شما هر جور راحتی با خدا خدایی کنیه سوال از استارتر و اون یکی دوست که داره جواب سوالات رو میده !
چرا باید یه عمل رو هر روز هی تکرار کنیم ؟
نمیشه به جاش بشینیم با خدا حرف بزنیم ؟
نمیخوام جواب بدین که نماز هم صحبت با خداست !
چون اینجوری فقط عادت میشه
نه عبادت
یعنی دینت رو خودت انتخاب کن ولی اگه اسلام رو رد کردی می کشیمیت
الان ربط نماز به لا اکراه فی الدین چیه؟
قران بخونکی همچین چیزی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی فقط اونایی که دین اسلام رو قبول میکنن میرن بهشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نهههههههههههه
اصلا اینجوری نیست.هرکی آدم خوبی باشه جاش تو بهشته شک نکن(فرائض دینیشو بجا بیاره ها!!)حالا هر دینه خدایی که داشته باشه.
آخه پسر گل وقتی یکی یه چیزی بهت میده نباید ازش تشکر کنی؟؟؟؟یه سوال از استارتر و اون یکی دوست که داره جواب سوالات رو میده !
نه عبادت
بیاین درباره نماز بحث کنیم.وجدانا بیاین بقیه کارارو بیخیال شین.
من میگم کسایی که نماز میخونن همیشه تو کاراشون موفقن.
کسایی که نماز میخونن آدمای خوشرویی هستن.
البته منظورم نمازه ها نه نماز!!!!
حالا شما بگین![]()
یه سوال از استارتر و اون یکی دوست که داره جواب سوالات رو میده !
نه عبادت
باز خراب كردي :
ميتواني مخفيانه دينت را كنار بزني ولي ديگر حق انجام كارهاي زير را نداريد:
1- حق اعلام كردن ارتداد خودت به احدي الناس نداري
2 - بايد از ميان مردم مسلمان بيرون رويد
3 - همسرت بر تو حرام ميشود
4 - ثروتي كه در سايه اسلام وبه اسم مسلمان به دست ارودي ميگذاري ومي رويد
............در غير اينصورت اسلام با تو به شدت برخورد ميكند ..........توضيح بيشتر ميخواهيد .........خواهم گفت
نمازي كه به زور وترس خوانده شود به پشيزي ارزش ندارد
وخدا به خاطر نماز نخواندنت جهنم نمي برد بلكه باينكه اينهمه نعمت به تو داده است ولي كفران نعمت ميكني ...........راه تكامل وارتقاي به شما نشانت ميدهي .........تو بي محلي ميكني .........
آخه پسر گل وقتی یکی یه چیزی بهت میده نباید ازش تشکر کنی؟؟؟؟
جوابش معلومه که خدا بخاطر نعمت هایی که بهمون داده که مهمترینش همین نفس کشیدنه، ازت بخواد که بخاطر 24 ساعت نفس کشیدن در روز، 20 دقیقه ازش اونجوری که دوست داشته تشکر کنی .حالا بقیه نعمتهایی که در روز بهت داده به کنار.
سلام حاجی جون من که بالا توضیح دادم برای نماز خوندنم.آفرین پسرم!
حالا بگو ببینم خودت نماز میخونی یا نه؟ :دی
یه سوال از استارتر و اون یکی دوست که داره جواب سوالات رو میده !
نه عبادت
یعنی باید کل زندگی ات رو بذاری و فرار کنی
الان به نظر تو غیر مسلمونا حق دارن باکسایی که مسلمون میشن اینطوری رفتار کنن؟
پس به چه دلیل اکثر موضوع های قران در رابطه با عذابه و قصد ترساندن مردم رو داره
در مورد مورد های بالا منبعی داری؟
شما با نماز مشکل داری یا کلا خدارو قبول نداری؟؟؟؟؟؟چیزی که داده به نظرم بی ارزشه پس تشکر نمی کنم
چیزی که داده به نظرم بی ارزشه پس تشکر نمی کنم
وجود خدا رو قبول دارم ولی نماز رو نهشما با نماز مشکل داری یا کلا خدارو قبول نداری؟؟؟؟؟؟
این مطالب رو من مطمئنم شما از خودتون در اوردین هیچ ربطی به منابع اسلامی نداره- يكي يكي ميتوان جوابت داد:
عزيز دل شما به احدي نگو ...........برو جاي غير مسلمانان ..........همين وعليه مسلمانان تبليغ نكن .........
در ضمن شما نوعي از روي عقل وشعور ودرك وفهم وتحقيق متوجه شديد كه مثلاً اسلام دين مناسب نيست درنتيجه آن را رهاكردي ..........خوب دست شما درد نكند
اسلام به شما مرتد ميگويد:
شما به چه دليل عقلي وعلمي از اسلام برگشتيد در حاليكه مسلمان بوديد ...........اسلام اين حق را دارد از شما سؤال كند وشما بايد در مقابل داشمند اسلام شناس جواب دهيد
نه در مقابل من بي سواد كه نمي توانم جوابت دهم .
