بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghavami.f

عضو جدید
سلام گلم
مسلما چیزی ک خواستم نشده اما خب کلا قانعم ب همین چون از چیزی ک فکرشو میکردم بهتر شد
ایشالا اسکیس جبران بشه

خداروشکر -انشاالله بهتر هم میشه -به قول سمانه خانم واقعا اسکیس موثره -انشاالله میترکونیم

• Like
واکنش ها: imah

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم من خوب نزدم،میانگین معماریم شده 39،منظرم 42،منظر بایدمیانگینم بالای 45 بود برا قبول شدن....چون میدونم در هر شرایطی به اسکیس گند میزنم

خب معماریت که خوبه رو همون سرمایه گذاری کن.منم37.63شدم:cry:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداروشکر -انشاالله بهتر هم میشه -به قول سمانه خانم واقعا اسکیس موثره -انشاالله میترکونیم
مرسی ... ایشااالاااااا
خدایی جون گرفتم واسه اسکیس بلانسبت جمع مثه خر کار کنم خخخخخ
بابا اینا باز تو کارنامه عوض میشه یه مقدار........بعدم ما اسکیس رو داریم ........ایشالا به اون چیزی که حقته درنهایت میرسی
ایشالااا ...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خواهش می کنم خواهش می کنم ناامید نشین.......تا کارنامه بیاد کلی ممکنه عوض شه این درصدا..... عذرا جون عزیزم تو که کلاس نمی خواستی بری به هرحال، الان تو تاپیک کار کن باهامون، همه مون می تونیم خیلی خوب بشیم! هیشکی اونی که می خواسته نشده...هیشکی...این حس واسه همه هست،،،،،،، پارسال من منظر شدم ۱۰۰۰ و اگه اسکیس کار می کردم ممکن بود بتونم بهشتی قبول شم! هیچی رو دست کم نگیرین......شقاقی توی سمینارش گفت اونایی که احساس می کنن بالای هزارن و کار نمی کنن کاملن در اشتباهن..... بچه ها ناامید نشین، امیدتونم به خدا باشه...........

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه ها کسی می دونه با درصدای زیر مجاز میشم یا نه؟؟؟ یکی جواب بده لطفا؟؟؟
زبان30
فن 31
تاریخ 40
درم 30
منظز 26

ghavami.f

عضو جدید
بچه ها مشاور من پارسال خودش میانگین درصداش شده بود 48 و رتبه اش شده بود 22 (صرفا جهت اطلاع )

• Like
واکنش ها: imah

architect@

عضو جدید
من که بیخیال شدم .... سال بعدم دیگه شرکت نمیکنم .... آزاد هم شرکت نکردم ... اونهمه زحمت کشیدم آخرش شد این:cry::cry:

samsungs3

عضو جدید
۵۹!!! بچه ها اینم رتبه یک! واقعن بهت تبریک می گم دوست عزیز....خیلی خوب زدی... :gol:
من سال سومم هست..امسال بیشتر انرژی خوندم.....اونجا امثال اوضا خیلی خرابه.....تنظیمش رو 32 زدم زبان 34 ایستایی 44 سیستم 75 طراحی فنی 34.....:razz:
نمیدونم فکر کنم گلابچی امثال یدجور پیچونده بود اونجا...

mohamad sheykhi

عضو جدید
سلام به همه خسته نباشین همتون......
من درصدام اینن:
زبان48
فنی 52
تاریخ 63
درک 43
منظر 33
تاریخ شهر 52

به نظرتون رتبم چن میشه؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها به همه کسایی ک خوشحال شدن تبریک میگم...خیلی برات آرزوی موفقیت میکنم...
ما هم میریم برا خودمون...همون آزاد شهر خودم میخونم...سنگین ترم...حداقل شهر خودمه...کارمو اینهامو از دست نمیدم...واسه کنکور ارشد مسخره این همه اذیت شدیم...چقدر الکی به خودمون سختی دادیم...من نمیدونم واقعا جرا سئوالها این همه تغییر....

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم میریم برا خودمون...همون آزاد شهر خودم میخونم...سنگین ترم...حداقل شهر خودمه...کارمو اینهامو از دست نمیدم...واسه کنکور ارشد مسخره این همه اذیت شدیم...چقدر الکی به خودمون سختی دادیم...من نمیدونم واقعا جرا سئوالها این همه تغییر....
عارفه چی شدی پس؟درصداتوبزارخب

sheelan

عضو جدید

عارفه میانگینت چند شد؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

:(:(...........

samsungs3

عضو جدید
عارفه عزیز....برا نا امید شدن خیلی زوده.....تو که اسکیست خوبه....;)

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه میانگینت چند شد؟

عارفه چی شدی پس؟درصداتوبزارخب

گفتنی نیست عزیزانم...خیلی حساب باز میکردم اما نشد دیگه....گور بابای ارشد و سراسریش...اه اه...بیخودی یه سال خودمو انداختم پشت کنکور لعنتی...از همه چیم افتادم....اصلا ارزش نداشت...

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه عزیز....برا نا امید شدن خیلی زوده.....تو که اسکیست خوبه....;)

نه باباااااا....اسکیسم یه مزخرفیه مثل تئوریم...یعنی برم بمیرم...به خداااا...این چه وضعشه خووووب....
بچه ها شما ایشالله موفق باشید...
دوستان همگی دوستتون دارم...
بای...
نقطه سر خط.................................

وضعیت
موضوع بسته شده است.