به ياد شيطان...

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینو برای این گفتم که یعنی همه ی اینها در همه ی ادیان وجود داره و کسی جهت استفاده اونو بوجود نیاورده
اتفاقا" بر عكس...

يه كتابي اولين بار همچين داستاني ساخته بعدش بقيه هم اومدن ازش الهام گرفتن يه داستان شبيه اين ساختن هر كدومم شدن يه دين واس خودشون ! :w19:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب پس قرآن رو قبول دارید
پس چرا اینقدر شبهه پراکنی می کنید
قرآن گفته پس تمام
خب به من چه كه قرآن باگ داره ؟!

من عقلم واسش سوال پيش مياد بايد دنبال جوابش باشم ديگه ! :cool:
قرآن ميگه شيطان از بهشت رانده شده ولي داستان آدم و حوا ميگه شيطان تو بهشت آدمو حوا رو گول زده كه سيب بخورن ...چه جوري آخه ! :whistle:

بيخياللللللللل تا همينجاشم كه بدون فحش دادن اومدي خوب بود مرسي ! :d

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
برای من هم این سئوال پیش اومده
اولا که فکر میکنم بهشت همون بهشتی بوده که وعده داده شده چون در قرآن برای رانده شدن آدم کلمه هبوط آورده شده یعنی سقوط پس باید از یه جای بالایی سقوط کرده باشند
ولی نکته اینجاست که اولا شیطان تو بهشت چیکار میکرده
دوما خدا که همیشه ناظره چرا گذاشت آدم گول بخوره (با الان نمی تونین مقایسه کنید )
سوما اصلا اگه نمی گفت گندم یا سیب یا هرچی نخورین اونها عمرا صد سال دیگه هم سراغش نمی رفتند
چند تا دیگه هست ولی اگه بتونم جواب اینها رو بگیرم بقیه رو بی خیال می شم
ممنون

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
(فاهبط منها فما یكون لك أن تتكبر فیها ))
از بهشت رانده شد، و چون میخواست تكبر كند، و بهشت جاى تكبر نبود، فرود آمد.
:smile:
شادمهر جان چه خوبه آدم با اطلاعات حرف بزنه واسه خودمم میگم بهت برنخوره شروع کنی به تمسخر، این یک.

دو:
از بیخ و بن قضیه رو اشتباه گرفتی.
اون آیه کجاش گفته شیطان از بهشت رانده شد؟؟؟ فاهبط منها، این "منها" رو چجوری تو بهشت معنی کردی؟

شاید قرآن باگ نداره، تفکر ماست که باگ داره یا دوست داریم باگ بندازیم توش...

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داستان شیطان در چند جای قرآن آورده شده، این مطالب از سوره اعراف آیه 11 تا 21

وَلَقَدْ خَلَقْنَاكُمْ ثُمَّ صَوَّرْنَاكُمْ ثُمَّ قُلْنَا لِلْمَلآئِكَةِ اسْجُدُواْ لآدَمَ فَسَجَدُواْ إِلاَّ إِبْلِيسَ لَمْ يَكُن مِّنَ السَّاجِدِينَ «11»
و شما را آفريديم ، سپس شما را صورت گرى كرديم ، آن گاه به فرشتگان گفتيم : بر آدم سجده كنيد ; بى درنگ همه سجده كردند ، جز ابليس كه از سجده كنندگان نبود .

قَالَ مَا مَنَعَكَ أَلاَّ تَسْجُدَ إِذْ أَمَرْتُكَ قَالَ أَنَاْ خَيْرٌ مِّنْهُ خَلَقْتَنِي مِن نَّارٍ وَخَلَقْتَهُ مِن طِينٍ «12»
خدا فرمود : هنگامي كه تو را امر كردم ، چه چيز تو را مانع شد كه سجده نكردى ؟ گفت : من از او بهترم ، مرا از آتش پديد آورده اى و او را از گِل آفريدى .

قَالَ فَاهْبِطْ مِنْهَا فَمَا يَكُونُ لَكَ أَن تَتَكَبَّرَ فِيهَا فَاخْرُجْ إِنَّكَ مِنَ الصَّاغِرِينَ «13»
خدا فرمود : از اين جايگاه و منزلتت [ كه عرصه فروتنى و فرمانبردارى است ] فرود آى ; زيرا تو را نرسد كه در اين جايگاه بلند ، تکبر كنى پس بيرون شو كه قطعاً از خوارشدگانى .

قَالَ فَأَنظِرْنِي إِلَى يَوْمِ يُبْعَثُونَ «14»
گفت : مرا تا روزى كه [ مردگان ] برانگيخته شوند ، مهلت ده .

قَالَ إِنَّكَ مِنَ المُنظَرِينَ «15»
خدا فرمود : البته تو از مهلت يافتگانى

قَالَ فَبِمَا أَغْوَيْتَنِي لأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِرَاطَكَ الْمُسْتَقِيمَ «16»
گفت : به سبب اينكه مرا به بيراهه و گمراهى انداختى ، يقيناً بر سر راه راست تو [ كه رهروانش را به سعادت ابدى مي رساند ] در كمين آنان خواهم نشست . «

ثُمَّ لآتِيَنَّهُم مِّن بَيْنِ أَيْدِيهِمْ وَمِنْ خَلْفِهِمْ وَعَنْ أَيْمَانِهِمْ وَعَن شَمَآئِلِهِمْ وَلاَ تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شَاكِرِينَ«17»
سپس از پيش رو و پشت سر و از طرف راست و از جانب چپشان بر آنان مي تازم و [ تا جايى آنان را دچار وسوسه و اغواگرى مي كنم كه ] بيشترشان را سپاس گزار نخواهى يافت .

قَالَ اخْرُجْ مِنْهَا مَذْؤُومًا مَّدْحُورًا لَّمَن تَبِعَكَ مِنْهُمْ لأَمْلأنَّ جَهَنَّمَ مِنكُمْ أَجْمَعِينَ «18»
خدا فرمود : از اين جايگاه و منزلتت نكوهيده و مطرود بيرون شو كه قطعاً هر كه از آنان از تو پيروى كند ، بى ترديد جهنم را از همه شما لبريز خواهم كرد .

وَيَا آدَمُ اسْكُنْ أَنتَ وَزَوْجُكَ الْجَنَّةَ فَكُلاَ مِنْ حَيْثُ شِئْتُمَا وَلاَ تَقْرَبَا هَـذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونَا مِنَ الظَّالِمِينَ «19»
و [ گفتيم : ] اى آدم ! تو و همسرت در اين بهشت سكونت گيريد ، و از هر جا [ و هر نوع ميوه اى ] كه خواستيد بخوريد ، و به اين درخت نزديك مشويد كه ازستمكاران [ بر خود ] خواهيد شد .

فَوَسْوَسَ لَهُمَا الشَّيْطَانُ لِيُبْدِيَ لَهُمَا مَا وُورِيَ عَنْهُمَا مِن سَوْءَاتِهِمَا وَقَالَ مَا نَهَاكُمَا رَبُّكُمَا عَنْ هَـذِهِ الشَّجَرَةِ إِلاَّ أَن تَكُونَا مَلَكَيْنِ أَوْ تَكُونَا مِنَ الْخَالِدِينَ «20»
پس شيطان ، آن دو را وسوسه كرد تا آنچه از شرمگاه بدنشان بر آنان پوشيده بود نمايان كند ، [ وسوسه اش اين بود كه به هر دو ] گفت : پروردگارتان شما را از اين درخت نهى نكرده مگر از اين جهت كه مبادا دو فرشته گرديد ، يا از جاودانان شويد .

وَقَاسَمَهُمَا إِنِّي لَكُمَا لَمِنَ النَّاصِحِينَ «21»

و براى هر دو سوگند سخت و استوار ياد كرد كه يقيناً من براى شما از خير خواهانم [ و قصد فريب شما را ندارم .

طبق آیه 19 پس از این ماجرا به آدم و حوا گفته میشود که در بهشت ساکن شوید، میشه برداشت کرد که قبل از آن در بهشت نبوده اند و همینطور شیطان هم در بهشت نبوده است.
منظور از "فاهبط منها" مقام و مرتبه قرب الهی شیطان بوده است، چون میدونیم شیطان سالها عبادت خداوند رو میکرده و مقام بزرگی داشته نزد خدا، منظور از "از این خارج شو" مقم و مرتبه قرب خداوند بوده و نه به قول جناب شادمهر، بهشت.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
برای من هم این سئوال پیش اومده
اولا که فکر میکنم بهشت همون بهشتی بوده که وعده داده شده چون در قرآن برای رانده شدن آدم کلمه هبوط آورده شده یعنی سقوط پس باید از یه جای بالایی سقوط کرده باشند
ولی نکته اینجاست که اولا شیطان تو بهشت چیکار میکرده
دوما خدا که همیشه ناظره چرا گذاشت آدم گول بخوره (با الان نمی تونین مقایسه کنید )
سوما اصلا اگه نمی گفت گندم یا سیب یا هرچی نخورین اونها عمرا صد سال دیگه هم سراغش نمی رفتند
چند تا دیگه هست ولی اگه بتونم جواب اینها رو بگیرم بقیه رو بی خیال می شم
ممنون

خدا به ادما حق انتخاب داده و قبلا هم راهنماییشون کرده که بدانند نیک و بد چیه.
اینکار رو بوسیله پیامبران و دین کرده.
قراره ادما انتخاب کنند تا لایق بهشت بشن اگر اجباری بود که ارزش نداشت.
پس خدا کسی رو مجبور نمیکنه و ما در حال امتحانیم.
درباره حضرت ادم هم همینطوره.
خدا به ادم اختیار داده بود راهنماییش هم کرده بود که به درخت ممنوعه نزدیک نشه.
اگر قرار بود جلوش رو بگیره که دیگه انتخابی وجود نداشت.
اشکال از خدا نیست . اشکال از ماست که پیام خدا رو جدی نمیگیریم و به حرف نفسمون یا شیطان بیشتر بها میدیم.

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
عجب پس قرآن رو قبول دارید
پس چرا اینقدر شبهه پراکنی می کنید
قرآن گفته پس تمام
مشکل ما با شما قطره ها میدونی چیه؟
چون قران پیامبران امامان رهبر فعلی ایران یه چیزی گفته بدون تعقل قبول میکنید
یه جورایی براتون عادت شده
خود قران هم گفته تعقل کنید به قران تا بیشتر پی به عظمت قران ببرید
الان شما چون گولتون زدند که ولایت فقیه از جانب خداست یا لااقل فکر میکنید اقای خامنه ای
از طرف خداست و بر حقه
اگه اقای خامنه ای بهتون بگه اگه مثلا 10 تا ادم بکشی تا بمیرند میری بهشت تو هم میکشی بدون اینکه بپرسی گناهشون چیه
البته بگم من به قران اعتقاد صد در صد دارم
ولی به حرف های که از قول پیامبر و ائمه نقل و قول میشن شک دارم و با فکرم تجزیه میکنم مطلبو
به رهبرتون هم اصلا اعتقاد ندارم :w05:
من كاري به دخالتش تو كار انسانها ندارم كه
دارم همون موقع رو ميگم كه رفت تو بهشت آدمو حوا رو گول زد !
تو جواب منو نميدي حرف خودتو تكرار ميكني فقط ! ميگم وقتي رانده شده بوده چه جوري رفته تو بهشت؟؟؟؟؟؟ اصلا" چه لزومي داشت رانده بشه وقتي به گول زدنش تو بهشت نياز بوده ؟!!!

خب شايد اون كسي كه خدا و رسولاشو قبول داره با همين داستان ها قبول كرده باشدشون ! وقتي ببينه از تو اين داستانها سوتي در مياد ممكنه اعتقادشم عوض كنه ! :w19:

خب يكي ديگه از اون داستانها !
پس خلاصه ي اين داستان اين شد كه اين بهشتي كه قراره بعد از روز قيامت بريم با اون بهشت فرق داره ؟؟؟

((فاهبط منها فما یكون لك أن تتكبر فیها ))
از بهشت رانده شد، و چون میخواست تكبر كند، و بهشت جاى تكبر نبود، فرود آمد.

توي قرآن نگفته دو نوع بهشت داريم اوني كه شيطان رفته توش با ايني كه قراره شما كار خوب كنيد بريد توش فرق ميكنه ! فقط گفته شيطان از بهشت رانده شد ! :w16:
شادمهر جونم بهشت از درگاه خداوند رانده شد
یعنی اون مقام بزرگی را که قبلا داشت و به خدا نزدیک بود و نداره
شما میشه چرا فکر میکنی خدا تو بهشت نشسته :w23:

شیطان بعد از سجده نکردنش از خدا خواست هر جا انسان باشه بتونه گول بزنه
خدا هم قبول کرد
حضرت ادم هم تو بهشت بود
نتیجه میگیریم شیطان هم تو بهشت بود
ادم که امد رو زمین شیطان هم امد رو زمین

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
:smile:
شادمهر جان چه خوبه آدم با اطلاعات حرف بزنه واسه خودمم میگم بهت برنخوره شروع کنی به تمسخر، این یک.

دو:
از بیخ و بن قضیه رو اشتباه گرفتی.
اون آیه کجاش گفته شیطان از بهشت رانده شد؟؟؟ فاهبط منها، این "منها" رو چجوری تو بهشت معنی کردی؟

شاید قرآن باگ نداره، تفکر ماست که باگ داره یا دوست داریم باگ بندازیم توش...

من بدون اطلاعات حرف نميزنم ، و البته شما هم خيلي كم پيش مياد كه حرف بزني اصلا" ، چه برسه با اطلاعات هم باشه شما فقط سفسطه ميكني ! :smile:

اون يك ،

اينم دو :

اون آيه كجاش گفته شيطان از بهشت رانده شده ؟؟؟؟! :eek: وقتي گفته فرود اومدي يعني از بهشت اومده پايين ديگه ... اينكه بگيم از مقامي كه پيش خدا داشت خارج شده نياز به گفتن فرود اومدي نداره كه ! بازم اين آخوندا نشستن واسه ماست مالي كردن ، يه چيزي ساختن شما هم باور كردين ؟!!! اصلا" موجودي كه پيش خدا مقامي نداره چطوري ميتونه بره تو بهشت ؟!
خودتونم نميدونيد چطوري بايد توجيه كنيد ، يكي ميگه اين بهشت با اون بهشت جاودان فرق ميكنه ؛ يكي ديگه ميگه چون ميخواست آدم و حوا رو گول بزنه پس اشكالي نداشت بره بهشت ! يكي ديگه ميگه اگه قرآنو قبول داري نبايد به اين چيزا فكر كني! يكي هم مثه شما ميگه شيطان اصلا" از بهشت رانده نشده !!!

lastgoddess

عضو جدید
من بدون اطلاعات حرف نميزنم ، و البته شما هم خيلي كم پيش مياد كه حرف بزني اصلا" ، چه برسه با اطلاعات هم باشه شما فقط سفسطه ميكني ! :smile:

اون يك ،

اينم دو :

اون آيه كجاش گفته شيطان از بهشت رانده شده ؟؟؟؟! :eek: وقتي گفته فرود اومدي يعني از بهشت اومده پايين ديگه ... اينكه بگيم از مقامي كه پيش خدا داشت خارج شده نياز به گفتن فرود اومدي نداره كه ! بازم اين آخوندا نشستن واسه ماست مالي كردن ، يه چيزي ساختن شما هم باور كردين ؟!!! اصلا" موجودي كه پيش خدا مقامي نداره چطوري ميتونه بره تو بهشت ؟!
خودتونم نميدونيد چطوري بايد توجيه كنيد ، يكي ميگه اين بهشت با اون بهشت جاودان فرق ميكنه ؛ يكي ديگه ميگه چون ميخواست آدم و حوا رو گول بزنه پس اشكالي نداشت بره بهشت ! يكي ديگه ميگه اگه قرآنو قبول داري نبايد به اين چيزا فكر كني! يكي هم مثه شما ميگه شيطان اصلا" از بهشت رانده نشده !!!
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
پناه میبریم به خدا از شر شیطان راندهشده
این سخن خداونده پس در رانده شدن شیطان شکی نیست

