گرایش های مهندسی شیمی در مقطع لیسانس تفاوت آنچنانی با هم نمی کنند . ولی حالا که دارین گرایشاتون رو می گین ، حد اقل یک دلیل هم بیارین که چرا می گین بهترین گرایشه .![]()
بهترین گرایش به نظر من گاز است .چون دارای نظام مهندسی است
زنده باد بچه های گاز
حالا موضوع این نظام مهندسی چیه ؟؟؟ بیشتر توضیح میدی که برای چی خوبه ؟؟؟
دوست عزیز با سلام
راستش بعضی از رشته های مهندسی مانند مکانیک و برق وعمران وحتی کشاورزی ....دارای نظام مهندسی هستند بدین منوال که اونها در یه کانون مشخص ثبت نام میکنند و هرکدوم بنا به تخصص خود حق نظارت دارند
البته ابتدا باید در ازمون شرکت کنند وبا قبولی به ترتیب میتونند مدرک پایه 3و2 و1 را کسب کنند . بعنوان نمونه یه مهندس مکانیک سیالات میتواند بازرسی لوله کشی گاز را انجام دهد از لحاظ مادی می تواند درامد خوبی نصیب اعضا کند و کسانی که عضو هستند میتوانند در دورهای علمی که در نظام مهندسی تشکیل میشه شرکت کنند.متاسفانه مهندسی شیمی بی بهره ازاین تشکیلات است وفقط گرایش گاز میتواند عضو نظام مهندسی گردد.
از اونجايي كه همتون ميدونيد Safety is first
و چه در پالايشگاه باشيد
چه در پتروشيمي
چه گاز
چه نفت
هر فعاليتي بايد با بخش ايمني و HSE هماهنگ بشه و نظر خواسته بشه
شايد زير مجموعه ي فرايند باشه ولي نظرش ارجحيت داره
هم كلاس مهندسي داره هم نظرش واقعا بايد كارشناسي باشه.
![]()
مهندسی ایمنی از گرایش های مهندسی شیمیه ؟ میشه بفرمایید کدوم دانشگاه ها تو ایران این گرایش رو دارند و اینکه چه دروسی رو پاس می کنند .
مرسی
منم گرایشم پالایشه ازلحاظ کاری فکرمیکنم بدنباشهمن نمی دونم کدام گرایش بهتره ولی خودم عاشق پالایش هستم و همین گرایش رو هم می خونم
منم گرایشم پالایشه ازلحاظ کاری فکرمیکنم بدنباشه
من گرایش خودم صنایع غذاییه ولی خیلی دوست داشتم گرایش نفت،پتروشیمی قبول شم ولی حیف که رشته مردونیه ای. در هرصورت الان برای همه گرایشها سابقه کار متاسفانه میخوان.فقط سابقه.
اگه هنوز تو دانشگاههای ایران وجود داشته باشه و در ضمن بتونی معدل بالا بیاریاز نظر شما بهترین گرایش مهندسی شیمی چیه؟؟؟؟
منم با ÷الایش موافقممن نمی دونم کدام گرایش بهتره ولی خودم عاشق پالایش هستم و همین گرایش رو هم می خونم