او هرگز به شكر تو وتمام عالمين وكل وجود نياز ندارد ............
دعوا بر بر سر اينكه تو مستأجر اين دنيا هستي ...............تو هيچي نداري
وهر مستاجر بايد به صاحب خانه .............اجاره دهد اگرچه صاحب خانه ميلياردر باشد ............
پس شما با نماز مشکل نداری با آفرینشت مشکل داری!!!!او خانه رو به ما قالب کرده پس من اجاره نمی دهم
بعد خدا به اجاره احتیاجی نداره چون از همه چیز بی نیازه
با هر دوپس شما با نماز مشکل نداری با آفرینشت مشکل داری!!!!
ناراحتی که چرا آفریده شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(شکلک تعجب)چون گُلی![]()
یعنی باید کل زندگی ات رو بذاری و فرار کنی
الان به نظر تو غیر مسلمونا حق دارن باکسایی که مسلمون میشن اینطوری رفتار کنن؟
پس به چه دلیل اکثر موضوع های قران در رابطه با عذابه و قصد ترساندن مردم رو داره
در مورد مورد های بالا منبعی داری؟
سلام حاجی جون من که بالا توضیح دادم برای نماز خوندنم.
دوست دارم نظرتو بشنوم.![]()
تاحالا به این فکر کردی که منوتو مثل خاک کوچه ای بودیم که هر روز داریم پا میزاریم روشو رد میشیم.یعنی الان که نشستیم و به این راحتی داریم نظرمونو بیان میکنیم از اون خاک دم کوچه بی ارزش تریم.با هر دو
اون بالا خدا گفته اجاره داده
به زور اجاره داده به زور هم اجاره می خواد (این ظلم نیست؟)
من نگفتم همه ی قرانسوره های انعام، مائده، نور، الرحمن و غیره که در مورد فضل و بخشش هستند رو ندیدی؟
تاحالا به این فکر کردی که منوتو مثل خاک کوچه ای بودیم که هر روز داریم پا میزاریم روشو رد میشیم.یعنی الان که نشستیم و به این راحتی داریم نظرمونو بیان میکنیم از اون خاک دم کوچه بی ارزش تریم.
خود خدا از راه پيامبرش به ما اموخت كه مودبانه ودر چهارچوب خاص خود چگونه با وي سخن گوئيم ...........
اگر مثلا كسي در روز پنج مرتبه خودش را بشويد ...........چقدر تمييز وپاك ميشود لذا چون ما دائما احتملا گناه كردن داريم واكثرا از خدا غفلت ميكنيم پس بهتر است در طول روز خودا پاك كنم ودر ياد خدا باشيم تا كمتر گناه كنم
در ضمن اگر درست نماز بخوانيم ودرك كنيم كه با چه كسي هم صحبت ميشويم وچه ميگويم هرگز خسته نمي شويم وعادت نمي كنيم
چرا ازخودن غذا خسته نمي شويم اگرچه خوردن غذا عادت شده است ...........باز توضيح ميدهم
ببخشيد نمي توانم تند تند تايپ كنم
حاجی؟هرکاری برای خودش آداب و رسومی داره که باید رعایت بشه.
آیا میتونیم با زیرشلواری به مهمونی بریم؟ آخه اینجوری راحتتریم!
خداوند برای خودش سنتی داره که فقط خودش میدونه که نتیجه چی میشه و عقل مل به اونجاها نمیرسه.
خداوند تبارک و تعالی در قرآن میفرماید: "انَّ الصلاةَ تَنها عَن الفَحشاءِ وَ المُنکر وَ لَذِکرُ اللهِ اکبر" (بدرستی که تنها نماز است که ما را از زشتی ها و پلیدیها باز میدارد و نماز بزرگترین نیایش است.)
لَذِکرُ اللهِ اکبر" یعنی خدا گفته: خودم میدونم که شما چطور باید با من صحبت کنین و این بهترین نوع صحبت کردنه و شما نمیخواد واسه من ایده بدین. :دی
لطفا متن عربی و فارسی رو هردو بخون!
چرت ترین حرفی که تا حالا شنیده ام و متاسفانه بالای هر منبری هم تکرار میشه !رحمت خدا در همه جا ودر هرساعت وجود دارد همچون تابش اشعه خورشيد است
حالا
نماز همچون ذره بين است كه اشعه خورشيد را حمع ميكند ؛ متمركز ولوكاليزه ودر يك نقطه جمع ميكند وبعد آتش مي زند مثلاً كاغذ را
.
.
نماز رحمت خدا را در يك جمع ميكند ؛ گناهان را يك جا آتش مي زند![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | لطفا همه بیاین نظر بدین خیلی مهمه!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
خانم های عزیز...بیاین نظر بدین . اقایون هم میتونن نظر بدن! | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
دوستان بیاین پیشنهاد بدین | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
17 راز جالب آقایان که خانوما باید بدونن (دخترا بیاین) | گفتگوی آزاد | 10 | |
S | بیاین تو و نظر بدین | گفتگوی آزاد | 31 |