majid_potter7
عضو جدید
سوال 107 R رو ثابت گرفته!!!! مایع سرد مقداری از بخارو مایع میکنه پس R زیر خوراک بیشتره و سینی های زیرش هم کمتر میشه
سوال 107 R رو ثابت گرفته!!!! مایع سرد مقداری از بخارو مایع میکنه پس R زیر خوراک بیشتره و سینی های زیرش هم کمتر میشه
107 که تابلویه گزینه 2ه!این 103 چی میگه؟
41 به نظرم گزینه 3 درسته..هرچند خودم 2 زدم..چون هیچ چیز غلطی نداره به نظرم..داره؟ پارسه نوشته سوال غلطه...
متوجه نشدم منظورتنو چرا باید R تغییر کنه؟ و اینکه اگه ثابت نباشه یعنی سینی ها هم در زیر و هم در بالا ی خوراک کم میشه درسته؟ اونوقت کدوم گزینه. گرینه ی درست میشه؟
انتقال حرارت از لوله به آب برابر انتقال حرارت هدایتی در مرز داخلی لوله هست که میشه kdt/dx ...چون k که ثابته و دمای لوله هم ثابت ولی دمای آب داره تغییر میکنه..گرادیان دما(T-Tw) داره تغییر میکنه..پس سرعت انتقال حرارت تغییر میکنهگرینه 3 قسمت دومش ایراد داره نمیشه گفت که ثابت یا نه
مشکل منم همینه دقیقامن 96 رو نمی دونم 2 یا 3 روی سوال گنگه منظورش از روی شکل راست به چپه یا از روی سوال(نوشته گاز به مایع که راست به چپ میشه اول گاز بعد مایع)؟
خب خودشم گفته که بخار مایع میشه..پس نسبت مایع به بخار در بالای برج و پایین برج یکی نیست....این یکی گرفته...نمیدونم..احتمالا من اشتباه میکنم
k رو چرا ثابت فزض می کنیم(فرض درستیه؟) سوال 40انتقال حرارت از لوله به آب برابر انتقال حرارت هدایتی در مرز داخلی لوله هست که میشه kdt/dx ...چون k که ثابته و دمای لوله هم ثابت ولی دمای آب داره تغییر میکنه..گرادیان دما(T-Tw) داره تغییر میکنه..پس سرعت انتقال حرارت تغییر میکنه
مشکل منم همینه دقیقا
بله 107 2 درسته
k رو چرا ثابت فزض می کنیم(فرض درستیه؟) سوال 40
من فک میکنم گرینه 3 درست باشه هر چند یه جورایی کاملا به سلیقه ی طراح بستگی داره(سوال 96)
بازم سوال گنگه من خودم 2 زدم ولی نمی تونم بگم قطعا درسته
k ینی با دما تغییر میکنه؟ فک نمیکنم..شایدم...
2 درسته چون وقتی مایع زیاد میشه..ینی مقدار مایعی که باید دفع بشه زیاد تر میشه و بخش دفع که پایین برجه بزرگتر میشه....برعکس همین برای فاز بخار و بالای برج صادقه..پس 2 درسته
فک کنم واسه همه همین باشه منم پایین اومد درصدامبچهها من درصدام بدتر از قبل ششددددددد..............
دیگه الان سکته میکنم
میشه شما درصداتونو با توجه به این کلیدا یگید؟
فک کنم واسه همه همین باشه منم پایین اومد درصدام
حرارت 50 جرم 50 ریاضی 46.66 زبان 48!!! کنترل 7 بقیه ام که فعلا کلیدشون نیومده
وای شما هنوزم اوضاعتون خوبه.... تبریک میگم با همین درصدا فک کنم رتیتون خوب شه
اتفاقا 1 و 3 به هیچ وجه نمیتونند جواب درست باشند .103 زو من یک زدم ولی 3 درسته چون ترکیب خروجی برج اول باید با وزودی دومی برابر باشه و چون هدف فروشوییه پس غلظت در برج دوم کم بشه که گزینه 3 میشه
اتفاقا 1 و 3 به هیچ وجه نمیتونند جواب درست باشند .
گاز خروجی از برج اول به همون غلظت وارد برج دوم میشه . پس y در انتهای خط کار برج اول باید با y در ابتدای خط کار برج دوم یکسان باشه ( که توی هر 4 تا گزینه صدق می کنه ) ولی x در تعادل با گاز خروجی از برج اول با x در تعادل با گاز ورودی به برج دوم یکسان نیست . پس 1 و 3 نمیتونه جواب صحیح باشه . بین 2 و 4 هم به نظرم خطوط کار همدیگر رو نمی تونند قطع کنند . روی همین حساب من 2 زدم
گزینه های یک و 3 رو در نظر بگیر . اگر دقت کنی خطوط کار توی یک نقطه مشترک هستند . یعنی x و y یکسانی دارند . ولی فقط y باید یکسان باشه . چون گاز خروجی از برج اول وارد برج دوم شده و مسلما غلظتشمتوجه نمیشم منظورتون از x تعادلی چیه و اینکه چرا نباید ثابت بمونه؟ البته اگه گفته ی شما درس باشه دلیلی برای رد کردن گزینه ی 4 نیس چون قطع کردن خطوط عمل 2 برج که عملا دو برج جدا هستن چیزی رو نقض نمیکنه
ولی خب کلید پارسه قابل اعتماد نیس و شاید سنجش جواب شما رو اعلام کنه
البته با روی سوالم مشکل دارم گفته جریان مایعی رو میخوایم خالص ساری کنیم ولی تو شکل گازه!!!
خدا خیرت بده اگه گزینه 2 باشه که خیلی خوب میشهاتفاقا 1 و 3 به هیچ وجه نمیتونند جواب درست باشند .
گاز خروجی از برج اول به همون غلظت وارد برج دوم میشه . پس y در انتهای خط کار برج اول باید با y در ابتدای خط کار برج دوم یکسان باشه ( که توی هر 4 تا گزینه صدق می کنه ) ولی x در تعادل با گاز خروجی از برج اول با x در تعادل با گاز ورودی به برج دوم یکسان نیست . پس 1 و 3 نمیتونه جواب صحیح باشه . بین 2 و 4 هم به نظرم خطوط کار همدیگر رو نمی تونند قطع کنند . روی همین حساب من 2 زدم
سلام خدمت دوستان علاقه مند به ارشد!
این شالله که همتون قبول شید اما اگه نشدید خیالی نیس! برین دنبال کار و یا سربازی احتمالا! وقتی می یاد ارشد میفهمید که اون چیزی که فکر میکردید یا تصور کردید نیس
من خودم دانشگاه تهرانم و رتبه ی 1 ارشد مهندسی شیمی سال 89 و 90 رو دیدم از نزدیک
رتبه یک 90، دوست نزدیکمه، مسیر خاصی رو دنبال نکردن اونا!، نهایت تلاش شما اینه که 1 شید
ببخشبد اما الان ارشد یک طوری علافیه! اما واسه تفریح اومدم ارشد و الان دنبال کارم و سربازیمو بعد کارشناسی رفتم
حداقل هدف دومتون یا سومتون ارشد باشه
ببخشید که ناراحت شدید
گزینه های یک و 3 رو در نظر بگیر . اگر دقت کنی خطوط کار توی یک نقطه مشترک هستند . یعنی x و y یکسانی دارند . ولی فقط y باید یکسان باشه . چون گاز خروجی از برج اول وارد برج دوم شده و مسلما غلظتشثابته . ولی برای x این قضیه صادق نیست . یعنی غلظت فاز مایع در خروجی برج اول و ورودی برج دوم یکسان نیست .