بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشیم همگی :(
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
درصدای من با این کلید ۲۸شد متاسفانه :( به نظرتون کلاس اسکیس ثبت نام کنم میتونم امیدوار شم؟ یا به نظرتون الکی هزینه نکنم؟
به نظر من که به فکر اسکیس باش. پارسال با این میانگین رتبه ای حدود 2500 آوردن در حالیکه پارسال واقعا درصدها خیلی بالاتر از امسال بود. حتی اگه آخرین فرد مجاز هم باشی (که فکر نمی کنم این طور باشه و به نظرم خیلی بهتر از 2500 می شی) اقلا از شانست برای تجربه ی اسکیس استفاده کن، البته خب در مورد هزینه و کلاس خودت باید تصمیم بگیری که چقدر برات ارزش داره مسئله ولی به طور کلی در مورد تمرین و پیگیری اسکیس به نظر من فرصتو از دست نده و سرسری نگیر قضیه رو، ممکنه همین امسال رتبه ت یه جوری باشه که ببینی می تونستی با یه کم جدیت قبول شی یا اینکه سال بعد یه رتبه خوب بیاری و تجربه ی امسالت بهت کمک کنه...

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
درسته ولی درک چون ضریبش سه هست وقتی پایین بزنیم درصد کل رو میاره پایین مگه اینکه درسای دیگه رو خیلی بالا بزنیم که درک رو جبران کنه
همین طوره ولی وقتی میانگین با احتساب همه ضریبا یه عددی شد به نظرم دیگه زیاد مهم نیست به خاطر درک بالا شده باشه یا به خاطر فن!

اینکه منظرو خوب زدی میتونی معماری منظر قبول شی شاید......
به نظر منم برا منظر شانس دارن، هم تاریخش بهتر زده هم منظر

artemiss68

عضو جدید
به نظر من که به فکر اسکیس باش. پارسال با این میانگین رتبه ای حدود 2500 آوردن در حالیکه پارسال واقعا درصدها خیلی بالاتر از امسال بود. حتی اگه آخرین فرد مجاز هم باشی (که فکر نمی کنم این طور باشه و به نظرم خیلی بهتر از 2500 می شی) اقلا از شانست برای تجربه ی اسکیس استفاده کن، البته خب در مورد هزینه و کلاس خودت باید تصمیم بگیری که چقدر برات ارزش داره مسئله ولی به طور کلی در مورد تمرین و پیگیری اسکیس به نظر من فرصتو از دست نده و سرسری نگیر قضیه رو، ممکنه همین امسال رتبه ت یه جوری باشه که ببینی می تونستی با یه کم جدیت قبول شی یا اینکه سال بعد یه رتبه خوب بیاری و تجربه ی امسالت بهت کمک کنه...

تمرین که حتما میکنم ولی نمیدونم کلاسو چیکار کنم چون هزینه شم کم نیست، تازه اصلا انگیزه و اعصاب دوباره درس خوندن رو ندارم، چون بخوام بخونم باید تا شهریور ۹۵ منتظر جواب باشم!! واااای نهههه ده سال پیر میشمممم :D

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
تمرین که حتما میکنم ولی نمیدونم کلاسو چیکار کنم چون هزینه شم کم نیست، تازه اصلا انگیزه و اعصاب دوباره درس خوندن رو ندارم، چون بخوام بخونم باید تا شهریور ۹۵ منتظر جواب باشم!! واااای نهههه ده سال پیر میشمممم :D
به نظر من این موضوع بیشتر به روحیه ت برمی گرده تا رتبه ت... یعنی مستقل از نمره و درصد و میانگین تصمیم بگیر ... اگه بی انگیزه و بی اعصاب باشی به احتمال زیاد پولتو دور می ریزی، اگه حس شروع مجدد رو داشته باشی برعکس می تونی از این فرصت برای یادگیری چند برابر استفاده کنی ... شاید بهتر باشه یه استراحت کوتاه مدت به خودت بدی برای ریکاوری و بعدش تصمیم بگیری. تصورم اینه که الان داری از روی خستگی حرف می زنی و به احتمال زیاد چند روز بعد نظرت این نیست :gol:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستایی که هدفشون معماری بوده اما گرایش انرژی هم شرکت کردن یه لطفی کنن توی تاپیک برسی ازمون هنرهای ساخت درصداشونو بگن که راحتتر بشه مقایسه کرد

elham_er

عضو جدید
دوستان باید یه نکته ای راجع به اون سوال فرد توی اتاق بگم...
فقط احتمال درست بودن گزینه سه و چهار هست..
حالا شاید یه فرد دست چپ و راستش تو اینه به نظر جا به جا بیاد...
اما دیگه جای در که تو اینه تغییر نمیکنه..
وقتی در سمت راست بوده ..چیزی که فرد میبینه در سمت راسته...
پس گزینه چهار درسته..

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
پس گزینه چهار درسته..
فک می کردم فقط من اون سوالو 4 زدم!!!:w25:
البته نمی گم 4 درسته کلا هیچ وقت تو این موضوعات نظر قطعی ندارم (یعنی کلا نمی دونم کدوم درسته) من ولی هر چی تصور می کنم همین شکلی کار می کنه مغزم، اصلا جور دیگه ای نمی تونم ببینمش! :w20:

tannazza

عضو جدید
سلام دوستان ، خوبین ...
من دورادور پیاماتون و میخوندم همیشه ... ولی بینتون نبودم ...
خیلییییی حالم گرفته است ، درک رتبه منو می ترکونه !!!!!:w06:
درصد هم ایناست :
زبان : 58 %
فن :62 %
تاریخ : 58 %
درک : 16.66 %
منظر : 30 %
به نظرتون درک چقدر تأثیر می ذاره ؟؟!!

fzgnj

عضو جدید
من كه ميگم ميانگين هرچي تغيير نكنه ميانگين درك امسال زير ٢٠٪ااا
شرط ميبندم
خيلي بابا عقده ايه اين سنجش
چيكار ميكنه با جوونا اخه

fzgnj

عضو جدید
سلام دوستان ، خوبین ...
من دورادور پیاماتون و میخوندم همیشه ... ولی بینتون نبودم ...
خیلییییی حالم گرفته است ، درک رتبه منو می ترکونه !!!!!:w06:
درصد هم ایناست :
زبان : 58 %
فن :62 %
تاریخ : 58 %
درک : 16.66 %
منظر : 30 %
به نظرتون درک چقدر تأثیر می ذاره ؟؟!!

نگران نباش دوستم بچسب به اسكيس درصدات خيلي خوبه اون دركم همممه ميانگينا پايينه اگ اسكيستو خوب كاركني مطمئنم جز رتبه هاي دورقمي ميشي حتي

anwer

عضو
همان طور که گفته بود هر چند امسال تلاش پارسال رانداشتم اما منهای فن و زبان که پارسال بهتر بودم بقیه درصدهام خیلی بهتر شده
زبان27
فن 33
تاریخ 66
درک 42
منظر 16
فکر کنم با این درصدها از پارسال که رتبه ام 1100 شده بود خیلی بهتر میش

Bita.N.Arch

عضو جدید
پس گزینه چهار درسته..

کاملا موافقم. اینطوری هم میشه توجیه کرد که:
در و دست در یک سمت قرار دارند یعنی کنار هم اند پس تو انعکاس هم باید کنار هم باشند. گزینه 4 درسته.
ولی در مورد ساختمان جان هانکاک من یه پست قبلا گذاشتم و گفتم این سوال کاملا غلطه و جواب رو هم گفتم که به دلیل جدا شدن فریم از پنجره بوده اون هم انقباض و انبساطهای شیشه دو جداره اون بوده که با فریم (سربی اش اگه اشتباه نکنم) کاملا متفاوت بوده بعد از اون کل شیشه ها رو یک جداره کردن. باد و انعکاس نور خورشید و بقیه گزینه های اون غلطن میتونین سرچ کنین اما باید زبانتون خوب باشه و تو سایتای خارجی دنبالش بگردین

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
در و دست در یک سمت قرار دارند یعنی کنار هم اند پس تو انعکاس هم باید کنار هم باشند. گزینه 4 درسته.
ولی در مورد ساختمان جان هانکاک من یه پست قبلا گذاشتم و گفتم این سوال کاملا غلطه و جواب رو هم گفتم که به دلیل جدا شدن فریم از پنجره بوده اون هم انقباض و انبساطهای شیشه دو جداره اون بوده که با فریم (سربی اش اگه اشتباه نکنم) کاملا متفاوت بوده بعد از اون کل شیشه ها رو یک جداره کردن. باد و انعکاس نور خورشید و بقیه گزینه های اون غلطن میتونین سرچ کنین اما باید زبانتون خوب باشه و تو سایتای خارجی دنبالش بگردین

