بچه ها هنرهای ساخت چطور میشم بنظرتون؟؟؟
زبان 35
فن 52.22
مصالح 34.66
سیستمهای ساختمانی 89.33
طراحی فنی 50.66
تنظیم شرایط 48
شما هم قبول نمیشی فکر کنم رتبه 70 80 بشی
بچه ها هنرهای ساخت چطور میشم بنظرتون؟؟؟
زبان 35
فن 52.22
مصالح 34.66
سیستمهای ساختمانی 89.33
طراحی فنی 50.66
تنظیم شرایط 48
سلام بچه ها
میگن من خیلی افتضاع شده نمراتم میخواستم ببینم به این درصدا رتبه چند میشه اصلا مجاز میشم
فن 7/77
تاریخ2
درک11
منظر11
مهیار جان ..انرژی شانس داره....شما هم قبول نمیشی فکر کنم رتبه 70 80 بشی
مرسی روحیه خخخخخشما هم قبول نمیشی فکر کنم رتبه 70 80 بشی
جدی؟؟؟مهیار جان ..انرژی شانس داره....
خدا خفه ت نکنه یه لحظه قلبم اومد تو دهنم! منم همینه میانگینم! ای خدااااا! امروز تا تو این باشگاه منو سکته ندن بچه ها ول کن نیستن مث که!نفیسه جونم .... عزیز دلم ببین بستگی به بقیه داره .... ولی هنوز شانس اینو داری که مجاااااز بشی !!! اصلا امیدت رو از دست نده بچه های 94 هم بچه های خوبین ..فرصت برای خوندن برای سال اینده رو از دست نده.. فعلا برای اسکیس زوده .... بزار برا ماه های اخر ... اصلا ببین اگه مجاز شدى بیا تمرین کن ....
ستاد تخریب روحیه داوطلبان برتر!!!!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
عزیزم من که چیزی ندیدم گفته باشی؟؟ از بس پستا زیاده آدم یه سری رو نمی بینه..دوباره می گی؟باشه ...ما که هر چی پست دادیم هیچکس جوابمونو نداد.کلا مثل اینکه پابرهنه نباید تو جمع شما شد.به هر حال از همون ابتدا که شماها جزوه میزاشتید من هر جا رسیدم تشکر کردم .فقط همین از دستم برمی اومد.چون نه به کلاس دسترسی داشتم و نه به جزوه وبه لحاظ روحی هم حالم مساعد نبود...تنها امیدم هم همین جا بود. امیدوارم که راضی بوده باشید که ما جزوه ها رو برداشتیم...اونایی ام که انقدر دلشون دریاست که هر چی داشتنو آپلود کرده بودن تو باشگاه انشالله که بیشتر از چیزی که انتظار دارن رو هم ببینن.موفق باشید.خصوصا تو اسکیس...
مرسی روحیه خخخخخ
شما هم قبول نمیشی
بعدی ....
شما هم قبول نمیشی
نفر بعد خخخخ متاسفم خخخخ برو سال بعد بیا خخخخ
بعدی تو ک دگ اصلا ب ریختت نمیاد قبول شی خخخخخخ
خخخخ میدونم خواقبول نمیشم خواستم حدود رتبه رو بدونم خخخخ مرسی دوست عزیزم...شوخی بودا ناراحت نشی
مرسی روحیه خخخخخ
شما هم قبول نمیشی
بعدی ....
شما هم قبول نمیشی
نفر بعد خخخخ متاسفم خخخخ برو سال بعد بیا خخخخ
بعدی تو ک دگ اصلا ب ریختت نمیاد قبول شی خخخخخخ
خخخخ میدونم خواقبول نمیشم خواستم حدود رتبه رو بدونم خخخخ مرسی دوست عزیزم...شوخی بودا ناراحت نشی
مدرنیستی مینی مالیستی کوفتیسم شانسییسسم.مرسی... به نظر شما بیشتر با چه تفکری داوری می کنن!؟
چون هممون می دونیم با اینکه میگن نیست ، ولی داوری در معماری کاملا سلیقیه ایست ...
مرسی... به نظر شما بیشتر با چه تفکری داوری می کنن!؟
چون هممون می دونیم با اینکه میگن نیست ، ولی داوری در معماری کاملا سلیقیه ایست ...
