بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا خداییش سوالاش باحال بود.........زبان و ایستاییش که خیلی خوب فقط یه خورده سیستمهای ساختمانی مشکل بود.فک کنم بهترین زبان عمرمو امروز ج دادم............این یعنی آزمون فردام تو همین سبک و سیاقه(ثیاق.صیاغ..صیاق پس امیدوار باشین

:w17: تبریک میگم
:w33::w33::w33::w33::w33:

سجی برای زبان چی خوندی؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یادم رفت یک چیز بگم بهتون ، اشتباهی که من امروز کردم انجام ندید من زبان گذاشتم اخر بزنم وقتی رسیدم دیدم هم وقت کم دارم و از طرفی خسته هلاک انگار کوه روی دوشم بود بچه ها این اشتباه را نکنید همون اول جواب بدید درضمن یک راه دیگه واسه زبان 50 -50 جواب بدید والا نصفش بزنید نصف بعدش هم برید یک سری سوال جواب بدید بعدش بیاید بزنید این هم جواب میده ولی همه را اخر دیونگی محضه

بچه ها اگه اقا ابراهیم لیکنک جوابهای دکترا گذاشته لطفا یکی برام من بزاره چون سرعتم پایینه که بتونم بگردم

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان فقط یه چیزی بهتون بگم ........باقلوا خوردین تا حالا ........یعنی اگه من زبان میزدم جزء تک رقمی ها بودم........فنش واقعا هلو بیا برو تو گلو بود

واقعا الان استرس فردارو ندارم فن 28 تا زدم حالا شایدم غلط زده باشم ولی اغلب رو درست زدم!

بچه ها ما اینقدر به خودمون سخت گرفتیم و ریز خونیدیم واقعا ورزیده شدیم من افسوس برا خودم میخورم چون دیر شروع کردم اصلا فرصتی برا زبان خوندن نداشتم

ولی دوستان گل این نوید رو به همتون میدم کنکور فردا هم باقلواست خیالتون راحت بچه های باشگاه ماشالله یه سروکله از همه کنکوریای معماری بالاترن بلکه بیشتر

نامردم نامردم اگه فردا 80 درصد تاریخ نزنم:cool:

ای بدجنس نکنه سوالها رو گیر آوردی :biggrin:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد زبان دوستان پرسیدند گفتم منم تجربما بگم
من همیشه زبان را به این صورت جواب میدم
اول جلسه 15 تا سوال اول کار را میزنم
بعد مبرم سراغ درس دوم
بعد ریدیدنگ اول زبان
بعد درس سوم
بعد ریدینگ دوم زبان
بعد درس چهارم
بعد ریدینگ سوم
و بعدش بقیه درسها
خیلی خوبه

Sety

عضو جدید
به نظرم زبان و فن و ایستایش آسون بود
طراحی فنی و اجرا و تنظیمش سخت بود
سیستم های ساختمانی هم متوسط
نصف کنکورم در مورد کتاب چرت فناوری های نورین ساختمانی بود :/

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یادم رفت یک چیز بگم بهتون ، اشتباهی که من امروز کردم انجام ندید من زبان گذاشتم اخر بزنم وقتی رسیدم دیدم هم وقت کم دارم و از طرفی خسته هلاک انگار کوه روی دوشم بود بچه ها این اشتباه را نکنید همون اول جواب بدید درضمن یک راه دیگه واسه زبان 50 -50 جواب بدید والا نصفش بزنید نصف بعدش هم برید یک سری سوال جواب بدید بعدش بیاید بزنید این هم جواب میده ولی همه را اخر دیونگی محضه

بچه ها اگه اقا ابراهیم لیکنک جوابهای دکترا گذاشته لطفا یکی برام من بزاره چون سرعتم پایینه که بتونم بگردم

#153بفرما ابجی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w17: تبریک میگم
:w33::w33::w33::w33::w33:

سجی برای زبان چی خوندی؟
خخخخخخخخخخخخ...فعلا بزار کلیدا بیاد اگه خوب بود میگم چی خوندم..............خیلی باحالی نفیسه اول فک کنم تو معراج خوندی خوب ج دادم بعد یکم شل شدم فک کنم دستت بند بود:D

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

من زبانو آخر زدم با کلی وقت اضافه حدود 1.5 ساعت ولی چون زبانم افتضاحه فقط وقت تلف کردم کاش درسهای تکنو رو میزدم به جاش .......لغاتش واقعا سخت بود.....گرامر خوب بود کسی خونده بود راحت 5 تاشم میزد....حیف کاش گرامر خوب میخوندم فقط 1 مبحث خونده بودم
متن ها هم 2 تاش بد نبود ولی 1 سخت بود
در کل اگه اشتب میگم بچه ها تصحیح کنن چون من گفتم زیاد زبانم تعریفی نداره و تحلیل هام هم شاید اشتباه:redface:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااا.....چقد با حال بوداااااااااااااااااااااااا....مهندس عارف تک رقمی میشه مطمئن باشین...:biggrin:
بچه ها حوزه ما رسیدگیش افتضاااااااااااااااااااح بوووووووووووووووووووود........افتضاح
شما ها نظرتون چیه؟خوب بود؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد زبان دوستان پرسیدند گفتم منم تجربما بگم
من همیشه زبان را به این صورت جواب میدم
اول جلسه 15 تا سوال اول کار را میزنم
بعد مبرم سراغ درس دوم
بعد ریدیدنگ اول زبان
بعد درس سوم
بعد ریدینگ دوم زبان
بعد درس چهارم
بعد ریدینگ سوم
و بعدش بقیه درسها
خیلی خوبه
دقیقا به نظر منم زبان رو نباید تو یه مرحله زد..............من لغتها و گرامر و یه متن اول رو میزنم بعد میرم سراغ بقیه........مابقیشم آخر سر میزنم.از لحاظ روانی هم فوق العادس...........چون زبان وقت گیره اگه طول بکشه یه اثر منفی رو بقیه میزاره

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها ضعف لانه زنبوری چیه؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلوممممممممممممم!من هم الان رسیدم خونه.
من هم خوب دادم!از بیونیک و طبیعت منبع الهام و نانو و دیجیتال سوال نیومد!
زبانش رو خوب دادم و 10 تاشو نزدم.
فنش آسون بود.سه تاشو نزدم.
سیستم هم مثه آبه خوردن!صبح درسنامه کنکاش واسه هنرهای ساخت دو سال قبل رو خوندم و ازش 5 تا سوال اومده بود!!!!!!!!!!!!!!!اتصال سه راهی و گنبد پارتنون و ایاصوفیه و....
سیستم هم دوتاشو نزدم.
تو طراحی فنی گیرداده بو به ترونکو و من هم دوسوالش رو نزدم و در کل 5 تا از طراحی رو نزدم.
درکل می تونم بگم اگه درصدامو بگیرم بااحتساب هیچ غلط ، به ترتیب 66 و 88و92و80 می شه و یعنی 90 درصد سوالا رو مطمئنم درس زدم و 4 یا 5 تاشو ریسکی زدم و اگه غلط باشن حدود 2.5 درصد هر کدومو کم می کنه.
بزارین پاسخ نامه بیاد و درصد دقیق بگیرم.
سال قبل یعنی 92 رو همشب زده بودم و درصدام 60و92و96و88 بود.خیلی روحیم بالا بود و خوب نتیجه می گیرم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه ما امروز فن های امروز رو بررسی کنیم فردا همه بالای 70 میزنیم فنو پس ازعلیرضا عارف و اونایی که شرکت کردن بیان بررسی کنیم که فردا سوالا همیناست

mon-@-rchitect

عضو جدید
من زبانو آخر زدم با کلی وقت اضافه حدود 1.5 ساعت ولی چون زبانم افتضاحه فقط وقت تلف کردم کاش درسهای تکنو رو میزدم به جاش .......لغاتش واقعا سخت بود.....گرامر خوب بود کسی خونده بود راحت 5 تاشم میزد....حیف کاش گرامر خوب میخوندم فقط 1 مبحث خونده بودم
در کل اگه اشتب میگم بچه ها تصحیح کنن چون من گفتم زیاد زبانم تعریفی نداره و تحلیل هام هم شاید اشتباه:redface:

علیرضا جان اگه درسای دیگه رو خوب زدی زبانتو پوشش میده نگران نباش همتون قبولین با رتبه ای عالی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیستم هم مثه آبه خوردن!صبح درسنامه کنکاش واسه هنرهای ساخت دو سال قبل رو خوندم و ازش 5 تا سوال اومده بود!!!!!!!!!!!!!!!اتصال سه راهی و گنبد پارتنون و ایاصوفیه و....
سیستم هم دوتاشو نزدم.
تو طراحی فنی گیرداده بو به ترونکو و من هم دوسوالش رو نزدم و در کل 5 تا از طراحی رو نزدم.
درکل می تونم بگم اگه درصدامو بگیرم بااحتساب هیچ غلط ، به ترتیب 66 و 88و92و80 می شه و یعنی 90 درصد سوالا رو مطمئنم درس زدم و 4 یا 5 تاشو ریسکی زدم و اگه غلط باشن حدود 2.5 درصد هر کدومو کم می کنه.
سال قبل یعنی 92 رو همشب زده بودم و درصدام 60و92و96و88 بود.خیلی روحیم بالا بود و خوب نتیجه می گیرم.
ایول داداش..دو تاسوال بود.سبکترین سیستم و اینکه ضعف لانه زنبوری؟؟؟

memare iran

عضو جدید
سلاااااااااااااااااام منم اومدم...سوالا خوب بود من فقط اونایی که مطمئن بودم جواب دادم...کلا سوال ها برای اونایی که صرفا برا هنروساخت خونده بودن فک میکنم آسون وخوب بود
بازم برا همه تون بهترین آرزو میکنم:gol:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشاا.. که به نتیجه ای که دوست دارین می رسین.ولی در کل ازمون خوبی بود
اگه ما امروز فن های امروز رو بررسی کنیم فردا همه بالای 70 میزنیم فنو پس ازعلیرضا عارف و اونایی که شرکت کردن بیان بررسی کنیم که فردا سوالا همیناست
اگه موافقین یه تایمی رو بگیم که همه بیان و بچه ها الان برن استراحت

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیستم هم دوتاشو نزدم.
ایول
اون پل قوسی خپایی بود یا کششی؟؟؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا باورم نمیشه ک اینقدر سوالات تکنولوژی ساده بود. حالا من نمیدونم تو تله های سوالات افتادم یا خوب خونده بودم یا .... ولی درکل خیلی راضی هستم از هنرهای ساخت . اصلا روش برای قبول شدن حسابی باز نمیکردم ولب الان یه حس خوشحالی دارم :) و انرژی گرفتم واسه فردا امتحان اصلی

mon-@-rchitect

عضو جدید
سیستم هم دوتاشو نزدم.

عالیه پس تک رقمی باشگاه مشخص شد با این اوضاع چه قبولی بده این باشگاه امسال ............
من پویان جان موافقم که سولا رو بررسی کنیم شاید واسه فردا به ما کمکی هم بشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول
اون پل قوسی خپایی بود یا کششی؟؟؟
دو سال قبل یه سوال اینطوری داده و بود و بخاطر منحنی بودن لایه بالایی ، گزینه ای رو جواب زده بود که توش اعضای منحنی بالایی داره.من هم که دیشب تست اونو می زدم ، امروز گزینه ای که اونو داشت رو زدم.
در کل بعضی سوال ها رو عجیب پیچونده بود!مثل اون متکی بر هوا رو داده بود و تابلو بود تاثیره باده ولی تو گزینه ها جواب درست متکی بر باد بود!چون اونیکه متکی بر هوا بود رو نوشته بود در اثر زلزله

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیستم هم دوتاشو نزدم.

عالیه پس تک رقمی باشگاه مشخص شد با این اوضاع چه قبولی بده این باشگاه امسال ............
من پویان جان موافقم که سولا رو بررسی کنیم شاید واسه فردا به ما کمکی هم بشه
پاسخ نامش کی میاد ؟ من هم بهتون کمک می کنم.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی سوالات رو با اطمینان میزدم و چندتاشو با شک میشه اون سوالی ک نوع اتصال تو تیر از وسط به یکدیگه رو بگید? همون ک گزینه هاش صلب صلب و مفصل مفصل داشت

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دو سال قبل یه سوال اینطوری داده و بود و بخاطر منحنی بودن لایه بالایی ، گزینه ای رو جواب زده بود که توش اعضای منحنی بالایی داره.من هم که دیشب تست اونو می زدم ، امروز گزینه ای که اونو داشت رو زدم.
در کل بعضی سوال ها رو عجیب پیچونده بود!مثل اون متکی بر هوا رو داده بود و تابلو بود تاثیره باده ولی تو گزینه ها جواب درست متکی بر باد بود!چون اونیکه متکی بر هوا بود رو نوشته بود در اثر زلزله
دقیقا........منم همینو زدم.............اون پلم من خرپایی زدم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای عالیه خب خداروشکر.ایشالله که زیر 20 بشی و واقعا از شر اسکیس خلاص بشی....اگه درصدات همین بشه که گفتی که عاللللیه:smile:
.
چرا ضعق لانه زنبوری کمانشه؟؟؟؟مگه برش تو تکیه گاه نبود؟؟
منم به خاطر ارتفاعش زدم کمانش ولی رفقا گفتن برش در تکیه گاه.............
کلیداش کی میاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.