منم با شما موافقم . و ب شدت در مورد ساختمان جان هنکاک منم معتقدم سوال کاملا اشتباس
در مورد اون بیمارستانه هم که گفته مصالح کف واقعا غلطه محضه .. دیگه بچه ابتدایی هم میدونه که اول از همه بهداشت مهمه توی بیمارستان:w06:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان معماری معماری،بابا کلیاتون تو هنرهای ساخت هم شرکت کردین خودم دیدمتون:)
بیاین درصدای هنرهای ساختی که شرکت کردین هم تو تاپیک بررسی ازمون هنرهای ساخت بزارین ،یکی از بچه ها (فرزانه خانم)زحمت کشیده جدول درست کرده برای کسایی که درصداشونو گفتن و میانگین گرفته هر چی بیشتر همکاری کنید و درصداتونو بگید تکلیفا بیشتر معلوم میشه،توروخدا فقط بیننده نباشین،بیاین درصداتونو بگین هم تکلیف خودتون معلوم شه هم بقیه

Bita.N.Arch

عضو جدید
دوستان معماری معماری،بابا کلیاتون تو هنرهای ساخت هم شرکت کردین خودم دیدمتون:)
بیاین درصدای هنرهای ساختی که شرکت کردین هم تو تاپیک بررسی ازمون هنرهای ساخت بزارین ،یکی از بچه ها (فرزانه خانم)زحمت کشیده جدول درست کرده برای کسایی که درصداشونو گفتن و میانگین گرفته هر چی بیشتر همکاری کنید و درصداتونو بگید تکلیفا بیشتر معلوم میشه،توروخدا فقط بیننده نباشین،بیاین درصداتونو بگین هم تکلیف خودتون معلوم شه هم بقیه

من دارم یه جدول درست میکنم . کسی زحمت نکشه که دوباره کاری شه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با شما موافقم . و ب شدت در مورد ساختمان جان هنکاک منم معتقدم سوال کاملا اشتباس
در مورد اون بیمارستانه هم که گفته مصالح کف واقعا غلطه محضه .. دیگه بچه ابتدایی هم میدونه که اول از همه بهداشت مهمه توی بیمارستان:w06:
عزیزم نمیدونم نظرم تا چه اندازه ای درسته ولی یکم از نگاه طراحا ببینی متوجه میشه که گزینه 2 و 3 (همون گزینه هایی که خودت اشاره کردی) یه جورایی همپوشانی دارن

*FARZAN*

کاربر ممتاز
عزیزم نمیدونم نظرم تا چه اندازه ای درسته ولی یکم از نگاه طراحا ببینی متوجه میشه که گزینه 2 و 3 (همون گزینه هایی که خودت اشاره کردی) یه جورایی همپوشانی دارن

حرفت متین اما بنظرم اینکه صریحا اشاره کرده که بهداشت!!! بنظرم باید اولویت بندی بشه :| نمیدونم من که اعتراض دارم :razz:

mohsen681288

عضو جدید
سوال بیمارستان اگر خوب دقت کنید منظور بافت هم میتونه تمیز کردن باشه وهم سایر موارد.ولی نکته این سوال لیز خوردن بیمارها بوده که به نظر من نکته بسیار مهمی میتونه باشه. من سوال رو خودم جواب غلط زدم

muli_7

عضو جدید
همه ی حرفاتونو کلمه به کلمه قبول دارم و کاملا درستن (مخصوصا اون قسمتاییش که مربوط به آینده می شه مث اسکیس و ...) فقط اون مورد 1 رو من شک دارم درست باشه.
من تصورم اینه که تراز کل دقیقا بر اساس میانگین کل محاسبه می شه و میانگین مهمه نه تک تک درصدها. اینو پارسال شخصا محاسبه کردم و اگه فرصت کردم با مثال می نویسم براتون تا بقیه هم نظرشونو بگن. البته کلا مسئله ی مهمی نیست چون چه میانگین ملاک باشه چه درصد همه ش مربوط به گذشته ست و زیاد فکر کردن در موردش بی فایده... مهم آینده ست و می تونین فک کنین مهلت آزمون تون تا 4 ماه دیگه تمدید شده :w42:

نه. نه اینکه نشه از رو میانگین درصد گفت. اما خیلی تقریبی هست. میانگین درصد درسته که ضریب رو تاثیر میده اما وضعیت بقیه شرکت کننده ها رو تاثیر نمیده.مثلاً یهو یکی با زبان خوب به خاطر منظر پایین میانگین درصدش میشه شبیه کسی که زبان بد ولی منظر خوب شده. این دوتا وضعیتاشون خیلی متفاوته.اما به طور کلی مناسبترین معیاره واسه سنجش تا قبل از اینکه نتیجه ها رو بدن. من خودم پارسال با میانگین درصد پایین تر از یکی از دوستان رتبم خیلی بهتر از اون شد. البته حالا شایدم من اشتباه میکنم. ولی بارها دیدم که میانگین درصد کاملاً دقیق نیست.

*FARZAN*

کاربر ممتاز
سوال بیمارستان اگر خوب دقت کنید منظور بافت هم میتونه تمیز کردن باشه وهم سایر موارد.ولی نکته این سوال لیز خوردن بیمارها بوده که به نظر من نکته بسیار مهمی میتونه باشه. من سوال رو خودم جواب غلط زدم

آخه بنظر من اول بررسی میکنن که از چه مصالحی استفاده کنن که اول از همه برای تمیز کردنش و بهداشت مشکلی نداشته باشه و بعدش میان نسبت به اصطکاک و حالا بقول شما لیز خوردن و ... بررسی میکنن.. بازم من نمیدونم :|

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

بررسی سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

من دارم یه جدول درست میکنم . کسی زحمت نکشه که دوباره کاری شه
شما برای هنرای ساخت دارین جدول میسازین?دستتون درد نکنه
فقط مشکل اینه که این همه شرکت کننده داشت تکنو و انرژی اما نمیفهمم چرا اماری نمیدن از خودشون که تکلیف همه معلوم شه فقط نظاره گرن اکثرا, اخر سر فقط میان میگن رتبم 2شد!!!!

comet_1993

عضو جدید

سلام
به نظر من گزینه ی 3 درسته چون گفته از نظر فردی که دراز کشیده نه منی که از بیرون دارم اتاقو میبینم!!
من کاملا وقتی گزینه ی 3 رو میبینم ... میتونم خودمو جای اون فرد تصور کنم!!
پس
باید جواب گزینه ی 3 بشه!!!

muli_7

عضو جدید

همونجور که گفتن...تو سوال آینه به خاطر درها فقط گزینه 3 و 4 میتونه درست باشه . حالا یکی از تفاوتای دو گزینه دست طرفه که زیر سرشه. وقتی تو واقعیت دست راستت زیر سرت باشه؛ توی آینه دستی که زیر سر هست رو سمت راست خودت میبینی. که میشه گزینه 3. یا اینکه... وقتی دست راستت زیر سرته؛ اون آدمی که تو آینه میبینی دست چپش زیر سرشه. تو آینه همین الان امتحان کنید خودتون. پس گزینه 3 درسته بدون شک.

hh.architect

عضو جدید
دوستان خواهش میکنم درصد هاتون رو بذارید بیبینیم اوضاع چطوره ؟
البته اونایی که مطمئنن که کدوم گزینه رو زدن نه حدسیا !
میانگین دروس من 30 درصد شد که با این اوضاع سوالات راضی ام .

!طلوع!

عضو جدید
همانطور که اقای ایرانشاهی هم گفتن این تست ایراد داره. باید اعتراض بزنیم

Bita.N.Arch

عضو جدید
ردیفنامزبانفنتاریخدرکمنظرمیانگین
1Floyd2384.43654304347.1
2tannazza58625816.663045.3
3mehmari46.6656.664633.333044.1
4mazyar_0101050544731.628.443.6
5Bita.N.Arch605046232041.0
6revit424060302539.9
7azitazare523832422038.9
8anwer273366421638.8
9She12345384835201833.5
10mrabie506013131532.7
11samira-arch423731213632.4
12S.Nazli434721212332.3
13zeytoun313223451202330.1
14chobim105027321030.0
15سید مهدی نیازی1.141.13036.623.229.0
16m0nire4545450028.6
17ba.sa35361625526.4
18keyvan2006035.5626.6728.332524.5
19elham_er341621243524.1
20MaRaL.arch104013.330023.3
21ayliin1571252027271023.2
22amircowboy15501010020.9
23hasiba10352752620.0
24دانشه02041-15017.2
25parza930-4.4317.831.721.712.6

comet_1993

عضو جدید
من
زبان 56
فن 35
درک 35
تاریخ 32
منظر 25
میانگینم 36!!
من خیلی سوالایی که درست میزدمو یا پاک کردم یا نزدم... بجاش هم کلی غلط داشتم... :(
منم چون ترم 7 ام و زیاد نخونده بودم راضی ام باز!! البته فکر میکنم با اعتراضاتی که بشه بعضی سوالا یا درست بشه یا نمره منفیش برداشته بشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.