حتی اگه جواب یک بشه بازم
![]()
سجی میام کرمانشاه میزنم لهت میکنمااااااااااااااااااااااااااپویان پسر خود آزاری داری مگه؟؟؟؟بابا کلیدا میاد دیگه.گرچه منم ویرندیل زدم![]()
سجی میام کرمانشاه میزنم لهت میکنماااااااااااااااااااااااااا
آره دیگهآقا پویان اونجا رفتی اولجایتو اونجا بود واقعا یا خالی بستن تو کتابا برامون![]()
سنجش تا چند تا از ماهارو شهید نکنه دس بردار نیستصبح همه بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررر..........
آقا این کلیدا چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خخخخخخخخخخخخخخخخسلامممممممممممم......همین الان بیدار شدم.....خدا امروز آشپزخونه بشه شمال و شرق ...اونوقت فقط تو پیج عارفم قول میدم....
![]()
سلامممممممممممم......همین الان بیدار شدم.....خدا امروز آشپزخونه بشه شمال و شرق ...اونوقت فقط تو پیج عارفم قول میدم....
![]()
آقا یه نویفرت با کیفیت سراغ ندارین ما دانلود کنیم؟؟؟کتابمو دادم ئست دامادمون مگه میده
مجله ها معمار هست واسه دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعيه سازمان سنجش اموزش کشور در خصوص ازمون کارشناسي ارشد سال 1393
1392/11/25
سازمان سنجش آموزش كشور ضمن تشكر از همكاري دستگاه هاي مختلف انتظامي، امنيتي و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي مجري برگزاري آزمون در كل كشور كه به علت تعويق يك هفته اي نهايت همكاري در برگزاري مناسب اين امتحان داشته اند، به اطلاع داوطلبان گرامي مي رساند با توجه به سودجويي و كلاهبرداري برخي از سايت ها و وبلاگ ها در فروش كليد و دفترچه سوالات، پس از برگزاري آزمون و بدون تاييد و مجوز اين سازمان، سوالات تمامي رشته هاي امتحاني آزمون مذكور بعد از ظهر روز شنبه مورخ 92/11/26 و كليد اوليه سوالات حداكثر تا روز پنج شنبه مورخ 92/12/1 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قابل دريافت خواهد بود.
خداییش بهترین برنامه ریزیارو مملکت ما داره مو لا درزش نمیره از اون ور هم تو نقض برنامه های خودش اوله............احتمالا بعداز طهر میاد مثل کارتاالان اینا می فهمن ما منتظریم یا نه!!!!!!!!!
مرسی مهیار جان الان پستاتو خوندم تو تاپیک مکس........من نویفرت و با کیفیت اسکن شده تو هاردم کامل دارم . ولی حجمش خیلی زیاده . صفحه خاصی مد نظرته بگو بزارم برات
مرسی مهیار جان الان پستاتو خوندم تو تاپیک مکس........
بابا استاد کلی سوال دارم بعدا ازت میپرسم.........نمیشه تو باشگاه بزاری ثواب داره بخدا آخه شاید بچه هام بخوان استفاده کنن
[h=1]تاپیک: [دانلود] مجله معمـــــار[/h]اگه شماره خاصی مدنظرته بگو من تا 52 رو دارم بیشتر از اون ندارمآقا یه نویفرت با کیفیت سراغ ندارین ما دانلود کنیم؟؟؟کتابمو دادم ئست دامادمون مگه میده
سر من داد زدی؟ اینو بگیر علی الحساب....چماق کو پیداش نکردم.....
![]()
آقا یه نویفرت با کیفیت سراغ ندارین ما دانلود کنیم؟؟؟کتابمو دادم ئست دامادمون مگه میده
there there وقتی میخوای دلداری بدی می گی چیزی نیست!تو این شکلکه چرا این به اون میگه there ? چه معنی میده![]()
بچه ها میانگین درصدمون باید چند باشه زیر 100 بیایم؟؟؟؟؟
آههههههههههههههههههههههههههههههههدیدی شد قاب ویرندیل؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |