بهترين سريال ايراني

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره دارمش اما ندیدمش آخه هی میگن خیلی استرسیه میترسم برم ببینمش:d
اتفاقا منم میخواستم همینو بهت بگم...واقعا هیجانش بالاست...بعضی قسمتاشو باید بری پشت یه چیزی قایم بشی و ببینی:Dاگرم چند نفری ببینی خیلی جذابتر میشه الان فارسی وان داره با دوبله ایران پخشش میکنه البته یه کوچولو سانسور میکنه ...وقتیم که ببینیش معتاد میشی یهو میخوای همه قسمتاشو تا ته ببینی ولی خیلی هیجان انگیزه

Belle Fille

عضو جدید
هیچ کدوم از سریال های ایرانی رو نگاه نمی کنم. اینقدر بی مزه و بی محتوا اند که آدم همون 5 دقیقه ی اول تلویزیون رو خاموش می کنه. :confused::razz:

سریال فقط "LOST".:heart:;)

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
از طنزهای 90 قسمتی و 13 قسمتیش خوشم میاد.
البته نه همشون.
مخصوصا کارای مدیری رو خیلی دوست دارم.:D

alielec

عضو جدید
اسم تاپیک هست سریالهای ایرانی!:
پس از باران+زیر تیغ+خاک سرخ

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
سریاله یوسف پیامبر تنها دلیلی که بیننده داشت این بود که داستانه قرآنی بود من خودم تقریبا کامل دیدمش وگرنه خیلی خیلی مسخره ساخته بودنش اصلا هیجان نداشت که هیچ افتضاح ساخته شده بود

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سریاله یوسف پیامبر تنها دلیلی که بیننده داشت این بود که داستانه قرآنی بود من خودم تقریبا کامل دیدمش وگرنه خیلی خیلی مسخره ساخته بودنش اصلا هیجان نداشت که هیچ افتضاح ساخته شده بود

منم موافقم.کارگردانیش درسته که متعهد بود ولی ضعیف.این جور سریالها رو باید بدن دست کاربلدش.مثل میر باقری.

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تعریف هزار دستان رو خیلی از بابام شنیدم
از اون سریال های اول انقلاب که دیگه عمرا تولید نمیشه
ولی خودم
یکی شب های برره ، یکی خواب و بیدار

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
من کلا تلویزیون تماشا نمیکنم.
چون اکثریت کشکه.
فقط گاهی 4 سوی علم (ببخشید میدونم که سریال نیست)
ممنون:gol::gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای یاد خط قرمز و نرگس و ترانه ی مادری بخیر.....اصولا پدر بنده فیلم نگا نمیکنه و از tv بدش میاد ولی واسه اینا خودشو میرسوند خونه.....البته بضی فیلمای ماه رمضونم بد نبود مثل کمکم کن برای اخرین بار...راستی سیتا و فیلمای قاسم جعفری یه زمانی معرکه بود....اون فیلمه هم که مانی توش لال بود باحال بود......:ی جیاد حلف زدم؟

tina364

عضو جدید
من مدار صفر درجه رو خیلی دوست داشتم...........

یاچنان نما که هستی یا چنان باش که می نمایی:w14:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازگیاش همون در چشم باد ترکوند از بقیه فیلمای ایرانی خیلی قویتر بود. :cool:
قدیمیاش یادش بخیر روزی روزگاری :cowboy:
پهلوانان نمیمیرند :cowboy:
خط قرمز باحال بود
خانه سبز یچی دیگه بود:w16:

النگو دولنگم (یا الکو دولک)خوب بود :child: (الکو دولک بازی میکنن خیلی قشنگ):w25:
وسترنم که نداشتیم :w08:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام از اسمش معلومه به نظرتون بهترين سريال ايراني كدوم بود؟ يا اصلا سريال بهتري نبود؟:gol::gol::biggrin::biggrin::biggrin:
مدار صفر درجه
زیر تیغ
شب های برره
مردان آنجلس
او یک فرشته بود هم اولین کار متفاوت تو ژانر ماورایی بود...

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سریال همسران

به طور کل سریالهای جدید جالب نیتسن دلیلش هم اینه که تو این سریالها گوز رو به شقیقه پیوند میزنن, مثلا سریال در مورد یه دختر بی دین و ایمون هست که ییهو چادری میشه.

سریالهای ده 70 ایران خیلی خوب بودن, دلیلش هم توازنی بود که بین فیلم نامه و توان بازیگران و کرگردان و همچنین امکانات موجود بود. مثلا همین سریال همسران, به حدی زیبا کار شده که شما 100 بار هم ببینیدش خسته نمیشید, یا سریال مثل خانه سبز و... . اینجور سریالها منطبق با فرهنگ ما بود یعنی ایرونی بودند و بازیگر ایرونی می تونست بدون هیچ ادا اطفار بیخود و امکاناتی از عهده نقشش بر بیاد.

*Essi*

اخراجی موقت
بدون شک افسانه افسونگر بهترین سریالی بوده که من دیده ام

خیلی هم به مسائل ایران ربط داره.

hamidreza.m

عضو جدید
سریال های مهران مدیری خوب بود
امام علی هم جالب بود به خاطر دیالوگهای بی نظیرش