خب حتما ts هست...
مگه میشه...
چی چیه؟
در ضمناینقدر بدم میان از این کاربرای چراغ خاموش!
![]()
از کجا معلومه؟؟؟
چرا سوالمو با سوال جواب میدید؟؟؟
راستش الان واسم یه تناقضی به وجود اومد..مرد بودن از چه نظر؟؟ ظاهر یا رفتار..اگه ظاهر مد نظرتونه,به جای اون آقای فردین میتونستید هر آقای دیگری رو جاش قرار بدین ولی اگه از نظر رفتار و شخصیت مد نظرتونه,ما که نمیدونیم این آقای به اصطلاح خوشتیپ از نظر رفتاری دارای چه شخصیتیه تا بتونیم نظری رو راجبش بدیم
همشون اینطوری نیستن تیپ زدن بد نیست شیک بودن بد نیست ولی وقتی یه مرد خودشو مثل زنا درست میکنه ببخشیدا ولی خیلی چندشه.....
راستش الان واسم یه تناقضی به وجود اومد..مرد بودن از چه نظر؟؟ ظاهر یا رفتار..اگه ظاهر مد نظرتونه,به جای اون آقای فردین میتونستید هر آقای دیگری رو جاش قرار بدین ولی اگه از نظر رفتار و شخصیت مد نظرتونه,ما که نمیدونیم این آقای به اصطلاح خوشتیپ از نظر رفتاری دارای چه شخصیتیه تا بتونیم نظری رو راجبش بدیم
اینو قبول دارم..اکثر اوقات که ما یه شخصی رو واسه اولین بار می بینیم با توجه به ظاهر و حتی کوچیکترین رفتارش,میتونیم پیش داوری های درستی رو انجام بدیم ولی منظور واقعی من از گفتن این حرفا این نبودش..می خواستم غیر مستقیم بگم که این استاتوس و عکس ها مطابقت چندانی با هم ندارن و از اونجایی که از شخصیت کسی که اینو گذاشته بود بی اطلاع بودم..خواستم طوری بگم که بهش بر نخوره,ولی به نظرم الان دیگه .....ولی نیمی از شخصیت آدما چه مرد چه زن از ظاهر و طرز لباس پوشیدن و مدل موهاش و ... مشخص میشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه ایرانی هستی بیاتو....... | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
شوهر نمونه!!!(بیاتو بمب خنده...) | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
کی میخواد رییس بشه ..؟؟ بدو بیاتو | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
نظرتو راجب عمل دمااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااغ چیه؟ | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
نظرتو بگو؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 5 |