بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمودار خمش و برش تیر طره ای داده بود با بار یکنواخت و نیروهای متمرکز
از آرکی تایپی یه تعریف ساده داده بود و گفته بود کدام درست نیست .
از سازه بلند هم خرپای متناوب رو با سیستم معلق و قاب خمشی و هسته مهار بندی شده داده بود.از حجت الله عادلی.
از سازه مشبک هم یه قوسی ساده داده بود و پانتادوم و شیشه ای تاشونده.
از فناوری نوین هم از ترونکو سوال داده بود.
از مقررات ملی سوال نیومد.از نشریه 55 هم نیومده.
یه سوال داده بود که تو یه سیستم بهتر است که خرابی در چه قسمتهایی باشه که جوابش مهاربندی-تیر-ستون می شه.یعنی ستون باید در آخرین حالت و بدترین نوع متحمل شکست بشه.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای عالیه خب خداروشکر.ایشالله که زیر 20 بشی و واقعا از شر اسکیس خلاص بشی....اگه درصدات همین بشه که گفتی که عاللللیه:smile:
.
چرا ضعق لانه زنبوری کمانشه؟؟؟؟مگه برش تو تکیه گاه نبود؟؟
نوشته بود برش کمتر در پایه!تو برش می گیم اول دلدار باشه و بعد مرتفع.
کمانش بخاطر اینکه فاصله زیاد می شه رو زدم.
هنوز معلوم نیست این سنجش خیلی نامرده و دیدی که درست در نیومد!منتظر کلیدم تا مطمئن بشم.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بی شرف ورداشته بود از کتابای جدیدش سوال داده بود ما این همه کتاب های قبلی رو خوندیم به فنا رفتیم باز اومدیم دیدیم کتاب های جدید ! هر سال وسیع تر از پارسال ! لعنت به این کنکوری که فقط به نفر صاحبشه

اتفاقا اینکه یه نفر صاحبشه یه نعمته. اینکه با نحوه دادن سوال یه نفر اشناشی بهتر از سلیقه ی چندین نفره.اصلا یه لحظه تصور کن زبان بشه تصویری از کلمات قلمبه سلمبه معماری . مثلا دوغاب پشت سنگ اینگلیسیش چی میشه .. خیلی سخت میشه یا سوالات فن همه توضیحاتی بشه.من ک راضی بودم از امتحان و همه چی عالی بودم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمودار خمش و برش تیر طره ای داده بود با بار یکنواخت و نیروهای متمرکز
از آرکی تایپی یه تعریف ساده داده بود و گفته بود کدام درست نیست .
از سازه بلند هم خرپای متناوب رو با سیستم معلق و قاب خمشی و هسته مهار بندی شده داده بود.از حجت الله عادلی.
از سازه مشبک هم یه قوسی ساده داده بود و پانتادوم و شیشه ای تاشونده.
از فناوری نوین هم از ترونکو سوال داده بود.
از مقررات ملی سوال نیومد.از نشریه 55 هم نیومده.
یه سوال داده بود که تو یه سیستم بهتر است که خرابی در چه قسمتهایی باشه که جوابش مهاربندی-تیر-ستون می شه.یعنی ستون باید در آخرین حالت و بدترین نوع متحمل شکست بشه.

ایول منم اینو زدم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال دیگه اون ساختمون منحنیه اون چی اون واسه باد بود یا انرژی؟؟؟؟؟

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا اینکه یه نفر صاحبشه یه نعمته. اینکه با نحوه دادن سوال یه نفر اشناشی بهتر از سلیقه ی چندین نفره.اصلا یه لحظه تصور کن زبان بشه تصویری از کلمات قلمبه سلمبه معماری . مثلا دوغاب پشت سنگ اینگلیسیش چی میشه .. خیلی سخت میشه یا سوالات فن همه توضیحاتی بشه.من ک راضی بودم از امتحان و همه چی عالی بودم

شما کتاب های جدید رو خونده بودی؟ ساختمان های بلند زیاد سوال داشت

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کتاب جزئیات ارتقا دهنده و نانو ساختمانهای بلند چندتا دادن چطوری دادن عکس یا متن؟
یکی از ارتقا دهنده که شیشه با اسپایدر بود.
از نانو هم تو تکنو نیومده بود.
سازه بلند هم یه 4 یا 5 تایی اومده بود.
3 تا هم مشبک فضایی اومده بود.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا ببرسی سوالارو بریم تو تاپیک خودش............عارف الان درصدای تیماج رو بررسی کردم اگه درصدات همونا باشه زیر بیست چیه داداش قول میدم زیر 5 هستی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا ببرسی سوالارو بریم تو تاپیک خودش............عارف الان درصدای تیماج رو بررسی کردم اگه درصدات همونا باشه زیر بیست چیه داداش قول میدم زیر 5 هستی
الان که بچه ها دارن با جوابای سوالات متفاوت منو به ترس میندازن!:cry:
فک نکم تا اونجا جلو برم دو سه تا سوال عین آب خوردن رو فقط به خاطر اینکه اون- ساختمان ها چگونه کار می کنند- رو کامل نخونده بودم از دستم رفت.
رتبه 1 یا 15 فرق نداره که !هر دوتاشون فوقش میرن دانشگاه تهران.من فقط نمی خوام ظرفیتا کم بشه.
----------------برجه هم داوینچی نبود .من الان جزوه سینا شریفی رو دیدم و داوینچی اونطوری نبود.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من چند تا سوالدارم
یک اون ترنکو بود یا نورد سرد هونی که سبک بود
2 ساختمان پیچشیه واسه باد بود؟؟؟؟
3-خرپرو میتونین جوابشو حل شده بگید
4-

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سیستمهای ساختمانی مال کنکاش رو خوندم واسه ساختمان های بلندش میشه گفت95 ٪ سوالات رو پوشش داده بود ولی من زیاد نزدم از ترس منفی شدن..

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چند تا سوالدارم
یک اون ترنکو بود یا نورد سرد هونی که سبک بود
2 ساختمان پیچشیه واسه باد بود؟؟؟؟
3-خرپرو میتونین جوابشو حل شده بگید
4-

سبک ترین سازه ترونکو
آره
سوال لانه زنبوری هم یکی از دوستان پرسیده بود برش در تکیه گاه

ex5*ser