خارجی: unfaithful محصول مشترک فرانسه و امریکا
ایرانی: دلشکسته+درباره الی + جدایی ناد راز سیمین
قصد توهین ندارمخارجی: unfaithful محصول مشترک فرانسه و امریکا
ایرانی: دلشکسته+درباره الی + جدایی ناد راز سیمین
.قصد توهین ندارم
.
ولی "درباره الی" و" جدایی ..." واقعا فیلم خوبی بودن؟ یا چون تو 2-3سال اخیر دیدیم، به دلایلی جنجالی شدن، انتخاب کردی؟ از حافظه کمک گرفتی؟ یا هرچی دم دست بود گفتی؟
مارمولک کارگردانش آقای تبریزی هستایرانی مارمولک رو می پسندم با کارگردانی وبازی بسیار زیبای آقای پرستوویی بدلیل اثر جادوویی که این لباس داره
خارجی گلادیاتور بخاطر داستان زیباش و صحنه های جذابی که توش وجود داشت با تلاشی که توش برا ازادی انجام میگرفتو وفاداری هایی که توش نشون داده میشد
آره خب ببخش یادم رف بنویسممارمولک کارگردانش آقای تبریزی هست
آخی حالا چرا گریه میکنی اشکال نداره آرووم باش آرووم باش اصن اشکال نداره.
.
من مفهوم فیلم برام مهم بود ...
خواهش میکنم دوست من.آره خب ببخش یادم رف بنویسم
.نگفتی چرا؟
منو تو چقد سلیقه هامون جوره اتفاقا الان میخواسم پستمو ویرایش کنم ملک سلیمانو اضاف کنم پسته تورو دیدم بابا دمت گرم بزن قدشایرانیها :مارمولک ،کتاب قانون(یه چیزایی رو میگه که خیلی خوبه ولی فقط برا خودمون ،برا جشنواره ها اینا خوب نیست) و ملک سلیمانم بد نبود برا اولین بار در صنعت فیلمسازی ایران ،نشون میده دارن پیشرفت میکنن
خارجیا هم گلادیاتور ،یه زمانم پلیس آهنی .یادش بخیر![]()
به به خوشمان آمدمنو تو چقد سلیقه هامون جوره اتفاقا الان میخواسم پستمو ویرایش کنم ملک سلیمانو اضاف کنم پسته تورو دیدم بابا دمت گرم بزن قدش
یه سوال بپرسم ناراحت نمیشید؟ایرانیها :مارمولک ،کتاب قانون(یه چیزایی رو میگه که خیلی خوبه ولی فقط برا خودمون ،برا جشنواره ها اینا خوب نیست) و ملک سلیمانم بد نبود برا اولین بار در صنعت فیلمسازی ایران ،نشون میده دارن پیشرفت میکنن
اگه بد نباشه نارحت نمیشمیه سوال بپرسم ناراحت نمیشید؟
دوست عزیز قصد جسارت ندارم . . .ایرانیها :مارمولک ،کتاب قانون(یه چیزایی رو میگه که خیلی خوبه ولی فقط برا خودمون ،برا جشنواره ها اینا خوب نیست) و ملک سلیمانم بد نبود برا اولین بار در صنعت فیلمسازی ایران ،نشون میده دارن پیشرفت میکنن
خواهش میکنمدوست عزیز قصد جسارت ندارم . . .
ولی در ملک سلیمان رو یک گروه ژاپنی VFX رو انجام دادن و هزینه حدود یک میلیارد خرجش شد !
در عین حال یکی از ضعیف ترین فیلم هایی که من دیده بودم بود و دیگه وارد بحث VFX نمیشم چون توی همه فروم های VFX ایران همه انتقاد کرده بودن از این فیلم . . . یا یک فیلم نباید VFX داشته باشه یا اگر داره باید حداقل ها رو رعایت کنه . . .
داستان و شخصیت سازی هم بسیار افتضاح بود . . . اصلا ازش وقت گذاشتن برای دیدن
اگر به حضرت سلیمان علاقه دارید برید فیلم ارباب حلقه ها رو دوباره ببینید که توی فیلم دجال رو هم میکشه !
ببخشید اظهار وجود کردم !
نمیدونم چرا تا کسی میخواد دم از مفهوم فیلم و روشن فکری بزنه اسم این جور فیلم هارو میاره یه نمونه از مفهومه در باره الی رو میشه بفرماید؟ایرانی: دلشکسته+درباره الی + جدایی ناد راز سیمین
موضوع!؟؟ داستان!؟؟ جالب!؟؟مفهومی!؟؟.
.درباره الی و دلشکسته هم و جدایی نادر هم موضوع داستان و اخر فیلمشون خیلی جالب و مفهومی بود.
طلا و مس خیلی قشنگهفیلم خوب ایرانی ممتاسفانه کم شده .
جدیدا فیلم " طلا و مس " مخصوصا سکانس آخرش .
و قبلتر ها فیلم " اشک سرما" با بازیگری بازیگر فراری معروف .
البته فیلم های پرویز پرستویی،اکبر عبدی و استاد انتظامی هم خیلی دوست دارم .