بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چند تا سوالدارم
یک اون ترنکو بود یا نورد سرد هونی که سبک بود
2 ساختمان پیچشیه واسه باد بود؟؟؟؟
3-خرپرو میتونین جوابشو حل شده بگید
4-

پویان اون سبکه رو ......من زدم ترنکو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جوابارو کسی نداره؟؟؟؟
من با آسودگی خاطر همه رو زدم
فک کنم منفی زده باشم:cry:
اگه کنکور فردا هم همین جوری بیاد چیکارکنیم؟:(

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون سوال که دو لایه تخته و یه 2تا تخته چهار گوش بینشون بود ..اونم واسه جلوگیری از برش بود درسته عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sallarmelli

عضو جدید
اتفاقا اینکه یه نفر صاحبشه یه نعمته. اینکه با نحوه دادن سوال یه نفر اشناشی بهتر از سلیقه ی چندین نفره.اصلا یه لحظه تصور کن زبان بشه تصویری از کلمات قلمبه سلمبه معماری . مثلا دوغاب پشت سنگ اینگلیسیش چی میشه .. خیلی سخت میشه یا سوالات فن همه توضیحاتی بشه.من ک راضی بودم از امتحان و همه چی عالی بودم

من می گم باید سوالات طوری باشه که بهترین ها بیان بالا نه افراد شارلاتانی مث خود گلابی قرار کشور و علم ما پیشرفت کنه نه افرادی که حفظیاتشون خوبه

خب بهتر یه کمپین علیه گلابی راهی بندازین البته نشه مث امضا جمع کردن پارسال

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو منبع لاتین نورد سرد نوشته هر متر مربع 15 کیلو گرم .
تو کتاب گلابچی تو یه نمودا ر نوشته 17.4 کیلو گرم و تو یه جا گفته 50 درصد کمتر و هر جایی یه عدد گفته.
ترونکو رو تو کتاب هر متر مربع 15 گفته ولی نورد سرد رو دقیقا نگفتهالان خدا وکیلی چند تا لوله رو هم سنگین تره یا استاد و لاوک هایی که هر 40 تا 60 سانت نصب شدن؟
من اینو با توجه به منبع لاتین و حس شخصی ؟ نورد سرد زدم.چند تا ترونکو مگه سوال میا؟:mad:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا الان جوابای بچه هارو میبینم درست زدم ولی مثل اینکه سوتی دادم تو قسمت ترونکو. من زده بودم ال اس اف . کاشکی درست باشه. اون دوتا اتصال هم از یه بنده خدای عمرانی پرسیدم گفت میشه صلب صلب

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون سوال که دو لایه تخته و یه 2تا تخته چهار گوش بینشون بود ..اونم واسه جلوگیری از برش بود درسته عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونو من شانسی زدم و گفتم چون نزدیک تکیه گاه حتما برشگیره!یک از پنج!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو کتاب گلابچی تو یه نمودا ر نوشته 17.4 کیلو گرم و تو یه جا گفته 50 درصد کمتر و هر جایی یه عدد گفته.
ترونکو رو تو کتاب هر متر مربع 15 گفته ولی نورد سرد رو دقیقا نگفتهالان خدا وکیلی چند تا لوله رو هم سنگین تره یا استاد و لاوک هایی که هر 40 تا 60 سانت نصب شدن؟
من اینو با توجه به منبع لاتین و حس شخصی ؟ نورد سرد زدم.چند تا ترونکو مگه سوال میا؟:mad:

خوب داداش پس وزن بتن رو چی ؟؟؟؟؟؟ترنکو میشه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اینو تو یه تستی زدم که اومده بود قبلا فک کنم مال مرکز بود که گفته بود چون ترونکو 1/4 هستش در برابره زلزله مقاومه
آخه تو نورد سرد پوشش و پر کنندم اضافه میشه

memare iran

عضو جدید

منم نورد سرد زدم یادم به این افتاد که گفته بود نوردسرد برا اضافه اشکوب رو ساختمون قدیمیه پس سبکه
اون سوال اتصالات دوتا تیر بود چی میشد؟صلب صلب؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا سوالا کپ کپ مرکز بود انگار طراح مرکز سوال داده بود
یه سوالی اون نمای ساده تو زلزله چی میشد؟؟؟؟؟

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چند تا سوالدارم
یک اون ترنکو بود یا نورد سرد هونی که سبک بود
2 ساختمان پیچشیه واسه باد بود؟؟؟؟
3-خرپرو میتونین جوابشو حل شده بگید
4-

نورد سرد
من میگم باد بوده
10رادیکال 3سوم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اینو تو یه تستی زدم که اومده بود قبلا فک کنم مال مرکز بود که گفته بود چون ترونکو 1/4 هستش در برابره زلزله مقاومه
آخه تو نورد سرد پوشش و پر کنندم اضافه میشه
پر کننده همون پلی استایرن منبسط شونده می زارن که خیلی سبکه.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

ترونکو جنسش از گالوانیزه هست یعنی همون جنس نورد شرد پس سنگین نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.