بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه ...ما که هر چی پست دادیم هیچکس جوابمونو نداد.کلا مثل اینکه پابرهنه نباید تو جمع شما شد.به هر حال از همون ابتدا که شماها جزوه میزاشتید من هر جا رسیدم تشکر کردم .فقط همین از دستم برمی اومد.چون نه به کلاس دسترسی داشتم و نه به جزوه وبه لحاظ روحی هم حالم مساعد نبود...تنها امیدم هم همین جا بود. امیدوارم که راضی بوده باشید که ما جزوه ها رو برداشتیم...اونایی ام که انقدر دلشون دریاست که هر چی داشتنو آپلود کرده بودن تو باشگاه انشالله که بیشتر از چیزی که انتظار دارن رو هم ببینن.موفق باشید.خصوصا تو اسکیس...

alice

عضو جدید
زبان 32
فن 25.55
تاریخ 48.88
درک 26.66
منظر 26.66
:(:cry:
میانگینم حدودا شد 31 که باز چند تاسوال رو مطمئن نیستم. رتبم حدودا چند می شه به نظرتون ؟!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم قبول نمیشی فکر کنم رتبه 70 80 بشی
مرسی روحیه خخخخخ
شما هم قبول نمیشی
بعدی ....
شما هم قبول نمیشی
نفر بعد خخخخ متاسفم خخخخ برو سال بعد بیا خخخخ
بعدی تو ک دگ اصلا ب ریختت نمیاد قبول شی خخخخخخ
خخخخ میدونم خواقبول نمیشم خواستم حدود رتبه رو بدونم خخخخ مرسی دوست عزیزم...شوخی بودا ناراحت نشی

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفیسه جونم .... عزیز دلم ببین بستگی به بقیه داره .... ولی هنوز شانس اینو داری که مجاااااز بشی !!! اصلا امیدت رو از دست نده بچه های 94 هم بچه های خوبین ..فرصت برای خوندن برای سال اینده رو از دست نده.. فعلا برای اسکیس زوده .... بزار برا ماه های اخر ... اصلا ببین اگه مجاز شدى بیا تمرین کن ....

ستاد تخریب روحیه داوطلبان برتر!!!!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
خدا خفه ت نکنه یه لحظه قلبم اومد تو دهنم! منم همینه میانگینم! ای خدااااا! امروز تا تو این باشگاه منو سکته ندن بچه ها ول کن نیستن مث که!
باشه ...ما که هر چی پست دادیم هیچکس جوابمونو نداد.کلا مثل اینکه پابرهنه نباید تو جمع شما شد.به هر حال از همون ابتدا که شماها جزوه میزاشتید من هر جا رسیدم تشکر کردم .فقط همین از دستم برمی اومد.چون نه به کلاس دسترسی داشتم و نه به جزوه وبه لحاظ روحی هم حالم مساعد نبود...تنها امیدم هم همین جا بود. امیدوارم که راضی بوده باشید که ما جزوه ها رو برداشتیم...اونایی ام که انقدر دلشون دریاست که هر چی داشتنو آپلود کرده بودن تو باشگاه انشالله که بیشتر از چیزی که انتظار دارن رو هم ببینن.موفق باشید.خصوصا تو اسکیس...
عزیزم من که چیزی ندیدم گفته باشی؟؟ از بس پستا زیاده آدم یه سری رو نمی بینه..دوباره می گی؟

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی روحیه خخخخخ
شما هم قبول نمیشی
بعدی ....
شما هم قبول نمیشی
خخخخ میدونم خواقبول نمیشم خواستم حدود رتبه رو بدونم خخخخ مرسی دوست عزیزم...شوخی بودا ناراحت نشی

ولی من میگم هر دو را شانس داری ولی انرژی را بیشتر تکنو
تازه ظرفیت انرژی و تکنو هیچ وقت معلوم نیست
تکنو سال 91 16 نفر گرفت پارسال 40 نفر
شاید امسال هم افزایش پیدا کنه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی روحیه خخخخخ
شما هم قبول نمیشی
بعدی ....
شما هم قبول نمیشی
:w15: :w15: :w15: مامان اینا فک کردن خل شدم از بس بلند زدم زیر خنده! :w15:

مهیار جان دلخور نشی، شوخی می کنیما!

karanka

عضو جدید
مرسی... به نظر شما بیشتر با چه تفکری داوری می کنن!؟
چون هممون می دونیم با اینکه میگن نیست ، ولی داوری در معماری کاملا سلیقیه ایست ...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصد تاریخم منو دو ساعت دیونه کرد ولی الان راحتم!چون کلاس اسکیس سپیده هم ثبت نام کردم.میرم یه شنبه ها تهران.اولین کلاس رو تو اولین روز برداشتم.خلاصه می چسبم به اسکیس تا رتبم با اسکیس جبران نشه.
بهتون هی گفتم این مرحله مهم نیستو اینه.ساله قبل زتبه 70 قبول نشد!!!!!!!!!!!!!ولی 900 یا 1500 یا 2200 دوست خودم،از دولتی ها شبانه یا روزانه قبول شدند.
کلاس بنی هاشمی هم اینجا می رم.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من با میانگین 27 زیر 100 میشم یا بالای 100؟؟؟
واسه زیر 100 خونده بودم!!!:biggrin:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون هممون می دونیم با اینکه میگن نیست ، ولی داوری در معماری کاملا سلیقیه ایست ...

