بووووووق! خدایی دخترا و پسرا چی دارین بگین!؟

sahel70

عضو جدید
100% مخالفم!!!!!!!!
ببینید خدا به دختر یه زیبایی هایی داده که مسلما با پوشیدنشون کمتر میشه زیبائیش
مثلا شما قیافه با چادر و بدون چادر یه خانومو تصور کنید یا خانومی که موهاش بیرونه با اونی که مقنعه محجبه پوشیده
شاید استفاده از لطف زیبایی درست نباشه ولی جلب توجه کردن میتونیم بگیم رابطه مستقیم با برهنگی داره
هر چند از اینم نباید بگذریم که دخترای غ محبه و آرایش کرده زیبا تر به نظر میرسین
من خودم دخترم اگه تو خیابون یه دختر چادری و یه دختر مانتویی با آرایش زیادو ببینم به مانتوییه توجه می کنم

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینطور مثل عکس قبلش بیام بیرون
خود همین پسرا متلک میگن

بعدشم ، مگه انسانیت به قیافست؟
اصلا خیلی از ادمای با این قیافه ی توی عکس ، خییییییییییلیییییییییی بهتر و مهربونتر از اون قیافه ی دومی توی عکس هستن

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آرایش کی؟ دخترا؟ خب من چه بدونم ؟ مگه من دخترم. من از شما پرسیدم دیگه
خیر دوست خوبم
شما فرمودید پسرا ب این ک دخترا ارایششونو نگاه میکنن فک نمیکنن
منم پرسیدم پس دلیلشون واسه ارایش کردن.لباسای عجیب و نامناسب پوشیدن.ارایش عجیب مو گوشواره و گردنبند و دستبند انداختن و ... چیه؟؟
اینطور مثل عکس قبلش بیام بیرون
خود همین پسرا متلک میگن
بحث متلک گفتن پسرا نیس حداقل واسه من مطرح نیس
اراسته بودن اول احترام گذاشتن بخودته و بعد احترام گذاشتن ب اطرافیان

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا خیلی از ادمای با این قیافه ی توی عکس ، خییییییییییلیییییییییی بهتر و مهربونتر از اون قیافه ی دومی توی عکس هستن

ببین همه مثل شما نیستن
من خودم خاستگار داشتم ک فقط ظاهرم براش مهم بوده...........

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید خدا به دختر یه زیبایی هایی داده که مسلما با پوشیدنشون کمتر میشه زیبائیش
مثلا شما قیافه با چادر و بدون چادر یه خانومو تصور کنید یا خانومی که موهاش بیرونه با اونی که مقنعه محجبه پوشیده
شاید استفاده از لطف زیبایی درست نباشه ولی جلب توجه کردن میتونیم بگیم رابطه مستقیم با برهنگی داره
هر چند از اینم نباید بگذریم که دخترای غ محبه و آرایش کرده زیبا تر به نظر میرسین
من خودم دخترم اگه تو خیابون یه دختر چادری و یه دختر مانتویی با آرایش زیادو ببینم به مانتوییه توجه می کنم

خب ببخشیدا حماقت مردم دلیل بر نقض یه عرف و مسئله میشه؟

من خودم خیلی دیدم اقایون به خانومای مانتویی میگن خانوم ، به خانومای چادری میگن حاج خانوم ، گاهی هم میگن ننه!!!!

خب این بیشعوریه اون اقاست نه ضعف چادر

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه روز یه دختری ، مثل خیلی از دخترای ما ، آرایش میکنه و به خودش میرسه و میزنه بیرون...

