comet_1993
عضو جدید
از روی میانگین درصدا خیلی نمیشه پیش بینی کرد!! چون انحراف معیار مهمه .. اینکه درصدت تو هر درس نسبت به میانگینش تو جامعه ی آماری چقدر تفاوت داره مهمه... !!
آخرین ویرایش:
اطلاعت منم اضافه بکنید:
زبان: 50
فن: 54
تاریخ: 62
درک: 15
منظر 30
ردیف | نام | زبان | فن | تاریخ | درک | منظر | میانگین معماری | معماری داخلی | معماری منظر |
5 | ArchitecT EhsaN | 50 | 54 | 62 | 16 | 30 | 42.2 | 43.4 | 44.7 |
سلام
منم اضافه کنید به جدول که درس عبرتی باشم برا آیندگان با این درصدام. مخصوصا زبانم
زبان 2-
فن 35
تاریخ 44
درک 21
منظر 33
میانگین 25
هنوز که جوابش نیومده این درصدا رو از کجا آوردین ؟
هنوز که جوابش نیومده این درصدا رو از کجا آوردین ؟
خیلی به اکادمی دلخوش نکنید پارسال اصلا رتبه منو حتی اعلام نکرد!!!بیخودی منتظر شدم
سلام دوست جون برای اینکه یه مراحله به استرس ما اضافه کنندوستان من امسال یه کم تابستون خوندم و مهر وابان و بعدش اون تصادف و دیگه هیچی تقریبا نخوندم ولی نمیدونم چرا خوشحال بودم الکی
درصدام حدودا اینطوریه
زبان 0
ایستایی 30
تاریخ 2
درک 25
منظر 20
میانگینم15.21 حساب کردم(دیشب حساب کردم اما اشتباه بود و فک کردم میانگینم 23 میشه)
مجاز میشم واسه پیام نور احتمالا؟؟؟؟؟؟؟
معدل کلم هنوز مشخص نشده ولی 17 میشه احتمال 99 درصد
نمیدونم بگم یه عده تو باشگاه کولاک کردن و یه عده بیشتری خراب کردن...
مشت نمونه خرواره...
یه چیزی که عصبیم میکنه سازمان سنجش چرا اول یه کلید میده بعد اصلاح میکنه مگه نمیتونن بار اول قطعی جواب بذارن با استدلال کامل و مطمین مگه کم تهران استاد درست و حسابی داره![]()
نفیسه مجاز میشم کلا یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام دوست جون برای اینکه یه مراحله به استرس ما اضافه کنن![]()
فک می کردم فقط من اون سوالو 4 زدم!!!
البته نمی گم 4 درسته کلا هیچ وقت تو این موضوعات نظر قطعی ندارم (یعنی کلا نمی دونم کدوم درسته) من ولی هر چی تصور می کنم همین شکلی کار می کنه مغزم، اصلا جور دیگه ای نمی تونم ببینمش!![]()
کاملا موافقم. اینطوری هم میشه توجیه کرد که:
در و دست در یک سمت قرار دارند یعنی کنار هم اند پس تو انعکاس هم باید کنار هم باشند. گزینه 4 درسته.
ولی در مورد ساختمان جان هانکاک من یه پست قبلا گذاشتم و گفتم این سوال کاملا غلطه و جواب رو هم گفتم که به دلیل جدا شدن فریم از پنجره بوده اون هم انقباض و انبساطهای شیشه دو جداره اون بوده که با فریم (سربی اش اگه اشتباه نکنم) کاملا متفاوت بوده بعد از اون کل شیشه ها رو یک جداره کردن. باد و انعکاس نور خورشید و بقیه گزینه های اون غلطن میتونین سرچ کنین اما باید زبانتون خوب باشه و تو سایتای خارجی دنبالش بگردین
منم با شما موافقم . و ب شدت در مورد ساختمان جان هنکاک منم معتقدم سوال کاملا اشتباس
در مورد اون بیمارستانه هم که گفته مصالح کف واقعا غلطه محضه .. دیگه بچه ابتدایی هم میدونه که اول از همه بهداشت مهمه توی بیمارستان![]()
این دانشگاه ک میگید غیرانتفاعیه؟؟اساتیدش کیان؟؟ داخلی هم داره؟؟من پارسال که کنکور دادم.
فن 35
تاریخ43
زبان -1.14
درک 50
منظر 23
که رتبم1576شد با اسکیس 45درصد هنر پارس تهران قبول شدم که نرفتم.
حالا امسال میخواستم بترکونم که اینطوری شد میانگینم 30شده.واقعا خیلی ناراحتم.
منم 4زدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |