98- گزینه های 1 و 2 که همینجوریشم رد دادن خخخخ
میمونه 3 و 4 که وقتی از دید اون مرده بخایم جواب بدیم 3 درسته من هم 3 زدم

99-شما فکر بکنید یه درصد احتمالش این باشه که گزینه 15 و 8 جواب نباشه رجوع کنید به مقررات ملی ساختمان ....(رجوع نکردید هم منتظر باشید تا هفته بعد سازمان سنجش (البته بعید نیست گزینه ای به جز اینهارو بگه جوابه خخخخ))
100-گزینه 2 خیلی تابلو هست
101-حس یگانگی ......تیرگی و روشنایی همه رنگها یکسان باشد خیلی ور رفتم با این سوال تا تونستم این گزینه رو بزنم نمیدونم درسته یا نه
102-دارم تحلیل میکنم من 2 زدم ولی فک کنم غلطه و 4 درسته اما دارم تحقیقات گسترده انجام میدم :دی
103-من ذوذنقه ای که سمت ورود مداد بزرگه رو زدم چون سر امتحان تراشم تقریبا همچین شکلی داشت :دی اما تحلیلشم اینه که تنها در این حالت دست سر نمیخوره در این سوال فرم مهم نیس و کارایی مهمه
104-من پایان نامم سینما بود نور پردازی در هر دوی این ها چه همایش باشه چه اجتماعات باشه چه سینما نسبت به زاویه دید و آکوستیک اهمیت کمتری داره و میمونه 2 تا گزینه
اما اگر خواستید من برش سینمائی که کشیدم با پلانشو میزارم زاویه دید برای اینکه او پرده دیده بشه از اهمیت بالایی برخوردار هست و بر اساس این سینماها انواع مختلفی دارند
اما من زدم آکوستیک ...زاویه دید....نور ........هیچ بعید نیست سنجش بگه دید آکوستیک و نور پردازی
105-هم که براتون حساب کردم :دی
برای اینکه یک جسمی کامل دیده بشه باید از ما 1.5 برابر ارتفاعش فاصله داشته باشه (x+6=3/2*(9-3 حالا باید ببینیم ارتفاع رو درست گرفتم یا نه