بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودت دوباره حساب کن اینا حساب کتاب ندارن منظر منم صفر زدن برا یکی از بچه ها رم انگار کم کردن :D

نه درست حساب کردن . مشکل از من بود آخه .. نمیدونم چرا فکر کردم تاریخ 20 تا سواله . اول تاریخ رو 65 درصد حساب کرده بودم چون 13 تا درست زده بودم و 13 تا از 20 تا میشه حدود 65 درصد ولی نگو 13 درست از 30 تا درست بوده .

مهیار جان ... میشه دگ درصدو میانگین نگیری لطفا :|
حالا شب میگه میانگینم 20 شد :|
35 .... ببین با ی اسکیس توووووپ ب شبانش میتونی امید داشته باشی
تو واقعا فقط دانشگاه واست مهمه؟ اگه آره ...پس بچسب ب اسکیس ک بری واسه شهید بهشتی

ولی این دیگه نهایه . من فقط و فقط دانشگاه برام مهمه نه مدرک و ارشد و اینچیزا ... کلا منطقه ولنجک رو دوست دارم :( امروزم همینطوری رفته بودم اون سمتا چرخ میزدم و از خونه هاش عکس میگرفتم

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی سجی! یعنی این دوستت با رتبه یک اسکیش نمی تونست بره تهران یا بهشتی؟

والا دوست خودم (یاسر رحمانیان) با 420 تئوری و یه اسکیس خوب الان علم وصنعت میخونه....البته یک اسکیس شد سال 90:D

داداش مطمئنی ؟ رتبه یک و رتبه 420 رفت علم و صنعت ؟ فکر کنم بهشتی و شایدم تهران میتونست بره هااا . نمیدونم شاید علم و صنعت یه خونشون نزدیکتر بوده :)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش مطمئنی ؟ رتبه یک و رتبه 420 رفت علم و صنعت ؟ فکر کنم بهشتی و شایدم تهران میتونست بره هااا . نمیدونم شاید علم و صنعت یه خونشون نزدیکتر بوده :)
آره بابا.خوب خودش گفت فک نمیکرده اسکیسو اینقد خوب بزنه...واصلا بهشتی و تهران تو اولویتاش نبودن اگه بود حتما میاورد
اینم پوسترش poster hamedan.jpgposter hamedan.jpg

amoodi10

عضو جدید
سلام ، دوستان .لازم دیدم به چند سوال توجه بیش تری شود .
سوال 86 : جواب درست باز اندیشی در معماری گذشته است . صفحه 279 کتاب معماری غرب نوشته امیر بانی مسعود
سوال 31 : در سوال تایپ شده است پلان ، که این سبب شده سوال اشتباه شود باید تایپ می شده دیوار ( حتما اعتراض کنید .)
سوال 76 : الگوی ایوان : مسجد جامع یزد : پلان 3 بخشی ، ایوان ورودی عمود بر قبله
مسجد جامع ورامین : ایوان ورودی بیرون زده
مسجد وکیل شیراز : ایوان متصل به شبستان همان طور که دیدید سوال گنگ است و 3 جواب درست دارد . ( حتما اعتراض کنید .)
سوال 78 : کیفیت فضا : سکون و شفافیت درست است . در چند مقاله که من مطالعه کردم . به هر دو مورد اشاره شده بود . مثلا در کتابی که نادر اردلان نوشته به سکون اشاره کرده. ولی میرمیران به شفافیت اشاره می کند . ( حتما اعتراض کنید .)
سوال 79 : طیف رنگی : در کناب خشت و خیال نوشته است : در اوایل قرن 12 شروع می شود . و در قرن 13 و 14 به اوج می رسد. قرن 12 شامل زندیه هم است . پس باید در گزینه ها زندیه ذکر می شده نه قاجار. ( حتما اعتراض کنید .)
سوال 91 : محصولات چوبی : محصولات چوبی به معنای میز ، صندلی و... است پس گزینه انبار هم بسیار مهم می شود . ( حتما اعتراض کنید .)

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره بابا.خوب خودش گفت فک نمیکرده اسکیسو اینقد خوب بزنه...واصلا بهشتی و تهران تو اولویتاش نبودن اگه بود حتما میاورد
اینم پوسترش مشاهده پیوست 196623مشاهده پیوست 196623

چطور تو یه آ3 یه همچین ترکیب بندی کنیم ؟ میشه همه کار رو تو آ3 کشید ؟ آخه پلان جدا باشه و نما جدا و حجم جدا خیلی زشت نمیشه ؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطور تو یه آ3 یه همچین ترکیب بندی کنیم ؟ میشه همه کار رو تو آ3 کشید ؟ آخه پلان جدا باشه و نما جدا و حجم جدا خیلی زشت نمیشه ؟
دگ مثه قدیما واسشون شیت بندی در درجه ی اول نیس
ی سرچ کنی میبینی شیتایی ک میدن چ شکلی شده و بیشتر تکمیل بودن مدارک و مقیاس ها و دیتیل ها و نشون دادن روند طراحی مهم شده
تو الان دگ اینجا کاری نداریاااا
برو تاپیک اسکیس
قرار بود اینجا خاک بخوره
با همه ی دوستان هستم :|

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه خب اون زمان شیت بندی مد نظر بوده واسه همین راندو امتیاز آور بوده..........الانم راستش من تا حالا هر چی کشیدم شیتی بوده...............یه دوست دیگم دارم رتبه 1 شده اسکیسو قراره هفته بعد برم پیشش نگران نباش هر چی گفت رو انتقال میدم اینجا........به نظرم اینا که خودشون رتبه برتر شدن از اساتید بهترن واسه همین من پیش هیچکدوم از اساتید نمیرم جز رفقای مشتی خودم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ی سرچ کنی میبینی شیتایی ک میدن چ شکلی شده و بیشتر تکمیل بودن مدارک و مقیاس ها و دیتیل ها و نشون دادن روند طراحی مهم شده
برو تاپیک اسکیس
قرار بود اینجا خاک بخوره
:cry: چشششششششششششم

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه خب اون زمان شیت بندی مد نظر بوده واسه همین راندو امتیاز آور بوده..........الانم راستش من تا حالا هر چی کشیدم شیتی بوده...............یه دوست دیگم دارم رتبه 1 شده اسکیسو قراره هفته بعد برم پیشش نگران نباش هر چی گفت رو انتقال میدم اینجا........به نظرم اینا که خودشون رتبه برتر شدن از اساتید بهترن واسه همین من پیش هیچکدوم از اساتید نمیرم جز رفقای مشتی خودم

دمت گرم .. چه رفیقایی. رفیق من راننده مینی بوسه بهش میگم car به فارسی چی میشه ؟ میگه: هاااااااااااااااااااا :biggrin: . در این حد ...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برو تاپیک اسکیس
قرار بود اینجا خاک بخوره

کلیدا همرو ناک اوت کرد . همین اینجا خاک میخوره اون تاپیک اسکیس .. شما هم مثل بقیه دخترا برو تاپیک شوهر :)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دمت گرم .. چه رفیقایی. رفیق من راننده مینی بوسه بهش میگم car به فارسی چی میشه ؟ میگه: هاااااااااااااااااااا :biggrin: . در این حد ...
داداش تو هم رفیق خوب مایی
بهشتی میبینمت البته من علم و صنعتم میام اونجا بهت سر بزنم و یه چرخی تو ولنجک بزنیم و .................این قضایا;)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

savda

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان عزیز :smile:

بچه ها منم تو تخمین اکادمی شرکت کردم 730 شدم به نظرتون مجاز میشم ؟

اسکیس شروع کنم ؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اسکیس شروع کنم ؟

به خورده احتمالش کمه ... چون توی اکادمی فکر کنم حدود 1200 نفر اسم نوشتن و کل کنکوری ها ارشد نمیدونم فکر کنم 15000 نفر باشن

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

اسکیس شروع کنم ؟
من 707 شدم و به نظر خودم مجاز می شم با توجه به درصدام و رتبه های سال قبل... شما هم احتمالا مجاز می شین حتی اگه روزانه شبانه مجاز نباشین -که البته معلوم نیست- برا غیرانتفاعی و پیام نور احتمالش خیلی زیاده که همینشم بدک نیست، اقلا می تونی اسکیس شرکت کنی که سال بعد اگه رتبه ی خوبی آوری برا اسکیس سردرگم نباشی :smile:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسي منو تحويل ..... جوابي....
من ميييررررم تكو تنها اسكيس تمرين مي كنممممم. بعدا نكيييين نيكي كجاساااا.
نیکییییییییییییی! من اینهمه تحویلت می گیرم برگ چغندرم؟؟؟؟؟؟؟ هان ؟ هان ؟ هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گلب منو شکستی! :D

مدیرا باید بیان در این تاپیکو تخته کنن تا اینجارم اسپم بارون نکردیم! :D

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
كسي منو تحويل ..... جوابي....
من ميييررررم تكو تنها اسكيس تمرين مي كنممممم. بعدا نكيييين نيكي كجاساااا.
خب ما که نمی تونیم نظرمونو بگیم این یه مسئله ی شخصیه! ولی چند صفحه قبلم نوشتم من کلا از کار این موسسه خوشم نیومد، اونا که به فکر شما نیستن فقط دیدن موقعیت قبولی داری این طوری می خوان این وسط یه سودی کنن، اگه قبول شی برا موسسه شون تبلیغ می شه و اگه خدایی نکرده اونی که دلت می خواد نشه هیچ فرق خاصی به حالشون نداره، تازه مجانیم که نیست! فقط 25 درصد تخفیفه که اگه استادشون خوب نباشه 75 درصد باقی پولتم همراه با وقت و موقعیتت دور ریختی، به نظر من مستقل از این پیشنهاد تحقیق کن اگه واقعا به نظرت اینجا از نظر کیفیت فاصله ی کمی با جاهای دیگه داره روش فکر کن و گرنه برو جایی که حداقل خودت فک می کنی می تونه برا موفقیتت مفید باشه :gol:

____
الان که دوباره پستمو خوندم دیدم خوبه حالا به نظرم مسئله شخصی ایشون بود اگه تصمیم مربوط به خودم بود با چه لحنی می نوشتم!!! :D

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یه سوال بی ربط : کسی فزهنگ فارسی به فارسی داره بهم لینک بده.......

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظری نبود؟حرفی پیشنهادی ؟؟هیچی یعنی...؟:surprised:
این تخمین آخه عزیزم معلومه رتبه ت تو کنکورو نمی گه، رابطه ش هم خطی نیس که بیای تناسب ببندی....با توجه به میانگین و مقایسه نسبی با پارسال بهتر می تونی نتیجه بگیری..

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تخمین آخه عزیزم معلومه رتبه ت تو کنکورو نمی گه، رابطه ش هم خطی نیس که بیای تناسب ببندی....با توجه به میانگین و مقایسه نسبی با پارسال بهتر می تونی نتیجه بگیری..

جات خالی سمانه ،ی تناسبی بستم ک نگووووووووو
از خطی هم خطی تر..
بچه ها ی دعا میشه برام بکنید
ک مجاز بشمم
خیلی خجالت کشیدم الان از گفتن این حرف.....
حالا میگید این همه خوند حتی مجازم نمیشه .

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خطی هم خطی تر..
ک مجاز بشمم
حالا میگید این همه خوند حتی مجازم نمیشه .
:w15: عزیزم امیدت به خدا باشه...انشالا هرچی خیره همون می شه....

معمارباشی

عضو جدید
شقاقی هم امروز گفت ... علاقه اش علم و صنعت گرایش مسکن بوده و اولین انتخابش این بوده

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
از خطی هم خطی تر..
ک مجاز بشمم
حالا میگید این همه خوند حتی مجازم نمیشه
.
عزیزم چرا تو خجالت می کشی؟! طراحان باید خجالت بکشن با این سوال گرفتناشون :razz: وقتی یه عده ی محدودی از دانشجوها یه سال زحمت بکشن و نتیجه نگیرن می گیم استرس داشتن نتونستن خوب مدیریت کنن ولی وقتی تعداد زیادی از دانشجوها چندین سال تلاش می کنن و نتیجه نمی گیرن نشون می ده که سیستم ارزیابی کارایی لازم رو نداره و نیاز به بازنگری داره :confused:

payman.shsh

عضو جدید
سلام امیدوارم همتون نتیجه دلخواتونو گرفته باشین اینم درصدای من :
زبان : 35
فن : 63
تاریخ : 48
درک : 68
منطر : 45
به نظرتون حدودای چند میشم؟میانگینمو میشه حساب کنین

وضعیت
موضوع بسته شده است.