بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hsnbzz007

عضو جدید
34 کاملا در اشتباهی
69 کلیسای سن اتین و سن سرنن فرانسه مال رومانسک بودن که این ویژگی داشتن کاملا در اشتباهی
71 منم اشتباه زدم ولی کاخ آشور حیاط بیرونی داره
79 منم اشتباه زدم ولی هیچ جای جزوه متدین نگفته طیف مال صفویه فقط گفته تیموری رنگ های سرد صفوی رنگ های گرم
86 اینو موافقم
بقیه هم اشتباه میکنی
97 رو درست میگه......110 هم مینطور

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تبریک به همه ی بچه هایی که به خواستشون رسیدن
این ازمون واسه من یه سقوط ازاد بود مخصوصا تو درک و زبان
زبان:39
فن:38.7
تاریخ:33.33
درک:10
منظر:25
میانگین حدود 28.........واسه طراحای درک متاسفم که معماریو به سخره گرفتن...من معمارم نه هارد 1ترابایتی که بشینم حفظ کنم خانم قیابکلو تو کدوم صفحه فرموده نور و بازتاب تو اداره مهمه... والّا سواد معماریم میگه نور و بازتاب واسه افزایش درخشش شیشه جات مهمه ...اگه می گفت کنترل نور و بازتاب حرفی نبود قبول می کردم
درصدم قابل دفاع نیس...ولی با تمام قدرت می رم واسه اسکیس بالای 80 درصد...زنده باد معماری واقعی
والا... من خودم آخر سر این سوالو بی جواب گذاشتم ولی توضیحش کاملا ذهنو هدایت می کرد به سمت یه محیط پرنور با درخشش زیاد، محیطی که در طولانی مدت اعصاب آدمو به هم می ریزه و من برا اون سوال اولین گزینه ای که حذف کردم اداری بود! :mad:

rozo

عضو جدید
میانگین حدود 28.........واسه طراحای درک متاسفم که معماریو به سخره گرفتن...من معمارم نه هارد 1ترابایتی که بشینم حفظ کنم خانم قیابکلو تو کدوم صفحه فرموده نور و بازتاب تو اداره مهمه... والّا سواد معماریم میگه نور و بازتاب واسه افزایش درخشش شیشه جات مهمه ...اگه می گفت کنترل نور و بازتاب حرفی نبود قبول می کردم
درصدم قابل دفاع نیس...ولی با تمام قدرت می رم واسه اسکیس بالای 80 درصد...زنده باد معماری واقعی

دوست خوبم موافقم با حرفات.
درصدای من اینا شده: زبان 17.77
فن:11.11
تاریخ:44
درک:33
.منظر:11
ملانگینم 25 شد حدودا به نظرت مجاز میشم؟؟؟رتبم چند میشه؟؟؟ خواهشا جواب بدید

rdawoodi

عضو جدید
ای بابا حالا ما یه سوالو شانسی از سر بی سوادی مطلق درست زدیم همه با هم بسیج شدینا! :biggrin: سوال 31 کلید درسته اینم سند : #2885 البته می شه اعتراض کرد به دو پهلو بودن عکس سوال که هم می شه به عنوان گوشه ی دیوار تعبیرش کرد هم به عنوان دو قسمت یه ساختمال ال شکل!
سوال لوکوربوزیه خودمم مث شما زدم و غلط در اومد دیشبم اومدم یه متنی در موردش گذاشتم ولی بعدا که عاقلانه و با بصیرت -!- خوندمش دیدم تقریبا حق با طراحه و ما اشتباه کردیم و پستمو برداشتم ... به هر حال این متنیه که من گذاشته بودم شما هم بخونید نظرتونو بگید...

شرمنده خیلی زور زدم بتونم به خودم بقبولونم بخش لوکربوزیه حق با شماست ولی نشد!!

cna12

عضو جدید
دوست خوبم موافقم با حرفات.
ملانگینم 25 شد حدودا به نظرت مجاز میشم؟؟؟رتبم چند میشه؟؟؟ خواهشا جواب بدید

صددرصد مجازید...با رتبه بین 1500 تا2500
البته بقول مادر...ایشالّا

rozo

عضو جدید
بچه ها لطفا جواب بدید​

ملانگینم 25 شد حدودا به نظرت مجاز میشم؟؟؟رتبم چند میشه؟؟؟ خواهشا جواب بدید​
:cry:

rdawoodi

عضو جدید
97 رو درست میگه......110 هم مینطور

آره 97 اشتباست
من موقع چک کردن اونقدر اینو بدیهی دیدم که اصلا نگاه نکردم به پاسخ نامه
اگه این قضیه بررسی مجدد سوالا واقعا اتفاق بیفته بدون شک اولین این سوال اصلاح میشه که بعید میدونم سنجش این زحمت به خودش بده

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نکته خوبی اشاره کردی
:w25:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
شرمنده خیلی زور زدم بتونم به خودم بقبولونم بخش لوکربوزیه حق با شماست ولی نشد!!
چه بهتر!! گفتم که خودمم اون سوالو غلط زدم از خدامه اعتراض کنیم ولی حس کردم شاید حق با اونا باشه... به هر حال اون متنو از وبلاگ ایمان رئیسی برداشتم و آخرش رفرنس معتبرم داره، اگه بقیه هم نظر شما رو دارن می تونیم بفرستیمش :smile:

آخرین ویرایش:

rdawoodi

عضو جدید
آقا یه حدس رتبه هم برا ما بزنین اجرتون با سازمان سنجش
زبان 26
فن 26
مبانی 60
درک 60
منظر 30

mh.memar

عضو جدید
دوستان میشه بپرسم معدل 20 درصد موثر + 80 درصد آزمون رو طوری میشه محاسبه کرد؟کسی فرمولی داره براش راحت و مطمئن به دست بیاد؟
یکی از دوستانم گفت که میانگینش حدود 30 درصد شده و معدلشم 17.5 هست.میشه بگید درصد با معدل و نهاییش چقدر میشه؟

shematik

عضو جدید
ویلا شودان در سال ۱۹۵۶ در احمد آباد، واقع در شمال هند، ساخته شد. معمار آن لوکوربوزیه به دنبال آمیزش اقلیم و فرهنگ، و از طرفی سنت و مدرنیسم، در طراحی این خانه بود. و نتیجه اتفاقی بود که ساکنین را از محیط حفاظت می کرد و در عین حال به خلق معماری ای که دنیای اطراف را آشکار می کند انجامید
می توان ویلا شودان را سر آمد تفکرات و ایده های لوکوربوزیه در معماری مدرن دانست. همان طور که خود در ۵ اصل معماری مدرن بیان می کند. پلان و نمای آزاد و استفاده از پیلوت همانند ویلا ساوا به وضوح در ویلا شودان دیده می شود.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااا خاهش میکنم سوالای درک و فن ک اعتراص داریدو جمع بشید اعتراص کنیم چون منو اونا تا جایی رسوتدن ک امکان داره مجاز نشممم
بچه ها میدونن منم خیلی زحمت کشیده بودم
اگه بررسی بشه اون سوالا من واقعا رتبم تغییر میکنه خاهش میکنم
انقد ناامید شدم ک قیدشووو زده بودم اخه انصاف نیس ک من حتی،مجاز نسم بخاطر سوالایی ک واقعا مطمن بودمو جواب دادم

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
ویلا شودان در سال ۱۹۵۶ در احمد آباد، واقع در شمال هند، ساخته شد. معمار آن لوکوربوزیه به دنبال آمیزش اقلیم و فرهنگ، و از طرفی سنت و مدرنیسم، در طراحی این خانه بود. و نتیجه اتفاقی بود که ساکنین را از محیط حفاظت می کرد و در عین حال به خلق معماری ای که دنیای اطراف را آشکار می کند انجامید
می توان ویلا شودان را سر آمد تفکرات و ایده های لوکوربوزیه در معماری مدرن دانست. همان طور که خود در ۵ اصل معماری مدرن بیان می کند. پلان و نمای آزاد و استفاده از پیلوت همانند ویلا ساوا به وضوح در ویلا شودان دیده می شود.
خب همین ایشون محله های کارگری پساک رو ساخته که کاملا به سبک مدرن بودن و همین باعث نارضایتی مردم شده و با اینکه ساختمان ها با بهترین متدهای روز طراحی و اجرا شده بودن ساکنین شخصا شروع به تغییر دادن سقف و طرح خونه ها کردن... ص81 زیبایی شناسی ترجمه پاکزاد -فصل فرهنگ و سبک- دقیقا این کار لوکوربوزیه رو به عنوان نمونه ای از در نظر نگرفتن پیشینه ی فرهنگی مثال زده و توضیح داده.... من مطمئنم ایشون اول با گسست و نفی کامل گذشته آغاز کرده و بعدا تجدید نظر کرده تو این مسئله (مث آیزنمن که بعدا از دیکانسترکشن دست کشیده) ... ولی دیگه نمی دونم منبع از کجا گیر بیارم که با رفرنس اعتراض کنم :smile:

