ghavami.f
عضو جدید
سلام گلم
مسلما چیزی ک خواستم نشده اما خب کلا قانعم ب همین چون از چیزی ک فکرشو میکردم بهتر شد
ایشالا اسکیس جبران بشه
خداروشکر -انشاالله بهتر هم میشه -به قول سمانه خانم واقعا اسکیس موثره -انشاالله میترکونیم
سلام گلم
مسلما چیزی ک خواستم نشده اما خب کلا قانعم ب همین چون از چیزی ک فکرشو میکردم بهتر شد
ایشالا اسکیس جبران بشه
نه عزیزم من خوب نزدم،میانگین معماریم شده 39،منظرم 42،منظر بایدمیانگینم بالای 45 بود برا قبول شدن....چون میدونم در هر شرایطی به اسکیس گند میزنم
مرسی ... ایشااالااااااخداروشکر -انشاالله بهتر هم میشه -به قول سمانه خانم واقعا اسکیس موثره -انشاالله میترکونیم
ایشالااا ...بابا اینا باز تو کارنامه عوض میشه یه مقدار........بعدم ما اسکیس رو داریم ........ایشالا به اون چیزی که حقته درنهایت میرسی
59.44 میشهزبان 52
فن 63
تاریخ 66
درک 66/3
منظر 30
میانگین چند میشه؟؟؟؟
۵۹!!! بچه ها اینم رتبه یک! واقعن بهت تبریک می گم دوست عزیز....خیلی خوب زدی...زبان 52
فن 63
تاریخ 66
درک 66/3
منظر 30
میانگین چند میشه؟؟؟؟
میانگین 31.72زبان : 0%
فن: 28%
تاریخ: 32%
درک معماری: 62%
منظر : 15%
من سال سومم هست..امسال بیشتر انرژی خوندم.....اونجا امثال اوضا خیلی خرابه.....تنظیمش رو 32 زدم زبان 34 ایستایی 44 سیستم 75 طراحی فنی 34.....۵۹!!! بچه ها اینم رتبه یک! واقعن بهت تبریک می گم دوست عزیز....خیلی خوب زدی...![]()
حتما مجاز میشیچه ها کسی می دونه با درصدای زیر مجاز میشم یا نه؟؟؟ یکی جواب بده لطفا؟؟؟
زبان30
فن 31
تاریخ 40
درم 30
منظز 26
میانگینت نزدیکای 36 میشه.واسه مجاز بودن که مجازی احتمالا نردیکای 800چه ها کسی می دونه با درصدای زیر مجاز میشم یا نه؟؟؟ یکی جواب بده لطفا؟؟؟
زبان30
فن 31
تاریخ 40
درم 30
منظز 26
میانگینت می شه ۳۰. مجازی صد درصد.. حدودای ۸۰۰-۹۰۰ تا ۱۲۰۰-۳۰۰ فک کنم. رتبه رو مطمئن نیستم..چه ها کسی می دونه با درصدای زیر مجاز میشم یا نه؟؟؟ یکی جواب بده لطفا؟؟؟
زبان30
فن 31
تاریخ 40
درم 30
منظز 26
میانگین 31.72
اسکیستم فک کنم خوب بود
میانگینت نزدیکای 36 میشه.واسه مجاز بودن که مجازی احتمالا نردیکای 800
یه سوال فنی تر!!! با این درصدا میشه دانشگاه گیلان آورد؟؟؟میانگینت می شه ۳۰. مجازی صد درصد.. حدودای ۸۰۰-۹۰۰ تا ۱۲۰۰-۳۰۰ فک کنم. رتبه رو مطمئن نیستم..
عارفه چی شدی پس؟درصداتوبزارخببچه ها به همه کسایی ک خوشحال شدن تبریک میگم...خیلی برات آرزوی موفقیت میکنم...
ما هم میریم برا خودمون...همون آزاد شهر خودم میخونم...سنگین ترم...حداقل شهر خودمه...کارمو اینهامو از دست نمیدم...واسه کنکور ارشد مسخره این همه اذیت شدیم...چقدر الکی به خودمون سختی دادیم...من نمیدونم واقعا جرا سئوالها این همه تغییر....
بچه ها به همه کسایی ک خوشحال شدن تبریک میگم...خیلی برات آرزوی موفقیت میکنم...
ما هم میریم برا خودمون...همون آزاد شهر خودم میخونم...سنگین ترم...حداقل شهر خودمه...کارمو اینهامو از دست نمیدم...واسه کنکور ارشد مسخره این همه اذیت شدیم...چقدر الکی به خودمون سختی دادیم...من نمیدونم واقعا جرا سئوالها این همه تغییر....
بچه ها به همه کسایی ک خوشحال شدن تبریک میگم...خیلی برات آرزوی موفقیت میکنم...
عارفه عزیز....برا نا امید شدن خیلی زوده.....تو که اسکیست خوبه....بچه ها به همه کسایی ک خوشحال شدن تبریک میگم...خیلی برات آرزوی موفقیت میکنم...
عارفه میانگینت چند شد؟
عارفه چی شدی پس؟درصداتوبزارخب
عارفه عزیز....برا نا امید شدن خیلی زوده.....تو که اسکیست خوبه....![]()
...........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |