این نبود که!اون خیلی پیچونده بود و بالاش مترکم بود و یه نمونه نا منظم.مشاهده پیوست 195055اینم برج داوینچی؟
این نبود که!اون خیلی پیچونده بود و بالاش مترکم بود و یه نمونه نا منظم.مشاهده پیوست 195055اینم برج داوینچی؟
مثله اینکه نورد سرده درست بودهسبک ترین سازه ترونکو
آره
من چند تا سوالدارم
یک اون ترنکو بود یا نورد سرد هونی که سبک بود
2 ساختمان پیچشیه واسه باد بود؟؟؟؟
3-خرپرو میتونین جوابشو حل شده بگید
4-
وایسین برم کتابو چک کنم.پویان اون سبکه رو ......من زدم ترنکو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.منم ترونکو زدم.........شک داشتم بین این دوتامثله اینکه نورد سرده درست بوده
این نبود که!اون خیلی پیچونده بود و بالاش مترکم بود و یه نمونه نا منظم.
مثله اینکه نورد سرده درست بوده
خوب این برج 360 درجه چرخش داره وبه هر شکلی تو پیچش در میاد
مسئله رو میگی؟من خرپای مسئله رو نزدم!وقتم تموم شد
اون یکی خرپا هم پرات می شد.مورب کششی.

اتفاقا اینکه یه نفر صاحبشه یه نعمته. اینکه با نحوه دادن سوال یه نفر اشناشی بهتر از سلیقه ی چندین نفره.اصلا یه لحظه تصور کن زبان بشه تصویری از کلمات قلمبه سلمبه معماری . مثلا دوغاب پشت سنگ اینگلیسیش چی میشه .. خیلی سخت میشه یا سوالات فن همه توضیحاتی بشه.من ک راضی بودم از امتحان و همه چی عالی بودم

بله واسه برش بوداون سوال که دو لایه تخته و یه 2تا تخته چهار گوش بینشون بود ..اونم واسه جلوگیری از برش بود درسته عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونو من شانسی زدم و گفتم چون نزدیک تکیه گاه حتما برشگیره!یک از پنج!اون سوال که دو لایه تخته و یه 2تا تخته چهار گوش بینشون بود ..اونم واسه جلوگیری از برش بود درسته عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو منبع لاتین نورد سرد نوشته هر متر مربع 15 کیلو گرم .
تو کتاب گلابچی تو یه نمودا ر نوشته 17.4 کیلو گرم و تو یه جا گفته 50 درصد کمتر و هر جایی یه عدد گفته.
ترونکو رو تو کتاب هر متر مربع 15 گفته ولی نورد سرد رو دقیقا نگفتهالان خدا وکیلی چند تا لوله رو هم سنگین تره یا استاد و لاوک هایی که هر 40 تا 60 سانت نصب شدن؟
من اینو با توجه به منبع لاتین و حس شخصی ؟ نورد سرد زدم.چند تا ترونکو مگه سوال میا؟![]()
من اینو تو یه تستی زدم که اومده بود قبلا فک کنم مال مرکز بود که گفته بود چون ترونکو 1/4 هستش در برابره زلزله مقاومهتو منبع لاتین نورد سرد نوشته هر متر مربع 15 کیلو گرم .
تو کتاب گلابچی تو یه نمودا ر نوشته 17.4 کیلو گرم و تو یه جا گفته 50 درصد کمتر و هر جایی یه عدد گفته.
ترونکو رو تو کتاب هر متر مربع 15 گفته ولی نورد سرد رو دقیقا نگفتهالان خدا وکیلی چند تا لوله رو هم سنگین تره یا استاد و لاوک هایی که هر 40 تا 60 سانت نصب شدن؟
من اینو با توجه به منبع لاتین و حس شخصی ؟ نورد سرد زدم.چند تا ترونکو مگه سوال میا؟![]()
اره من اون کششی رو زدم اون که عضوهای v شکل داشت![]()
رو ترونکو ، نایلون که نمی زارن!تو نورد سرد هم می شه تخته سه لایی گذاشت.خوب داداش پس وزن بتن رو چی ؟؟؟؟؟؟ترنکو میشه
منم نورد سرد زدم یادم به این افتاد که گفته بود نوردسرد برا اضافه اشکوب رو ساختمون قدیمیه پس سبکه
اون سوال اتصالات دوتا تیر بود چی میشد؟صلب صلب؟؟؟؟؟
من چند تا سوالدارم
یک اون ترنکو بود یا نورد سرد هونی که سبک بود
2 ساختمان پیچشیه واسه باد بود؟؟؟؟
3-خرپرو میتونین جوابشو حل شده بگید
4-
پر کننده همون پلی استایرن منبسط شونده می زارن که خیلی سبکه.من اینو تو یه تستی زدم که اومده بود قبلا فک کنم مال مرکز بود که گفته بود چون ترونکو 1/4 هستش در برابره زلزله مقاومه
آخه تو نورد سرد پوشش و پر کنندم اضافه میشه
صلب مفصل بودمنم نورد سرد زدم یادم به این افتاد که گفته بود نوردسرد برا اضافه اشکوب رو ساختمون قدیمیه پس سبکه
اون سوال اتصالات دوتا تیر بود چی میشد؟صلب صلب؟؟؟؟؟
اونو من شانسی زدم و گفتم چون نزدیک تکیه گاه حتما برشگیره!یک از پنج!
فک کنم همینطور بود.دقیق یادمه صلب مفصلی میشد
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
|
|
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |