دقیقا من همین دو تا رو غلط زدم... البته همراه با کللللللی غلط دیگهشايد غلط ٢ ٣ تا باشه. ولي هم خودم هم مامانم اينو در اورديم. من خودم سوال ١٠ و ٣٠ رو اشتباه جواب دادم. فكر كنم ٩١ در صد بشه. اميدوارم. ١٠ رو ٣ زدم كه ميشه ٤. ٣٠ رو ١ زدم كه ميشه ٤. اينا طبق دفتر D بودا.
بچه ها دفترچه d کجاست؟؟
زبان
١- ٢
٢-١
٣-٤
٤-٣
٥-١
٦-٢
٧-٤
٨-٣
٩-١
١٠-٤
١١-٢
١٢-٣
١٣-٣
١٤-١
١٥-٢
١٦-٤
١٧-١
١٨-١
١٩-٤
٢٠-١
٢١-٣
٢٢-٤
٢٣-٢
٢٤-١
٢٥-٣
٢٦-٢
٢٧-٣
٢٨-٤
٢٩-٢
٣٠-٤
نخير كد d. بريد توي تخمين رتبه اكادمي معماري اونجا كد d رو دانلود كنيدخانم مهندس اینا واسه کد A هست؟
شايد غلط ٢ ٣ تا باشه. ولي هم خودم هم مامانم اينو در اورديم. من خودم سوال ١٠ و ٣٠ رو اشتباه جواب دادم. فكر كنم ٩١ در صد بشه. اميدوارم. ١٠ رو ٣ زدم كه ميشه ٤. ٣٠ رو ١ زدم كه ميشه ٤. اينا طبق دفتر D بودا.
بچه ها سازمان سنجش یه کلید داده در حد فاجعست :| :| یعنی اولش سکته کردم بد دیدم رسما گزینه هاش چرت و پرته بعدش دیدم کلا همه غلط غلووطه :|
نترس خخخخ این کلید ارشد 92ئهبچه ها سازمان سنجش یه کلید داده در حد فاجعست :| :| یعنی اولش سکته کردم بد دیدم رسما گزینه هاش چرت و پرته بعدش دیدم کلا همه غلط غلووطه :|
اینم لینکش
http://92.242.195.235/KeyArshad/Default.aspx
این واسه کنکور 92 هستش،مال ما 93 باید باشهبچه ها سازمان سنجش یه کلید داده در حد فاجعست :| :| یعنی اولش سکته کردم بد دیدم رسما گزینه هاش چرت و پرته بعدش دیدم کلا همه غلط غلووطه :|
اینم لینکش
http://92.242.195.235/KeyArshad/Default.aspx
خخخخخخخخخنترس خخخخ این کلید ارشد 92ئه
ما ارشد 93 محسوب میشیم خخخخخ
خخخخخخخخخ
عزیزم دو تا بود یا سه تا؟؟؟خخخخخخخخخ
راستي من تو منظر ٣ تا همه موارد زدمكسي خبر داره اونا جوابشونو؟ هر ٣ همه موارد ميشد؟
خخخخخخخخخ
راستي من تو منظر ٣ تا همه موارد زدمكسي خبر داره اونا جوابشونو؟ هر ٣ همه موارد ميشد؟
نترس خخخخ این کلید ارشد 92ئه
ما ارشد 93 محسوب میشیم خخخخخ
عزیزم دو تا بود یا سه تا؟؟؟
من دوتا رو هر سه مورد زدم و کویا درسته...
بچه ها سئوالهای درک رو میشه یکی جواب بده؟؟؟لطفا خیلی سرنوشت سازه؟!!
مشاهده پیوست 195485
اینهارو ج میدید؟؟؟مخصوصا سئوالهای
99
102
104
105
میشه یه لطفی کنی زبان هنرهای ساخت هم جواب بدین؟خخخخخخخخخ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |