بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

S.Mehran.S

عضو جدید
بچه ها امروز یا فردا پارسه جواب ها رو میذاره رو سایتش ( و ماهان ) البته پارسه خیلی بهتره به نظر من . جواب های پارسالش که تقریبا با کلید یکی بود . هر وقت اومد درصداتون رو با توجه به پاسخنامه پارسه بذارید ببینیم چند چندیم

sahar_farj

عضو جدید
بچه ها امروز یا فردا پارسه جواب ها رو میذاره رو سایتش ( و ماهان ) البته پارسه خیلی بهتره به نظر من . جواب های پارسالش که تقریبا با کلید یکی بود . هر وقت اومد درصداتون رو با توجه به پاسخنامه پارسه بذارید ببینیم چند چندیم

اگه کلیدارو گذاشتن ممنون میشم به ما هم اطلاع بدین....

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد سال 90 بگم که هم سخت تر بوده و هم سنجش بیشتر سوال غلط هارو حذف نکرده
در ضمن ظرفیت سال 90 خیلی بیشتر از 2 سال اخیر بوده .

خدایی نمیشه گفت سختر بوده.ظرفیت سال 90 تقریبا با پارسال یکی بود بله

ziiizooo

عضو جدید
بوردون فقط فشار استاتیکی رو اندازه گیری می کند.نه فشار دینامیکی.به همین دلیل پیتوت میشه

niusha t

عضو جدید
دستتون ازبابت این فایلی که گذاشتید درد نکنه ولی یه جاهاییش مشکل داره به نظرم- دانشگاه اصفهان نبود جاش تا رتبه 900 صنعتی اصفهان بود بعدم اینکه دانشگاه کاشان فقط نانومهندسی داره؟؟؟؟؟؟:eek:

niusha t

عضو جدید
من فکرنمیکنم امسال قبول بشم - میشه آقامجیدبگید چه جوری خوندین؟ ازکی شروع کردین؟ ممنون

ziiizooo

عضو جدید
بچه ها من درصدام تقریبا ایناس:به نظرتون چه جوریه.تورو خدا نظر بدین:

حرارت:71
ترمو:60
سیالات:33
کنترل:40
جرم:41
راکتور:80
ریاضی:46

S.Mehran.S

عضو جدید
اساتید پارسه و ماهان نزدیک به 2 روزه که سوال ها اومده هنوز پاسخ حتی یه درس مهندسی شیمی رو هم نذاشتند رو سایت !
اونوقت چه جوری از ما توقع دارند توی 200 دقیقه این سوال های چندپهلو و عجیب و غریب رو حل کنیم :w06:

S.Mehran.S

عضو جدید
بچه ها من درصدام تقریبا ایناس:به نظرتون چه جوریه.تورو خدا نظر بدین:

حرارت:71
ترمو:60
سیالات:33
کنترل:40
جرم:41
راکتور:80
ریاضی:46
اگه درصدهارو تقریبا مشابه سال 90 در نظر بگیریم ، به نظرم حدود 50 - 60 . شاید هم پایین تر

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام...........من تازه اومدم خونه از دانشگاه.................خدایش این ترم آخری اصن حس دانشگاه ندارم!!
ترجیح میدم زودتر تابستون بیاد برا سال دیگه بخونم..............اینطور که معلومه من از همتون بدتر زدم...........:w05:

sahar_farj

عضو جدید
سلام...........من تازه اومدم خونه از دانشگاه.................خدایش این ترم آخری اصن حس دانشگاه ندارم!!
ترجیح میدم زودتر تابستون بیاد برا سال دیگه بخونم..............اینطور که معلومه من از همتون بدتر زدم...........:w05:

شما درصداتونو حساب کردید؟

ziiizooo

عضو جدید
بچه ها کسی سوال 61 رو زده؟ من 4 زدم.میخواستم ببینم درست زدم یا غلط

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
شما درصداتونو حساب کردید؟
نه والا اصن روم نمیشه حساب کنم.......دیگه نمیخوام دپرس تر از این بشم........فقط همینو بدون ترمو مثل پویا خراب کردم چون زیاد وقت نکردم بزنم و مکانیکم همینطور!
بقیه رو اگه درست دربیان اکثرا میانگین 35-45 بیشتر نمیشه...........
من رسما رفتم واسه سال دیگه!;)

بالا