بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا من که رفتم عروس شم دلتون بسوزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w02::w33::w32::w40::w14::w38:

تازه خواستگارم گفته دلم نمیخواد ادامه تحصیل بدی !
والا تازه دانشگاه آزاد رو خدا واسه چی آفریده ؟ ! واسه ماها !

یه فامیل داشتیم معتقد بود دختر زشته میرن دانشگاه ( خوشگلام عروس میشن )
پس خواهشا اونا که خوشگلن برن پی زندگیشون الکی وقت مارو نگیرن:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا من که رفتم عروس شم دلتون بسوزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w02::w33::w32::w40::w14::w38:

عروسییییییییییییییییییییییییییییییی علوسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مبارککککککککککککک:w33::w33::w33::w33::w33::w33:

متاسفانه احتمال زیاد ما را هم مجبور کنن به شما بپیوندیدم ، تازه دیشب یک فقرش هم از مادرجونم خواستگاری کرده بود ، من بهش گفتم این پسر نحس من نمی خوام تازه نمی دونستم امروز قراره کلیدها هم بیاد
خاک تو سرش با پا قدمش ، جان خودم ببینمش قلم پاش میکشنم:biggrin:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون طراح سوال عمه نداره...یا به احتمال زیاد عشقش کشیده...آخه این که دیگه جوابش ضایعه عینک فروشی می شد...هر چند من گند زدم به کنکور ولی این سوال دیگه زور داره..
داداش میانگینت چند شد؟؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخخخ دلت پره از ایلام خخخخخخخ
نه فکر نمیکنم قبول شم کلا فقط تنها دلیل خوشحالیم اون درصد 89.33 بود مثه خر کیف کردم باش خخخخ

نه بابا ناراحت چیه دختر خوب .. من جنبم بالاست . به نظر من درصد انرژی رو بالای 70باید بزنی.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصد تاریخم منو دو ساعت دیونه کرد ولی الان راحتم!چون کلاس اسکیس سپیده هم ثبت نام کردم.میرم یه شنبه ها تهران.اولین کلاس رو تو اولین روز برداشتم.خلاصه می چسبم به اسکیس تا رتبم با اسکیس جبران نشه.
بهتون هی گفتم این مرحله مهم نیستو اینه.ساله قبل زتبه 70 قبول نشد!!!!!!!!!!!!!ولی 900 یا 1500 یا 2200 دوست خودم،از دولتی ها شبانه یا روزانه قبول شدند.
کلاس بنی هاشمی هم اینجا می رم.
به نطزتون شقاقی خوبه؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلیقه و شانس!!
دقیقا مث دانشگاه که یه استاد میگه مدولار طراحی کن یکی میگه آزاد!!!
تو اسکیس به یاری حضرت ابولفضل نیاز مندیم!!!
گفته باشم حضرت ابولفضل فقط برا ما ترکاست :D
خخخخخخخخخ عاقااا منو از اول عمر ارادتمند حضرت عباس کردن ..حضرت عباسی ترکی هم بلدیم دانشیم خخخخخخخخخ منم با شماها دگ خخخخ

samsungs3

عضو جدید
ادم نمیدونه چی بگه . چرا اخه باز تاب نور و خیره کنندگی نور باید تو اداره باشه . باور کنید یه همچین تلالو نور تو کریستال فروشی و عینک فروشی بهتره :(
مهیار جان نمیگه که باید توی اداره بازتاب نور باشه....میگه توجه کنیم به بازتاب نور....یعنی جلوش رو بگیریم....خوب توی فضای اداری که همش مطالعه یا تایپ کار میشه..البته اداره های ما نه هاااا:biggrin: ...خوب خیلی مهمه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عروسییییییییییییییییییییییییییییییی علوسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مبارککککککککککککک:w33::w33::w33::w33::w33::w33:

متاسفانه احتمال زیاد ما را هم مجبور کنن به شما بپیوندیدم ، تازه دیشب یک فقرش هم از مادرجونم خواستگاری کرده بود ، من بهش گفتم این پسر نحس من نمی خوام تازه نمی دونستم امروز قراره کلیدها هم بیاد
شما خونتون کیانپارس نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه منم دیشب رفتم خواستگاری یکی دست بر قضا ozra بود اسمش:biggrin:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها میانگین خواهر م شد 30
خیلی ناراحتم
یه ذره بهش قرض بده . تو چه خواهری هستی خو

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سازمان بوق خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر است...
ازشون بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااد..........:w06::w06::w06::w06::w06::w06::w06::w06::w06:

بچه ها این سوال درک بود مال پلان که از کدوم طرف وارد میشیم..مگه شکل اول نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجاد و ozra
چرا گفتید ایلام این قدر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خیلی تعریف رشته انرزیشا شنیدم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا؟؟؟؟؟
من خیلی تعریف انرژیشا شنیدم البته میدونم معماریش افتضاح ولی انرژیش شنیدم خیلی خوبه
میشه بگی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنیدن کی بود مانند دیدن ، نه عزیزم دیگه تعریف نداره اگه تعریف هادیان شنیدید که دکترا تهران قبول شده به خدا هیچ ربطی به این استادا نداشته اون خودش وحشتناک کار می کرد ، کارش درست بود ، دکتر کرد که رفته اگه اون بود یک حرفی ، دکتر خداکرمی هم که عاشق دو در کردن هستش ، دکتر نصرالهی هم که برا خون جیگر کردن خوبه ، خدا ازش نگذره

این استادهای مدعو هم دوستام میگفتن خلی بد میان و میرن مثلا به جای اینکه هفته 2بار کلاس باشه 2هفته 1بار یک جلسه از صب تا شب ،البته دوستان خودشون دل خوش نکن که بهتر میریم دنبال کار ، نه دکتر عزیز یک برنامه ترم قبل چیده بود نگو نپرس ، حالا هر کی اطلاعات دقیق تر خواست بگه من زنگ میزنم ازبچه های ایلام میپرسم
من خودم به شخصه از یک دختر که اومده بود دفاع ارشد انرژی نامردا طوری برخورد کردن که دختره گفت 10سال پشت کنکور بودید ایلام نیاین به هیچ وجه من هم گفتم عزیزم ما خودمون یکبار اومدیم توبه کردیم :cry:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
می تونیم اعتراض بیم!
تو بخش درخواست ها می تونیم اطلاع بدیم و اگه درست بود اصلاحیه می دن.من که 7 تا سوال ردیف کردم واسه اصلاحیه.
ببخشيد وسط حرفتون. فكر مي كنيد استباس حتما حتما اعتراض بزنيد. ولي توي كتاب قيابكلو نوشته اداري. عكي ميكيرم ميزارم. بازم نمي دونم منم اداري زدم :)

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهیار جان نمیگه که باید توی اداره بازتاب نور باشه....میگه توجه کنیم به بازتاب نور....یعنی جلوش رو بگیریم....خوب توی فضای اداری که همش مطالعه یا تایپ کار میشه..البته اداره های ما نه هاااا:biggrin: ...خوب خیلی مهمه

این چیزی ک شما میگی منطقیه ولی اینکه من توجه کنم. ک تو عینک فروشی این قضیه وجود داشته باشه هم درسته میشه.فقط تو توجه ب نبودش ک مطرح نیست

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سازمان بوق خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر است...
ازشون بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااد..........:w06::w06::w06::w06::w06::w06::w06::w06::w06:

بچه ها این سوال درک بود مال پلان که از کدوم طرف وارد میشیم..مگه شکل اول نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا اگه اعتراض بدیم ، به اهدافمون می رسیم.شاید حذفش کردند!باید یه تیم بشیم!پویان کجایی!!!!!!!!!!!!!گردان رو آماده حمله کن.عارفه کجایی.سجی تانکارو روشن کن.نفیسه فلاسک رو بیار.سمانه کارت سوختو بیار.بچه همه به خط، آماده حمله به صفحه پاسخگویی سنجش......................

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خونتون کیانپارس نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه منم دیشب رفتم خواستگاری یکی دست بر قضا ozra بود اسمش:biggrin:

واااااااااااااااااااااااااای چقد تایپیک داره عروس دوماد میده بیرووووووووووون.......:w32::w31::w32:

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم اشتباه زدم
ولی جواب درست هست
گزینه الف باید از فضای خصوصی بگذره تا به فضای عمومی برسه یا برعکس از فضای عمومی بگذره تا به فضای خصوصی برسه (گزینه الف اشتباه هست )
گزینه ج درست هست

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشيد وسط حرفتون. فكر مي كنيد استباس حتما حتما اعتراض بزنيد. ولي توي كتاب قيابكلو نوشته اداري. عكي ميكيرم ميزارم. بازم نمي دونم منم اداري زدم :)
قیابکلو که 7 تا 11 من مطمئنم.اونو من تو منظر خوندم که هر 33 متر درخت کاری 7 دسی بل کم می کنه.مشکا من تو فن اون حداکثر کششی و فرودگاه جدست.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اگه اعتراض بدیم ، به اهدافمون می رسیم.شاید حذفش کردند!باید یه تیم بشیم!پویان کجایی!!!!!!!!!!!!!گردان رو آماده حمله کن.عارفه کجایی.سجی تانکارو روشن کن.نفیسه فلاسک رو بیار.سمانه کارت سوختو بیار.بچه همه به خط، آماده حمله به صفحه پاسخگویی سنجش......................
من کلا اماده دعواااااااااااااااااااااااام...ولی خدایی بی شوخی بچه ها مگه ما مسخره ایییییییم؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجا باید اعتراض کرد؟

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

وای نیکی کاش منم مث تو خارج بزرگ میشدم

شانس نداریم که هم داخل به دنیا اومدیم هم بزرگ شدیم:(

امیدهک1

عضو جدید

اصلا من رفتم سربازی دل همتون بسوزه...

p.yari

عضو جدید
همه میدونن بهترین معمرای دنیا یا تحصیلشونو نصو نیمه ول کردن یا اصلا تحصیلات آکادمیک ندارن !
من به عنوان یه دختر خوشگل دانشگاه نرو ،ایمان دارم که :love::love:خوبی میشم در آینده !

من به این نتیجه رسیدم که هرچی رو کمتر میخونم بهتر میزنم، حیف وقتی که واسه تاریخ و زبان گذاشتم !
پارسال طراحی شهری آزاد مشهد با اطلاعات عمومی رفتم سر جلسه فقط زبانمو 40 زدم و قبولم شدم نرفتم واسه ثبت نام-
حالا امسال میرم با همون اطلاعات عمومی خیلی هم بهتر میشم.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه میدونن بهترین معمرای دنیا یا تحصیلشونو نصو نیمه ول کردن یا اصلا تحصیلات آکادمیک ندارن !
من به عنوان یه دختر خوشگل دانشگاه نرو ،ایمان دارم که :love::love:خوبی میشم در آینده !

من به این نتیجه رسیدم که هرچی رو کمتر میخونم بهتر میزنم، حیف وقتی که واسه تاریخ و زبان گذاشتم !
پارسال طراحی شهری آزاد مشهد با اطلاعات عمومی رفتم سر جلسه فقط زبانمو 40 زدم و قبولم شدم نرفتم واسه ثبت نام-
حالا امسال میرم با همون اطلاعات عمومی خیلی هم بهتر میشم.
وای اعتماد به سقفت از پهنا تو حلقومممممممممممممممم

وضعیت
موضوع بسته شده است.