رو نمی بینی فقط صداش میاد !
۴. زنهای تو فیلم با یه استفراق حامله میشن !!
خصوصیات فیلم های ایرانی :
۱. اول فیلم رو ببینی آخرش مشخصه !
۲. امکان نداره تو فیلم دو نفر عاشق هم نشن !
۳. صحنه های تصادف رو نمی بینی فقط صداش میاد !
۴. زنهای تو فیلم با یه استفراق حامله میشن !!
دخترا چی؟فیلمایه ایرانی خصوصیات خاصی ندارن
ولی بارزترین ویژگیشون اینه که پسرا با یه نیم نگاه عاشق میشن
کلی خندیدیم مرسی، اینم تیکه جالبی بود که تا حالا بهش فکر نکرده بودم، واقعا چطوری یعنی؟امدادهای غیبی هم که همیشه تو فیلمها مشهوده
زن و مرد اتاقاشون جداس
ولی زنه هی بچه س که میزاد
بعضی جاهاش نیاز به درست کردن داره البته به نظر بنده: الان دیگه خانوما رئیس میشن، و اقایون ززززز،دروغ گقتن مثل نقل ونبات (بخصوص مرد به زن)
روابط رئیس مرئوسی بین زن وشوهر(شوهررئیسه وهمه کاره خانواده)
کللک زدن وکلاه گذاشتن سرهمدیگه
خیانت مرد به زن
بی ادبی نسبت به بزرگترهای خانواده بخصوص نسبت به مادر
توهین وتمسخرزنها بخصوص دختران
وهربدی که دلتون بخواد
مگه میشه یکی فیلم اون هم از نوع ایرانیش رو نبینه -خوش به حال خودم که اصلا فیلم نمی بینم
و اخراجی های 1 و 2 و 3،خيلي بي انصافين!
خوب نبود تو اين همه فيلم يادي هم از فيلمهاي خوب ميكردين؟!درباره ي الي رو حتما همه مون ديديم...در پاسخ به اين چيزايي كه گفتين اونجا كسي عاشق كسي نميشه!خبري از عروسي نيست!خبر از امداد هاي الهي نيست و الي ميميره!اونجا مهرانفر رو به جمع ميگه من نميتونم از زنم جدا بخوابم گفته باشم!اونجا وقتي مريلا از اتاق خوابشون مياد بيرون يه حالتيه كه انگار تازه روسريشو سر كرده!ميبيني اصغر فرهادي واسه ما شعور و درك قائله!
و اخراجی های 1 و 2 و 3،
باحال بودالبته توی سریالای تلویزیونی هم دود نقش اول همه فیلماست.
امدادهای غیبی هم که همیشه تو فیلمها مشهوده
زن و مرد اتاقاشون جداس
ولی زنه هی بچه س که میزاد
خيلي بي انصافين!
خوب نبود تو اين همه فيلم يادي هم از فيلمهاي خوب ميكردين؟!درباره ي الي رو حتما همه مون ديديم...در پاسخ به اين چيزايي كه گفتين اونجا كسي عاشق كسي نميشه!خبري از عروسي نيست!خبر از امداد هاي الهي نيست و الي ميميره!اونجا مهرانفر رو به جمع ميگه من نميتونم از زنم جدا بخوابم گفته باشم!اونجا وقتي مريلا از اتاق خوابشون مياد بيرون يه حالتيه كه انگار تازه روسريشو سر كرده!ميبيني اصغر فرهادي واسه ما شعور و درك قائله!