وزیر و خدمه در حال گشت و گذار بودن که می بینن این دختر داره از دور میاد ، نزدیک که میشن می بینن دختر قشنگ آرایش کرده و ادکلن و اینا هم زده و خیلی خوشگل میاد ، وزیر زیرک و کاردان ما ، میپره جلو و دخترو میگیره و یه بوس بر میداره ، دختره میترسه و جیغ میزنه عوضی گمشو ، وزیره از خدمه یکی یکی میپرسه آقا شما شوهر این خانومین؟ همه میگن نه.
آخر سر بر میگرده میگه خانوم شوهر شما که اینجا نبود که بگی برای شوهرم آرایش کردم ، پس برای ما آرایش کردی ، منم گرفتم بوسیدمت.
تو برای من آرایش کردی و منم احساسمو ابراز کردم!

(این داستان ساختگی بود...)

واقعا چه رمزی پشت این آرایش وجود داره که من نمیدونم؟ چرا آخه وضع ما اینجوریه؟
من نمیدونم دقت کردین به این تبلیغات های تلویزیونی یا نه؟ جلف ترین و فوق العاده ترین ادا و اطفار ها رو در تبلیغات در میارن اون ابزارهای خانوم ، خب دیگه حالتون بده؟ برید لخت بشید دیگه خیال همه رو هم راحت کنید خلاص ، آخه این چه وضعشه آخه؟ بابا عقده ای هستین بعضیا؟ اینجا کشور اسلامیه آخه؟ بابا بخدا من شنیدم میگفت آمریکا در دانشگاه شما حق نداری لاک بزنی ، حق نداری شلوار جین بپوشی ، باید برخی ضوابط رو رعایت کنید وگرنه راهتون نمیدن. اینم وضع دانشگاه ماست ، هرچی فساده از همونجا بلند میشه ، چه خبره آخه؟ واااا. بعضی وقتا کفر آدم در میاد به این مسائل فکر میکنه. چیه ما خوبه؟ من موندم واقعا

ای بابا ....
ببینین من کاری ندارم به همه ......ولی نباید همه رو با یه دید نگاه کرد...من کاری به ارایش بد ندارم ومخالفش هم هستم...
ولی خودم به شخصه ارایش میکنم نه ارایش بد وزننده وهیچ عیب وایرادی هم نمیدونم ودر عین حال حجابمم رعایت میکنم...
بعدشم کی گفته دانشگاه های ما ایراد نمیگیرن...
همین الانش دانشگاه ما از لاک زدن نپوشیدن جوراب و...ایراد میگیرن...
دیگه کم مونده بچه هارو به صف کنن واسه نگاه کردن بلندی ناخناشون...والاو

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خب این سلقه و نظر شخصیه شماس
مسلما افراد زیادی-فارغ از جنسیت-ظاهر اراسته عکس سمت راستو چ واسه خودشون چ واسه اطرافیانشون ترجیح میدن
من این عکسو گذاشتم تا هم دلیل ارایش کردنو نشون بدم و هم ارایش منطقی و لایتو
من اصلا از خانومایی ک ب قول شما گریم میکنن و ارایششون بیشششش از حده دفاع نمیکنم
دوستان گفتن ارایش ارایشه!خواستم تفاوتشو نشون بدم

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واااا. این چه مثالیه میارید؟ مگه من اینارو گفتم؟ این بیچاره قیافه ی چپر چلاقشو بایدم خوب کنه ، اینو من گفتم؟

من گفتم اونی که یه قیافه معمولی داره ، اون چه دلیلی داره ارایش کنه؟ اونم عرض کردم چه ارایشی ، ارایش نیست که ، رسما گیریمه ، عروسک سازیه

این قیافش چپر چلاقه؟؟؟؟:eek:
.......قبل آرایشم اونقد بد نبودااااا:surprised:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیر دوست خوبم
شما فرمودید پسرا ب این ک دخترا ارایششونو نگاه میکنن فک نمیکنن
منم پرسیدم پس دلیلشون واسه ارایش کردن.لباسای عجیب و نامناسب پوشیدن.ارایش عجیب مو گوشواره و گردنبند و دستبند انداختن و ... چیه؟؟

