اخه تو کار نداری چی کنن بیچاره هامنم موافقم ... بابا به کی بگم .دارم پير میشم
چرا یه جون که میره خواستگاری و میگه : "من میتونم یه خونه 30 متری تو جنوب شهر تهران اجاره کنم .یه پيکان جوانان مدل 57 هم دارم . کار هم که خدا بزرگه .... مهم یه دل مهرونه که منم دارم"
خانواده دختر به طور محترمانه این بنده خدا رو به بیرون هدایت میکنند؟
بياييد با برداشتن موانع ازدواج.نگذاريم جوانانمان در غم رسيدن به هم .پير شوند.نظر شما چيه؟من صددرصد من صددرصدموافقم چون جوانها خيلي زجرميكشند وهمين هم باعث انحراف ميشه
فکر کنم تاپیکتون اثر بخش بوده
آفرين.....منم موافقم ... بابا به کی بگم .دارم پير میشم
چرا یه جون که میره خواستگاری و میگه : "من میتونم یه خونه 30 متری تو جنوب شهر تهران اجاره کنم .یه پيکان جوانان مدل 57 هم دارم . کار هم که خدا بزرگه .... مهم یه دل مهرونه که منم دارم"
خانواده دختر به طور محترمانه این بنده خدا رو به بیرون هدایت میکنند؟
فکر کنم تاپیکتون اثر بخش بوده
هنوز چیزی ازش نگذشته همین طور داره عروسی می شه![]()
واااااابد زمانه اي شده آدم نميتونه راحت حرف دلشو بگه...![]()
بزرگترین مانع ازدواج بیکاری ما جووناست. بی برنامگی دولت, عدم تامین آتیه , نبود امید به زندگی , گرانی , نبود مسکن و هزار و یک مشکل رنگ و وارنگ که حتی تو اتیوپی هم براش راه و چاره پیدا شده ولی تو مملکت ما همه امکانات مال سوریه و لبنان و ارمنستان و فلسطین و حماس و این اواخر پتسوانا , زامبیا , بورکی نافاسو و چند تا کشور دیگر است.بياييد با برداشتن موانع ازدواج.نگذاريم جوانانمان در غم رسيدن به هم .پير شوند.نظر شما چيه؟.
http://img697.imageshack.us/i/444ue.jpg/
ازدواج یک مانع داره. اون هم امادگی ذهنه.
استادی داشتیم میگفت : بچه ها ازدواج پول نمیخواد ارزه میخواد!!!!
من اون موقع قبول نداشتم.
الان که رفتم سر کار و مشکل مالی هم ندارم تازه فهمیدم که ازدواج پول نمیخواد . ارزه میخواد!!!!!!
استاد شماحتمآ فرزند خونده فلان ملّاک یا فلان آدم ثروتند بوده و الا حتمآ میفهمیده که بدون پول حتی نمیشه نفس هم کشید چه برسه به ازدواج.ازدواج یک مانع داره. اون هم امادگی ذهنه.
من اون موقع قبول نداشتم.
الان که رفتم سر کار و مشکل مالی هم ندارم تازه فهمیدم که ازدواج پول نمیخواد . ارزه میخواد!!!!!!
سیندی جان چه افعال غلط اندازی به کار بردیکوشن؟ کجان این موافعه کوفتی؟؟
بهم نشونشون بدید که میخوام همه شونو از بیخو بن بکنم!!!![]()
ازدواج یک مانع داره. اون هم امادگی ذهنه.
من اون موقع قبول نداشتم.
الان که رفتم سر کار و مشکل مالی هم ندارم تازه فهمیدم که ازدواج پول نمیخواد . ارزه میخواد!!![
منم موافقمآخه این همه جوون که مثلا پولم دارن اما بازم نمی تونن ایییییییییزدواج کنن....اما اون ور قضیه هم خیلی از جوو نا واسه خاطر همین پول بازم نمی تونن ازدواج کنن...اما چقدر فرق وجود داره بین این نتونستن ها
موافعهکوشن؟ کجان این موافعه کوفتی؟؟
بهم نشونشون بدید که میخوام همه شونو از بیخو بن بکنم!!!![]()
اینو با آب طلا بنویس،قاب بگیر بزن به دیوارتو یک کلام کار تنها مشکله اگه مشکل کار حل بشه خیلی از مشکلات حل میشن
کوشن؟ کجان این موافعه کوفتی؟؟
بهم نشونشون بدید که میخوام همه شونو از بیخو بن بکنم!!!
عرضهازدواج یک مانع داره. اون هم امادگی ذهنه.
من اون موقع قبول نداشتم.