بووووووق! خدایی دخترا و پسرا چی دارین بگین!؟

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مظلوم نمایی نکنید خانوم. شما فرق بی ادبی و صراحت رو نمی دونید. من از اوناش نیستم که همش لبخند بزنم و کور باشم ، من حقیقت رو میگم گرچه تلخ باشه ، حالا چه شما باشید چه یکی دیگه ، من نظرم همونه که گفتم. بعدشم یه جامعه وقتی موفقه که هر فرد خودشو مدیریت کنه ، من که نمیتونم صبح تا شب اینجا بشینم هرکس خاله بازی کرد تذکر بدم ، همه انسان هستن و باید بدونن که در کجا باید چه حرفی رو بزنن. این اشکال مدیریت من نیست ، این عدم خویشتن داری بعضیاست ، این تمایل به حرف لغو گفتن بعضیاست ، این نشون دهنده ی علاقه ی بعضیای به گفتن حرفای صد من یه غاز و بی مفهوم و بی ثمره. این اشکال من نیست ، اشکال تک تک ماست...
موید باشید

باشه....:w17:
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منکه گزارش روم اثر نداره ضد گزارشم .. میگین نه امتحان کنید :d

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛
بی عرضگی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند
می نامند.

گاندی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
در سایت های ما بعضیا بیشتر به کفتر پرونی علاقه دارن و کلا هدفشون زندگی نیست گذران وقت هستش ، نمیدونم چرا واقعا ، تنبلی خیلی زیاد شده

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین دو دیقه رفتیم خوابیدیم چه گندی به تاپیک زدن. اینجا مگه خاله بازیه اینا چیه دیگه نوشتید؟
چه ربطی داره به موضوع؟
شما ایرانیا باید چوب بالا سرتون باشه ، اگه ولتون کنن همینجوری از خود به در میشین. همین وضعیتی که داریم اصلا شایسته ی من و شماست از سرمونم زیادیه. منو باش که دارم غصه ی کدوم ملتو میخورم. واقعا که:cry:
شما ایرانیا؟ کدوم ایرانیا؟ شما ایرانی نیستی؟
کدوم وضعیت؟ کدوم ملت؟
چرا برچسب؟ اصلا از برچسب زدن خوشم نمیاد

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما ایرانیا؟ کدوم ایرانیا؟ شما ایرانی نیستی؟
کدوم وضعیت؟ کدوم ملت؟
چرا برچسب؟ اصلا از برچسب زدن خوشم نمیاد

ما ایرانیا..........
ول کن داداش. اصلا به نظر من با حرف زدن چیزی درست نمیشه. ساختار ما همینه. ذات ما همینه. ولش کن.بیخیال

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما ایرانیا..........
ول کن داداش. اصلا به نظر من با حرف زدن چیزی درست نمیشه. ساختار ما همینه. ذات ما همینه. ولش کن.بیخیال

ببخشید دوست من ولی اینجا دنیای مجازیه...خیلی از دوستان مثل خود من میان از مطالب استفاده میکنن و در کنارش به این تاپیک ها میان نظرشون رو میگن و شوخیهایی هم میکنن
خیلی از دوستان در مقطع کارشناسی و ارشد تحصیل میکنن...فکر نکنم توهین واکنش مناسبی به شوخی های دوستان باشه...
اینو برای خودتون گفتم..چون خیلیها توهین رو با توهین جواب میدن..
.با تشکر از توجه شما...بهترین هارو براتون ارزو میکنم

آخرین ویرایش:

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منکه به عنوان یه دختر آرایش نمیکنم ..........

افرین باران...به نظر من هم دختر نباید خودشو وابسته با این وسایل بدونه...
ولی فکر کنم ارایش کنی فایده ایی نداشته باشه...بارون پاکش میکنه...:D

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز

من پاکش نمیکنم!!!!!!!!قول میدم..........بهش بگو راحت باشه.....

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
باران خودشوت منظورم بود...
باران شما باید برای خودتو پاک کنه...:)
باران که پاکش نمیکنه که کرم ها که همشون چرب هستندواب به خودشون نمیگیرن...
ریمل ضد اب هم که موجود هست...
رژلب هم پاک نمیشه با باران...خلاصه همه چیز در امن وامان است اره.....:w12:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه روز یه دختری ، مثل خیلی از دخترای ما ، آرایش میکنه و به خودش میرسه و میزنه بیرون...

