بیا بگو کدوم يكي رو نجات میدی؟!!!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کجاش بده؟؟؟
خیلیم خوبه...
قبیله یعنی یه نفر...
خودم و خودم فقط و فقط...
هیشکی دیگه دلش برا کسی نمیسوزه...
هرکی اومد طرفت واسه سوء استفاده میاد...

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا ادمين آخه دو تاشو نجات بدين:biggrin::biggrin::biggrin:

اها مجبوريم يكيشو نجات بديم؟؟؟؟:eek::eek:

پس دوما.....اوني كه دوسم داره را نجات ميدم

sahara2

کاربر فعال
اولا ادمين آخه دو تاشو نجات بدين:biggrin::biggrin::biggrin:

اها مجبوريم يكيشو نجات بديم؟؟؟؟:eek::eek:

پس دوما.....اوني كه دوسم داره را نجات ميدم

واي نه دلم طاقت نياورد....اوني كه دوسش دارمو

اصلا يا هر دوش يا هيچكدوم:(

بهتر نيست تصميم خودتو زودتر بگيري؟

آخه اينا تو اين فرصت كم كه پرت ميشن پايين قبل از اينكه شما بخواي تصميم بگيري چيكار كني؟!!!

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
تا من به خودم بجنبم جفتشون افتادن پایین ...

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچکدوم رو نجات نمیدم و میذارم جفتشون بمیرن چون اگه یکی رو نجات بدم فرقی نمیکنه کدوم، احتمال داره چند سال دیگه به این نتیجه برسم که ای کاش اون یکی رو نجات میدادم، اگه جفتشون بمیرن اونوقت با ذهن باز و فکر آزاد و خیال راحت میرم کسی رو پیدا میکنم که هم اون منو دوست داشته باشه هم من اونو.:D

G1-Asal_lrrtm1

عضو جدید
هیچکدوم رو نجات نمیدم و میذارم جفتشون بمیرن چون اگه یکی رو نجات بدم فرقی نمیکنه کدوم، احتمال داره چند سال دیگه به این نتیجه برسم که ای کاش اون یکی رو نجات میدادم، اگه جفتشون بمیرن اونوقت با ذهن باز و فکر آزاد و خیال راحت میرم کسی رو پیدا میکنم که هم اون منو دوست داشته باشه هم من اونو.:D

:biggrin:باریکلا به توباباااا.خسته نشی یه وقت

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
سختههههههههههههه!!!
دوتاشون!!!
اونی که دوستش دارم هرجا که باشم دوستش دارم حتی اگه اجازه ی دوست داشتنش نداشته باشم بازم یواشکی تو دلم دوستش دارم!
اما ادامه دادن رابطه ای که توش دوستم دارن راحت تره چون علاقه خودش میاد.

pari-1369

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مطمئنم که نمیزارم هیچکدومشون بیوفتن خودم به جای هر دوتاشون پرت میشم پایین:cry:

GoLsHAn.A

عضو جدید
اگه بگم اوني كه دوسم داره دروغ گفتم پس اوني كه خودم دوسش دارم اما عاقلانه اينه كسي رو كه دوسم داره نجات بدم

ad_kh66

عضو جدید
من اونی که دوسم داره رو نجات میدم چون میدونم اونه که واسم هرکاری میکنه. اونی که من دوسش دارمو منو دوس نداره معلوم نیس سرش کجا بنده. بچه پررووو... اصلا خودم پرتش میکنم پائین....

shaghayegh21

عضو جدید
دلم میگه اونیکه دوسش دارم ، عقلم میگه اونیکه دوسم داره.

نمی دونم؛ اما منتظر میمونم تا ببینم کدوم یکی زودتر لغزش میکنه و میوفته...

و بعد اونیکه موند رو نجاتش میدم.

" اونیکه رفت اگه قصد برگشت داشت، هیچ وقت نمی رفت... "

Mahsa/S

عضو جدید
راستش خیلیا ممکنه منو دوست داشته باشن که به درد لای جرزم نخورن.... چه برسه به اینکه هرکاری واسم بکنن!!!!!!!! من کسی رو که دوسش دارم نجات میدم چون از خودم مطمئنم و میدونم که یه روزی دلشو به دست میارممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.

گیلاس خانومی

عضو جدید
هیچکدومو نجات نمیدم بعد هم به خاطره اینکه هیشکی نیست که دوستم داشته باشه و هیشکی نیست که دوسش داشته باشم خودم رو پرت میکنم پایین!!:surprised::surprised:

رضا....

عضو جدید
خيلي هم سوال راحتي هردو را نجات ميديم ولي امادارررررررررررررررررررررررررره:biggrin: