هیتلر دیکتاتور نبوده، یک انسان آزاده بوده، که جز آزادی بشر، هدف دیگه ای نداشته.1. آدولف هیتلر ( خودکشی در آستانه شکست)
2. صدام حسین ( اجرای حکم اعدام پس دادگاهی قانونی )
3. معمر القذافی ( اجرای عدالت به دست انقلابیون )
4. هیچ کدام ( در صورت انتخاب این گزینه نظر شخصی خود را بیان کنید )
خوب بگو چجوری باشه بهتره؟هیچکدام
گفتی پیشوا، کلی حال کردم، هنوز تو این تالار 2تا دم با منطق پیدا میشه. واقعا پیشوا ست، حیف نشد ما هم در کنار المان و ژاپن بجنگیم.گزینه ی 1
پیشوا همه چیش تک بود#
You can only die once, make sure it is worth it
افرین. سامورایی ها به چگونگی مردن خیلی اهمیت میدادن. اکثرا اگه در جنگ نمیمردن، سپوکو (نوعی خودکشی ایینی، پاره کردن شکم ) میکردن (البته باید شرایطی برای این امر به وجود میومده ها).گزینه1،تا قدرت داشت با اقتدار زندگی کرد و وقتی همه چیز را از کف داد شرافتمندانه از دنیا رفت
افرین. سامورایی ها به چگونگی مردن خیلی اهمیت میدادن. اکثرا اگه در جنگ نمیمردن، سپوکو (نوعی خودکشی ایینی، پاره کردن شکم ) میکردن (البته باید شرایطی برای این امر به وجود میومده ها).
علت پیشرفت ژاپون مرام سامورایی هاستعشقه ساموراییا نکشتت![]()
من 6-7 سال پیش کتاب "نبرد من" رو خوندمف الان خیلی یادم نیست. اما تئوری های قوی در زمینه پاکسازی نژادی توش ارایه شده. چگونگی شکل گیری یک جامعه همگون (نه به شکل کمونیستی) توش بحث شده. و روش تبدیل شدن به 1 قدرت جهانی رو توضیح داده.ارادت بعضی از دوستان به جناب هیتلر برام جای سواله! اگه کسی از اندیشه ها و افکار این شخصیت بزرگ تاریخ ( منفی مثبت بودنشو کار ندارم ) اطلاع داره در اختیار بزاره ماهم در جریان باشیم
ارادت بعضی از دوستان به جناب هیتلر برام جای سواله! اگه کسی از اندیشه ها و افکار این شخصیت بزرگ تاریخ ( منفی مثبت بودنشو کار ندارم ) اطلاع داره در اختیار بزاره ماهم در جریان باشیم
برای پیشرفت کردن ، جنگ الزامیه. کشتار هم که تو جنگ اجتناب ناپذیره
منم متعجب شدم.
البته اگه منظور تاثیر گذاری این شخص و مدیریت اون باشه خب اره فردی قدرتمند در تاریخ بود.
اما نباید فراموش کنیم که عامل بزرگترین جنگهای تاریخ و بزرگتین کشتر های تاریخ همین اقای پیشوا بودا.
برای پیشرفت کردن ، جنگ الزامیه. کشتار هم که تو جنگ اجتناب ناپذیره
با منطق شما بایستی همه در حال جنگ با هم باشن و کشت و کشتار .چون همه پیشرفت رو دوست دارند و شما هم میگی که برای پیشرفت جنگ الزامیه.
من حس میکنم کلا یه جور شما باشگاه رو به شوخی گرفتی و هم همش به مزاح و خنده داری حرف میزنی.
خوب دیگه جنگ وقتی پیش بیاد که شوخی نداره، هیتلرم بخاطر آرمان های کشورش جنگیده حالا این وسط یه چند نفرم مردن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
نظر سنجی | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
علل افزایش درگیری و نزاع بین مردم از نظر شما ؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
آزاده نامداری ; نقض حریم خصوصی یا نفع عمومی .. ؟! نظر شما ؟ | گفتگوی آزاد | 83 | |
M | به نظر شما دخترای متولد کدوم ماه مهربون ترن؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 46 |