وزیر و خدمه در حال گشت و گذار بودن که می بینن این دختر داره از دور میاد ، نزدیک که میشن می بینن دختر قشنگ آرایش کرده و ادکلن و اینا هم زده و خیلی خوشگل میاد ، وزیر زیرک و کاردان ما ، میپره جلو و دخترو میگیره و یه بو - س ، دختره میترسه و جیغ میزنه عوضی گمشو ، وزیره از خدمه یکی یکی میپرسه آقا شما شوهر این خانومین؟ همه میگن نه.
آخر سر بر میگرده میگه خانوم شوهر شما که اینجا نبود که بگی برای شوهرم آرایش کردم ، پس برای ما آرایش کردی ، منم گرفتم بو=-س...
تو برای من آرایش کردی و منم احساسمو ابراز کردم!

(این داستان ساختگی بود...)

واقعا چه رمزی پشت این آرایش وجود داره که من نمیدونم؟ چرا آخه وضع ما اینجوریه؟
من نمیدونم دقت کردین به این تبلیغات های تلویزیونی یا نه؟ جلف ترین و فوق العاده ترین ادا و اطفار ها رو در تبلیغات در میارن اون ابزارهای خانوم ، خب دیگه حالتون بده؟ برید لخت بشید دیگه خیال همه رو هم راحت کنید خلاص ، آخه این چه وضعشه آخه؟ بابا عقده ای هستین بعضیا؟ اینجا کشور اسلامیه آخه؟ بابا بخدا من شنیدم میگفت آمریکا در دانشگاه شما حق نداری لاک بزنی ، حق نداری شلوار جین بپوشی ، باید برخی ضوابط رو رعایت کنید وگرنه راهتون نمیدن. اینم وضع دانشگاه ماست ، هرچی فساده از همونجا بلند میشه ، چه خبره آخه؟ واااا. بعضی وقتا کفر آدم در میاد به این مسائل فکر میکنه. چیه ما خوبه؟ من موندم واقعا

باووو خوو شما یه بدون آرایشش رو بردار .
لپ لپ که نیس بگی همش باید توش طلا باشه .
شبیه این دستگاه بازیای شهربازیه توش همه چی هست فقه باید بدونی چنگکت کجا میفته و چی برمیداره :دی گاهی هم چندتا باهم برمیداره دیه تقصیر ما نیس خدایی نگید ما هوس رانیم ,قسمت این بوده
:biggrin:

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ممنون ............دقیقآ درسته .........قیافه دختر باید دخترونه باشه نه زنونه ...........
ندیگه من خودم بانوی بارانم , اگه بارونو ببارونم به من که نمیخوره .......:D

من پاکش نمیکنم!!!!!!!!قول میدم..........بهش بگو راحت باشه.....

:biggrin: ممنون باران جان ......دیگه راحتم ...........

باران خودشوت منظورم بود...
باران شما باید برای خودتو پاک کنه...:)

بله متوجه منظورتون شدم ...........

باران که پاکش نمیکنه که کرم ها که همشون چرب هستندواب به خودشون نمیگیرن...
ریمل ضد اب هم که موجود هست...
رژلب هم پاک نمیشه با باران...خلاصه همه چیز در امن وامان است اره.....:w12:

:surprised:دختر خسته نباشی .........:D

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ............دقیقآ درسته .........قیافه دختر باید دخترونه باشه نه زنونه ...........
ندیگه من خودم بانوی بارانم , اگه بارونو ببارونم به من که نمیخوره .......:D

:biggrin: ممنون باران جان ......دیگه راحتم ...........

بله متوجه منظورتون شدم ...........

:surprised:دختر خسته نباشی .........:D
خوشحالم که الان راحتی ارع....;)
مچکرم خسته نیستم فدات شم شومام خسته نباشی....:redface:

mahboobeh

عضو جدید
ببخشید دوست من ولی اینجا دنیای مجازیه...خیلی از دوستان مثل خود من میان از مطالب استفاده میکنن و در کنارش به این تاپیک ها میان نظرشون رو میگن و شوخیهایی هم میکنن
خیلی از دوستان در مقطع کارشناسی و ارشد تحصیل میکنن...فکر نکنم توهین واکنش مناسبی به شوخی های دوستان باشه...
اینو برای خودتون گفتم..چون خیلیها توهین رو با توهین جواب میدن..
.با تشکر از توجه شما...بهترین هارو براتون ارزو میکنم

یه سوال:

تاپیک مگه تو گفتگو ازاد زده نشده...پس چرا اعتراض دارید؟

گفتگو ازاد است راحت باشید واسپم کنید

با تچکر

:w12:

;););););););););)

ile

عضو جدید
یه روز یه دختری ، مثل خیلی از دخترای ما ، آرایش میکنه و به خودش میرسه و میزنه بیرون...

وزیر و خدمه در حال گشت و گذار بودن که می بینن این دختر داره از دور میاد ، نزدیک که میشن می بینن دختر قشنگ آرایش کرده و ادکلن و اینا هم زده و خیلی خوشگل میاد ، وزیر زیرک و کاردان ما ، میپره جلو و دخترو میگیره و یه بو - س ، دختره میترسه و جیغ میزنه عوضی گمشو ، وزیره از خدمه یکی یکی میپرسه آقا شما شوهر این خانومین؟ همه میگن نه.
آخر سر بر میگرده میگه خانوم شوهر شما که اینجا نبود که بگی برای شوهرم آرایش کردم ، پس برای ما آرایش کردی ، منم گرفتم بو=-س...
تو برای من آرایش کردی و منم احساسمو ابراز کردم!

(این داستان ساختگی بود...)

واقعا چه رمزی پشت این آرایش وجود داره که من نمیدونم؟ چرا آخه وضع ما اینجوریه؟
من نمیدونم دقت کردین به این تبلیغات های تلویزیونی یا نه؟ جلف ترین و فوق العاده ترین ادا و اطفار ها رو در تبلیغات در میارن اون ابزارهای خانوم ، خب دیگه حالتون بده؟ برید لخت بشید دیگه خیال همه رو هم راحت کنید خلاص ، آخه این چه وضعشه آخه؟ بابا عقده ای هستین بعضیا؟ اینجا کشور اسلامیه آخه؟ بابا بخدا من شنیدم میگفت آمریکا در دانشگاه شما حق نداری لاک بزنی ، حق نداری شلوار جین بپوشی ، باید برخی ضوابط رو رعایت کنید وگرنه راهتون نمیدن. اینم وضع دانشگاه ماست ، هرچی فساده از همونجا بلند میشه ، چه خبره آخه؟ واااا. بعضی وقتا کفر آدم در میاد به این مسائل فکر میکنه. چیه ما خوبه؟ من موندم واقعا
این قسمتشو شوخی کردی دیگه ؟ :D

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قسمتشو شوخی کردی دیگه ؟ :D

وا یعنی چه برید پرس و جو کنید ببینید دیگه. برید از منابع معتبر بپرسید بهتون میگن.
من از تی وی شنیدم برنامه دیروز امروز فردا. یه خانومی بود میگفت. اسمشو نمیدونم. ولی مشاور فرهنگی یا یه چیزی توی این مایه ها بود....

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
وا یعنی چه برید پرس و جو کنید ببینید دیگه. برید از منابع معتبر بپرسید بهتون میگن.
من از تی وی شنیدم برنامه دیروز امروز فردا. یه خانومی بود میگفت. اسمشو نمیدونم. ولی مشاور فرهنگی یا یه چیزی توی این مایه ها بود....

بشنو ولی جدی نگیر!!

کلا تو کشورای دیگه مثل ایران دانشگاه ها از یه جای ثابت مثل وزارت علوم اداره نمیشن....
اونجا هیئت رییسه دانشگاه تصمیم میگیره چکار کنه!! اونی هم که گفته اگه راست گفته باشه مال 1 دانشگاه روگفته نه همه رو............

خطابه تون هم راجع به دانشگاه های ایران جالب نبود و تند بود (من میذارم به حساب بی دقتی تون و اینکه منظوری نداشتین!!).... این که شما از آرایش ایراد میگیرن و نظرخواهی میکنین میتونه قابل احترام باشه ولی این جور خطاب کردن دانشگاه و دانشگاهی ها خیلی خیلی بد بود... اینجا همه دانشجو هستند ناسلامتی!! محیط دانشگاه یکی از سالمترین محیط ها توی جامعه ماست و نه منبع فساد!! اگه هم جایی فسادی ایجاد شده از اینه که توی چند سال اخیر به دلیل نبوغ مسئولین دانشگاه کم ارزش شده و همه دانشجو شدن!!

یه چیز دیگه: بی زحمت هرچی میشه نگین توی مملکت اسلامی چون ....................................

:smile: