من دیشب خیلی ناراحت شدم میگفتی منفی زدی آخه من خودمم تلاش کردم زیاد راضی نیستم اما خوب میگفتم منفی واقعا ناراحت کنندس الان خوبه که منفی نیستی![]()
من اصلا دیشب نخوابیدم . واقعا به هم ریخته بودم . اینها هم خیلی خوب نیست ولی حداقل منفی نیست

من دیشب خیلی ناراحت شدم میگفتی منفی زدی آخه من خودمم تلاش کردم زیاد راضی نیستم اما خوب میگفتم منفی واقعا ناراحت کنندس الان خوبه که منفی نیستی![]()
درصدات خیلی خوبه ک همشهری:|
پیام نور به چه دردم میخورهمیانگین 25.65و غیرانتفایی و پیام نور 100% مجازی
اوکی پس مجاز نمیشم خدایی هم تابلو بوددیگه.بازم بیخیال اسکیس شم
خوب همین که از منفی بودن رسید به منفی نبودن خوبهمن اصلا دیشب نخوابیدم . واقعا به هم ریخته بودم . اینها هم خیلی خوب نیست ولی حداقل منفی نیست![]()
خوب همین که از منفی بودن رسید به منفی نبودن خوبه![]()
بچه ها بين خودمون باشه ولي من كنكور سال ٩١ شركت كردم يعني بهمن ٩٠.ميانگينم نزديك ٢٩ شد رتبم ٨١٠ شد!!اون سال هم ميانگين درك خيلي پايين بود و همه از كنكور ناراضي بودن!البته امسال شايد اينجوري نباشه تجربه اي كه داشتم رو گفتم از منه با تجربه بپذيريد. الان سر كارم رفتم خونه كارنامه اون سال رو براتون ميذارم.
سلام . بیتا جان ببخشید میشه خواهش کنم برای منم حساب کنی ؟ برای منظر و داخلی نمی دونم چطوری میانگین بگیرم
زبان 19
فنی 21
تاریخ 37
درک 18
منظر با اقتدار سفید تر از برف :|
میانگین معماری | معماری داخلی | معماری منظر |
20.8 | 22.9 | 17.5 |
نا امید نباش پارسال با این میانگیم رتبه تقرینا 2900 بود ولی امسال میانگینا میاد پایین تر احتمال اینکه روزانه و شبانه هم مجاز شی کم نیستپیام نور به چه دردم میخوره...برم آزاد بهتره...حیف چقدر درس خوندم
![]()
شرایط کنکور امسال مثل سال 91 هست یکمی بدتر!! کسی کارنامهای از اون سال نداره؟
جالبتر از اون دوستانی بودن که از کنکور اومده بودن بیرون هر هر و کر کر که واااای چههقدددر اسون بود بعد الان شاید حتی نتونن درصداشونو بگن ،از اوناا جالبتر کسایی بودن که سال پیش قبول شده بودن و کنکور مارو دیده بودن میگفتن بیخود نگین سخت بود چی بود این،خیلییی اسونتر بود کنکور شما اما حالا که میانگینا و درصدارو دیدن صدایی بلند نمیشه ازشون(انگار اگه قبول میکردن کنکور ما غیییر استانداردترین کنکور بود و کنکور سال پیش استانداردترین،قرار بود اونارو از دانشگاه بندازن بیروم مارو بزارن جای اونا)
![]()
بچه ها فضای محوری در عین حال مرکزگرا خلاقیت است؟!!!!!مگه خلاقیت پدید آوردن یک چیز نو و نوآوری نیس؟!!!!خب این الگو رو که تو صدر مسیحیت هم داشتیم که!!!!معمارش که هنری نکرده!!!!ولی استفاده از لچکی که واسه بار اول بوده خلاقیت حساب میشه نه؟!!!!!!
اون ساختمونه طبق کدوم کتاب میشه معماری سبز؟!میشه رفرنسشو بگین؟به نظر من که اکوتکه دلیلم دارم!ولی اگه واسش رفرنس داشته باشن سخته قبولوندنش!!!!
تو كتاب باني مسعود تو فصل اكوتك درباره اين ساختمون صحبت كرده.شما دقیقا 2 سوالی رو گفتین که بدجور از دیشب رو اعصاب منه !
بچه ها فضای محوری در عین حال مرکزگرا خلاقیت است؟!!!!!مگه خلاقیت پدید آوردن یک چیز نو و نوآوری نیس؟!!!!خب این الگو رو که تو صدر مسیحیت هم داشتیم که!!!!معمارش که هنری نکرده!!!!ولی استفاده از لچکی که واسه بار اول بوده خلاقیت حساب میشه نه؟!!!!!!
اون ساختمونه طبق کدوم کتاب میشه معماری سبز؟!میشه رفرنسشو بگین؟به نظر من که اکوتکه دلیلم دارم!ولی اگه واسش رفرنس داشته باشن سخته قبولوندنش!!!!
شما دقیقا 2 سوالی رو گفتین که بدجور از دیشب رو اعصاب منه !
طبق صفحه ی 125کتاب از شرق تا غرق کامل نیا معماری سبز درسته
اما در مورد ایاصوفیه واقعا این گزینه مناسب نیست به هیچ عنوان درسته که ترکیب پلانا خلاقیت بود اما قبل این تو کلیسای مزار مقدس هم به یه صورتی اجرا شده بود و مهمتر از همه کلیسای سن پیتر رم به خاطر چه چیزی از ایاصوفیه الهام گرفته؟همه ی ویژگی های بارز ایا صوفیه رو ول کردن چسبیدن به پلانش که اصلا به روی سوال مربوط نیست
چرا کسی جواب نمیده !!!به نظرتون با میانگین 24 احتمال مجاز شدن روزانه و شبانه هست؟![]()
در مورد ایاصوفیه حرفتو قبول دارم
این جور که معلومه امسال یکی از طراحا کامل نیا بوده!!!چقد از کتابش سوال اومده!!!
ولی ببین اکوتک ینی ترکیبی از تکنولوژی و مسایل اکولوژیکی و محیط زیست!این چیزی که ما میبینیم علاوه بر مسایل محیط زیست سازه هم در نما آورده و به تکنولوژی هم تاکید داشته!!!!پس نمیتونه فقط معماری سبز باشه مگه اینکه بخوان طوطی وار فقط از طریق یک منبع قانعمون کنن!!!
زبان:23..با تعداد غلط برابر با درست...حیف این همه وقت واسه زبان.راحتم بود ولی امان از استرس....
فن:33..دقیقا مساوی با پارسال...غلطام داره سر به فلک میکشه
تاریخ:33
درک:35 فکر میکردم بالاتر میزنم لعنت به این طراحا
منظر:18 با اون سوالای عجیب غریب و منظر نخوندنم اینو شاهکار کردم...
با میانگین 30 فکر میکنین روزانه شبانه میارم؟برم اسکیس؟فقط تهران میخواستم ببین به کجا رسیدم؟بچه ها غیرانتفاعی پیام نور نمیخام به نظرتون قبولم یا برم ازاد؟
در مورد ایاصوفیه حرفتو قبول دارم
این جور که معلومه امسال یکی از طراحا کامل نیا بوده!!!چقد از کتابش سوال اومده!!!
ولی ببین اکوتک ینی ترکیبی از تکنولوژی و مسایل اکولوژیکی و محیط زیست!این چیزی که ما میبینیم علاوه بر مسایل محیط زیست سازه هم در نما آورده و به تکنولوژی هم تاکید داشته!!!!پس نمیتونه فقط معماری سبز باشه مگه اینکه بخوان طوطی وار فقط از طریق یک منبع قانعمون کنن!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |