tanhatarin_asb-3
عضو جدید
والا چی بگم................
این عکسو از کجا پیدا کردییییییییی؟؟؟؟؟؟![]()
عکس دسته جمعی از بانوان........صورتشون کاملا واضح افتاده نه؟
والا چی بگم................
این عکسو از کجا پیدا کردییییییییی؟؟؟؟؟؟![]()
عالیییییییییییی!عکس دسته جمعی از بانوان........صورتشون کاملا واضح افتاده نه؟
خيلي خنديدم .................. آخه اين چيه ؟ پاكش كن باباعکس دسته جمعی از بانوان........صورتشون کاملا واضح افتاده نه؟
خيلي خنديدم .................. آخه اين چيه ؟ پاكش كن بابا
عزیزمی!!!نه مهسا جان کاملا واضحه که خانومن
بچه ها حالا من اسممو توی لیست ننویسم اخه شما نباید به من هم رای بدید اینجوری من افسرده میشما......ای بابا همه چیزو به شما باید گفت
خيلي با حالي .......... ن...........ف...........سخب گزاشتم تو بخندی دیگه عزیز دلم.....
عزیزمی!!!
همه میدونن که تو چه آدم متواضعی هستی!
اینم میدونن که اگه اسمت بود رای اول تو بودی.........![]()
قربون شمامرسی عزیزم شماها خوبید که منم خوبم خاطرم هست که تو تاپیک قبلی چقدر خندیدیم با دختر شاه پریون
پس اسم من کو؟؟؟![]()
شوخیدمخب شما موقع اسم نویسی اسمتو ندادی والله با توجه به امتیازی که داشتین اسمتون رو مینوشتم ایشالله دور بعد
خیلی باحالهراستی بچه ها نظرتون درباره ی آواتارم چیه؟ خیلی با حاله نه![]()
شیلااااااممممممممم.......این تاپیکو کی زدی تنهاترین اسب؟...واو مای گاد....پس چرا مارو قرنطینه نکردی؟![]()
تنها جون اواتارت خیلی باحالهعکسه دماغای مختلفه دیگه نه؟!!!
عزیزم اونوقت بهمون میگن از خود راضی!!!!بچه ها چرا برای خودتون تبلیغ نمیکنید تا دوستان تازه وارد هم شما رو خوب بشناسن........![]()
دختر خجالت نمی کشی به خودت رای میدی ؟؟ از تواضع و اینا در تو خبری نیست آخه
لااقل از میرحسین یاد بگیر به همه رای داده غیر خودش
(شوخیدم )
همه اینجا واسه من عزیزن
این نظرسنجی هم واسه اینکه دور هم باشیم
یه کم از بحث و جدل هایمان فاصله بگیریم و به محبتهای بین حودمون بیفزاییم
![]()
این دیگه چه حرفیه البته نمیدونم چقد به شوخی گفتین ولی این نشون میده که ایشون به خودشون اعتقاد دارن و اینکه بقیه رای ندادن به خودشون نشون میده خودباوری ندارن البته ببخشید انقد صریح گفتم . رای ما دخترشاه پریوندختر خجالت نمی کشی به خودت رای میدی ؟؟ از تواضع و اینا در تو خبری نیست آخه
لااقل از میرحسین یاد بگیر به همه رای داده غیر خودش
(شوخیدم )
این دیگه چه حرفیه البته نمیدونم چقد به شوخی گفتین ولی این نشون میده که ایشون به خودشون اعتقاد دارن و اینکه بقیه رای ندادن به خودشون نشون میده خودباوری ندارن البته ببخشید انقد صریح گفتم . رای ما دخترشاه پریون
و من خیلی با زننده تایپیک آشنایی ندارم ولی درستش این بود این نظرسنجی یا بهتر بگم رای گیری عمومی نباشه چون سبب دلخوری میشه ( آخه کدوم رای گیری مردم رای همدیگه رو میدونن و نامزدها به خودشون رای نمیدن ). خب مثلا خود من عده دیگری هم قبول دارم ولی محبوبترین نمیدونم ولی ناچارم رای بدم و امیدوارم که این تایپیک هدفی جز آنچه گفته نداشته باشه
این دیگه چه حرفیه البته نمیدونم چقد به شوخی گفتین ولی این نشون میده که ایشون به خودشون اعتقاد دارن و اینکه بقیه رای ندادن به خودشون نشون میده خودباوری ندارن البته ببخشید انقد صریح گفتم . رای ما دخترشاه پریون
و من خیلی با زننده تایپیک آشنایی ندارم ولی درستش این بود این نظرسنجی یا بهتر بگم رای گیری عمومی نباشه چون سبب دلخوری میشه ( آخه کدوم رای گیری مردم رای همدیگه رو میدونن و نامزدها به خودشون رای نمیدن ). خب مثلا خود من عده دیگری هم قبول دارم ولی محبوبترین نمیدونم ولی ناچارم رای بدم و امیدوارم که این تایپیک هدفی جز آنچه گفته نداشته باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
افشای تقلب دسته جمعی مبوب ها( عوام فریبان نوین) | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
P | ارزان ترین روش تبلیغات برای گیمت | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
بهترین و مناسب ترین شهر برای زندگی در ایران | گفتگوی آزاد | 5 | |
T | ساده ترین سوال یا... | گفتگوی آزاد | 2 |