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اون يك ،

اينم دو :

حالا دیگه اگر نمیتونید پاسخ بدید مجبورید برای آرامش روح خودتون بگید سفسطه است اینا ولی خوب همین جوری آرامش بگیرید، مشکلی نیست:gol:

وقتي گفته فرود اومدي يعني از بهشت اومده پايين ديگه ...
مگه اون بالا فقط بهشته؟ یعنی جز بهشت چیز دیگه ای نیست:surprised:

وقتی میگه انسان وارد بهشت شو، یعنی قبلش در بهشت نبوده اند، اگه تو بهشت بودند که نمی گفت وارد بهشت شو، حالا کی سفسطه می کنه؟:d

نه مهرشاد جان فکر نکن خیلی نکته مهمی رو در آوردی این هایی که من میگم بر اساس فقط ترجمه قرآنه، نه چیز دیگه، این بهشتی که شما نمیدونم از کجا در آوردید، رو کی گفته واستون شمام ذوق کردید که آره ای ول ببینی چه باگ گنده ای داره؟!!!:surprised:

اصلا" موجودي كه پيش خدا مقامي نداره چطوري ميتونه بره تو بهشت ؟!
اینجاست که میرسیم به اون بحث که این بهشت اون بهشتی که شما فرض میکنید نیست، این بهشتی که انسان در آن ساکن شده همان بهشتی نیست که مقربین درگاه خداوند فقط میتونند توش وارد بشن...
اتفاقاً کاملا هماهنگه همه این حرف ها با هم و تناقضی توش نیست، شما شاید می خوای مغز خودت رو بپیچونی، الله اعلم!

دلایل دیگری هم هست برایاینکه بگوییم این بهشتی که آدم و حوا رفتن همان بهشت موعود نیست، وجود دارد:
1)در بهشت موعود همه جاودانه اند در حالی که در این بهشت شیطان آنها را با میوه ای که آنها را جاودانه میکرد فریفت. پس این بهشت اون بهشت نیست.
2)بهشت موعود پاداش اعمال نیست و در اصل اعمال ماست که بهشت و جهنم رو میسازه، در حالی که بهشت اولی هنوز هیچ عملی انجام نشده بود که بخواد پاداشی داده بشه.
3)از بهشت موعود کسی خارج نمی شود (طبق توصیفات قرآن "خالدین فیها") ولی از این بهشت ادم و حوا خارج شده اند.

می بینید که مطالب خیلی گسترده تری ازا ینکه شما فکر میکنید وجود داره، و برداشت شما شاید ناشی از کم اطلاعیتان باشد که امیدوارم برطرف شود.
از اساس فرضتون اشتباهه و اساساً شیطان در بهشت نبوده که بخواد خارج بشه.

لطف کن دفعه بعد خواستی برچسب سفسطه برنی، کاملا مشخص کن کجاش سفسطه است و یه نکته دیگه اینکه بگرد توی قرآن بهمون نشون بده کجا گفته شیطان در بهشت ساکن بود.

راجب معنای هبوط هم یه کم سرچ کن ببین در زبان عربی برای تنزل مقام هم از کلمه "هبوط" استفاده می شود;)

negin1990

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزی خواهد رسید که شیطان فریاد سر دهد:
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا دیگه اگر نمیتونید پاسخ بدید مجبورید برای آرامش روح خودتون بگید سفسطه است اینا ولی خوب همین جوری آرامش بگیرید، مشکلی نیست:gol:

من با توجه به سوابقت توي جواب دادن گفتم سفسطه ميكني ،‌صرفا" منظورم به اين تاپيك نبود ، نميخواي كه پستهاي گذشته تو يادآوري كنم ؟! :whistle:

هرچند هنوزم سفسطه ي توي پستهات ديده ميشه ولي خُ نسبت به قبل پيشرفت كردي! ;)