بحث متلک گفتن پسرا نیس حداقل واسه من مطرح نیس
اراسته بودن اول احترام گذاشتن بخودته و بعد احترام گذاشتن ب اطرافیان

بازم اینو من نمیدونم. باور کنین دلیلی براش نمیتونم پیدا کنم. چون خودم اصلا اونجوری نیستم. من یه پیرهن ساده مردانه میپوشم با شلوار کتان رسمی با کفش مجلسی. تیپ و قیافمم معمولیه. من یادم نمیاد خودمو جلوی اینه بیشتر از 15 ثانیه متوقف کرده باشم.جدی میگم.
نمیدونم دلیلشون چیه. ولی اکثر اون تیپ ادمایی که دیدم اونجوری میپوشن ، دنبال دختر بازین واسه همین اونجوری میپوشن.
یعنی پس با این حساب اون دخترایی که ارایش میکنن دنبال پسر بازین؟

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب ببخشیدا حماقت مردم دلیل بر نقض یه عرف و مسئله میشه؟

من خودم خیلی دیدم اقایون به خانومای مانتویی میگن خانوم ، به خانومای چادری میگن حاج خانوم ، گاهی هم میگن ننه!!!!

خب این بیشعوریه اون اقاست نه ضعف چادر

حاج خانوم ...خواهر ...:razz:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا ....
ببینین من کاری ندارم به همه ......ولی نباید همه رو با یه دید نگاه کرد...من کاری به ارایش بد ندارم ومخالفش هم هستم...
ولی خودم به شخصه ارایش میکنم نه ارایش بد وزننده وهیچ عیب وایرادی هم نمیدونم ودر عین حال حجابمم رعایت میکنم...
دیگه کم مونده بچه هارو به صف کنن واسه نگاه کردن بلندی ناخناشون...والاو

بابا چی میگن مگه؟ منکه تا حالا ندیدم برخورد کنن ، فقط میگن خانوم حجابتو رعایت کن ، دخترا هم یاد گرفتن ، وقتی به جلوی حراست میرسن روسری رو میکشن جلو وقتی رد میشن میدن عقب!!!!

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاج خانوم ...خواهر ...:razz:

بعدشم اصلا من خودم با چادر سیاه زیاد حال نمیکنم.

من بنظرم یه خانوم مانتویی با مانتو مناسب ، و با مقنعه مناسب ، مثل همون حالتی که گاهی از استادا اونجوری میپوشن ، بهتر از چادره ، چادر سیاه گرما رو نور رو جذب میکنه ، قشنگ یه مانتو مناسب با رنگ لایت و مناسب و متین ، خیلی خوبتره
که البته خود استاد من میگفت من نتونستم این مانتوم رو از ایران پیداش کنم از مالزی خریدمش....
اینم یه بدبختی دیگه ی ماست

Moonlight3311

عضو جدید
خب اونایی که ارایش میکنن بیان واقعا بگن چه دلیلی برای اینکار دارن؟

باور کنین من اگه یه مسئولیتی چیزی داشتم از اینکارا میکردم تا درس عبرت بشه.

نپوشیدن روسری و نپوشوندن مو ، خییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییی بهتر از این روسری هایی هست که میپوشن. مو اصلا کامل بیرون باشه اینقد زننده نیست که پوشوندن اون مدلی مو بد جلوه میکنه. آخه من نمیدونم دختر ها از دیدگاه آقایون هم به خودشون نگاه میکنن یا اصلا تا حالا اینجوری بهش فکر نکردن؟

من يه دخترم و هم تو خونه هم بيرون و هم توي مهموني آرايش ميكنم ولي نه غليظ ! تنها وقتي خيلي ناراحت يا عصبيم غليظ ارايش ميكنم. نمي دونم چرا بعضي پسرا فك ميكنن ما بخاطر اونا ارايش ميكنيم !!!! همه دخترا اينجوري نيستن !!من خودم دوس دارم وقتي تو اينه نگاه مي كنم اونجوري كه دوس دارم باشم ، دلم مي خاد رنگ سايه چشمم ست باشه با لباسم . حتي اگه هيچ مردي روي كره زمين وجود نداشت باز هم آرايش مي كردم !!!
من به ظاهر كسي گير نميدم و دوس ندارم كسي به ظاهرم گير بده .
ايكاش روزي بياد كه هيشكي اعتقاد و سليقه اش رو به كسي زور نكنه !!!