می تونیم اعتراض بیم!ادم نمیدونه چی بگه . چرا اخه باز تاب نور و خیره کنندگی نور باید تو اداره باشه . باور کنید یه همچین تلالو نور تو کریستال فروشی و عینک فروشی بهتره![]()
مهیار جان ..انرژی شانس داره....
بچه ها من با میانگین 27 زیر 100 میشم یا بالای 100؟؟؟
واسه زیر 100 خونده بودم!!!![]()
خخخخخخخخ![]()
![]()
مامان اینا فک کردن خل شدم از بس بلند زدم زیر خنده!
مهیار جان دلخور نشی، شوخی می کنیما!
واقعنییییی؟؟؟ولی من میگم هر دو را شانس داری ولی انرژی را بیشتر تکنو
تازه ظرفیت انرژی و تکنو هیچ وقت معلوم نیست
تکنو سال 91 16 نفر گرفت پارسال 40 نفر
شاید امسال هم افزایش پیدا کنه
می تونیم اعتراض بیم!
تو بخش درخواست ها می تونیم اطلاع بدیم و اگه درست بود اصلاحیه می دن.من که 7 تا سوال ردیف کردم واسه اصلاحیه.
مرسی... به نظر شما بیشتر با چه تفکری داوری می کنن!؟
اصلا من که رفتم عروس شم دلتون بسوزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه خواستگارم گفته دلم نمیخواد ادامه تحصیل بدی !
والا تازه دانشگاه آزاد رو خدا واسه چی آفریده ؟ ! واسه ماها !
یه فامیل داشتیم معتقد بود دختر زشته میرن دانشگاه ( خوشگلام عروس میشن )
آقا راس میگه ...........خداوکیلی جدی بگیریدعزیزم انرژی ایلام اگه می خواد مثلا سانس بیاره قبول شه امیدوارم هیچ وقت قبول نشه بره توی اون جهنمممممممممممممم ای الهام حیف که بره اونجا خودش بدبخت کنه ،البته همه تون حیفید ، فقط یک نصیحت فوق العاده دوستانه از من به شما ، سعی کنید موقع انتخاب رشته اسم دانشگاه ایلام را دیدید قشنگ یک خط بکشید روش که دیگه نبینید بدرد توی سطل زباله میخوره الان معماریش و انرژی اش ارزش خوندن نداره
پ امید هیچ وقت به جای در و پیت نبندید البته من درباره بقیه جاها تجربه ندارم متاسفانه یک تجربه که داشتم و براتون نوشتم
عزیزم انرژی ایلام اگه می خواد مثلا سانس بیاره قبول شه امیدوارم هیچ وقت قبول نشه بره توی اون جهنمممممممممممممم ای الهام حیف که بره اونجا خودش بدبخت کنه ،البته همه تون حیفید ، فقط یک نصیحت فوق العاده دوستانه از من به شما ، سعی کنید موقع انتخاب رشته اسم دانشگاه ایلام را دیدید قشنگ یک خط بکشید روش که دیگه نبینید بدرد توی سطل زباله میخوره الان معماریش و انرژی اش ارزش خوندن نداره
پ امید هیچ وقت به جای در و پیت نبندید البته من درباره بقیه جاها تجربه ندارم متاسفانه یک تجربه که داشتم و براتون نوشتم
ادم نمیدونه چی بگه . چرا اخه باز تاب نور و خیره کنندگی نور باید تو اداره باشه . باور کنید یه همچین تلالو نور تو کریستال فروشی و عینک فروشی بهتره![]()
خخخخخ دلت پره از ایلام خخخخخخخعزیزم انرژی ایلام اگه می خواد مثلا سانس بیاره قبول شه امیدوارم هیچ وقت قبول نشه بره توی اون جهنمممممممممممممم ای الهام حیف که بره اونجا خودش بدبخت کنه ،البته همه تون حیفید ، فقط یک نصیحت فوق العاده دوستانه از من به شما ، سعی کنید موقع انتخاب رشته اسم دانشگاه ایلام را دیدید قشنگ یک خط بکشید روش که دیگه نبینید بدرد توی سطل زباله میخوره الان معماریش و انرژی اش ارزش خوندن نداره
می تونیم اعتراض بیم!
تو بخش درخواست ها می تونیم اطلاع بدیم و اگه درست بود اصلاحیه می دن.من که 7 تا سوال ردیف کردم واسه اصلاحیه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |