میشه هردوشو کنار هم داشت...............
از قضا اکثر سیرت داران صورت ندارن نمیدونم دلیلش هم چی هست

میشه هردوشو کنار هم داشت...............
چون صورت ندارن رفتن دنبال سیرت شاید..........از قضا اکثر سیرت داران صورت ندارن نمیدونم دلیلش هم چی هست![]()
منظورت از علم مدرک کارشناسی و ارشد و دکتراستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت......فقط پول
به علم هیچییییییییییییی نمیدن هیچیییییییییییییی
من الان علم دارم اما پول ندارم و این خیلی بده ولی اگر پول داشتم اصلا نیاز به علم نداشتم
با اجازه استارتر محترم .....چون برام جالب اومد خواستم اینو اینجا قرار بدم ....
. . . . . . بدون شرح . . . . .
![]()
پاسخ حضرت علی به سوال علم بهتر است یا ثروت؟
جمعیت زیادی دور حضرت علی(ع) حلقه زده بودند. مردی وارد مسجد شد و در فرصتی مناسب پرسید:
- یا علی! سؤالی دارم. علم بهتر است یا ثروت؟
علی(ع) در پاسخ گفت: علم بهتر است؛ زیرا علم میراث انبیاست و مال و ثروت میراث قارون و فرعون و هامان و شداد.
مرد که پاسخ سؤال خود را گرفته بود، سکوت کرد. در همین هنگام مرد دیگری وارد مسجد شد و همانطور که ایستاده بود بلافاصله پرسید:
- اباالحسن! سؤالی دارم، میتوانم بپرسم؟ امام در پاسخ آن مرد گفت: بپرس! مرد که آخر جمعیت ایستاده بود پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟
علی فرمود: علم بهتر است؛ زیرا علم تو را حفظ میکند، ولی مال و ثروت را تو مجبوری حفظ کنی.
نفر دوم که از پاسخ سؤالش قانع شده بود، همانجا که ایستاده بود نشست.
در همین حال سومین نفر وارد شد، او نیز همان سؤال را تکرار کرد، و امام در پاسخش فرمود: علم بهتر است؛ زیرا برای شخص عالم دوستان بسیاری است، ولی برای ثروتمند دشمنان بسیار!
هنوز سخن امام به پایان نرسیده بود که چهارمین نفر وارد مسجد شد. او در حالی که کنار دوستانش مینشست، عصای خود را جلو گذاشت و پرسید:
- یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟
حضرت علی در پاسخ به آن مرد فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا اگر از مال انفاق کنی کم میشود؛ ولی اگر از علم انفاق کنی و آن را به دیگران بیاموزی بر آن افزوده میشود.
نوبت پنجمین نفر بود. او که مدتی قبل وارد مسجد شده بود و کنار ستون مسجد منتظر ایستاده بود، با تمام شدن سخن امام همان سؤال را تکرار کرد. حضرت علی در پاسخ به او فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا مردم شخص پولدار و ثروتمند را بخیل میدانند، ولی از عالم و دانشمند به بزرگی و عظمت یاد میکنند.
با ورود ششمین نفر سرها به عقب برگشت، مردم با تعجب او را نگاه کردند. یکی از میان جمعیت گفت: حتماً این هم میخواهد بداند که علم بهتر است یا ثروت! کسانی که صدایش را شنیده بودند، پوزخندی زدند. مرد، آخر جمعیت کنار دوستانش نشست و با صدای بلندی شروع به سخن کرد:
یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟
امام نگاهی به جمعیت کرد و گفت: علم بهتر است؛ زیرا ممکن است مال را دزد ببرد، اما ترس و وحشتی از دستبرد به علم وجود ندارد. مرد ساکت شد.
همهمهای در میان مردم افتاد؛ چه خبر است امروز! چرا همه یک سؤال را میپرسند؟ نگاه متعجب مردم گاهی به حضرت علی و گاهی به تازهواردها دوخته میشد.
در همین هنگام هفتمین نفر که کمی پیش از تمام شدن سخنان حضرت علی وارد مسجد شده بود و در میان جمعیت نشسته بود، پرسید:
- یا اباالحسن! علم بهتر است یا ثروت؟
امام فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا مال به مرور زمان کهنه میشود، اما علم هرچه زمان بر آن بگذرد، پوسیده نخواهد شد.
در همین هنگام هشتمین نفر وارد شد و سؤال دوستانش را پرسید که امام در پاسخش فرمود: علم بهتر است؛ برای اینکه مال و ثروت فقط هنگام مرگ با صاحبش میماند، ولی علم، هم در این دنیا و هم پس از مرگ همراه انسان است.
سکوت، مجلس را فراگرفته بود، کسی چیزی نمیگفت. همه از پاسخهای امام شگفتزده شده بودند که… نهمین نفر هم وارد مسجد شد و در میان بهت و حیرت مردم پرسید:
یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟
امام در حالی که تبسمی بر لب داشت، فرمود: علم بهتر است؛ زیرا مال و ثروت انسان را سنگدل میکند، اما علم موجب نورانی شدن قلب انسان میشود.
نگاههای متعجب و سرگردان مردم به در دوخته شده بود، انگار که انتظار دهمین نفر را میکشیدند. در همین حال مردی که دست کودکی در دستش بود، وارد مسجد شد. او در آخر مجلس نشست و مشتی خرما در دامن کودک ریخت و به روبهرو چشم دوخت. مردم که فکر نمیکردند دیگر کسی چیزی بپرسد، سرهایشان را برگرداندند، که در این هنگام مرد پرسید:
- یا اباالحسن! علم بهتر است یا ثروت؟
نگاههای متعجب مردم به عقب برگشت. با شنیدن صدای علی مردم به خود آمدند:
علم بهتر است؛ زیرا ثروتمندان تکبر دارند، تا آنجا که گاه ادعای خدایی میکنند، اما صاحبان علم همواره فروتن و متواضعاند. فریاد هیاهو و شادی و تحسین مردم مجلس را پر کرده بود.
سؤال کنندگان، آرام و بیصدا از میان جمعیت برخاستند. هنگامیکه آنان مسجد را ترک میکردند، صدای امام را شنیدند که میگفت: اگر تمام مردم دنیا همین یک سؤال را از من میپرسیدند، به هر کدام پاسخ متفاوتی میدادم.
منظورت از علم مدرک کارشناسی و ارشد و دکتراستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت......
اتفاقاً هرکسی سیرت خوب داره صورتشم قشنگ یا قشنگتر میزنه!.اصلاً جذاب میشه. به دل همه هم میشینه.از قضا اکثر سیرت داران صورت ندارن نمیدونم دلیلش هم چی هست![]()
این عرب ها چقدر جاهل بودند
خوب از امام علی (ع) میپرسیدند چجوری میشه هم علم داشته باشی هم ثروت ....همشون یه سوال پرسیدن چرا آخه؟؟؟!!!!!
از قضا اکثر سیرت داران صورت ندارن نمیدونم دلیلش هم چی هستhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a063.gif
انشای ما رو خودمون نمی نوشتیم؛ از بیخ ایراد داشت اون سوال انشا!!
ازبعدمنفیش نگاه نکنیدخانم مهندس!با ترسیم شکل توضیح بدین لدفن!
دلیلش خودش درمیاد!!!
انشای ما رو خودمون نمی نوشتیم؛ از بیخ ایراد داشت اون سوال انشا!!
در مقابل دو تاش ببینیم چی هست: ثروت: فقر؛ علم: جهالت
فقر بدتره یا جهالت؟
جهالت خودش نوعی فقره
حالا با کدوم یکی می شه اون یکی رو از بین برد؟ هر دو
با ثروت می شه جهالت رو از بین برد؟ آره
با علم می شه فقر رو از بین برد؟ آره
پس سوال انشا اشتباه بوده!
ی کلاهی بوده گذاشتن سر بچه دبستانی ها، همین! که بشینن بگن مشق نوشتن خیلی خوبه! مشق ننویسیم مث ی آدم کور هستیم که هیچی بلد نیس!
بستگی به هدف افراد داره که بخوان با ثروتشون به درجات عالی علمی برسن یا با علمشون ثروتمند بشن![]()
من میخام ثروتمند بشم آیا علم به من کمک میکنه؟؟؟
یه ثروتمند میخاد عالم بشه آیا پول کمکش میکنه؟؟؟
فکر میکنم ما وقتی کلمه علم رو به کار میبریم همه به یاد مدرک لیسانس و دکتری و... می افتن ، بنظرم این فکر درستی نیست چون اون کسانی که مدرک می گیرن حتما دلیل بر این نیست که به خاطر علم مدرک می گیرن ، اکثرا به خاطر راحتی زندگی و شغل و ... مدرک می گیرن ، علم شاید یه تعریف دیگه ای داشته باشه ، علم شاید به معنای فهم باشه ، نظرتون چیه؟
یعنی شما میگی کسی که مدرک داره علم نداره؟؟؟؟؟؟
یعنی شما میگی فوق لیسانس برق از دانشگاه دولتی علم نداره؟؟؟
پس علم چیه؟
علم همیناس به خدا الکی گندش نکنیم
کسی به علم بها نمیده
نه من نگفتم حتما علم نداره ، گفتم علم فقط همین مدرکه؟؟؟
درود. من پاسخ شما رو می دهم:
- اگر لیسانستان توی جیب شلوارتان باشد اما بیپول و گرسنه باشید... ثروت بهتر است.
- اگر چند خمره اشرفی طلا داشته باشید و بچهتان مبتلا به بیماری ناشناختهای بشود که درمانش با اشرفی ممکن نباشد... علم بهتر است.
- اگر با لیسانس حسابداری و همان چند خمره اشرفی طلا در یک جزیرهی بدون سکنه، تنها، وسط اقیانوس آرام گرفتار بشوید... نه آن علم حسابداری و نه این ثروت هیچکدام به دردتان نمیخورد.
- اگر بدون لیسانس حسابداری و با چند خمره اشرفی طلا در همان جزیرهی کذایی رها بشوید و بلد باشید که چطور بدون کبریت آتش روشن کنید و چطور آب شیرین تهیه کنید و بتوانید از شاخ و برگ درختها سرپناه بسازید و روش ذخیره کردن گوشت شکار را بدانید و گیاهان وحشی و خواص درمانی آنها را بشناسید و به عقلتان برسد با همان خمرههای خالی از اشرفی یک کلک بسازید تا به آب بزنید و با دیدن ستارهها در آسمان راه خود را در دریا پیدا کنید و خودتان را نجات بدهید... علم بهتر است حتی اگر بدون لیسانس باشد.
و در یک کلام، سلامتی هم از علم و هم از ثروت بهتر است. اگر سلامتی یک ثروت است پس ثروت بهتر است، اگر سلامتی نتیجهی پیشرفت علم و رعایت بهداشت عمومی است پس علم بهتر است و...
و یا مبحث دیگر:
حال از نقطه ای دیگر به موضوع می نگریم: آیا علم نیز، به تنهایی کافی است؟ در این که علم می تواند انسان را به ثروت برساند، شکی نیست. ولی از چه راهی؟ علمی که فقط برای کسب ثروت باشد، علمی که بدون تعهد باشد، صدها هزار انسان بی گناه را در هیروشیما و ناکازاکی و فلسطین و جنین و افغانستان و... به کام مرگ می فرستد!...
آن کسی که ثروت دارد، ثروت او علم اوست. با آن می تواند علم را به استخدام خود درآورد و هرگونه استفاده ای از آن ببرد.
برای مثال، امریکا را در نظر می گیریم. از خون دل توده مردم، ثروتی انبوه به هم زده و با ثروتش، مغزهای متفکر جهان را در اختیار دارد و از ذهن خلاق و فکر آنان استفاده می کند. همین امر موجب شده که بعضی از کشورها، آمریکا را کشوری با فن آوری بالا بدانند.
و از سوی دیگر، آن که علم دارد، به نوعی ثروتمند است. علم او ثروت اوست. همین قدر که به خاطر علمش، در جوامع بشری مطرح می گردد و از دریای فکر و اندیشه اش همگان بهره مند می شوند، ثروتی تمام نشدنی دارد. پدیده فرار مغزها که نه تنها در ایران، بلکه در اکثر کشورهای در حال توسعه مشهود است، مؤید همین مطلب است; و نشان دهنده ثروتی ذاتی و بالقوه ای است که در صورت مساعد بودن زمینه و عرصه ای برای جولان اندیشه، به فعلیت خواهد رسید و برای صاحب مغز و کشورش ثروتی نگفت به دنبال خواهد داشت.
رسما نمی شه هیچ زمان این دو مقوله رو با هم مقایسه کرد. ولی من همچنان علم رو برتر می دونم!
هر دو باید در یک راستا و تکمیل گر هم پیش بروند.
شما داری مغلطه میکنی :دی
ثروت رو با بی سوادی و گرسنگی مقایسه نکنید منظورم از ثروت خیلی بیشتر از شکم سیری هست با همین مدرک هم میشه شکمو سیر کرد
شما داری مثل مردم 1000 سال پیش حرف میزنی یعنی چی طلا داشته باشی و نتونی بچه اتو درمان کنی قرار نیست که من به همه چیز عالم باشم مگه میشه اصلا یه انسان هم دکتر هم مهندس و هم خیلییییییی علوم دیگرو در خودش داشته باشه من میگم اگه پول داشته باشه میده به یکی که علم داره و درمان میشه ولی لزوما نباید به اون علم دسترسی داشته باشه و شروع زندگی شهرنشینی و متمدن شدن انسان هم همینه که باهم به مبادله کالا به کالا و اصتفاده از علوم همدیگه پرداختن
من با ثروتم با هواپیمای شخصیم میرم به جزیره و خوش گذرونی میکنم و برمیگردم نگو که علم باعث شده هواپیما ساخته بشه منم میگم با پولم اون علمو خریدم
شما داری یه مثال هایی میزنی که اصلا من نمیتونم درک کنم در شرایط کنونی که من به اینا دسترسی دارم بگید کدومش بهتره علم تا جایی پیشرفت داشته ولی این در انحصار یک شخص نیست و یه حرکت دسته جمعیه
خوب منم میخام همینو بگم دیگه فرار مغزها برای چیه ؟؟؟ به خاطر اینکه ما به علمشون بها نمیدیم برای اینکه علمشون به ثروت تبدیل نشده و همه یه توهم بوده از دوران کودکی
ولی اونور افراد ثروتمند یه جیره کوچیکی میدن به افراد عالم و اینا جذب اونور میشن فقط و فقط شرایط و ثروت هست که جذبشون میکنه همینو بس
سلام
قبل از دانشگاه میگفتم فقط علم...حالا که دانشجو هستم میگم علم+ثروت
همه این مشکلات از نظام اموزشی هست...>>الان که دانشجو هستم تو محیط دانشگاه فکر میکنم عمرم رو هدر میدم...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
این انشای منه. لطفا نمره بدید. | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
انشای ای خدا از دانش آموزان | گفتگوی آزاد | 6 | |
س | انشای یک دانش آموز دبستانی و خصوصیات یک انسان خوب در ایران !!! .... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
انشای یک دختر بچه 10 ساله | گفتگوی آزاد | 8 | |
N | طنز: انشای خارجی ها | گفتگوی آزاد | 14 |