بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

orkide69

عضو جدید
خوشحال نشو چون جواب گزینه 1 میشه

حتی اگه جواب یک بشه بازم

aytakin69

عضو جدید
سلامممممممممممم......همین الان بیدار شدم.....:D خدا امروز آشپزخونه بشه شمال و شرق ...اونوقت فقط تو پیج عارفم قول میدم....:redface:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامممممممممممم......همین الان بیدار شدم.....:D خدا امروز آشپزخونه بشه شمال و شرق ...اونوقت فقط تو پیج عارفم قول میدم....:redface:
خخخخخخخخخخخخخخخخ
من زدم شرق و غرب خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
البته بین این وشمال و شرق شک داشتم زدم شرق غرب خخخخخخخخخ
الهام کجاس این خخخخخخخخخخخ رو انداخته دهن ما خخخخخخخخخخ

• Like
واکنش ها: imah

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]اطلاعيه سازمان سنجش اموزش کشور در خصوص ازمون کارشناسي ارشد سال 1393[/h]
1392/11/25

سازمان سنجش آموزش كشور ضمن تشكر از همكاري دستگاه هاي مختلف انتظامي، امنيتي و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي مجري برگزاري آزمون در كل كشور كه به علت تعويق يك هفته اي نهايت همكاري در برگزاري مناسب اين امتحان داشته اند، به اطلاع داوطلبان گرامي مي رساند با توجه به سودجويي و كلاهبرداري برخي از سايت ها و وبلاگ ها در فروش كليد و دفترچه سوالات، پس از برگزاري آزمون و بدون تاييد و مجوز اين سازمان، سوالات تمامي رشته هاي امتحاني آزمون مذكور بعد از ظهر روز شنبه مورخ 92/11/26 و كليد اوليه سوالات حداكثر تا روز پنج شنبه مورخ 92/12/1 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قابل دريافت خواهد بود.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یه نویفرت با کیفیت سراغ ندارین ما دانلود کنیم؟؟؟کتابمو دادم ئست دامادمون مگه میده
مجله ها معمار هست واسه دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یه نویفرت با کیفیت سراغ ندارین ما دانلود کنیم؟؟؟کتابمو دادم ئست دامادمون مگه میده

من نویفرت و با کیفیت اسکن شده تو هاردم کامل دارم . ولی حجمش خیلی زیاده . صفحه خاصی مد نظرته بگو بزارم برات

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اطلاعيه سازمان سنجش اموزش کشور در خصوص ازمون کارشناسي ارشد سال 1393

1392/11/25

سازمان سنجش آموزش كشور ضمن تشكر از همكاري دستگاه هاي مختلف انتظامي، امنيتي و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي مجري برگزاري آزمون در كل كشور كه به علت تعويق يك هفته اي نهايت همكاري در برگزاري مناسب اين امتحان داشته اند، به اطلاع داوطلبان گرامي مي رساند با توجه به سودجويي و كلاهبرداري برخي از سايت ها و وبلاگ ها در فروش كليد و دفترچه سوالات، پس از برگزاري آزمون و بدون تاييد و مجوز اين سازمان، سوالات تمامي رشته هاي امتحاني آزمون مذكور بعد از ظهر روز شنبه مورخ 92/11/26 و كليد اوليه سوالات حداكثر تا روز پنج شنبه مورخ 92/12/1 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قابل دريافت خواهد بود.

الان اینا می فهمن ما منتظریم یا نه!!!!!!!!!
خداییش بهترین برنامه ریزیارو مملکت ما داره مو لا درزش نمیره از اون ور هم تو نقض برنامه های خودش اوله............احتمالا بعداز طهر میاد مثل کارتا

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نویفرت و با کیفیت اسکن شده تو هاردم کامل دارم . ولی حجمش خیلی زیاده . صفحه خاصی مد نظرته بگو بزارم برات
مرسی مهیار جان الان پستاتو خوندم تو تاپیک مکس........
بابا استاد کلی سوال دارم بعدا ازت میپرسم.........نمیشه تو باشگاه بزاری ثواب داره بخدا آخه شاید بچه هام بخوان استفاده کنن

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی مهیار جان الان پستاتو خوندم تو تاپیک مکس........
بابا استاد کلی سوال دارم بعدا ازت میپرسم.........نمیشه تو باشگاه بزاری ثواب داره بخدا آخه شاید بچه هام بخوان استفاده کنن

خواهش میکنم :)
والا راستش خیلی حجمش بالاست . نویفرت که میدونی چند صفحست هر صفحه رو 1 مگابایت هم فرض کنی 500 مگابایتی باید باشه :(

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

yek-saar-parid

عضو جدید

سلام
داخل سایتhttp://www.fine-arts.ir، بعضی از شماره های مجله معمار برای دانلود گذاشته شده.فقط باید عضو باشید.
راستی فکر کنم خیلی هاش با مجله های همینجا مشترکه.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میانگین درصدمون باید چند باشه زیر 100 بیایم؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.