مگه اون بالا فقط بهشته؟ یعنی جز بهشت چیز دیگه ای نیست:surprised:

من نميدونم اونايي كه از اون بالا خبر آوردن بايد ميگفتن چه چيزايي اون بالاست! :w19:

وقتی میگه انسان وارد بهشت شو، یعنی قبلش در بهشت نبوده اند، اگه تو بهشت بودند که نمی گفت وارد بهشت شو، حالا کی سفسطه می کنه؟:d

خب قبلش اصلا" نبودن كه بخوان جايي باشن!
از گل درستشون كرده بعد انداختتشون اون تو !
:surprised:

نه مهرشاد جان فکر نکن خیلی نکته مهمی رو در آوردی این هایی که من میگم بر اساس فقط ترجمه قرآنه، نه چیز دیگه، این بهشتی که شما نمیدونم از کجا در آوردید، رو کی گفته واستون شمام ذوق کردید که آره ای ول ببینی چه باگ گنده ای داره؟!!!:surprised:

اتفاقا" من بهشتي در نياوردم شما ها ميگيد اين بهشت با اون بهشت فرق ميكنه ! من كه دارم ميگم از نظر قرآن بهشت فقط يه دونه س! ولي حواسش نبوده چيزايي كه در مورد بهشت گفته بعدا" با هم تناقض پيدا كردن !
در ضمن قرآن باگ زياد داره فقط اين نيست ، وظيفه آخوندا هم ماست مالي كردن اين باگهاست ! :lol:

اینجاست که میرسیم به اون بحث که این بهشت اون بهشتی که شما فرض میکنید نیست، این بهشتی که انسان در آن ساکن شده همان بهشتی نیست که مقربین درگاه خداوند فقط میتونند توش وارد بشن...

هااااا...آباريكلا اينجاست كه ميرسيم به همون باگه !

دلایل دیگری هم هست برایاینکه بگوییم این بهشتی که آدم و حوا رفتن همان بهشت موعود نیست، وجود دارد:
1)در بهشت موعود همه جاودانه اند در حالی که در این بهشت شیطان آنها را با میوه ای که آنها را جاودانه میکرد فریفت. پس این بهشت اون بهشت نیست.
2)بهشت موعود پاداش اعمال نیست و در اصل اعمال ماست که بهشت و جهنم رو میسازه، در حالی که بهشت اولی هنوز هیچ عملی انجام نشده بود که بخواد پاداشی داده بشه.
3)از بهشت موعود کسی خارج نمی شود (طبق توصیفات قرآن "خالدین فیها") ولی از این بهشت ادم و حوا خارج شده اند.

خب عزيزم اينا همش باگه ، يعني توي قرآن يه كلمه نميتونست بگه اين بهشت با اون بهشت فرق فوكوله ؟! :surprised:

هم به من هم به شما هم به 10 نسل قبل منو شما گفتن آدم و حوا تو "بهشت" بودن كه شيطون گولشون زد سيب خوردن افتادن رو زمين !
:w16:

راجب معنای هبوط هم یه کم سرچ کن ببین در زبان عربی برای تنزل مقام هم از کلمه "هبوط" استفاده می شود;)

جدا" ؟!!!! خب اونايي كه تو سرچ كردي رو بذار اينجا ما هم استفاده كنيم!

تا اونجايي كه من ميدونم "تنزل" خودش كلمه ي عريبه !!!!!! :surprised:

الان دقيقا" مشكل منو شما اينه كه شما ميگي شيطان از يه جا ديگه هبوط كرده و رفتنش به بهشت مشكلي نداشته ! ولي من ميگم اوني كه ازش هبوط كرده بهشت بوده نه جاي ديگه ، من نميتونم خودمو گل بزنم ! نظر شما محترمه ولي با اين برداشت شما هرچقدر بحث كنيم بي فايده ست چون ديدمون كلا" متفاوته . ممنون از اينكه اين بار به موضوع تاپيك پرداختين و به شكلك امضامو چيزاي ديگه گير ندادين! :w27:

بالا