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من يه دخترم و هم تو خونه هم بيرون و هم توي مهموني آرايش ميكنم ولي نه غليظ ! تنها وقتي خيلي ناراحت يا عصبيم غليظ ارايش ميكنم. نمي دونم چرا بعضي پسرا فك ميكنن ما بخاطر اونا ارايش ميكنيم !!!! همه دخترا اينجوري نيستن !!من خودم دوس دارم وقتي تو اينه نگاه مي كنم اونجوري كه دوس دارم باشم ، دلم مي خاد رنگ سايه چشمم ست باشه با لباسم . حتي اگه هيچ مردي روي كره زمين وجود نداشت باز هم آرايش مي كردم !!!
من به ظاهر كسي گير نميدم و دوس ندارم كسي به ظاهرم گير بده .
ايكاش روزي بياد كه هيشكي اعتقاد و سليقه اش رو به كسي زور نكنه !!!

خیلی ببخشیدا ، ناراحت نمیشید من یه چیزی بگم

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا ....
دیگه کم مونده بچه هارو به صف کنن واسه نگاه کردن بلندی ناخناشون...وال
او

آره راست میگی حراست دانشگاه که معمولا مرد هستن خیلی به این وضیفشون خوب میرسند:biggrin: سر تا پا رو با دقت نگا میکنن بعد چیزی که اصلا فکرشو نمیکنی...:biggrin: هر دفعه هم تو صورت آدم هم زوم میشن میگن کارت دانشجویی لفطا!:biggrin:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره راست میگی حراست دانشگاه که معمولا مرد هستن خیلی به این وضیفشون خوب میرسند:biggrin: سر تا پا رو با دقت نگا میکنن بعد چیزی که اصلا فکرشو نمیکنی...:biggrin: هر دفعه هم تو صورت آدم هم زوم میشن میگن کارت دانشجویی لفطا!:biggrin:

دیگه من چیکار کنم از هر سوراخی میگیری از جای دیگه نشتی میده. ما یه همچین ادمایی هستیم دیگه

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ما حراست دانشگامون یه نخبه تمام عیارن اول سرتاپارو کامل برانداز میکنن بعد مارک خط چشمو لاک بچه هارو هم میگن ...میگن خانوم برو سایتو پاک کن رژگونتو فلانو .....همه چیو میدونن :eek:
ماشالله اطلاعات عمومی....
:w17::w17:

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چی میگن مگه؟ منکه تا حالا ندیدم برخورد کنن ، فقط میگن خانوم حجابتو رعایت کن ، دخترا هم یاد گرفتن ، وقتی به جلوی حراست میرسن روسری رو میکشن جلو وقتی رد میشن میدن عقب!!!!
خخخخ
نه فقط اینا که نیست.....دستمال مرطوب هم میدن میگن ارایشتو پاک کن....:D
البته من فقط شنیدماااااااا...تاحالا به من گیر ندادن من دخمل خوبیم ارع

Moonlight3311

عضو جدید
خیلی ببخشیدا ، ناراحت نمیشید من یه چیزی بگم

الان ميخاي بگي برو توي يه كشور ديگه اينكارو بكن حتما !!!
جرا نبايد كشور ما مث تركيه هم مسلمون و هم غير مسلموناش راحت كنار هم زندگي كنن ؟ چرا شما فقط به عقيده خودت اهميت ميدي ؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما حراست دانشگامون یه نخبه تمام عیارن اول سرتاپارو کامل برانداز میکنن بعد مارک خط چشمو لاک بچه هارو هم میگن ...میگن خانوم برو سایتو پاک کن رژگونتو فلانو .....همه چیو میدونن :eek:

بهشهر گویا بهترین شهره:biggrin:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اونایی که ارایش میکنن بیان واقعا بگن چه دلیلی برای اینکار دارن؟

باور کنین من اگه یه مسئولیتی چیزی داشتم از اینکارا میکردم تا درس عبرت بشه.

نپوشیدن روسری و نپوشوندن مو ، خییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییی بهتر از این روسری هایی هست که میپوشن. مو اصلا کامل بیرون باشه اینقد زننده نیست که پوشوندن اون مدلی مو بد جلوه میکنه. آخه من نمیدونم دختر ها از دیدگاه آقایون هم به خودشون نگاه میکنن یا اصلا تا حالا اینجوری بهش فکر نکردن؟

خوبه تو هیچکاره نیستی تا گند بزنی به مملکت.اصلا یکی نیست بگه آقا به شما ربطی داره که کی چطو ر آرایش میکنه؟؟

شما ها میخواید صورت خانوم ها رو هم تو جامعه تحت کنترل قرار بدید؟؟؟؟؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان ميخاي بگي برو توي يه كشور ديگه اينكارو بكن حتما !!!
جرا نبايد كشور ما مث تركيه هم مسلمون و هم غير مسلموناش راحت كنار هم زندگي كنن ؟ چرا شما فقط به عقيده خودت اهميت ميدي ؟

نه.

واسه این جمله ای که گفتید:
دلم مي خاد رنگ سايه چشمم ست باشه با لباسم . من به این حالت اصلا چی بگم دیگه ، به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم.

آخرین ویرایش:

انیشتن

عضو جدید
منم ارایش میکنم ولی برا دل خودم بعضی ها بیمارن ما چیکار کنیم ؟چرا مردا نگاهاشونو نگه نمیدارن اگه به قول شما اونایی که ارایش میکنن خطاکاران اونایی هم که نگاه میکنن خطاهاشون بیشتر چون وارد حریم دیگران میشن این از کوته فکری اطرافیان هس

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعدشم اصلا من خودم با چادر سیاه زیاد حال نمیکنم.

من بنظرم یه خانوم مانتویی با مانتو مناسب ، و با مقنعه مناسب ، مثل همون حالتی که گاهی از استادا اونجوری میپوشن ، بهتر از چادره ، چادر سیاه گرما رو نور رو جذب میکنه ، قشنگ یه مانتو مناسب با رنگ لایت و مناسب و متین ، خیلی خوبتره
که البته خود استاد من میگفت من نتونستم این مانتوم رو از ایران پیداش کنم از مالزی خریدمش....
اینم یه بدبختی دیگه ی ماست

قرار نیست اگه کسی با یه پوششی حال نکرد بگه حاج خانوم یا خواهر ...
نظر شخصی شما هم محترمه ....
....
ولی اینجا لطفا فقط رو حجاب و آرایش خانوما بحث نکنید آقایونم الان اصلا وضع خوبی ندارن ...نه لباسشون نه وضع پیرایشو آرایششون ....بعضیاشون ابروهاشون از من دختر نازکتره ...والا ...ندیدین ؟؟...

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بیرون دانشگاه ماااااا!!!!

محوطه دانشگاه ماااااااا!!!!!!!!!! وا عجباااا!!!

انیشتن

عضو جدید
نه.

واسه این جمله ای که گفتید:
دلم مي خاد رنگ سايه چشمم ست باشه با لباسم . من به این حالت اصلا چی بگم دیگه ، به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم.
خیلی ببشخید ، شاید من اشتباه میکنم ، ولی یه همچین دختری رو من چیزی غیر از خل نمیتونم بگم واقعا
واقعا متاسفم برا دیدگاهت این احساس لطیف دخترو میرسونه تو درکت پایینه