S.Mehran.S
عضو جدید
بچه ها امروز یا فردا پارسه جواب ها رو میذاره رو سایتش ( و ماهان ) البته پارسه خیلی بهتره به نظر من . جواب های پارسالش که تقریبا با کلید یکی بود . هر وقت اومد درصداتون رو با توجه به پاسخنامه پارسه بذارید ببینیم چند چندیم
ورزش کنن تا اضافه وزن حاصله در این مدت رو آب کنندمیگم بچه ها اونایی که فارغ اتحصیلن تو این مدت که بی کارن چیکار میخوان بکنن؟
ورزش کنن تا اضافه وزن حاصله در این مدت رو آب کنند![]()
خوش بحالت . . .والا من 2.3 کیلوام کم کردم تازه![]()
خوش بحالت . . .
بدون اغراق میگم بین 6 تا 8 کیلو اضاف کردم![]()
میگم بچه ها اونایی که فارغ اتحصیلن تو این مدت که بی کارن چیکار میخوان بکنن؟
البته اگه با این درصدا وارد شیمپس ورزش رو حتما برو که ارشدو با تناسب اندام وارد بشی![]()
احتمال زیادمیانگین درصدای من 48-50شده...حرارتو جرم حدودا 20زدم...فک میکنی نوشیروانی بابل قبول شم؟من به همونجا راضیم...کارشناسی اونجا خوندم...
بچه ها امروز یا فردا پارسه جواب ها رو میذاره رو سایتش ( و ماهان ) البته پارسه خیلی بهتره به نظر من . جواب های پارسالش که تقریبا با کلید یکی بود . هر وقت اومد درصداتون رو با توجه به پاسخنامه پارسه بذارید ببینیم چند چندیم
دقیقا این سوالیه که منم میخاستم بپرسم!!!!!
در مورد سال 90 بگم که هم سخت تر بوده و هم سنجش بیشتر سوال غلط هارو حذف نکردهرتبه 400 میانگینش %34 بوده![]()
در مورد سال 90 بگم که هم سخت تر بوده و هم سنجش بیشتر سوال غلط هارو حذف نکرده
در ضمن ظرفیت سال 90 خیلی بیشتر از 2 سال اخیر بوده .
به نظرم ظرفیت امسالم مثل سال 91 کم باشه
چجوری به این نتیجه رسیدین؟من که ترجیه میدم فکرکنم ظرفیتا بالا باشه
سوال 44 را چیکار کردین؟
کنترل رو کسی زده جوابا رو بذاره ؟
اگه درصدهارو تقریبا مشابه سال 90 در نظر بگیریم ، به نظرم حدود 50 - 60 . شاید هم پایین تربچه ها من درصدام تقریبا ایناس:به نظرتون چه جوریه.تورو خدا نظر بدین:
حرارت:71
ترمو:60
سیالات:33
کنترل:40
جرم:41
راکتور:80
ریاضی:46
بچه ها من درصدام تقریبا ایناس:به نظرتون چه جوریه.تورو خدا نظر بدین:
حرارت:71
ترمو:60
سیالات:33
کنترل:40
جرم:41
راکتور:80
ریاضی:46
سلام...........من تازه اومدم خونه از دانشگاه.................خدایش این ترم آخری اصن حس دانشگاه ندارم!!
ترجیح میدم زودتر تابستون بیاد برا سال دیگه بخونم..............اینطور که معلومه من از همتون بدتر زدم...........![]()
نه والا اصن روم نمیشه حساب کنم.......دیگه نمیخوام دپرس تر از این بشم........فقط همینو بدون ترمو مثل پویا خراب کردم چون زیاد وقت نکردم بزنم و مکانیکم همینطور!شما درصداتونو حساب کردید؟