ادم نمیدونه چی بگه . چرا اخه باز تاب نور و خیره کنندگی نور باید تو اداره باشه . باور کنید یه همچین تلالو نور تو کریستال فروشی و عینک فروشی بهتره :(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادم نمیدونه چی بگه . چرا اخه باز تاب نور و خیره کنندگی نور باید تو اداره باشه . باور کنید یه همچین تلالو نور تو کریستال فروشی و عینک فروشی بهتره :(
می تونیم اعتراض بیم!
تو بخش درخواست ها می تونیم اطلاع بدیم و اگه درست بود اصلاحیه می دن.من که 7 تا سوال ردیف کردم واسه اصلاحیه.

p.yari

عضو جدید
اصلا من که رفتم عروس شم دلتون بسوزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w02::w33::w32::w40::w14::w38:

تازه خواستگارم گفته دلم نمیخواد ادامه تحصیل بدی !
والا تازه دانشگاه آزاد رو خدا واسه چی آفریده ؟ ! واسه ماها !

یه فامیل داشتیم معتقد بود دختر زشته میرن دانشگاه ( خوشگلام عروس میشن )

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهیار جان ..انرژی شانس داره....

عزیزم انرژی ایلام اگه می خواد مثلا سانس بیاره قبول شه امیدوارم هیچ وقت قبول نشه بره توی اون جهنمممممممممممممم ای الهام حیف که بره اونجا خودش بدبخت کنه ،البته همه تون حیفید ، فقط یک نصیحت فوق العاده دوستانه از من به شما ، سعی کنید موقع انتخاب رشته اسم دانشگاه ایلام را دیدید قشنگ یک خط بکشید روش که دیگه نبینید بدرد توی سطل زباله میخوره الان معماریش و انرژی اش ارزش خوندن نداره

پ امید هیچ وقت به جای در و پیت نبندید البته من درباره بقیه جاها تجربه ندارم متاسفانه یک تجربه که داشتم و براتون نوشتم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15: :w15: :w15: مامان اینا فک کردن خل شدم از بس بلند زدم زیر خنده! :w15:

مهیار جان دلخور نشی، شوخی می کنیما!
خخخخخخخخ
بچه ها اخلاقمو میشناسن میدونن شوخی میکنم تورو خدا ناراحت نشیا مهیار جان
ولی من میگم هر دو را شانس داری ولی انرژی را بیشتر تکنو
تازه ظرفیت انرژی و تکنو هیچ وقت معلوم نیست
تکنو سال 91 16 نفر گرفت پارسال 40 نفر
شاید امسال هم افزایش پیدا کنه
واقعنییییی؟؟؟
خوبه واسه خنده خخخخخخ میدونی چرا؟
پارسال فقط معماری و مطالعات مجاز شدم کلی غصه خوردم ک ملت این همه حق انتخاب دارن الان اگه اینا هم اضافه بشه خخخخخخخ من خودمو با انتخابا خفه میکنم خخخخخخ

p.yari

عضو جدید
می تونیم اعتراض بیم!
تو بخش درخواست ها می تونیم اطلاع بدیم و اگه درست بود اصلاحیه می دن.من که 7 تا سوال ردیف کردم واسه اصلاحیه.

حالا یه دونه سوال ما درست جواب دادیم اعتراض نزنید تورو خدا!

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلیقه و شانس!!
دقیقا مث دانشگاه که یه استاد میگه مدولار طراحی کن یکی میگه آزاد!!!
تو اسکیس به یاری حضرت ابولفضل نیاز مندیم!!!
گفته باشم حضرت ابولفضل فقط برا ما ترکاست :D

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا من که رفتم عروس شم دلتون بسوزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w02::w33::w32::w40::w14::w38:

تازه خواستگارم گفته دلم نمیخواد ادامه تحصیل بدی !
والا تازه دانشگاه آزاد رو خدا واسه چی آفریده ؟ ! واسه ماها !

یه فامیل داشتیم معتقد بود دختر زشته میرن دانشگاه ( خوشگلام عروس میشن )

مبارک دخملوووووو. راست میگی اخرش ک باید بچه و ظرف بشوری دیگه برای چی میخوای ارشد بخونی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم انرژی ایلام اگه می خواد مثلا سانس بیاره قبول شه امیدوارم هیچ وقت قبول نشه بره توی اون جهنمممممممممممممم ای الهام حیف که بره اونجا خودش بدبخت کنه ،البته همه تون حیفید ، فقط یک نصیحت فوق العاده دوستانه از من به شما ، سعی کنید موقع انتخاب رشته اسم دانشگاه ایلام را دیدید قشنگ یک خط بکشید روش که دیگه نبینید بدرد توی سطل زباله میخوره الان معماریش و انرژی اش ارزش خوندن نداره

پ امید هیچ وقت به جای در و پیت نبندید البته من درباره بقیه جاها تجربه ندارم متاسفانه یک تجربه که داشتم و براتون نوشتم
آقا راس میگه ...........خداوکیلی جدی بگیرید

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میانگین خواهر م شد 30
خیلی ناراحتم

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرا؟؟؟؟؟
من خیلی تعریف انرژیشا شنیدم البته میدونم معماریش افتضاح ولی انرژیش شنیدم خیلی خوبه
میشه بگی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امیدهک1

عضو جدید

چون طراح سوال عمه نداره...یا به احتمال زیاد عشقش کشیده...آخه این که دیگه جوابش ضایعه عینک فروشی می شد...هر چند من گند زدم به کنکور ولی این سوال دیگه زور داره..

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

خخخخخ دلت پره از ایلام خخخخخخخ
نه فکر نمیکنم قبول شم کلا فقط تنها دلیل خوشحالیم اون درصد 89.33 بود مثه خر کیف کردم باش خخخخ

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می تونیم اعتراض بیم!

دمت گرم . درسته اعتراض قبلیا رو نیستم ولی این عینک فروشی رو هستم چون مطمنم درست زدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.