shematik

عضو جدید
بچه هاااا خاهش میکنم سوالای درک و فن ک اعتراص داریدو جمع بشید اعتراص کنیم چون منو اونا تا جایی رسوتدن ک امکان داره مجاز نشممم
بچه ها میدونن منم خیلی زحمت کشیده بودم
اگه بررسی بشه اون سوالا من واقعا رتبم تغییر میکنه خاهش میکنم
انقد ناامید شدم ک قیدشووو زده بودم اخه انصاف نیس ک من حتی،مجاز نسم بخاطر سوالایی ک واقعا مطمن بودمو جواب دادم

به نظر منم فن مشکل داشت.
هر کسی منبعی داره بیاره که بر اساس اون اعتراض کنیم.
ولی بعضی از سوالای تاریخ یا درک رو که بچه ها میگن اشتباهه واقعا این طوری نیست... مثل سوال 97 درک.. هرچند منم این سوالو 4 زدم ولی الان که به سوال نگاه میکنم میبینم واقعا دلیلی نداره که حیاط با گنبدخونه هم راستا باشه...

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چقدررررررر خوشحالم ک 10تای آخر فنو نزدم ... چندتا شو میخواستم بزنم ک اگه میزدم درست بودا...مثه 40لومن مثلا... اما واقعا ریسک بود ... اگه زده بودم خو اونوقت دگ 40 لومن درست نبود 300 لوکس میشد جواب .... مثه اون سوال قیابکلو 5دسی بل رو میگم :|
یا مثلا تو تاریخ...همون لوکوربوزیه رو ی شک بدی ب دلم افتاد و نزدم یا سوال کاشی و و و و و
خدایا شکرت ک سر جلسه احساس خنگی کردم :Dو کم زدم ... واقعا شکرت وگرنه الان کارم ب سال بعد کشیده بود خدا شاهده :|

shematik

عضو جدید
خب همین ایشون محله های کارگری پساک رو ساخته که کاملا به سبک مدرن بودن و همین باعث نارضایتی مردم شده و با اینکه ساختمان ها با بهترین متدهای روز طراحی و اجرا شده بودن ساکنین شخصا شروع به تغییر دادن سقف و طرح خونه ها کردن... ص81 زیبایی شناسی ترجمه پاکزاد -فصل فرهنگ و سبک- دقیقا این کار لوکوربوزیه رو به عنوان نمونه ای از در نظر نگرفتن پیشینه ی فرهنگی مثال زده و توضیح داده.... من مطمئنم ایشون اول با گسست و نفی کامل گذشته آغاز کرده و بعدا تجدید نظر کرده تو این مسئله (مث آیزنمن که بعدا از دیکانسترکشن دست کشیده) ... ولی دیگه نمی دونم منبع از کجا گیر بیارم که با رفرنس اعتراض کنم :smile:

همین که این یه نمونه هست یعنی نمیشه مطمین گفت که گزینه 3 نبوده!
اینم بگم من بین این گزینه 2 و 3 شک داشتم فکرکنم نزدم این سوالو:(

shematik

عضو جدید
یعنی چقدررررررر خوشحالم ک 10تای آخر فنو نزدم ... چندتا شو میخواستم بزنم ک اگه میزدم درست بودا...مثه 40لومن مثلا... اما واقعا ریسک بود ... اگه زده بودم خو اونوقت دگ 40 لومن درست نبود 300 لوکس میشد جواب .... مثه اون سوال قیابکلو 5دسی بل رو میگم :|
یا مثلا تو تاریخ...همون لوکوربوزیه رو ی شک بدی ب دلم افتاد و نزدم یا سوال کاشی و و و و و
خدایا شکرت ک سر جلسه احساس خنگی کردم :Dو کم زدم ... واقعا شکرت وگرنه الان کارم ب سال بعد کشیده بود خدا شاهده :|

خوبه ;)
این اتفاق واسه من برعکس شد!
یعنی سوالایی که شک داشتم درسته و نزدم، درست از آب درومد!:(

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
منم برا 10 تای آخر فن خوشحالم کاش سر درک و تاریخم همین قد عاقلانه رفتار می کردم.... تاریخو که دیگه نگو 3 تا سوالو با اطمینان کامل غلط زدم، یعنی خودمم می دونستم دارم غلط می زنم :confused:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر منم فن مشکل داشت.هر کسی منبعی داره بیاره که بر اساس اون اعتراض کنیم.ولی بعضی از سوالای تاریخ یا درک رو که بچه ها میگن اشتباهه واقعا این طوری نیست... مثل سوال 97 درک.. هرچند منم این سوالو 4 زدم ولی الان که به سوال نگاه میکنم میبینم واقعا دلیلی نداره که حیاط با گنبدخونه هم راستا باشه...
عزیزم...اینو پویان جان زحمتشو کشیده#3

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
همین که این یه نمونه هست یعنی نمیشه مطمین گفت که گزینه 3 نبوده!
اینم بگم من بین این گزینه 2 و 3 شک داشتم فکرکنم نزدم این سوالو:(
من نگفتم 3 نبوده ... خودمم سرجلسه این دو تا رو شک داشتم ولی چون بیشتر تحت تاثیر زیبایی شناسی بودم این گزینه رو زدم... کلا از اساس سوال مزخرفیه هیچ معمار بزرگی در طول زندگیش فقط یه طرز فکرو دنبال نکرده :whistle:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه ;)
این اتفاق واسه من برعکس شد!
یعنی سوالایی که شک داشتم درسته و نزدم، درست از آب درومد!:(
کلا شک چیز خوبی نیس
الان میشد درصد من بالاتر بره مثلا.... یا درصد اونایی ک غلط زدن بهتر بشه
دگ هرچی شده تموم شده رفته اما خداییش من مطمئنم تو کارنامه اینا درصدامون نیس ...عوض میشه باز...مثه پارسال...خدا کنه تاثیرش مثبت باشه نه ک مثه پارسال 10تا کم شه ازشون :|
منم برا 10 تای آخر فن خوشحالم کاش سر درک و تاریخم همین قد عاقلانه رفتار می کردم.... تاریخو که دیگه نگو 3 تا سوالو با اطمینان کامل غلط زدم، یعنی خودمم می دونستم دارم غلط می زنم :confused:
جدی؟؟؟؟ بعضی وقتا ی چیزی ب جون آدم میفته..خخخ حالا اسمشو نمیگم...خخخخخخ.... همون باعث میشه ک تا اون سوالارو نزنی انگار مخت قفله واسه سوالای بعد...منم تو تاریخ 2تاشو اینجوری سوزوندم :|

f.a.k

عضو جدید
دوستان خسته نباشید.
این درصدهای ماست..تو چی حول و حوشی میشم؟؟؟
زبان: 45
فن: 46
تاریخ: 52
درک: 35
منظر: 47
دوستان اعتراض هایی که به سوالهای درک دارید وارده، ولی من خودم به هیچ سوالی از درک اعتراض ندارم، چون به نظر من اصلا سوال ها فاقد ارزش علمی هست که بخوایم اعتراض کنیم.پسرخاله من که پشت کنکور سراسریه از من بیشتر می زنه درکو:D
ولی خودم کلا رو 2 سوال به سنجش اعتراض می کنم:
سوال 16 زبان که مطمئنا 4 درسته
سوال 86 تاریخ که گسست مطمئنا درسته

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.