سلام دوستان برام جالبه بدونم نظر شما راجع به این سوال چیه؟؟؟
به نظر شما وقتی مردم دنیا اسم ایران را میشنوند یاد چی می افتند؟
به نظر شما وقتی مردم دنیا اسم ایران را میشنوند یاد چی می افتند؟
دقیقا مثل نگاه ما ب ی افغانیبه نظر من ياد يه امّلِ بي فرهنگِ بي سواد ميافتن.
به قول شاعر:ايران آمد تا افغانستان آخر نباشد!افغانستان به اضافه نفت بی صاحاب
نسبت به government که خیلی بدبین اند و ...
ولی در طول 2 سال گذشته نظرشون راجع به مردم ایران خیلی تغییر کرده . در هر صورت خیلی مثبت تر شده ...
باید در جوابت بگم من ترکیه روسیه ارمنستان باکو آذربایجان و گرجستان رفتم و با آلمانیا و انگلیسیا و یونانیا همکلاسی بودم هیچ کس دید خوبی ب ایران ندارهآدم به یاد خیلی چیزا میوفته ولی من اولش به یاد شکر خدا میوفتم.
کشورای خارجی بستگی داره،مثلا بستگی داره کی و چطوری رو مخشون کار کرده باشه همونطور که میبینیم خیلیها نظر بدی نسبت به کشورمون دارن.از طرفی بعضیها مثلا لبنانیها یا...نظر خوبی نسبت به ما دارن.
بعضیا (تعدادکمی)هم اصلا نمیدونن کجا هست؟
و...
اره منم قبول دارمما رو چه به سیاست اخبار هم که همش سانسورهجالبه که بدانید ... دوستم توی کانادا زندگی می کنه و درس می خوانه.زمانی که تازه رفته بود خیلی نگران بازتاب مردم و اساتید اونجا بود ... ولی می گفت که اصلا نمی دوند که ایران کجا هست . فکر می کردند که توی قاره آفریقا هستیممردم ایران و جهان سومی ها بیشتر دنبال سیاست می روند و دوست دارند که بحث سیاسی کنند ولی در کشورهای پیشرفته معمولا فکر می کنند که سیاست مال سیاسیون هستش
اره مهم اینه که ما نسبت به کشور خودمون و بقیه چه دیدی داریم نه بقیهمن که افتخار میکنم به ایرانی بودنمسلامبهتر بود میگفتی وقتی خودتون اسم ایران رو میشنوید یاد چی می افتید و چه احساسی پیدا میکنید؟
ای ول با این موافقمنمی دونم والا ولی اینو می دونم از نظر نخبه واقعا رومون حساب باز می کنن اینو از یه دوستم که کانادا هستش شنیدم. میگه به ایرانی ها میگن نخبه
ولی از لحاظهای دیگه نمی دونم ولی فکر نمی کنم وضع همچینم وخیم باشه که شماها می گید.
البته زیاد واسم مهم نیست چی فکر می کنن در موردمون مهم اینه خودمون در مورد خودمون چی فکر کنیم
ما نمیگیم اوضاع وخیمهای ول با این موافقم
اوضامون زیادم وخیم نیست که دوستان اینقد بد میگن
این همه جنگ بیرون هست ایجا اسوده این ناشکرید ای بابا
درسته اینجا هم جنگ خاموش هست اما بازم نباید ناشکر بودد ما خیلی چیزا داریم بنازیم بهش
اگه نداشتیم بعضیا نمیومدن به فرهنگمون حمله کنن چون چاره ای دیگه ندیدن مخصوصا یا وجود این ماهواره ی .....بوووووووووووووووق..........
همین....
احسنت شهرام خان
یا شایدم صاحبش دیگه کنترل بعضیا از دستش در رفته از بس مدهوش شدنیعنی از لحاظ هوشی و کاری حساب کنی سطح بالایی داریم
اما حیف که ایران صاحب درستی نداره
بله ب فکر فرهنگ بودن با شکستن مجسمه آرش با پاک کردن 5کیلومتر از شعرای فردوسی از دیواریا شایدم صاحبش دیگه کنترل بعضیا از دستش در رفته از بس مدهوش شدن
بهر حال هرکی وقتی به فکر فرهنگ غنی ایرانش باشه و خیلی چیزا رو مفت به فرهنگ غربیا نفروشه کم کم مساعدتر میشه اوضاع
ببخش جسارت میکنم ها! ولی شما که اینهمه کشور رو دیدی عقلتو از دست دادی که دوباره برگشتی ایران؟ از آدم نخبه ای مثل شما یه همچین اشتباهی بعیده.باید در جوابت بگم من ترکیه روسیه ارمنستان باکو آذربایجان و گرجستان رفتم و با آلمانیا و انگلیسیا و یونانیا همکلاسی بودم هیچ کس دید خوبی ب ایران ندارهاره اگه اتیوپی چاد بوتان لیبی افغانستان موزامبیک و از این دست بری از ایران تعریف میکنن. مسلما
واه ایران رو خاک پر مهر ایران رو ول کنه بره کجا؟بره توی غربت و با اون...بوققققققققققققق...بازیاببخش جسارت میکنم ها! ولی شما که اینهمه کشور رو دیدی عقلتو از دست دادی که دوباره برگشتی ایران؟ از آدم نخبه ای مثل شما یه همچین اشتباهی بعیده.
واقعا فکر میکنین لبنانیها نظر خوبی به ما دارن...؟؟آدم به یاد خیلی چیزا میوفته ولی من اولش به یاد شکر خدا میوفتم.
کشورای خارجی بستگی داره،مثلا بستگی داره کی و چطوری رو مخشون کار کرده باشه همونطور که میبینیم خیلیها نظر بدی نسبت به کشورمون دارن.از طرفی بعضیها مثلا لبنانیها یا...نظر خوبی نسبت به ما دارن.
بعضیا (تعدادکمی)هم اصلا نمیدونن کجا هست؟
و...
تو همین افغانستان نبود جلو سفارتمون تظاهرات می کردن؟؟!!!!!!!!!!!!باید در جوابت بگم من ترکیه روسیه ارمنستان باکو آذربایجان و گرجستان رفتم و با آلمانیا و انگلیسیا و یونانیا همکلاسی بودم هیچ کس دید خوبی ب ایران نداره
اره اگه اتیوپی چاد بوتان لیبی افغانستان موزامبیک و از این دست بری از ایران تعریف میکنن. مسلما
واقعا فکر میکنین لبنانیها نظر خوبی به ما ندارن...؟؟واقعا فکر میکنین لبنانیها نظر خوبی به ما دارن...؟؟
.
تو همین افغانستان نبود جلو سفارتمون تظاهرات می کردن؟؟!!!!!!!!!!!!