mahdi_eb
عضو جدید
[FONT="]![]()
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]بهترین کادوی تولد برای یک پسر چیه؟[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
![]()
[FONT="][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]فرضا اگر خودتون بودید چی می خریدید ؟[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]خواهش می کنم از جملات کلیشه ای مثل این که "ببین سلیقه اش چیه " یا " چند شاخه گل " یا " مهم اینه که معنوی یاشه و این حرفها استفاده نکنید ... این دیگه کاملا بدیهی است که مهم ارزش و اعتباری است که خودش برام داره و قیمت و نوع کادو مهم نیست ... اما با این تفاسیر ....[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]حالا یک پسر 22 ساله با چنین علایقی رو در نظر بگیرید ...[/FONT]
[FONT="]اگر شما یک کاسکوی دوتومنی داشتید که فرار کرده و یک سال میشد که باهاش خو گرفتید حالا حاضرید یک قناری یا مرغ مینا – مرغ عشق – عروس هلندی کادو بگیرید ؟ البته می دونم که چون نیت منو می دونه قطعا ارزش زیادی براش داره اما یه جوری است انگار... نمی دونم ...[/FONT]
[FONT="]تو فکر اینم که پرنده کادو بدم چون گربه یا سگ یا ایگوانا رو مامانش دوس نداره و سایر پرنده ها هم پر سرو صدان ... نمی دونم چی کار کنم ؟[/FONT]
[FONT="]آخه حداکثر بتونم 40 تومن خرج کنم ...[/FONT]
[FONT="]یا لباس مارک دار می پوشه و خب با این قیمت به نظرتون میتونم پلیور بخرم ؟[/FONT]
[FONT="]آخه سلیقه ام رو قبول داره و می دونم خوشش می اد هر چی بخرم ...[/FONT]
[FONT="]اما من تو فک پت هستم ... اینجوری خاطره انگز تر و متنوع تره ...[/FONT]
[FONT="]عط و ادکلن هم خودم دلم نمی خواد کادو بدم ... کتاب رو دوست نداره خیلی ...(متاسفانه برعکسش من حاضرم سه جلد برباد رفته کادو بگیرم)[/FONT]
[FONT="]دیگه حالا منتظر پیشنهادات شما هستم [/FONT]
بستگی داره به نیازش توجه میکنی یا به حالش اگه به حالش خوردنی باشه
اگه نیازش باشه با 40 تومن چیزه خاصی نمی شه خرید ادکلن فکر کنم از همه خاطر انگیز تر باشه به خاطر بویی که داره