بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

sahar_farj

عضو جدید
نه والا اصن روم نمیشه حساب کنم.......دیگه نمیخوام دپرس تر از این بشم........فقط همینو بدون ترمو مثل پویا خراب کردم چون زیاد وقت نکردم بزنم و مکانیکم همینطور!
بقیه رو اگه درست دربیان اکثرا میانگین 35-45 بیشتر نمیشه...........
من رسما رفتم واسه سال دیگه!;)

امیدوارم با توجه به سختی کنکور با این در صدا قبول شیم

S.Mehran.S

عضو جدید
سوال مبدل حرارتی رو کسی حل کرده ؟ خواهشا نگید 80 درجه سانتی گراد میشه که قاطی می کنما :wallbash:

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
به امید موفقیت همه
به نظرتون چه طور چی میشه؟؟؟
زبان سفید
حرارت روم به دیوار (افتضاح) (یا منفی یا درحد دو تست درست)
ترمو 60 یا 65
سیالات 53
کنترل تنها سوال 86 و 87 و رسیدم حل کنم که جفتشم زدم 1 (خواهشاً نگید غلطه که خیلی...)
جرم و عمل 55 یا 60 (البته دوستان سوال 111 ؟؟؟)
راکتورم مطمئنماً که همه سوالات رو درست زدم (به جزء 116 (زدم افزایش می یابد) - 118 (نزدم) - 128 (0.0025))
کاربرد 53.33

تو بیو هم درصد نگرفتم ولی فک می کنم همه رو خیلی بالا زدم (چون بسیار آسون بود)
به نظرم امسال درس ضریب 3 یعنی آلی و پایه سخت بود
کسی سوال دوم ریاضی مهندسی رو زد؟ میشد 16

حالا امیدی هست؟؟؟

یا برم طرف آزاد ؟
راستی سلام آقا سید...
یه خواهشی هم داشتم کسی از دوستان که سوالای آزاد 91 و 92 داره میتونه بزاره؟؟
ممنون از دوستان

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان در مورد سوالای زیر یه توضیحی می دید ؟
68
76
103
128
140
143
صورت سوال 144
راستی اول دفترچه نوشته این آزمون نمره منفی دارد مگه سالای پیش نداشت؟؟؟ احتمال میدم یا ...

S.Mehran.S

عضو جدید
سلام میرزا ( هادی ! ) جان :D
68 !
76 رو که بهت گفتم 1
103 رو زدم 2 . به هیچ وجه 1 و 3 نمیشه . چون گزینه های 1 و 3 X و Y مساوی دارند که در حقیقت این طور نیست ( فقط Y باید مساوی باشه ) میمونه گزینه 2 و 4 . که من 2 رو زدم . چون تا حالا ندیده بودم که دو تا خط کار همدیگر رو قطع کنند .
128 رو نزدم . اگه فاز مایع بود می تونستم ولی فاز گاز . . . !
140 رو هم شرمنده !
143 رو هم ایضا شرمنده !
144 گزینه 3 میشه ( هر چند که صورت سوال یه کم گنگه ) شما رابطه اولر رو بنویسی حله

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
دوستان در مورد سوالای زیر یه توضیحی می دید ؟
68
76
103
128
140
143
صورت سوال 144
راستی اول دفترچه نوشته این آزمون نمره منفی دارد مگه سالای پیش نداشت؟؟؟ احتمال میدم یا ...
در مورد سوال 144 من با اولر حل کردم شد 1.1 دیدم گزینه 3 میشه زدم......دیگه خودمو درگیر شوتینگ نکردم!
از جمله سوالایی که بهش فکر میکنم آتیش میگیرم سوال 145 هست که جوابش تو گزینه ها نبود!2،3 بار سر آزمون حل کردم و بدست آوردم e=96C که تو گزینه ها نبود!؟؟ خودت یا کسی از بچه ها اینو جور دیگه حل کرد که تو گزینه ها باشه؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها جواب تشریحی ریاضی و زبان تو سایت ماهانه

تو ریاضی 1 غلط دیگه پیدا کردم:cry:

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
در مورد سوال 144 من با اولر حل کردم شد 1.1 دیدم گزینه 3 میشه زدم......دیگه خودمو درگیر شوتینگ نکردم!
از جمله سوالایی که بهش فکر میکنم آتیش میگیرم سوال 145 هست که جوابش تو گزینه ها نبود!2،3 بار سر آزمون حل کردم و بدست آوردم e=96C که تو گزینه ها نبود!؟؟ خودت یا کسی از بچه ها اینو جور دیگه حل کرد که تو گزینه ها باشه؟؟
بیا ماهانم مثل من حل کرده............حالا کی پاسخگوی این 5% از دست رفته ی منه؟؟ هم کلی وقتمو گرفت هم آخرش نزدم ...........تازه سر جلسه کلی هم روحیمو خراب کرد..........!!!!

پاییزی2

عضو جدید
منم 4 بار حلش کردم جوابم مثل شما شد.البته فک کنم نکته سوال تو رقیق بودن بود که نمیدونم چه جوری باید حلش کرد

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
من دارم میرم سر به بیابون بزارم از دست خودم............
یه سوالیو حل کردم جوابشو غلط زدم تو ریاضی.........مرسی به خودم..........آفرین به من.............
ریاضی 9 تا زده بودم شد 7 درست 2 تا غلط(با این غلط مزخرف)........راحت 3،4 تا دیگه بلد بودم بزنم از ریاضی خط کشیدم بعدا بزنم وقت نشد..........دیگه حتما قبول میشم.........
خدایا شکرت...........
:cry:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیا ماهانم مثل من حل کرده............حالا کی پاسخگوی این 5% از دست رفته ی منه؟؟ هم کلی وقتمو گرفت هم آخرش نزدم ...........تازه سر جلسه کلی هم روحیمو خراب کرد..........!!!!

سلام
داداش پلیمرو خبر نداری جایی زدن جوابا یا کلیدشو یا نه؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه سعید الان نگاه کردم ماهان پلیمر نداشت........بیخیال بابا..........میبینی بعدش مثل من دپرس میشیا..........!

نه دیگه کلا قصدم همینه که سریعتر ببینم.منتظر کلیدای سنجشم
ببینم حداقل تکلیفم مشخص بشه.ببینم اگه چیزی نمیشم برم خدمت
حالا پیدا کردی ما رو مطلع کن
اجرت با وزارت علوم

پاییزی2

عضو جدید
یه چیزی بگم!سوال 133 ریاضی رو درست حل کرده بودم اول باید sin میبود و بعدش sinh و طراح محترم تو گزینه ها نذاشته بود باخودم گفتم خب اشتباه تایپی بوده و گزینه 4 رو برعکس نوشتن..............الان باید چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هااااااااااااااااااااااااااا

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
یه چیزی بگم!سوال 133 ریاضی رو درست حل کرده بودم اول باید sin میبود و بعدش sinh و طراح محترم تو گزینه ها نذاشته بود باخودم گفتم خب اشتباه تایپی بوده و گزینه 4 رو برعکس نوشتن..............الان باید چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هااااااااااااااااااااااااااا
آره من این سوالو نزدم ولی رفیقم که ریاضیو خیلی خوب زد، مثل تو از این سوال شاکی بود میگفت سوال مشکل داشت........

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اون سوال سیالات رو که گفته بود سیال تراکم پذیر است رو چشم چپکی دید فکر کردم گفته تراکم ناپذیر است.سوال تابع بسل ریاضی رو هم حواسم به 0 و 1 بودش نبوده اونم غلط زدم
منو یه بیمارستان روانی بستری بنمایید:smile:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اون سوال سیالات رو که گفته بود سیال تراکم پذیر است رو چشم چپکی دید فکر کردم گفته تراکم ناپذیر است.سوال تابع بسل ریاضی رو هم حواسم به 0 و 1 بودش نبوده اونم غلط زدم
منو یه بیمارستان روانی بستری بنمایید:smile:

داداش من خودم ی سوال سیالاتمونو اینقدههههههههه اسون بود اشتب زدم.بعد اومدم بیرون دیدم ای دل غافل چ الکی اشتباه کردم.کفری کفری بودم.خدمه دانشگاه داشتن تو محیطش نماز میخوندن.نزدیک بود با تسبیحشون خفنشون کنم سر سجده:D

بالا